Én is. Elsősorban a játék érdekel, nem az, hogy van-e hozzá tok meg borító... A játékélményért fizetek, illetve olyan értékelhető plusz dolgokért, mint a Bio 2 art book-ja, ami fantasztikus. De ha ilyen nincs, és normális kézikönyv sincs hozzá (sorolhatnám), akkor nekem jó a digitális változat is. Az, hogy van egy lemezem papírtasakban egy szar műanyag tokba beledobva, nem hoz lázba (pl Ubisoft-os kiadások). Ez nem igénytelen warez feeling pénzért? (Majd jön a válasz, hogy "ez legalább kézzel fogható"...)
"mert nagyon sok játékot hihetetlenül alacsony áron be tudtam szerezni"
Szintúgy... sztím ehhez szükségtelen.
Volt azért pár akció Steam-en, aminek nem nagyon lehet "alámenni"... :)
Pontosan ezt lehetett leszűrni, amikor elaléltál a BS2 kiadványodtól...
Csak a félreértés elkerülése végett: én a magömlést a trollkodásra értettem... ;)
Ezért linkeltem a BS2 sztímes "verzióját", hogy érezd, miről regélünk itt páran.
Érzem és értem. De ha nem érted meg, amit fentebb írtam, akkor hasztalan minden vita...
Egy ikon, egy accban... igénytelen warez feeling pénzért.
Ez is egy nézőpont. De nyugodtabban alszom, mintha lewarezoltam volna (és most itt nem azt értem, hogy félek, hogy a kommandósok rámtörik az ajtót...), illetve jó érzés, hogy bejelentkezek, és látom, hogy ott vannak a jobbnál jobb játékok, bármikor bármelyiket bárhol "megkívánom", egy-két óra múlva már játszhatok is vele, és nem kell rejtegetnem a csúnya sold out-os meg evm-es gagyi dobozokat... :)