-
Idén miket toltatok VÉGIG?
- Injustice 1 story mód - Szórakoztató, látványos, jópofa hancúrozás nettó 5-6 órában. 8/10
- Injustice 2 story mód - Dettó, de 6-7 órában, ha mind a 2 befejezés érdekel. 8.5/10
- The Evil Within 2 - Mint a legendás első rész 2. része csak árnyéka önmagának, mint egy nem TEW játék? Elfogadhatóbb. 6.5/10 körül.
- Little Nightmares + 3 DLC - 9.5/10-es kis ékszer.
- Final Fantasy 1 (PSP) - Ha a PC-s emulátorkodást nem nézed, akkor superior verza. Nem rossz, abszolút nem a küllemével van a gond, hanem az ostoba megoldásaival, pl., hogy hiába csinálsz meg mindent tisztességgel, fedezel fel alaposan mindent, akkor is megtörténik, hogy adott bossnál kevés leszel, mert nem grindeltél eleget! A játék szó szerint bünteti, ha nem grindelsz! A final boss-ig jutottam, az kb. 20 perc után levert, hiányzik még kb. 5 szint, menjek grindelni. Ezzel az a gond, hogy a harcok nagyon hamar repetitívek lesznek, és az enemyk nagy része, egy idő után már csak a színét váltogatja, meg persze más elementális támadást tol. Visszarepülve az időbe, ez kb. egy 7/10-es cím, de manapság tolva jó, ha 5.5/10-et ér.
- Shaq Fu a Legend Reborn - Buttonsmashingelős verekedős brawler indie cucc, ami annyira régi vágású, hogy mer röhögni kínaiakon, vagy
éppen a szőkéken. 6/10-es ökörködés.
- Life is Strange- Játékként 3/10, interaktív filmként erős jó szándékkal 7/10.
- Lords of the Fallen - Soha rosszabb Souls copycat-eket! 7.5/10
- Nioh Complete + WT* a YT-ra belőle - Ez egy iszonyatosan alulértékelt cím. A kiváló alapjátékot, dettó kiváló DLC-k követik, ahol a kihívás már az egekben táncikál. 9/10
- Bloodborne + DLC - platinára téve, a fosfrémes, kromatikusan összeaberrált teknómoslékot, mely amúgy egy kibaxott jó játék, egy méltatlanul sárból tákolt hardverhez láncolva. Gyalázat! 8/10 és lenne ez feljebb is, ha PC-n tolhattam volna.
- Dark Souls 3 + DLC-k - Ha Day1 így jön ki elélvezek kb. De elkövettem azt a hibát, hogy Day1 letoltam. Kár volt. Így évekkel később szépen ki van polírozva, méltó 3 részként tartható már számon. 9/10
- Hellblade - Nongamer eyecandy. Játékként 5/10 erős jóindulattal, interaktív filmként 8/10.
- Assassin's Creed Unity + DLC-k - Elmebeteg módon kihagyott ziccer. Sajnálom Totti, de ez nem, hogy előrelépés, hanem visszafejlődés. 6.5/10
- Mario + Rabbids Kingdom Battle - Egy vérbeli Nintendo játék, ami nem Nintendo istállóból jött és dettó kiállt a PC-s verzióért. 8.5/10
+ továbbra is Hearthstone, nyilván az összes PVE kontent is mindig goldból megvéve és letolva.
* = Iszonyú mennyiségű időt zabál fel egy WT készítés. Konkrétan ráment a nyaram gaming ideje.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.12.24. 12:33:46