-
Bizony... el is adom mindenem, nem járok be többet dolgozni és éhezni fogok. Így én is abba a szerencsés csoportba tartozok majd, akik éheznek és akiket fel lehet hozni példaként egy viszonylag fejlett nyugati országban, hogy "bezzeg máshol milliók éheznek."
Ezzel kapcsolatban meg is szeretném kérdezni, hogyha szegény vagyok, miért csinálok 3 gyereket, egyáltalán minek csinálok gyereket?
Természetes, hogy ellenségeskedést szül, hiszen azok vásárlók, akik pénzt adnak a digitális disztribúcióért, valamint a DLC-kért, azok a pénzükkel szavaznak!
Szavaznak arra, hogy ez a jövő, hogy igenis jól döntöttek azok, akik a digitális terjesztésre építik az üzleti modelljüket a játékok terjesztését illetően.
Csak azt felejti el t. birka szavazó, hogy még kevesebbet kap a pénzéért és még több pénz jut a kiadónak.
Persze kivételt képez ez alól pl. a Samorost is, amit letöltve és fizetve érte, közvetlenül a KÉSZÍTŐNEK megy a pénz. Lehet ebbe belegondolni és ráébredni mi ellen tiltakozok tüzes vassal és szenteltvízzel.
Egy víruskereső esetében pl. baromságnak tartom a dobozos verziót... teljes mellszélességgel támogatom az elektronikus licencet. De az egy más világ. Ebben a világban, ha valaki őszintén kedveli az adott játékot, akkor az kérem átszövi a mindennapjait. Nem csak a gép előtt merül bele a játék univerzumába, hanem "offline" is.
Nálam ez úgy működik, hogy feltelepítem, játszok vele és ha megtörténik a varázs (szerencsére sokszor van ilyenbe részem), akkor engedem, hogy megfertőzzön a játék hangulata.
Az op. rendszer hátterem a játékkal kapcsolatos háttér lesz, az autóban a játék betétdalait hallgatom, a concept art füzetet rendszeresen forgatom, a kézikönyvet rendszeresen olvasom, ha van igényes poszter, akkor már mehet is a képkeretezőhöz, ha van szobor már megy is fel a polcra jól látható helyre. Aztán elkezdek ismertetőket olvasni a játékról (előtte soha, a spoiler veszély miatt), vagy spoiler mentes véleményeket kérek/olvasok a témában. Ha igazán megfog a játék, akkor a végére érve 1 hétig nem játszok semmilyen más játékkal és hagyom, hogy leülepedjen, hagyom, hogy elgondolkodtasson.
Ha ti nem ilyenek vagytok elfogadom, max csalódtam és érdekelne az a topic, ahol a játékokat igazán szerető és kedvelő csapat folytat eszmecserét kedvenceiről.
Az Eredeti játékaink topic pedig úgy vélem legkiválóbb helye egy ilyen eszmecsere lebonyolításának, mivel Eredeti Játékokról van szó.