Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tehasut
Mekkora idiótaság ez, csak most a kiadó részérõl. Ráadásul még jön hozzá ekszpanzió, ha jól tudom.
Ez akkora marhaság, mint a Heroes 6 Gold kiadása, utána meg jött egy nagy kieg.
IMYke2.0.0.0
És a GOLD ráadásul 1 DLC-vel kevesebb is, mint a GOTY.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tehasut
Nem semmi, hogy a Civ V Goldot digitálisan mindenhol fillérekért dobálják az emberek után, a CDGalaxis meg a mostani hírlevelében azzal büszkélkedik, hogy most 10% kedvezménnyel, 9890 Ft-ért megvehetõ.<#wow3>
Tehasut
Ja, az más, köszi.
De úgy döntöttem, mégsem kellenek. Inkább majd a Sleeping Dogs - The Year of the Snake-re szórom el a pontokat, ha leárazzák 75%-kal.
IMYke2.0.0.0
Mindig mindent újra megvehetsz a feketepiacon. Egyik sem tûnik el örökre.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tehasut
A fegyver DLC-krõl olvastam, hogy szívás, mert nincs hozzájuk plusz muníció, ha egyszer kifogynak, akkor kuka.
IMYke2.0.0.0
Tekintve, hogy a játékban csak akkor használhatod õket, ha megfelelõ mennyiségû Káoszt okozol, én nem tartom cheatnek õket.

Shep
Mivel az egész játék egy nagy poén, ha ingyen tudod akkor érdemes pl a monster truck-ot meg hasonlókat megvenni de ezek nélkül is teljes lehet az élmény.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

genndy
Ha így nézed, akkor szerintem inkább cheat.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

Tehasut
Ha cheatként mûködnek, akkor nem kell, ha hozzáadnak a játékélményhez, akkor már meggondolom. GG-n akciós és blue coinért ingyér' tudnék venni párat.
genndy
Nekem nem volt szükségem egyikre sem. Mégis beleraktam ~100 órát.
Úgyhogy szerintem megvenni pénzkidobás, esetleg SGiftsen jelentkezz rájuk.

IMYke2.0.0.0
Én mindent megvettem hozzá.

grebber
Te dönts el kellenek-e azok a szarok neked!

Next PC upgrade: 2022

Tehasut
Aki már játszott a Just Cause 2-vel: érdemes megvenni a DLC-ket hozzá? Úgy látom mindegyik vagy fegyvert vagy jármûvet ad.
Shep
Ill jobbra ha a bejárattól nézzük.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Shep
Hát igazad van, tényleg jobb. 😄

Shep
Tudja a fene, én egy dolgot jegyeztem meg de nagyon, hogy a csatornában a kulcs ott van fent balra a magaslaton de marhára nem látszik, hogy ott van, mert egybetextúra az egész, csak véletlenül találtam meg kb 1 napos keresgélés után. Remélem ez nem spoiler inkább csak segítség 😊

genndy
Bocs amúgy, én se gondoltam hogy valaki még nem játszotta/éppen most játssza az elsõ TR-t. Úgyhogy ha valakinek van még kedve találgatni, akkor spoilerben tegye.
Aztán majd kicsit késõbb spoilerben közlöm hogy én melyiket tudom.

Seth
Inkább örülnél, így nem lõtték le a poént, hogy mi az egyik helyszín a TR1-ben 😊

PSN ID.: Beegabor

Shep
Fel vagyok háborodva, hogy mindenféle spoiler törlésre került, pedig én nem is láttam 😄

Tehasut
Ha már Chronicles: iszonyú zavaró, hogy a fegyvereket nem lehet elérni a számbilentyûkön, csak a tárgylistából lehet õket kiválasztani. Megõrülök tõle.
IMYke2.0.0.0
Ha visszajön a gép (Tinman: még mindig nem végzett vele a szerelõ!), és lesz akcióban a csomag, akkor STEAM mellett 1. résztõl újrajátszom a teljes sorozatot.

IMYke2.0.0.0
Én mások érdekében töröltem -mindenkinek más az érzékenységi küszöbe .

Tehasut
Itt az idõ, hogy elkezdd õket, ha már úgyis Lara lázban égsz.<#nevetes1>
Én a Chroniclest tolom, (illetve most felfüggesztettem a Drakensang miatt). Baromi gyorsan lehet vele haladni, tök rövidek a pályák.
genndy
Kíváncsi vagyok, te mit mondasz a kérdésemre, mint nagy Lara-és TR-fan 😊

Tinman
Amit írtam az természetesen az 1. rész, Ani majdnem u.a. csak szebb, jobb, kibõvítettebb.

Spoiler ellenes vagyok én is de csak annyit írtam Genndy válaszára, hogy a Great Pyramid lesz az szvsz.

Ha ez spoiler volt, -nem tudom- akkor bocsánat érte!

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

grebber
Én is csak az idei Tomb Raidert vittem végig.Ennek volt hangulata ami nem engedett leállni.A régiekben egyikben sem éreztem ilyet ezért sem vittem végig õket a mai napig.
De majd elkezdem pótolni õket!

Next PC upgrade: 2022

IMYke2.0.0.0
De - viszont Zó még játssza.
4. résztõl meg nekem is spoiler.

Tinman
Tomb Raider 1-et nem toltad le?

WTH?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

IMYke2.0.0.0
Nem én... Tinman, Zomil.
Tomb Raiderek.

Tehasut
Hóó, lemaradtam, mibõl szpojlerkedtél?
IMYke2.0.0.0
Bocsánat. Spoilereket töröltem.
Vissza már nem tudom csinálni, így felesleges kiabálni érte.

Tehasut
Itt vannak szép ugrások, de itt nem sikít. <#nevetes1>
http://www.youtube.com/watch?v=Cg_szI_jzEA
Tinman
Jah... azt nem tudom hányszor sikít, mert nem voltam annyira láma, hogy ott leessek :-D

genndy
Nincs idõkorlát, úgyhogy csak nyugodtan 😊

Mivel végigjátszás közben vagyok, ah adsz egy hetet, akkor megmondom 😊
Tehasut
Höhö, azt nem tudom, de magas helyekrõl egy mentés után csomószor ugrottam egyet a semmibe. Természetesen swan dive-ban.
genndy
Na ha már ennyire Tomb Raider: találós kérdés következik. Aki tudja, azt virtuálisan hátbaveregetem.
Mi volt a TR1-ben a legmagasabb hely, ahonnan le lehetett zuhanni, és hányszor sikított közben Lara, mielõtt kitörte a nyakát? <#vigyor1>

Tehasut
Imádtam a régi Tomb Raiderekben ezeket a kicentizett, halálpontos ugrásokat. Meg a Prince of Persiákban. Mármint a 2D-s részekben, mert a 3D-sekkel nem játszottam. A PoP 2-t (The Shadow and the Flame) pár éve játszottam újra, ugyanolyan élvezettel, mint 95-ben. És bitangnehéz volt!
genndy
PoP-ban látványos meg valószerû volt, amikor futás közben visszafordultál, és kicsit továbbcsúszott a herceg, úgy fordult meg (mondjuk a srác ugye a saját mozgását vette fel, tehát tényleg valódi mozgást láthattunk).

genndy
Igen, így emlékszem én is, az utolsó elõtti lépés közben kellett megnyomni az ugrást (és akkor nem onnan ugrott el, ahol éppen volt, hanem pont a szélérõl).
Sétánál meg (kis tántorodás után) pont a szélén állt meg. Egy visszaugrás után lehetett a legnagyobbat ugrani.

Fpocok
Jah, én is láttam.
De mit lehet várni egy ratyi játéktól.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Igen, a játékmechanikailag ugyanez a VVVVVV is: egy ütemmel elõbb megállni, különben leesel. A PoP hõse többet lépett amúgy egy gombnyomásra, mint Lara, így vele látványosabb volt, 2 méterre a peremtõl már csak biztonsági sétával/lopakodással (ezt a feature-t is átvette a TR, még alapból) lehetett tovább közeledni.
Tehasut
Na ezt hiányoltam én az új TR-bõl. Ott bárhonnan ugrottam, simán elértem bármit. Látszott, hogy "továbblökõdött" Lara a levegõben, ha esetleg kicsi lett volna az ugrás.
Fpocok
Arról beszélsz, hogy amikor egyet visszaugrik az ember és utána nekifut, akkor nem akkor kell nyomni az ugrást, amikor már a szélén van? Valóban nem. Már futás közben nyomni kell, mert kell egy lépés, hogy elugorjon. Ennek ellenére halálpontosan ki lehetett számolni, csak egy picit elõbb kellett megnyomni, igen.

Parasite Eve 2, best game EVER!

Mondjuk azt nem tudom, hogy a Fade to Black mennyiben volt platforming szempontjából elõfutára a TR-nek, nekem sajnálatos módon a Flashbackkel együtt totálisan kimaradt.
Én mostanában játszom az elsõ résszel. Igen, lehet állóhelyzetbõl ugrani, úgy értelemszerûen lecsúszni sem fogsz. Nekifutásnál viszont nem akkor kell dobbantanod, amikor már csak a sarkad van ott a szakadék peremén, hogy a lábujjaddal elérd a következõ szilárd kiszögellést (Mario), hanem elõtte. Lényegében a '89-es Prince of Persia megoldása ugyanez (nekem nehéz volt megszokni és könnyû elrontani, pedig teljesen logikus és jogos design), ezt ültette át 3D-be a TR, egy idõben a Mario-módi 3D-be implikálásával (Super Mario 64).

A VVVVVV persze kissé más állatfaj, de a kihívás része, hogy a pörgõs játékban nem tudsz a gravitációval való ugráltatás során bármikor kézifékezni, emiatt extra odafigyelést igényel. Ez egy mûködõ mechanika, de szubjektíve éppen úgy eshet rosszul, mint a fentebb említett példák, melyekben a gyakorlatban ugyanerre kell figyelni.
Tinman
Ezt legalább befejezték... sõt hovatovább még több fantázia is van benne.

Tinman
Régi Pop, TR fényévekre van ezektõl nálam.

Rapid81
Arról, hogy a te üzeneted még Tinmané volt, mikor én rányomtam a válaszra. 😄 Gondolom törölte és te léptél a helyébe, pont az adott pillanatban.

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/