Nem érted, vagy nem akarod megérteni. Itt nem arról van szó, hogy kinek van igaza, hanem arról, hogy mind a ketten elismerjük, hogy a HL azért elég zseniális alkotás, csak amíg engem zavar és felháborít, hogy el lettünk felejtve, addig te mosolyogva tűröd és nem is érdekel, hogy a képedbe hazudtak és letérdeltek a pénz istene elé. És tudod mit igazad van... a pénz számít semmi más. Csak akkor ezek szerint te nem hallottál még az Interplayről, akik tényleg komolyan gondoltak a By Gamers For Gamers szlogent.
Látják és nem hülyék, hogy a L4D és a Portal jó találat volt... miért is ne lenne az? A Valve nem a szargyártásról híres, csak maga a tálalás és a régi rajongók leszarása az fáj, de nagyon. Miért lenne olyan k. nagy ügy megalkotni újabb 5-6 órát Gordon Freemannel? Ja, mert a zombihent most kapós...ehhhh.
Ettől függetlenül nekem a Portal olyan volt a kissé áporodott játékpiacon, mint a vödör jeges víz... felébresztett és feltöltött évekre. Számomra az egyik legzseniálisabb játék, amit valaha alkottak a Föld nevű bolygón.
Természetesen KÜLÖN vettem meg a kézzelfogható verziót (0-day).