Eredeti játékaink klub

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

IMYke2.0.0.0
Mert nem akartalak letorkolni :_)

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Tehasut
Nem is tudtam, hogy chatelés közben kötelezõ a felkiáltójel és elõtte egy szóköz.
wesker24
Régen sokat chateltem aztán már tudat alatt észre se veszem 😄 az ujjam egybõl rá áll.
IMYke2.0.0.0
Ha chat-en kiabáltál, akkor érdekes beszélgetések lehettek 😊

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

wesker24
Még nem mondtad ! 😄
IMYke2.0.0.0

wesker24
Az már rég elmúlt ! Nem Április 2 akart az lenni ? 😄
IMYke2.0.0.0
*29-ig

IMYke2.0.0.0
No, akkor március 2-ig semmi érdekes nem lesz a STEAM.en,

wesker24
Sorry de az egy rossz beidegzõdés a régi chates korszakomból 😄
Rapid81
Azon a linken, sem az onnan az eidos fórumára vezetõ linken sincs semmi ilyesmi...

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

Tehasut
Kicsit túlpörgeted magad. Nyugi. Lélegezz. Nem kell minden mondat végére felkiáltójel.
wesker24
Az csak kamu volt és te tényleg elhitted hogy csak Multis DLC-k jönnek majd kis és nem lesz Single DLC ? 😄 Részvétem 😄

A multi megbukott a kutya se fog vele késöbb játszani valamibõl pénzt kell csinálni !
Rapid81

Ryzen 5 3600X | ASUS RX570 OC | MasterLiquid Lite 240 | DELL U2312HM In theory, there is no difference between theory and practice. But, in practice, there is. /Jan L. A. van de Snepscheut/

wesker24
105326 hsz ott leirnak mindent !
Shep
A Zinternet csodái.

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Rapid81
És ezt speciel honnan veszed? Írták valahol?

IMYke2.0.0.0
A mennyiség nem egyenlõ a minõséggel - mintha mindent csak úgy habzsolnál, mintha kevés idõd lenne sok mindenre.
Szerintem, lassíts és élvezd a dolgokat (film, játék), lassan.

Shep
DE azt ne felejtsd el megemlíteni ,hogy nem elsõre 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Tehasut
Ha ez igaz, akkor nem értem a tegnapi hírt, hogy jön a multi DLC és egyáltalán nem lesz single.<#fejvakaras>
grebber
Sosem tud meghatni más szüttyögési szokása én magamból indulok ki.
Nekem a 100% 11 óra volt onnantól kezdve más nem érdekel!

Next PC upgrade: 2022

wesker24
Errõl beszéltem hogy már a single DLC március elején tervbe volt véve de ugye belerakták a multit de aztán szerintem gondoltak egyet mi van ha a nem jön be a multi vágjunk ki aza lapjátékból egy két dolgot aztán ha a multi megbukik kiadjuk single Dlc-ben ! 😄
Rapid81
21 óra volt az elsõ végigjátszásom... Nem szoktam speed run-t nyomni semmiben, mert annak aztán végképp semmi értelme.

Fpocok
MÉM
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Parasite Eve 2, best game EVER!

grebber
Ha olyan mint az alapjátékra írt 15-20 akkor jó lesz az 2 órásnak is!

TBTPumpa
"Egy olyan DLC-t ami eredetileg is bent lennt volna a játékban !"

WTF??? Mi ez az EA féle hozzáállás? <#szomoru1>

"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."

Tehasut
Nagy dilemma, hogy megvegyem-e.
IMYke2.0.0.0
Bocs, nekem ez a hivatalos oldal.

wesker24
Olvasd el amit linkeltem a single DLC tervek már Március elején megvoltak hogyha a multi megbukna és megbukott tudjanak mit kivágni a játékból és DLC formájában kiadni a közeljövõben !

Egy olyan DLC-t ami eredetileg is bent lennt volna a játékban ! 😄
Rapid81
Fuck yeah!

Eidos fórum szerint 4-5 óra játékidõ, pár komoly (!) sír, amit a játékosok kérnek tõlük!

IMYke2.0.0.0
Ámítja a halál. Egyszerûen csak akkor hiszem el, ha már a hivatalos is oldalon ott van, és már vehetõ a STEAM-en.

wesker24
Parancsolj kedves Imy ! Már hivatalos oldalon is kint van egy órája ! xD

Mégis lesz Single Dlc a TR-hez !
grebber
Most mit ámítod magad? Lesz és kész. Látják hogy a multival lassan a lõtéri kutya se játszik mert mindenki kiszedi acsikat azt kuka.
A fórumokon meg kapják az ötleteket hogy mit akarnak singlebe látni.Így hülyék lennének nem kiadni single dolgokat.

IMYke2.0.0.0
Elõször közlik: nem lesz SP DLC.
Most beírja wesker, hogy lesz és mindenki készpénznek veszi?
Én akkor hiszem el, amikor a hivatalos oldalon ott lesz.

TBTPumpa
* egyenlõre = egyelõre <#idiota>

TBTPumpa
Rapid örülni fog neki. Én viszont kevésbé! <#szomoru1>
Bár hivatalos "tájékoztatás" még nincs, szóval ennek hiányában egyenlõre csak pletykaszintû a dolog (talán igaz, talán nem).

Azért nagy jóstehetség nem kell hozzá, hogy elhigyjük biztosan így lesz

Oscar Wilde: Az egyszer? gyönyörök a bonyolult ember utolsó menedéke. Eredeti Bölcs: Légy rossz, a jókkal úgyis mindig csak kibaxnak.

IMYke2.0.0.0
Majd ha a hivatalos oldalon írják, akkor kezdem elhinni - és amikor már elérhetõ, el is hiszem.

Tehasut
Hol a hír?
wesker24
Ennyit a Tomb Raider-ról ! xD

Ennyit errõl mennyire tudtam hogy ez lesz ! xD

Tudtam én hogy a Tomb Raiderhez nem adunk ki soha Single DLC-t csak kamu duma volt fél órája kint van a hír hogy nemsokára kiadnak hozzá egy Single DLC-t a Tomb Raiderhez !

Bekaphatják ! 😄 Olyan isten nincs hogy pont ehhez ne lenne Single DLC ugyanmár ! xD
IMYke2.0.0.0
Majd pofátlanul olcsón megveszem, wesker24 útján, vagy 2014 telén a STEAM-en.
Addig marad az esetleges (!) próbaverzió.

DarkSector
Én azt mondom próbáld ki, ha 30 perc után tetszik akkor vedd meg.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

genndy
Hát szívesen 😊

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.

TBTPumpa
Mivel mindenki ilyen "jó" véleménnyel van róla elõször bevárok egy wrz verziót belõle.
Ha tetszeni fog, akkor megveszem majd, ha nem akkor kuka...

Tinman
Látom Steam-es így dobozosan nulla forintot ér. Good to know.
Hamar lesz ez 9 dolcsiért. Helyes.

Live-on nem olyan rég volt 2.2k körül igaz Gold tagsági kellett hozzá, de azért már ez is egy kis jel, hogy ez már sosem lesz 10000 Ft-os játék :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

DarkSector
Nem véletlen van leértékelve.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

TBTPumpa
Resident Evil 6 raktáron a CD Galaxisnál

Tinman
Pontosan. Ezért használok Operát :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Tinman
Köszi a hátbaveregetést.

genndy
Na ha még érdekel valakit: TR1, Lara zuhanása. Szóval tudtommal! a legmagasabb pont
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
a végsõ Atlantiszi pályán van, talán ahogy mész föl a fõellenséghez. Egy mély kútból indulsz, aminek az alján láva van, és lényegében a kút körül kell egyre följebb jutni, néha átugrálva a kúton is keresztbe. Na ennek a tetejérõl fejest ugorva Lara háromszor is sikít, mielõtt nyekken (a harmadikat lehet hogy csak elkezdeni tudja már)
Van még egy magas pont a szfinxen, de az ennél kisebb.

Csak akkor szólj, ha úgy érzed, hogy amit mondani szeretnél jobb, mint a csend.