Indigo#8392
[URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1239267298&no=8269]#8269[/URL]: Nem lehet mindenki akkora "gyűjtő", mint te... Nem keresek százezreket, és nem költöm minden vagyonomat játékokra, mert van egy barátnőm, akivel közös házat és gyereke(ke)t szeretnénk. (Off: meg egyébként is vannak más hobbijaim, most adtam ki 19k-t új horgászbotra és orsóra, illetve az őszre való tekintettel holnap esőkabát és gumicsizma kerül beszerzésre). Ennek ellenére az engem érdeklő játékokat igyekszem - számomra elérhető áron - beszerezni, és a warez-t tényleg csak demózásra használom. Természetesen szeretem az ilyen igényes, tartalmas, szép kiadásokat, mint a Bioshock 2, és amit úgy látok, hogy megéri és megérdemli, azt dobozosan veszem meg továbbra is. De jól megvagyok a Steam-el is, mert nagyon sok játékot hihetetlenül alacsony áron be tudtam szerezni (és kibírom a műanyag dobozocska és borító nélkül...)
És még valami. Tudom, hogy neked felér egy magömléssel, de lehet mellőzni az efféle iróniát. Valahányszor belinkelek egy játékról fotót, te gunyorosan "ironizálsz", vagy ha beírom, hogy ezt meg azt vettem Steam-en, belinkeled a játék gyűjtői változatának fotóját... Bocs, de ha ez nem trollkodás, akkor nem tudom mit nevezhetünk annak...
#8294: A STEAM mindig is vita- és ellenszenv keltő szolgáltatás volt/lesz.
Aha. Vagyis, lefordítva: "az más". Azt lehet froclizni, lehet nyugodtan trollkodni... Egyébként is, kinek "vita- és ellenszenv keltő"? Neked, mert nincs interneted (és ezt szereted is mindig kihangsúlyozni, amikor csak teheted), meg valakinek, aki - saját hibájából - se a felhasználónevét, se a jelszavát nem tudja, ráadásul a beregelt e-mail címe sincs már meg...
#8316: 3x vittem végig első nekifutás 2 óra másik kettő meg 1 óra 15 perc
Pfff, már itt tartunk? Akkor az 5-6 óra játékidő már soknak is számít? Szánalmas.
#8386: Így, ha játszhatnék vele, akkor egy interaktív mozi lenne.
Tehát a legtöbb játék egy interaktív mozi, így ezekkel nem is érdemes játszanod...