Miért nem tartják be az ígéretüket. A réges régi ígéret szerint évente jött volna ki a HL2 Episode 1-2-3.
Ehelyett: 2006 nyarán jött az Ep 1, kettő évvel az alap HL2 után. Rendben... fejleszténi kell etc. Az már kaki a palacsintában, hogy kb. 4 óra alatt normál tempóban végigjátszható. Emlékszem előrendeltem, pedig akkor már nem tudtam HL2-ömmel játszani. IGEN ÉN ILYEN VAGYOK, kaptak esélyt.
Közli a galaxis, miközben eljött a hivatalos megjelenés napja, hogy 2 napot késik a cucc. Tüzet hánytam. Olvasom a fórumokat és látom... és nem akarom elhinni, de százak beszélnek arról, hogy végigvitték.
WTF? Betárazom a wrz verziót... ezt látnom kell, nem hiszem el.
Le is jön hamar. Reggel 9-kor indítom. Színvonal szokásos, nincs panasz.
Éppen ki akarok menni ebédet nézni 13 óra körül és pörög a credits.
Pánikszerűen mondom le a galaxis rendelést, mely akkor 5000 Ft volt + pk!!!
Itt valami nem stimmel.
Nagyjából egy évvel később jött az EP2. Hál' égnek 1.5 órával tovább tartott, szerintem zseniális epizód. Na mondom jó. Megbocsátok, ha lesz CE egyben veszem (alap + epizódok).
2010 van, vége a nyárnak. A TÖRTÉNET LEZÁRÓJA SEHOL!!!! Ez nem Baldur's Gate 2, ahol leölted a végén a nemmondommegmitkit és gyak. kaptál egy kerek sztorit. LÓG A LEVEGŐBEN az egész HL2 történet. Ha ezt nem látjátok, nem játszottatok a játékkal.
Portal újra visszaadta a hitet, hogy mégsem akkora pénzsóvár szarjancsik Valveék, mint hittem... majd a L4D 1 és 2 kijött, miközben sehol az EP3.
Magyarázhatjátok... Gordon Freeman rajongók torkonszarva. Check.