Code Vein - Hihetetlen módon elegem van belőle, és gyűlölöm, és leszarom, de a helyzet az, hogy a melóból hazaérkezve ezt játszom.
Mert annak ellenére, hogy sokkal gagyibb, mint egy darkborne-sekiro-nioh, már ami a harcrendszert illeti, és én nem vagyok anime fan, mégis estéről estére ezt tolom abban a 2 órában, amit erre szánok, mint bármi mást. Napokkal ezelőtt elkönyveltem bukásnak, és le akarom törölni, de mégis mindig visszamegyek, és akkor beszippant.
Most jutottam el egy olyan részre, ahol sztori szempontjából ki kell pucolni egy rakás dolgot, aminek a nagy része szemlélődés, és kvázi-átvezetők megtekintése. Nagyon anime, nagyon ügyesen kidolgozott, és fasza. Csak sajnos eddig bírtam az anime stílust, a rengeteg lelkizéssel, és utalásokkal. Én ezt most félreteszem, mert az utóbbi pár héten 10 órákat dolgoztam, és pampogó kreténeket hallgattam eleget az irodában is. Inkább visszatérek most a 300 Ft-os Gears 5-re.
A spoiler nem spoiler, csak az érzékenyek miatt. Summa summarum, én ezt most stoppolom egy darabig. Utoljára szerkesztette: Voltan, 2019.10.05. 00:16:30