• grebber
    De mindenkinek megvannak a saját megcáfolhatatlan okai amiért azt teszik amit.

Én is leírtam már többször.Mivel a játékaim 65+(?) %-a soha nem lesz játszva így nem is vagyok hajlandó pár $-nál többet költeni rá. Ha azokat a játekokat amit valaha aktiváltam mindig teljes áron vagy csak akár 75%-os áron vettem volna kb ugyanott lennék mintha mentem volna melóba és 200 méterenként szórtam volna a 20 ezreseket,mert értelme minkettőnek ugyanannyi lett volna.

Más:

AGONY

Gyakorlatilag a játékról csak azt halottam hogy szar. Én eddig 1-2 rövidke trailert láttam még anno megjelenéskor és az alapján nekem tetszett. Most ajándékba megkaptam , már 6 órám van benne. (Most már tudom ,hogy a YT walktrough-ok kb 3-4x-re végigjátszott játékok felvételei,mert ott 4-5 órásnak mutatkozott)
    Ez valami eszméletlen "komplex" cucc. Az ember azt hinné egy cső az egész ,de a lókukit. Hiába magyar nyelvű kb semmit nem tudok róla még ,hogy ez mi a fene és mi a cél miért. SOSE lehet tudni mi a helyes irány a játékban, mert azon kapod magad valahol leesel akkor nem a várt halán jön hanem egy teljesen más pályarész. Dead Space-esen mutatja egy fénycsóva a helyes után de rohadtúl nem tudni semmit hogy mi kell a továbbjutáshoz. Pl volt egy "boss harc" csak futkorásztam halvány lila fogalmam se volt mit kell csinálni vele. Újrakezdtem a pályát és találtam egy másik utat ami által kimaradt az a bossharc :) Sok olyan hely van ami felé mutat a jelző ,de ha elindulok arra visszadob az út elejére. Erre még nem jöttem rá miért most itt vagyok elakadva keresve a helyes utat. A képi világra nem lehet panasz beteg állatság az egész
    Eddig a Dark Soulokra mondtam ,hogy aki azt kimaxolja az igen az teljesítmény. Hát most itt van ez. Aki ebben a katyvaszban képes az acsimaxolásra na az tud valamit és extrém kitartó/türelmes. Én ennek az acsimax közelébe se akarok kerülni nincs nekem erre 30+ órám
    Megyek is neten keresek róla valami magyarázó cuclit,hogy értsem is mivel játszok.

Kösz Tinman ez most jó ajándék volt (és ezt 0.33$-ért adták bundleba)