311803
  • Zóanagyvarázsló
    De miért nem fér meg a kettő nálad baszogatás nélkül, békében egy más mellett? Mármint az érveidet értem, de ezzel az erővel mindenki beleköthetne a számára ellenszenves játékokról készült képekbe is itt, és mehetne itt a flame oldalakon keresztül, hogy miért szavazott olyan igénytelen mocsok mellett...

A Steamet kezelheted ellenségként, sokszor leírtad már a véleményedet, de egyfolytában ezen lovagolni már tényleg nincs értelme. Ettől még láthatsz dobozos játékot is eleget a topikban, aligha szükséges klikkesedni, külön topikot nyitni.

Viszont ha a jövőben már csak ez fog egyfolytában itt menni, akkor erre a topikra sincs szükség.
  • Tinman #8407
    Akkor zárható az összes topic... éheznek, zárhatók a viták. Ez van. Elfogadom.
  • Shep
    Nem értem miért magyarázod félre a dolgot, egyszerűen arra akartam rávilágítani ,hogy ilyen hülyeségen vitáztok értelmetlenül, mikor vannak égetőbb problémák is a világban. Egyébként meg azért csinálnak gyereket mert 1. nem tudják mi az a védekezés 2. tudják mi az de nem fusssssa rá 3. vallási okok miatt nem védekeznek 4. szarnak bele valami örömük nekik is legyen már de ahogy írtam ez csak egy példa volt írhattam volna közbiztonságot is példának.
  • Tinman #8405
    Nahát... Arty mindig meglep. Neki nem kell magyarázni úgy fest
  • Tinman #8404
    Bizony... el is adom mindenem, nem járok be többet dolgozni és éhezni fogok. Így én is abba a szerencsés csoportba tartozok majd, akik éheznek és akiket fel lehet hozni példaként egy viszonylag fejlett nyugati országban, hogy "bezzeg máshol milliók éheznek."

Ezzel kapcsolatban meg is szeretném kérdezni, hogyha szegény vagyok, miért csinálok 3 gyereket, egyáltalán minek csinálok gyereket?

Természetes, hogy ellenségeskedést szül, hiszen azok vásárlók, akik pénzt adnak a digitális disztribúcióért, valamint a DLC-kért, azok a pénzükkel szavaznak!

Szavaznak arra, hogy ez a jövő, hogy igenis jól döntöttek azok, akik a digitális terjesztésre építik az üzleti modelljüket a játékok terjesztését illetően.

Csak azt felejti el t. birka szavazó, hogy még kevesebbet kap a pénzéért és még több pénz jut a kiadónak.
    Persze kivételt képez ez alól pl. a Samorost is, amit letöltve és fizetve érte, közvetlenül a KÉSZÍTŐNEK megy a pénz. Lehet ebbe belegondolni és ráébredni mi ellen tiltakozok tüzes vassal és szenteltvízzel.

Egy víruskereső esetében pl. baromságnak tartom a dobozos verziót... teljes mellszélességgel támogatom az elektronikus licencet. De az egy más világ. Ebben a világban, ha valaki őszintén kedveli az adott játékot, akkor az kérem átszövi a mindennapjait. Nem csak a gép előtt merül bele a játék univerzumába, hanem "offline" is.

Nálam ez úgy működik, hogy feltelepítem, játszok vele és ha megtörténik a varázs (szerencsére sokszor van ilyenbe részem), akkor engedem, hogy megfertőzzön a játék hangulata.

Az op. rendszer hátterem a játékkal kapcsolatos háttér lesz, az autóban a játék betétdalait hallgatom, a concept art füzetet rendszeresen forgatom, a kézikönyvet rendszeresen olvasom, ha van igényes poszter, akkor már mehet is a képkeretezőhöz, ha van szobor már megy is fel a polcra jól látható helyre. Aztán elkezdek ismertetőket olvasni a játékról (előtte soha, a spoiler veszély miatt), vagy spoiler mentes véleményeket kérek/olvasok a témában. Ha igazán megfog a játék, akkor a végére érve 1 hétig nem játszok semmilyen más játékkal és hagyom, hogy leülepedjen, hagyom, hogy elgondolkodtasson.

Ha ti nem ilyenek vagytok elfogadom, max csalódtam és érdekelne az a topic, ahol a játékokat igazán szerető és kedvelő csapat folytat eszmecserét kedvenceiről.

Az Eredeti játékaink topic pedig úgy vélem legkiválóbb helye egy ilyen eszmecsere lebonyolításának, mivel Eredeti Játékokról van szó.
  • arty
    A digit disztrib erősödése végeredményben a dobozos kiadások elhalását eredményezheti - nem csodálkozok, hogy van akik "félnek" :)
  • arty
    dashboardon 1680x1050et állíts be, akkor kapsz képarányhelyes, szép képet. az 1360x768 az egyik legrosszabb választás :)
  • Indigo
    Egyetértek. Amúgy is fárasztó már ez a vita. Indigo out.
  • wedge31
    Gondolom pont ez az ellentmondás zavaró, de egyébként igazad van.
  • Shep
    Azt egyébként nem gondoltam, hogy még ebben a topicban is ilyen ellenségeskedés kerekedik. Nem totál mindegy ki mennyit költ játékra és, hogy azt a steam-en vagy dobozos verzióban teszi? Emberek milliói éheznek, meg élnek fedél nélkül ti meg ilyen apróságokon viaskodtok.
  • Indigo
    Játékos vagyok, ennyi és nem több.

Én is. Elsősorban a játék érdekel, nem az, hogy van-e hozzá tok meg borító... A játékélményért fizetek, illetve olyan értékelhető plusz dolgokért, mint a Bio 2 art book-ja, ami fantasztikus. De ha ilyen nincs, és normális kézikönyv sincs hozzá (sorolhatnám), akkor nekem jó a digitális változat is. Az, hogy van egy lemezem papírtasakban egy szar műanyag tokba beledobva, nem hoz lázba (pl Ubisoft-os kiadások). Ez nem igénytelen warez feeling pénzért? (Majd jön a válasz, hogy "ez legalább kézzel fogható"...)

"mert nagyon sok játékot hihetetlenül alacsony áron be tudtam szerezni"
    Szintúgy... sztím ehhez szükségtelen.

Volt azért pár akció Steam-en, aminek nem nagyon lehet "alámenni"... :)

Pontosan ezt lehetett leszűrni, amikor elaléltál a BS2 kiadványodtól...

Csak a félreértés elkerülése végett: én a magömlést a trollkodásra értettem... ;)

Ezért linkeltem a BS2 sztímes "verzióját", hogy érezd, miről regélünk itt páran.

Érzem és értem. De ha nem érted meg, amit fentebb írtam, akkor hasztalan minden vita...

Egy ikon, egy accban... igénytelen warez feeling pénzért.

Ez is egy nézőpont. De nyugodtabban alszom, mintha lewarezoltam volna (és most itt nem azt értem, hogy félek, hogy a kommandósok rámtörik az ajtót...), illetve jó érzés, hogy bejelentkezek, és látom, hogy ott vannak a jobbnál jobb játékok, bármikor bármelyiket bárhol "megkívánom", egy-két óra múlva már játszhatok is vele, és nem kell rejtegetnem a csúnya sold out-os meg evm-es gagyi dobozokat... :)
  • Shep
    5-6 óra az átlag szerintem, de a Wanted az valami félelmetesen rövid lett de ennek ellenére szerintem jó játék.
  • wedge31
    Ismerek egy-két igazi fanatikus gyüjtöt...nem hiszem hogy abba az állapotba akarsz kerülni.
  • Tinman #8395
    Így van, ekkora biztos nem lehet, mivel én icike-picike gyűjtő vagyok... ez még amatőr szintnek se nagyon. Zó már alakul, de az igazi gyűjtő pl. nem ad el nagydobozos Dungeon Keepert, vagy Dreams To Reality-t. Játékos vagyok, ennyi és nem több.

"Nem keresek százezreket, és nem költöm minden vagyonomat játékokra"

Én sem. Ráadásul lakásfelújításban vagyunk a párommal, de mivel én nem költök 19k-t botra, így semmi gond nincs belőle, hogy 20k-t elverek egy hónapban játékokra. Ez sem általános... van, hogy 2-3k, van, hogy ennyi sem.

"mert nagyon sok játékot hihetetlenül alacsony áron be tudtam szerezni"
    Szintúgy... sztím ehhez szükségtelen.

"Tudom, hogy neked felér egy magömléssel"

Pontosan ezt lehetett leszűrni, amikor elaléltál a BS2 kiadványodtól... minden szóból sütött, hogy mennyire örülsz neki. És ez így van rendben.
    Ezért linkeltem a BS2 sztímes "verzióját", hogy érezd, miről regélünk itt páran.

Kérdés: Milyen a BS2 kiadványod? Igényes, szép, gyönyörű, etc.
    Kérdés 2: Milyen a BS2 sztím verziója? Egy ikon, egy accban... igénytelen warez feeling pénzért.
  • bcrics
    Mivel a régi nfsekkel nemigazán játszottam és az underground széria hidegen hagyott,nekem a legjobb nfsRész a most wanted volt,már rég csorgott a nyálam 1 első kiadásra:)

A játék hangulatos,imádom a bevezető.Átvezető kis videókat,marha jók lettek,imádom a lányt akit becastingoltak a kis társadnak,jók a zenék,szép a graf,és az az időlassítás..ehh,,legjobb...

ebben az évben tuti előveszem még1x még.
  • Indigo
    Cryostasis: Ezt biztosan meg fogom venni én is, mert nagyon jó játékélményt nyújtott, és biztosan végig fogom vinni mégegyszer, már csak a sztorija miatt is, mert nagyon elgondolkodtató.

NFS-MW: Ezt is be kellene szereznem. Gyakorlatilag az egyetlen NFS, amire úgy gondolok vissza, hogy milyen jól szórakoztam vele! Néha jól tud esni egy-egy ilyen árkád száguldozás :)
  • Indigo
    [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1239267298&no=8269]#8269[/URL]: Nem lehet mindenki akkora "gyűjtő", mint te... Nem keresek százezreket, és nem költöm minden vagyonomat játékokra, mert van egy barátnőm, akivel közös házat és gyereke(ke)t szeretnénk. (Off: meg egyébként is vannak más hobbijaim, most adtam ki 19k-t új horgászbotra és orsóra, illetve az őszre való tekintettel holnap esőkabát és gumicsizma kerül beszerzésre). Ennek ellenére az engem érdeklő játékokat igyekszem - számomra elérhető áron - beszerezni, és a warez-t tényleg csak demózásra használom. Természetesen szeretem az ilyen igényes, tartalmas, szép kiadásokat, mint a Bioshock 2, és amit úgy látok, hogy megéri és megérdemli, azt dobozosan veszem meg továbbra is. De jól megvagyok a Steam-el is, mert nagyon sok játékot hihetetlenül alacsony áron be tudtam szerezni (és kibírom a műanyag dobozocska és borító nélkül...)

És még valami. Tudom, hogy neked felér egy magömléssel, de lehet mellőzni az efféle iróniát. Valahányszor belinkelek egy játékról fotót, te gunyorosan "ironizálsz", vagy ha beírom, hogy ezt meg azt vettem Steam-en, belinkeled a játék gyűjtői változatának fotóját... Bocs, de ha ez nem trollkodás, akkor nem tudom mit nevezhetünk annak...

#8294: A STEAM mindig is vita- és ellenszenv keltő szolgáltatás volt/lesz.

Aha. Vagyis, lefordítva: "az más". Azt lehet froclizni, lehet nyugodtan trollkodni... Egyébként is, kinek "vita- és ellenszenv keltő"? Neked, mert nincs interneted (és ezt szereted is mindig kihangsúlyozni, amikor csak teheted), meg valakinek, aki - saját hibájából - se a felhasználónevét, se a jelszavát nem tudja, ráadásul a beregelt e-mail címe sincs már meg...

#8316: 3x vittem végig első nekifutás 2 óra másik kettő meg 1 óra 15 perc

Pfff, már itt tartunk? Akkor az 5-6 óra játékidő már soknak is számít? Szánalmas.

#8386: Így, ha játszhatnék vele, akkor egy interaktív mozi lenne.

Tehát a legtöbb játék egy interaktív mozi, így ezekkel nem is érdemes játszanod...
  • robotnyk
    annyiban igazad van (és szerintem erre gondoltál), hogy kb mindenhol azt hallani, hogy eszméletlen sztori, tényleg mint egy film, a játékmenet is szórakoztató, de nem túl változatos, nem túl ötletes. :)
  • IMYke2.0.0.0
    Á, nem értesz. Mindegy.
  • Totti5
    Ez hülyeség, de ha neked minden nem sandbox interaktív mozi akkor biztos az...
  • Shep
    Meg most nézem német nyelvű.
  • IMYke2.0.0.0
    Hát ja - először azt hittem hogy nálam van a baj...
    Érdemes a többi termékét is megnézni: komplett konzoljáték kiárusítást tart :)
  • IMYke2.0.0.0
    Hát, én úgy tudom, hogy nem igazán sandbox a cucc, és tele van scriptelve... több befejezése sincs.
    Így, ha játszhatnék vele, akkor egy interaktív mozi lenne.
  • Shep
    Kisebb képet is rakhatott volna be róla.
  • IMYke2.0.0.0
    Monkey Island 2 - big box - 40 perc és vége az aukciónak
  • Totti5
    "Elen Kvéket egyszer megnézném [interaktív film]."

Ez nem Heavy Rain:)) ezt játszani kell ugyan úgy mint egy Max Paynét.
  • robotnyk
    az 576nál az enyém volt a második eset, szerintem ráfoghatjuk hogy ilyen a formám, mert tényleg ilyen.
  • robotnyk
    egészen jó minőség, pedig 16:10es, 1680*1050es natív monitoron 1366*765(?)ben használom. kellett egy hdmi-av/audio box kábel, egy hdmi-dvi átalakító (6+7k, a picsányi átalakító 7, beszarás). az audio boxot meg rákötöttem az 5.1re, 2 csatornás formában RCAval. nem olcsó, de perpill nekem olcsóbb, mint egy hd, vagy hd ready tv/monitor.
  • w77d
    van hát, 24-es FullHD
  • IMYke2.0.0.0
    Hoppá! Akkor akadnak ilyen komoly hibás darabok is köztük?
  • IMYke2.0.0.0
    Ha van HDMI rajta (monitorodon), akkor gond nélkül.
    Nekem is tervben volna egy PS3 - de ebben az évben már nem fér a keretbe. A monitor és az író elvitt mindent.
  • robotnyk
    oldalt van a nagy venti ebben az új modellben. mellesleg ez a csere, tegnap amit elhoztam, nem ismerte fel a vinyót, komplett csere :P
  • w77d
    te az Xboxot a pc monitorodra kötöd rá? én gondlokodok konzolon és én úgy használnám..
  • IMYke2.0.0.0
    Értem. Köszönöm az információt.
  • mikusmate
    Nem havidíjas, de MMO. Egyszeri megvételt igényel.
  • IMYke2.0.0.0
    Mindazok ellenére, hogy nincs konzolom:
    Elen Kvéket egyszer megnézném [interaktív film].

A Box nem döglik így meg, hogy nem kap levegőt hátul?
  • IMYke2.0.0.0
    Ez nem valami fizetős MMO?
  • w77d
    mostmá van...
  • robotnyk
  • w77d
    nincs kép haver