Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zorrobomber
Szerencsére nem kell csupán rád hagyatkoznunk :) - de a videók alapján nekem is volt olyan érzésem hogy nem százas ez a mozgás, ezért is akarom mindenképp kipróbálni, hisz csak videókra azért nem lehet alapozni, a puding próbája az kevés.

Shep
Igen :)

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

MerlinW
A játék ötlete nagyon jó, de a kivitelezés pocsék sajnos. Rossz balansz, még rosszabb mozgásanimációk. Alien-ekkel gyakorlatilag élvezhetetlen a dolog.

[merlinw.org]

zorrobomber
zsíros, vártam már egy ilyet

Rapid81
Ez csak egy kisebb szelte a dolognak. Mint írtam, nagyon sok az FF-ben alapból benne lévõ kényelmi ficsõr hiányzik a Chrome-ból.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Rapid81

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

MerlinW
Mondjuk 8GB memória mellett jópofa a memóriaigényre hivatkozni:) Az már rég gáz, ha az a 2-400MB hiányzik:)

[merlinw.org]

Rapid81
2 hétig használtam a Chrome-ot, mikor DS annyira gyõzködött, hogy hejdehajdejó. Na, 2 hét után visszaálltam FF-re, mert kurvaszar a Chrome. Lassabb, 2x annyi memóriát eszik, és nagyon sok ficsõr hiányzott, ami az FF-ben alapból benne van, még csak bõvítmény sem kell hozzá. A Chrome egyszerûen kényelmetlen, lassú és ehhez képest még túl sokat is zabál. :)

/szigorúan magánvélemény, mielõtt elkezdtek itt jönni ilyenolyan tesztekkel, blabla/

HeadHunter86
Linkification bõvítményrõl nem hallottatok? Még csak kijelölni sem kell.

Zomil
Jééé chrome is :D
Nah ma is tanultam valamit :D

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

IMYke2.0.0.0
Chrome ugyanezt tudja, csak 'nála' így szerepel:
Ugrás: és itt a link

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Rapid81
FF tud olyat, hogy kijelölöd és "link megnyitása". :)

Zomil
Amugy te direkt nem rakod sosem link makroba a linkeket? :D

Heeding The Call, one and for all \"But now the rains weep o\'er his hall,with no one there to hear\" \"Never let your sense of morals get in the way of doing what\'s right.\"

Zomil
Gondoltam aki már elég ideje követi a topikot annak leesik a szarkazmus :)

Rapid81
Login or sign up. Yeah, sure...

Shep
a végérõl kimaradt, hogy - a semmirõl

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Tudom ,hogy nem jön át, van hogy nekem sem sikerül vennem a lapot de azért elég jó az arányom :) Viszont ezek nélkül, hogyan lehetne jó kis vitákat indítani? :)

zorrobomber
Kitöröltem fél oldalnyi válogatott sértést, mert nincs értelme, hisz alapvetõen egyetértünk. Azért szólok, hogy írásban nem igazán jön át az irónia egyértelmûen, és jogos, ez Zomil-nak is szól.

Shep
BF4 teaser oldal
http://www.battlefield.com/battlefield-4

grebber
Le is adtam a "megrendelést" a Group Buys steam csoportba az indiegala pakkra!

Next PC upgrade: 2022

Shep
Momentán nem én hoztam fel a warez gog témát, de nekem pl egybõl leesett miért ill. ki miatt írja a kolléga amit ír. Az én Resis hsz-em meg annyira hosszúra lett véve, hogy csak az nem értette aki nem akarta. Ja és a a 10/9 rád talán még inkább igaz :D

zorrobomber
Hát, ne haragudj, de mivel 10-bõl 9 hsz-ed gyökérség, így már elég nehéz detektálni ha egy dologban véletlenül egyetértünk. Fõleg ha még "ironizálsz" is. Emellett pedig tudnivaló hogy vannak emberek ebben a topikban akik tényleg így vélekednek.

Ráadásképp, sose voltam híve ennek a húzzunk egy poént éveken keresztül dolognak. Lásd még pl.: dobozás játék képe felé írni hogy OFF

Oké, jól van haladjunk.

Shep
Szavazzunk? :D

IMYke2.0.0.0
AA+/AAA+ Priemer játék megszokott ára (CoD más állatfaj): 49.99 euro a STEAM-en.
Van még kérdésed?

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

grebber
9ezer ft neked gyanúsan olcsó?

Next PC upgrade: 2022

Rapid81
GetGamesGo-n 10 ojró.

Tehasut
Hopp, a Duke Nukem 3D: Megaton Edition-höz achik is vannak. Igaz, csak 12.
Remélem, hamarosan leárazzák, mert venném.
Shep
Te hány pontot osztottál az irónia/szarkazmus felismerõ skill-re? Úgy tippelem nem túl sokat. Mert ma úgy szerintem egyet sem sikerült felismerned :D Vagy csak irtó jól adod a hülyét :D

zorrobomber

Shep
Így van, és ki az a hülye aki warezért fizet? :D

Zomil
Igen ezt már megbeszéltük drm free=warez :DDD

Shep
Az ám. GOG egy tolvaj banda a warezért kérnek pénzt.

zorrobomber
-.-

Zomil
De az nem a steam és nincsenek acsik, olyan mintha warezolnál :D

zorrobomber
GOG-on az összes részt be lehet húzni!

wesker24
Jaja én simán megvenném öket ha lenne steamre !

A Resi 4 is lehetne steamre kapásból venném ahogy az elsõ 3 részt is !

Mondjuk az elsõ 3 rész mehetne Greenlight-ba !
n000rbi
Urak, van két db 10%-os zavvi kuponom. Akit érdekel, privátban megtalál.

"-Mi ez? Hagymás bab? -Nem. Krumplis hal..."

Tehasut
Egyébként mekkora ziccerkihagyás a Steamtõl, hogy az 5-ös elõtti részeket nem árulják.
wesker24
Nekem meg a Heroes 5 és a kiegjei ! A 6 számomra már értékelhetetlen szar lett !
Tehasut
Fogalmam sincs, nekem a Heroes 4 volt az utolsó a sorozatból.
wesker24
Nagyon Helyes ! :D
zorrobomber
nincs nekem már semmi ellenvetésem itt :)

Maak
Az a nagy kieg az mennyire nagy? Mostanaban raalltam a h6-ra mert most epp ez kell nekem, (a korokre osztott dolog elonyos ha ket torpere kell felszemmel figyelned) a gold megvan most azzal tolom, mondjuk meg csak alapjatekban vagyok.

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

wesker24
Van valami ellenvetésed ez ellen ? :D
zorrobomber

wesker24
Szerintem nincs gond vele de már csak fél nap van hátra de Preload még sehol sincs !

Lehet a Resi 6-nál is az lesz mint a Max payne 3-nál az utolsó 1 órában volt preload és akkor kezdte el mindenki tölteni be is haltak töle a steam serverei már elöre látom hogy éjjel a steam serverei megint be fognak szarni ! :D
Shep
Mert elég jól sikerült, és minél több játékosnak szeretnék ezt megmutatni ,hogy a lehetõ legtöbben lehessenek részesei a remekmûnek.

IMYke2.0.0.0
Resident Evil 6 gyanúsan olcsó a STEAM-en, hát még a CDGalaxisnál.

Tehasut
Milyen menõ lenne, ha Iron Maiden dalok képeznék a soundtrackjét (az egyik lemezüknek ez a címe). \nn/
zorrobomber
"Ráadásul még jön hozzá ekszpanzió, ha jól tudom."

Igen, Brave New World címmel.