"Azért adták ki az episode pakkot, mert az ep1-et senki se vette már külön, és így egy árán adták a kettőt, asszem 4000 volt media marktban."
990 a galaxisnál az Ep 1, első kiadás. Nem értem ezt a 4k-t.
"Source elavult?"
Legyen igazad és az EP3, [a Duke Nukem Forever megjelenését követően] sokkal szebb legyen, mint amit várok...
"Na és portal 2 videókat néztél mostanában?"
Természetesen nem. Túl nagy rajongója vagyok annál, hogy a meglepi erejét videókkal elrontsam.
"Lesz ez szebb is a köv. HL részhez."
Nekem elég, ha olyan lesz, mint az 1. csak folytatás :-)
"A leveled jó helyen írtad meg? support.steampowered.com oldalon pár munkanapon belül KELL válaszolniuk egy tikettre."
2007-ben történt az ügy. És igen itt vettem fel velük a kapcsolatot... azóta is az az emailem van. 3x küldtem el nekik, 0 reakció. Nulla. Zéró.
"Közben meg adnak ingyenes játékokat,"
Ezt nem is értem. Raklap ingyenes játék van a neten. Gondolom nem a The Dig-et adják ingyen, hanem indie cuccot.
"több száz! ingyenes frissítést új tartalommal a régi játékaikhoz. Legutóbb pl egy új csapatot szerződtettek csak azért hogy a 6 éves css-t polírozzák még egy kicsit."
Nem ez kéne, hogy legyen az alap és elvárható dolog?
"A Steamen a játékok árait meg nem a valve határozza meg, hanem a kiadók."
Ne mond, hogy ezen a Valve egy fillért nem nyer, mert mindjárt átutalok nekik 200 Ft gyorssegélyt.
"Vagy ott az idei kedvenc akcióm, amikor az új stalker game kijött, megnézték hogy valamelyik régi meg van-e már az accountomon, és fél áron adták az újat."
El nem tudnám képzelni az életem a Radiation Pack, a Clear Sky szimatszatyor, poszter, vállap és a Call of Pripyat gyönyörű szép cardjai nélkül. De komolyan. Tudom... divat a Stalkert fikázni, de nagyon közel áll a szívemhez az egész éra, a hangulat, etc. Helyette lenne 3 ikonszerű valami a sztím accomon... mi ez? Hell on earth? ^^