• Voltan
    Code Vein - Hihetetlen módon elegem van belőle, és gyűlölöm, és leszarom, de a helyzet az, hogy a melóból hazaérkezve ezt játszom.
    Mert annak ellenére, hogy sokkal gagyibb, mint egy darkborne-sekiro-nioh, már ami a harcrendszert illeti, és én nem vagyok anime fan, mégis estéről estére ezt tolom abban a 2 órában, amit erre szánok, mint bármi mást. Napokkal ezelőtt elkönyveltem bukásnak, és le akarom törölni, de mégis mindig visszamegyek, és akkor beszippant.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Most jutottam el egy olyan részre, ahol sztori szempontjából ki kell pucolni egy rakás dolgot, aminek a nagy része szemlélődés, és kvázi-átvezetők megtekintése. Nagyon anime, nagyon ügyesen kidolgozott, és fasza. Csak sajnos eddig bírtam az anime stílust, a rengeteg lelkizéssel, és utalásokkal. Én ezt most félreteszem, mert az utóbbi pár héten 10 órákat dolgoztam, és pampogó kreténeket hallgattam eleget az irodában is. Inkább visszatérek most a 300 Ft-os Gears 5-re.

A spoiler nem spoiler, csak az érzékenyek miatt. Summa summarum, én ezt most stoppolom egy darabig.
    Utoljára szerkesztette: Voltan, 2019.10.05. 00:16:30