311803
-
Kevés volt:
Planescape: Torment: Enhanced Edition - 34 óra, legjobb sztorijú crpg ever.
Baldur's Gate: Enhanced Edition - 20 óra
Enderal: Forgotten Stories - 108 óra. Legjobb ingyenes Skyrim total conversion ever.
The Elder Scrolls V: Skyrim Special Edition - ez egy 2017-es mentés volt, idén csak pár órát raktam bele, de a karakterben összesen 222 lett.
Heroes of Might and Magic III Complete - összes kampány, ~174 óra (Heroes 3 HD+ -al csináltam az nem számolja az időt, azért csak sacc)
Borderlands 2: Commander Lilith & the Fight for Sanctuary DLC - 6 óra
Borderlands: The Pre-Sequel - 122 óra
Borderlands 3 - warez - 50 óra - ebből majd megveszem a GOTYt Steamen, Epicről nem kell semmi.
Meg most év végén céges ajándékból lett egy Oculus Rift (sajna nem S, nincs hozzá Touch kontroller, most már mindegy), úgyhogy elmerültem a VR-ban. Engem baromira meggyőzött, úgyhogy a Steam vásáron beszerzek pár VR (is) játékot, és mindenképpen majd egy Valve Index is (ha megint kapható lesz).
Boldog karácsonyt mindenkinek! -
Amiket idén befejeztél... nem, gond, ha tavaly kezdted el. :-) -
2019 ahogy én látom
2019-ben végigjátszott játékaim:
2018-ban elkezdett...
Halo 2 befejezése
Super Lucky's Tale befejezése
2019....
Halo 3
Halo 4
Halo 5
Resident Evil 5 (normál, amatőr, veterán, professional)
Contrast (acsimaxolva)
Legendary
ShadowSide (acsimaxolva)
The Survey
Submerged (acsimaxolva)
Timeshift
The Artifact (acsimaxolva)
Estranged: Act I (acsimaxolva)
Estranged: Act II (acsimaxolva)
The Park (acsimaxolva)
NeonCode (acsimaxolva)
Bioshock (1) Remastered (3x is egymás után mert acsimaxolni akartam de annyit már nem élek hogy ez lehetséges legyen :()
Beyond the Behind
Caligo
Crysis 3
Chernobyl Terrorist Attack
IS Defense
Joe's Diner (acsimaxolva)
R.A.W. Realms of Ancient War
Venetica
Dizzlepath Genie
Blair Witch
Gears 5
Far Cry Primal
Far Cry 4
Call of Duty WW2
Medal of Honor Allied Assault + 2 kiegészítő
Battlefield 5 (5 óra)
Battlefield Hardline (5 óra 53 perc)
1406
Ebony
Centralia Homecoming
Chain Saw
Star Wars Battlefront II
25 Cadre of Death
I'm Lost
Dispatcher
Agony
Unravel 1
A játékok amiket kaptam
Necro Immortallis
Behind the Beyond
The Last Dawn : The first invasion
Dogfight 1942
Tunnels of Despair
Castle of Illusion
Influent
Far Cry Primal (Xbox One)
Agony
The mummy pharaoh
Az ilyen-olyan nyereményjátékokon nyert játékaim
Project CARS 2
Inner Space
Heliborne
Slipstream
Kingdom Rush Origins
Hard Reset Redux
Finding Paradise
Warhammer: End Times - Vermintide Drachenfels (DLC)
Snake Pass
Smoke and Sacrifice
QUBE2
Two Worlds II - Echoes of the Dark Past
Morthergunship
Immortal Redneck
Asura: Vengeance Edition
C15 – Horror
SYNTHETIK: Legion Rising
Absolver
My Time at Portia
Chasm
Steel Rats
Yoku's Island Express
A játékok amiért sajálatos modon pénzt kellett fizetnem
Little Nightmares - Secrets of The Maw Expansion Pass (steam wallet)
Get Even (2.28$)
Caligo (steam wallet)
Penumbra Collectors pack (steam wallet)
The Room (steam wallet)
Redeemer (steam wallet)
Weaverse,Duder ,The Amazonian Dread (bundle volt 0.77€)
Gears of War 4 (ingyen volt darksector uzsorakamtának köszönhetően
)
Far Cry 1 796Ft (xbox one)
Forza Motorsport 6 (11.19€)
Forza Motorsport 6 Complete Add-Ons Collection 1395ft
Pacify, Darkwood, The Town of the Light (2.57$)
Gravel (Humble wallet aka. free)
NFS Payback (Humble wallet aka. free)
Extinction (0.66€)
Inner Chains (0.91€)
Alone in the Dark: The New Nightmare (0.5€)
How to Survive Third Person Standalone (0.5€)
Adr1ft (0.5€)
God's Trigger (0.1€
Forzo Horizon 3 (8.71€)
Ebola, Ebony,1406,Centralia: Homecoming,Chain Saw, House of Evil 2 (bundle volt 0.88€)
Az indiegala miatt ezek nekem ingyen voltak
Demon Hunter 4: Riddles of Light
Noir Chronicles: City of Crime
Lost Grimoires 3: The Forgotten Well
Shawden
Burnin Rubber 5
Shaq Fu A Legend Reborn
Distortions
The Artifact
Degrees of Separation
NeonCode
The Crow's Eye
Queen's Quest 4: Sacred Truce
Chronicles of Magic: Divided Kingdoms
Kingmaker: Rise to the Throne
The Initiate
Westboro
All-Star Fruit Racing
Path of Sin: Greed
My Brother Rabbit
Endless Fables 3: Dark Moor
Queen's Quest 3: The End of Dawn
A humble havi csomagokból az alábbiakat tartottam meg
Yakuza 0
The Division
Sniper Elite 3
Cod WWII
Crash Bandicoot N. Sane Trilogy
Spyro Reignited Trilogy
Shenmue 1-2
Yakuza Kiwami
Soul Calibur VI
Ancesters Legacy
X-Moph Defense
Igen igen ez egy 12 hónapos éves humble...4 hónapot skippeltem és kb 3x eladtam a teljes csomagot mert akkora trágyadomb volt...De a jó oldala ,hogy ha azt veszem ezek kb összesen nem kerültek 10$-ba sem.
(De persze ezek nagy többsége aktiválva nincs mivel tele a steamgifts addig semmit se
)
Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.12.24. 13:21:20 -
Minden amit idén toltál lehet 25.-re végigvitt is mivel az is idén volt -
MrAndree #309150 Csak új cimek játszanak, vagy olyan is amit letoltam már korábban, csak idén is? -
Én most készítem össze a szokásos évzárómat de mivel még van az évből 1 hét nem írom be..,mert nem tudni mi az ami még felkerül. -
Idén miket toltatok VÉGIG?
- Injustice 1 story mód - Szórakoztató, látványos, jópofa hancúrozás nettó 5-6 órában. 8/10
- Injustice 2 story mód - Dettó, de 6-7 órában, ha mind a 2 befejezés érdekel. 8.5/10
- The Evil Within 2 - Mint a legendás első rész 2. része csak árnyéka önmagának, mint egy nem TEW játék? Elfogadhatóbb. 6.5/10 körül.
- Little Nightmares + 3 DLC - 9.5/10-es kis ékszer.
- Final Fantasy 1 (PSP) - Ha a PC-s emulátorkodást nem nézed, akkor superior verza. Nem rossz, abszolút nem a küllemével van a gond, hanem az ostoba megoldásaival, pl., hogy hiába csinálsz meg mindent tisztességgel, fedezel fel alaposan mindent, akkor is megtörténik, hogy adott bossnál kevés leszel, mert nem grindeltél eleget! A játék szó szerint bünteti, ha nem grindelsz! A final boss-ig jutottam, az kb. 20 perc után levert, hiányzik még kb. 5 szint, menjek grindelni. Ezzel az a gond, hogy a harcok nagyon hamar repetitívek lesznek, és az enemyk nagy része, egy idő után már csak a színét váltogatja, meg persze más elementális támadást tol. Visszarepülve az időbe, ez kb. egy 7/10-es cím, de manapság tolva jó, ha 5.5/10-et ér.
- Shaq Fu a Legend Reborn - Buttonsmashingelős verekedős brawler indie cucc, ami annyira régi vágású, hogy mer röhögni kínaiakon, vagy
éppen a szőkéken. 6/10-es ökörködés.
- Life is Strange- Játékként 3/10, interaktív filmként erős jó szándékkal 7/10.
- Lords of the Fallen - Soha rosszabb Souls copycat-eket! 7.5/10
- Nioh Complete + WT* a YT-ra belőle - Ez egy iszonyatosan alulértékelt cím. A kiváló alapjátékot, dettó kiváló DLC-k követik, ahol a kihívás már az egekben táncikál. 9/10
- Bloodborne + DLC - platinára téve, a fosfrémes, kromatikusan összeaberrált teknómoslékot, mely amúgy egy kibaxott jó játék, egy méltatlanul sárból tákolt hardverhez láncolva. Gyalázat! 8/10 és lenne ez feljebb is, ha PC-n tolhattam volna.
- Dark Souls 3 + DLC-k - Ha Day1 így jön ki elélvezek kb. De elkövettem azt a hibát, hogy Day1 letoltam. Kár volt. Így évekkel később szépen ki van polírozva, méltó 3 részként tartható már számon. 9/10
- Hellblade - Nongamer eyecandy. Játékként 5/10 erős jóindulattal, interaktív filmként 8/10.
- Assassin's Creed Unity + DLC-k - Elmebeteg módon kihagyott ziccer. Sajnálom Totti, de ez nem, hogy előrelépés, hanem visszafejlődés. 6.5/10
- Mario + Rabbids Kingdom Battle - Egy vérbeli Nintendo játék, ami nem Nintendo istállóból jött és dettó kiállt a PC-s verzióért. 8.5/10
+ továbbra is Hearthstone, nyilván az összes PVE kontent is mindig goldból megvéve és letolva.
* = Iszonyú mennyiségű időt zabál fel egy WT készítés. Konkrétan ráment a nyaram gaming ideje.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.12.24. 12:33:46 -
Közöl 8 milliárd van
-
A hegy teljesen stimmel, csak tényleg fura lenne, ha ismételnének... de eddig is minden logo felismerhető volt. Meglátjuk 5 óra múlva :) -
Biztosan haladt előrébb, csak nem olyan gyorsan és olyan irányba, mint vártad/elképzelted.
Amivel szembe kell nézned, az úgyis rád fog találni (elfutni nem tudsz előle és addig nem is fogsz lelépni innen, amíg magad mögött nem hagytad) és mivel mindenkinek más a sorsa/végzete így nem érdemes azon rágódni, hogy ki hol van éppen és merre tart. Ebből is f@szösszeméregetés lett, de senki sem jobb vagy épp rosszabb a másiknál. Legbelül teljesen más világ mindenki, más nézőponttal, értékrenddel, tapasztalatokkal, tapasztalásokkal és igazsággal (nincs 1 igazság, közel 7 milliárd van - DSP). Ezt persze nehéz megérteni, tolerálni és elfogadni, de attól ez még ilyen.
Játékos témánál maradva, nem tudjuk, hogy a karakterkészítőd miket pipált be a születésedkor (nem, külső, jellemzők és készségek, kezdőterület, megjelenő NPC-k az életedben, szintlépésenként új képességek és tapasztalatok, végső boss).
Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2019.12.24. 12:09:44 -
Bocs, rosszul emlékeztem, nem a kép neve:
},
"urlSlug": "celeste-teaser",
"items": [
{
Amúgy most már azt is írják, hogy lehet Kingdom Come+Celeste lesz, mondván hogy előbbit nem lehet reklámozni, mert nem kiddie cucc. Örülnék a felállásnak, mert nem aktiváltam be a Humblis változatot :)
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2019.12.24. 11:53:22 -
Rony94 #309143 "Megint eltelt egy év bameg!"
Pontosan. És azóta semmit nem haladt előrébb az életem. De hé, 10-15 játékkal nagyobb a könyvtáram.
-
Nope :) (a landscape az minden ilyen képnél ott van, a betűleves az azonosítója)
Utoljára szerkesztette: Dzsini, 2019.12.24. 10:32:35 -
Köszi!!
És boldog Karit mindenkinek!!! -
Nem tudom a napokban mennyire leszek aktív, úgyhogy előre is:
Kellemes ünnepeket és boldog új évet kívánok!
Megint eltelt egy év bameg!
-
A teaser kép neve a kódban asszem valami celeste.png :) -
Kint van a teljes Black Mesa! -
Azok a hozzászólásaid, amikben ezt leírod ugyan olyan kategóriák. Üdv a klubban!
Help:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
Igen, viszont a Celeste már augusztus végén volt az Epicen ajándékként. -
Ja de a teaser kép meg egy az egyben a Celeste hegye... we'll see. -
Van egy kiszivárgott lista, amin az nem szerepel, mondjuk 12 naphoz 14 játék van rajta, úgyhogy akármi is lehet. Egyelőre 5-ből 5 a találati aránya:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Into The Breach
TowerFall Ascension
SUPERHOT
Little Inferno
Ape Out
---
Farming Simulator 19
Hello Neighbor
Hob
Kingdom Come: Deliverance
Pyre
Shadow Tactics: Blades of the Shogun
TABS: Totally Accurate Battle Simulator
The Talos Principle
Yooka-Laylee and the Impossible Lair
-
Mivel azt már adták ők ingyen az epicen sokan kételkednek benne....Mountain is simán lehetne a gagyi feelingbe pont beleillik az az 1$-os cucc.
Ha bármelyik is lesz a "kiszivárgott lista" már meg is dőlt.
MarkBlade: Epic szarjában 4.99euro a Division 2 most (14.99-10 euro lejön az epic lefizetése miatt)
Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.12.24. 08:07:37 -
Hol van a 2 5 euroért? Lehet annyiért megveszem.. -
Ma valószínűleg a Celeste lesz. -
De mindenkinek megvannak a saját megcáfolhatatlan okai amiért azt teszik amit.
Én is leírtam már többször.Mivel a játékaim 65+(?) %-a soha nem lesz játszva így nem is vagyok hajlandó pár $-nál többet költeni rá. Ha azokat a játekokat amit valaha aktiváltam mindig teljes áron vagy csak akár 75%-os áron vettem volna kb ugyanott lennék mintha mentem volna melóba és 200 méterenként szórtam volna a 20 ezreseket,mert értelme minkettőnek ugyanannyi lett volna.
Más:
AGONY
Gyakorlatilag a játékról csak azt halottam hogy szar. Én eddig 1-2 rövidke trailert láttam még anno megjelenéskor és az alapján nekem tetszett. Most ajándékba megkaptam , már 6 órám van benne. (Most már tudom ,hogy a YT walktrough-ok kb 3-4x-re végigjátszott játékok felvételei,mert ott 4-5 órásnak mutatkozott)
Ez valami eszméletlen "komplex" cucc. Az ember azt hinné egy cső az egész ,de a lókukit. Hiába magyar nyelvű kb semmit nem tudok róla még ,hogy ez mi a fene és mi a cél miért. SOSE lehet tudni mi a helyes irány a játékban, mert azon kapod magad valahol leesel akkor nem a várt halán jön hanem egy teljesen más pályarész. Dead Space-esen mutatja egy fénycsóva a helyes után de rohadtúl nem tudni semmit hogy mi kell a továbbjutáshoz. Pl volt egy "boss harc" csak futkorásztam halvány lila fogalmam se volt mit kell csinálni vele. Újrakezdtem a pályát és találtam egy másik utat ami által kimaradt az a bossharc :) Sok olyan hely van ami felé mutat a jelző ,de ha elindulok arra visszadob az út elejére. Erre még nem jöttem rá miért most itt vagyok elakadva keresve a helyes utat. A képi világra nem lehet panasz beteg állatság az egész
Eddig a Dark Soulokra mondtam ,hogy aki azt kimaxolja az igen az teljesítmény. Hát most itt van ez. Aki ebben a katyvaszban képes az acsimaxolásra na az tud valamit és extrém kitartó/türelmes. Én ennek az acsimax közelébe se akarok kerülni nincs nekem erre 30+ órám
Megyek is neten keresek róla valami magyarázó cuclit,hogy értsem is mivel játszok.
Kösz Tinman ez most jó ajándék volt (és ezt 0.33$-ért adták bundleba
)
-
Evoluti0N #309129 Ezek a hozzászólásaid már kezdenek olyan kategóriává válni, mint grebber hozzászólásai azzal kapcsolatban, h milyen olcsón vesz csak játékokat.
Szerk: Mondjuk legalább időnként azzal megcifrázod, h te már akkor is játszottál, amikor még csak írták a Pong kódját.
Utoljára szerkesztette: Evoluti0N, 2019.12.23. 23:51:35 -
Oké, akkor hanggal 
Available on Nintendo Switch
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2019.12.23. 23:23:28 -
Rony94 #309127 A havas New York TELITALÁLAT volt annak idején. A hangulatot nagyon elkapták. -
Na basszus elromlott a tévém :-(
Szerk.: Ja nem, ez mozgásban is olyan, mint egy hiba a Mártiban'.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.12.23. 22:18:49 -
Lehet egyedül is sokat nyomtam úgy, de haverral is és mindkét verzió jó volt. Viszont az első rész hangulata nekem sokkal jobban bejött nem tudom én ezt annyira nem kedveltem meg. -
Anonymusxx #309124 Nem tudom, én is szólóban tervezem..
rákerestem, sok helyen írják hogy lehet egyedüll is,
Utoljára szerkesztette: Anonymusxx, 2019.12.23. 21:46:45 -
5 ajróért én is lehet, hogy berántom a Division 2-t, de van értelme, ha szólóban játszom? Úgy is élvezetes? -
"This game undoubtedly has style, but some of the still images were difficult to interpret. The game makes more sense when you can see it in motion."
Utoljára szerkesztette: zorrobomber, 2019.12.23. 20:28:29 -
Az Division 1 már volt bundleba + most a kettőt kell nyomni... -
Steam store page-ről egy random kép, kommentár nélkül:
-
Anonymusxx #309119 Én év végére csak a Division 1 goldot terveztem vásárolni, de kb minden akciós volt, még a 2. részt is beszereztem kb 4-5 euért, de az első rész semmi akciót nem kapott... -
Ötödik nap: Ape Out -
Mario + Rabbids Kingdom Battle alap lepergett.
+ Eyecandy, noha a Switch képességei brutálisan limitálják a megjeleníthető 3D teret.
+ Ubisoft cím, persze erős Nintendo ráhatással. A lepergő creditsnél jól látszik, hogy mennyire sokan dolgoztak rajta.
+ Szinte tökéletesen megoldott Mario + Rabbids franchise ötvözés.
+ Remekül átgondolt harcrendszer. Tele van bugyuta fegyókkal, sokféle coverrel és sebzési formával és mind tökéletesen működik! Egyszerűen fényesre van polírozva az egész és minden flottul és ultrafaszán működik! Le a kalappal!
+ Addiktív. "Csak még egy pályát, csak még ezt a részt..."
+ Példás DLC! Bár a DLC-be még csak 2-3 órám van, de abszolút továbblépés... 1-2 zavaró hibát élből javítottak is benne + még szebb, még változatosabb.
+ Amit a DLC-ben Donkey Kong-gal kitudsz találni, majd az kivitelezi az egészen elképesztő! Néha a pálya másik feléről képes vagy némi gondolkodással 2-3 ellenfelet is lenullázni, ha megerőlteted az agyad.
+ Változatos, ötletes fegyók, melyek jól is használhatók a csaták közben.
+ Elegendő számú feloldható kari, akik mind egytől egyig jópofák.
+ Humor, lélek, szív, fun factor, happy gaming! Egyszerűen nem lehet, nem szeretni, ha van egy kis szíved és képes vagy átlátni a techno hiányosságain.
+ Bár kiddie TBS-nek mondják, de később egyre inkább belehúz és egész egészséges lesz a kihívás. Szerintem egy 10 év alatti gyereknek a későbbi pályák, azért okozhatnak gondot, ahogy 1-2 puzzle platform elemnél is esélyesen futhat apuhoz. VISZONT! ->
+ Mind a puzzle elemek, mind pedig a harcok nagyon is okosan úgy vannak kialakítva, hogy a kicsiknek és a nagyoknak is élvezetes legyen! A nagyok ugyanis mehetnek a rejtett extrákra, vagy a normál HP-vel való teljesítésre, a kicsiknek meg egyszerűen ott a HP duplázás lehetősége harcok elején + továbbengedi őket a játék az egyszerűbb puzzle megoldással, nem erőlteti rá az extrákat senkire.
+ Szükségtelen grind! Egyszerűen csak haladj előre, figyelj oda mindenre és mindenhová úgy leszel jó, hogy közben nem leszel overpowered.
+ Meglepően hosszú és tartalmas! Az alapjátékban 4 fő világ van (erdős/dzsungeles, egyiptomi/sivatagos, spooky, industrial/lava). Minden egyes világban vannak kisebb bossok, van fő boss, közben pedig a TBS harcok és a puzzle/platform elemek vannak adagolva. Ha akarsz backtrackelhetsz is, feloldhatsz korábban még nem elérhető pályarészeket.
+ Teljesen bugmentes*.
- Talán csak az én hibám, de a 4. világra én úgy éreztem, hogy elfáradtak a fejlesztők. Noha a világ küllemére nem lehetett panasz, tele volt ötletes háttérbeli elemekkel, maguk a feladványok, rejtett cuccok kicsit lecsökkentek és megúszósak lettek, cserébe sokkal több volt az olyan harcból, ami nagyon töltelék ízűre sikeredett. Viszont a DLC-re újra feltámadtak... sőt!
- Nem igazán van értelme újra és újra backtrackelve bejárni az adott világot pusztán azért, mert feloldottál egy újabb képességet, ami egy lezárt részt nyit. Mert 80%-ban amit ott találsz az bullshit... zene, art kép, vagy 3D modell. Persze a karik erejét növelő orbokat is találhatsz, de néha úgy éreztem, hogy nem ér annyit az egész keresgetés, ugyanis a franc se emlékszik már rá, hogy pontosan hol és mit kellett ott hagynod első körben, mert nem fértél hozzá.
- Iszonyú módon hiányzó ACHIEVEMENT rendszer. Ha valamely játékba ennek ott a helye, akkor ez pont az! Konkrétan gyűjtögeted a fél életed... nincs benne olyan 2 perc, amikor ne nyitnál egy olyan ládát amiben ne lenne 3D modell, zene, art kártya, stb. Ráadásul rakat felfedezni való, opcionális challenge és rejtett pálya van benne. A mentésed képe konkrétan arra épül, hogy eddig a világokban miket szedtél össze, miből mennyid van! Ez a játék amellett, hogy TBS játék, egy "collectible seek-find" cím!
- PC-re kéne ez, vagy a többi konzolra, mert komoly spórolás van a grafikával mindenhol, amit az eyecandy színekkel és kontrasztokkal próbáltak elfedni, egész ügyesen. Az élsimítás, az anizo, a DOF, a távolabbi tárgyak megjelenítése, a frame(!), mind-mind kihívásokkal küzd... látszik, hogy nagyon szenved a hardver, pedig ez kb. PS2-PS3 közti szint.
- *Azt mondja a Nintendo, hogy a sleep módot nyugodtan használd, erre van kitalálva a gép, meg a játékaik. Hát rögtön az elsőnél, azért csúnya bugokba futottam. Sokadik sleep módból kijőve, fél képernyőnyi textúrák jöttek be egy rakat helyen ahogy forgattam a kamerát. Full kikapcs, bekapcs megoldotta. De egy ilyen sleep után, dettó a textúra "freeze" miatt beragadtam a lépcsőbe. Kikapcs-bekapcs után ott soha többé, ergo a sleep mód tesz be neki.
Alapvetően ez egy mocskosul jól sikerült játék! Tipikus Nintendo cím! Bármennyire is ágálok ellene, egyszerűen nem adhatok rá 8.5/10-nél rosszabbat, különben nem tudnék tükörbe nézni, ugyanis végig jól szórakoztam és a DLC is nagy móka!
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.12.23. 10:00:56 -
Kinek mi a szexi. Nekem ez a ruha nem az. Talán valami lengébb ruha. Attól függetlenül az alapot behúztam. Baszott jó ára volt CDkeys-en. -
Negyedik nap: Little Inferno