311803
-
-
-
Was #7804 Az amazon.de -n adtam le az előrendelést (Royal Edition), majd meglátjuk, mert itt még nem vásároltam. -
gyerekek ez a Sacred 2 milyen játék??? ez is ilyen fantasy?? játékélmény illetve grafika terén hogy áll?? -
Thx ha már 7 fontos áron volt halálos vétek lett volna kihagyni meg aztán játszottam egy ideig a warez verzióval de az 1 xp megoldás miatt ami a warez védelem miatt volt abbahagytam ! -
Üdv a Sacred 2 CE-klubban.
-
Na rendeltem játékot a Game.co.UK oldalról és máma már ki is hozták !
3 nap alatt ideért teljes makulátlan állapotban !
Sacred 2 Collector's Edition csak 7 font volt !
Naná hogy megvettem ennyit simán megér nekem !
-
Én például kipróbáltam, és nem sok órányi játék után igaz, de úgy gondoltam, jó volna megvenni... de itthon nem kapni az Epic Edition-t...
-
ratgab #7798 Lehet jobban járnál, ha azt hanyagolnád... Legalábbis bennem nem hagyott mély nyomott, sőt kifejezett rossz szájízzel uninstalláltalm... De lesznek itt más kollégák, akik viszont szeretik azt a programot. -
Nekem olyan mindegy, pár hónapja rendeltem az elsőből az Epic Editiont, de még nem jutottam hozzá, először még azt kell kitolnom utána jöhet a 2. -
ratgab #7796 Igen, én is láttam, de máshol okt. 5-öt írnak. Nem tudom, hogy miért... Nekem jó a szept 17 is :-) -
Zavvin szept. 17-re írják a megjelenést a pre-ordernél -
Indigo #7794 990 a galaxisnál az Ep 1, első kiadás. Nem értem ezt a 4k-t.
Megjelenéskor, 0-day volt 4k. Hát röhögve megér annyit is, egy ezrest meg főleg.
-
Indigo #7793 Interplay? Ó, dehogynem hallottam! Van is tőlük jópár játékom, pl. MDK 1-2, Sacrifice, Giants: Citizen Kabuto... Igaz, nincs hozzájuk műanyag dobozka meg borító, szóval számodra szart sem érnek, de nekem nagyon nagy kedvenceim :) Ahogy a Valve játékai is. Igen, a L4D-et is szeretem. Na, rugózunk még pár napot ezen a "nincs epizód 3 bezzeg van leffórded" dolgon? :)
-
Hallod öcsém veled nem vitázom ,mert nem vagy képes értelmezni a leírtakat. -
ratgab #7791 Magyarországon nem fogják forgalmazni? Mert Okt. 5-e a megjelenés és még sem az 576-nál se a Galaxisnál nincs feltűntetve még előrendelhetőként sem, pedig a kiadó a CD projekt lesz kis hazánkban... -
Ok, akkor magyarázd el, mint egy félkegyelműnek, mit sugalltál azzal, hogy nézze meg youtubeon, ha nem az AC1 kihagyását. -
Was #7789 Én leadtam egy "preorder"-t, mert az eddigi anyagok (video, preview, stb.) meggyőztek. De az első részénél azért remélem jobb lesz, mert bár nem volt rossz, de a hangulat/történet nekem nem jött be. -
ratgab #7788 Two worlds 2-ről vélemények, van aki várja innen azt a játékot? -
Volt ilyen gondolatom, de nem akartam ilyesmivel zaklatni... a tudjuk-hol topikban meg nem lehet komolyan beszélni.
-
ratgab #7786 Pedig még a riddle-ket is megcsináltam többnyire (csak pár darab maradt ki) -
ratgab #7785 Nem rövid egyébként (30-40 óra, talán több is már nem emlékszem), csak nem tudom, hogy mit tartalmaz az a 30 %-amit kihagytam.... És ez zavart... -
csoli31 #7784 Bocsánat a túl nagy képért (pedig így is kicsinyítettem)! -
csoli31 #7783 Nekem a Mafia első része a 100% sorozatban van meg. Az is hasonlóan igénytelen vacak kiadás. Csak annyiban jobb, hogy a lemezeken fel van tüntetve a címe. Viszont a borító egy igénytelen vacak, sorjás tok (ami majdhogynem szét nem esik). 
Nem értem, hogy mi a jó az ilyen igénytelen kiadásokban, és ki az aki ilyen igénytelen vacakokat ki tud találni.
-
No és mennyi gametime? Indigo és én is kérdezzük :-) -
Köszönet, SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!bár tényleg nem így gondolom, sokszor azt érzem, hogy túl puritán amit írok, ráadásul nem is tudom magam mindig elég jól és érthetően kifejezni, de majd kinövöm [31 évesen :-D ]Amúgy, ha ráérsz olvasd el Zó mondókáit, szerintem újságíró, csak titkolja... -
"Azért adták ki az episode pakkot, mert az ep1-et senki se vette már külön, és így egy árán adták a kettőt, asszem 4000 volt media marktban."
990 a galaxisnál az Ep 1, első kiadás. Nem értem ezt a 4k-t.
"Source elavult?"
Legyen igazad és az EP3, [a Duke Nukem Forever megjelenését követően] sokkal szebb legyen, mint amit várok...
"Na és portal 2 videókat néztél mostanában?"
Természetesen nem. Túl nagy rajongója vagyok annál, hogy a meglepi erejét videókkal elrontsam.
"Lesz ez szebb is a köv. HL részhez."
Nekem elég, ha olyan lesz, mint az 1. csak folytatás :-)
"A leveled jó helyen írtad meg? support.steampowered.com oldalon pár munkanapon belül KELL válaszolniuk egy tikettre."
2007-ben történt az ügy. És igen itt vettem fel velük a kapcsolatot... azóta is az az emailem van. 3x küldtem el nekik, 0 reakció. Nulla. Zéró.
"Közben meg adnak ingyenes játékokat,"
Ezt nem is értem. Raklap ingyenes játék van a neten. Gondolom nem a The Dig-et adják ingyen, hanem indie cuccot.
"több száz! ingyenes frissítést új tartalommal a régi játékaikhoz. Legutóbb pl egy új csapatot szerződtettek csak azért hogy a 6 éves css-t polírozzák még egy kicsit."
Nem ez kéne, hogy legyen az alap és elvárható dolog?
"A Steamen a játékok árait meg nem a valve határozza meg, hanem a kiadók."
Ne mond, hogy ezen a Valve egy fillért nem nyer, mert mindjárt átutalok nekik 200 Ft gyorssegélyt.
"Vagy ott az idei kedvenc akcióm, amikor az új stalker game kijött, megnézték hogy valamelyik régi meg van-e már az accountomon, és fél áron adták az újat."
El nem tudnám képzelni az életem a Radiation Pack, a Clear Sky szimatszatyor, poszter, vállap és a Call of Pripyat gyönyörű szép cardjai nélkül. De komolyan. Tudom... divat a Stalkert fikázni, de nagyon közel áll a szívemhez az egész éra, a hangulat, etc. Helyette lenne 3 ikonszerű valami a sztím accomon... mi ez? Hell on earth? ^^ -
Tinman mindig fordulatosan ír. Ezért szeretem olvasni :)
-
ratgab #7778 Nekem azzal csak az volt a problémám, hogy kb olyan 70%-nál vége volt a játéknak...
(Igen és kb. ugyanígy meredtem a monitorra, amikor végigszaladt a credits, mint ahogy ez az utóbbi smiley)
-
ratgab #7777 Utolsó mondatod hatalmas :-D (ezen akkorát röhögtem)! -
Melyik Batman game? Az Arkham? -
Nem érted, vagy nem akarod megérteni. Itt nem arról van szó, hogy kinek van igaza, hanem arról, hogy mind a ketten elismerjük, hogy a HL azért elég zseniális alkotás, csak amíg engem zavar és felháborít, hogy el lettünk felejtve, addig te mosolyogva tűröd és nem is érdekel, hogy a képedbe hazudtak és letérdeltek a pénz istene elé. És tudod mit igazad van... a pénz számít semmi más. Csak akkor ezek szerint te nem hallottál még az Interplayről, akik tényleg komolyan gondoltak a By Gamers For Gamers szlogent.
Látják és nem hülyék, hogy a L4D és a Portal jó találat volt... miért is ne lenne az? A Valve nem a szargyártásról híres, csak maga a tálalás és a régi rajongók leszarása az fáj, de nagyon. Miért lenne olyan k. nagy ügy megalkotni újabb 5-6 órát Gordon Freemannel? Ja, mert a zombihent most kapós...ehhhh.
Ettől függetlenül nekem a Portal olyan volt a kissé áporodott játékpiacon, mint a vödör jeges víz... felébresztett és feltöltött évekre. Számomra az egyik legzseniálisabb játék, amit valaha alkottak a Föld nevű bolygón.
Természetesen KÜLÖN vettem meg a kézzelfogható verziót (0-day). -
Indigo #7774 Jó, oké, te győztél! Megyek is, tökönszúrom magam! :) -
Indigo #7773 Gyerekek, ez a Batman game nagyon fasza! Tegnap este kipróbáltam, és úgy magába szippantott, hogy ihaj! Mennyi játékidőt ígér kb? -
Tökéletesen igazad van. Nekem már az is fura volt hogy a HL2 vége WTF ez meg mi??? HL3at kellene hegeszteniük fix megjelenési dátummal minimum. A LF4D és a Portal kisebb mellékprojectek, de ugytünik ez lett a fő profiljuk... -
Olvasd már el normálisan, de ezzel én be is fejeztem, mert a falnak beszélek úgy látom.
Shep tegnap 16:01 | privát | galéria | válasz erre | #7681
Amennyit kapcsolódik azt megnézheted jutúbon. Lényegében ami fontos belőle az a befejezése az 1-nek, de igazából anélkül is érthető a 2.
Válasz 'w77d' üzenetére (#7680)
w77d tegnap 16:00 | privát | galéria | válasz erre | #7680
és a kettőnek kapcsolódik a sztorija az egyhez??
Válasz 'Shep' üzenetére (#7679)
Shep tegnap 15:59 | privát | galéria | válasz erre | #7679
Olyan sokat nem veszítettél vele, a 2 fényévekkel jobb és változatosabb.
Válasz 'w77d' üzenetére (#7672)
w77d tegnap 15:47 | privát | galéria | válasz erre | #7672
gyerekek az AC-vel kapcsolatban nálam csak az a baj, hogy még az 1-et sem fejeztem be, de már olyan régen hagytam abba, hogy újra kéne kezdenem... de mostanság nem fogom mert van még egy rakat kipróbálatlan játékom :D
-
Azt sugalltad, az AC1 végigjátszása helyettesíthető a youtubeon videozással. -
De, valaki már írta ha jól emlékszem, hogy rendelt onnan, de lehet csak keverem valamelyik másik oldallal.
Kane and Lynch 1-et akarnék amúgy. -
Indigo/Arty:
Miért kell ez az epizodkus fasság?
De ha már kell...
Miért nem tartják be az ígéretüket. A réges régi ígéret szerint évente jött volna ki a HL2 Episode 1-2-3.
Ehelyett: 2006 nyarán jött az Ep 1, kettő évvel az alap HL2 után. Rendben... fejleszténi kell etc. Az már kaki a palacsintában, hogy kb. 4 óra alatt normál tempóban végigjátszható. Emlékszem előrendeltem, pedig akkor már nem tudtam HL2-ömmel játszani. IGEN ÉN ILYEN VAGYOK, kaptak esélyt.
Közli a galaxis, miközben eljött a hivatalos megjelenés napja, hogy 2 napot késik a cucc. Tüzet hánytam. Olvasom a fórumokat és látom... és nem akarom elhinni, de százak beszélnek arról, hogy végigvitték.
WTF? Betárazom a wrz verziót... ezt látnom kell, nem hiszem el.
Le is jön hamar. Reggel 9-kor indítom. Színvonal szokásos, nincs panasz.
Éppen ki akarok menni ebédet nézni 13 óra körül és pörög a credits.
Pánikszerűen mondom le a galaxis rendelést, mely akkor 5000 Ft volt + pk!!!
Itt valami nem stimmel.
Nagyjából egy évvel később jött az EP2. Hál' égnek 1.5 órával tovább tartott, szerintem zseniális epizód. Na mondom jó. Megbocsátok, ha lesz CE egyben veszem (alap + epizódok).
2010 van, vége a nyárnak. A TÖRTÉNET LEZÁRÓJA SEHOL!!!! Ez nem Baldur's Gate 2, ahol leölted a végén a nemmondommegmitkit és gyak. kaptál egy kerek sztorit. LÓG A LEVEGŐBEN az egész HL2 történet. Ha ezt nem látjátok, nem játszottatok a játékkal.
Portal újra visszaadta a hitet, hogy mégsem akkora pénzsóvár szarjancsik Valveék, mint hittem... majd a L4D 1 és 2 kijött, miközben sehol az EP3.
Magyarázhatjátok... Gordon Freeman rajongók torkonszarva. Check. -
Szerintem még nem rendelt onnan senki
Rajta kezd el és számolj be a tapasztalatokról
Mit rendelsz onnan?