311803
-
Acsik nélkül adhatják a steam összest epic store alá akkor se érdekel egy game se ott
Sajnálom aki oda vásárol nem kap teljes játékot
-
Epic Store.
Slime Rancher free. A következő Oxenfree. Jóvan' fogy a pénz keményen... lassan jön a Soda Drinker Pro is.
Ja, meg van már Friend list, meg persze Steam-es friends lista nyúlás is, ahol naná, hogy a Steam-es adataid megadása után lehet csak a barátokat áthozni.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.03.13. 19:01:54 -
#305490 - ennyiért vettem :-D
Sajna nem tudok róla, hogy lenne belőle demo, szóval tök jogos ebben az esetben a warezdemozás. Operencia biztos vétel lett volna nálam is, ha a kretén Zen nem adja el a lelkét egy olyan store-nak, amit a hátam közepére kívánok.
Így van... 2 óra nem elég, mert azt a téves nézetet kelti a játékosban, hogy akkor ez most ilyen lesz végig? Aztán nagyon nem. Teljesen más régiókban, másfajta ellenfelekkel kell majd küzdeni, tök más itemekkel és felszereléssel.
Nekem a Sekiro 1 év múlva lesz aktuális. Tettem rá félre pénzmagot, most azonnal dobhatnám a kosárba, de nem fogok bétázni a From-nak az is biztos... meg gondolom lesz megint DLC és rohadtul utálom, hogy letolom az alapjátékot. Eltelik egy év, ránézek és van hozzá 3 story DLC, ami persze, hogy after endgame content, így tolhatom újra előröl az egészet, mert tök elfelejtettem már a rutint az adott játékban. Arra meg nincs időm, hogy minden ilyen esetben újratoljam az alapjátékot -.- -
ImpStephAug #305667 A Steamen pont nemrég volt akciós. A shrine-okhoz lesz majd shortcut alá DaS. A Sekiro nekem is varòs -
Árnyvadász #305666 Warez. Igazából Nioh-ból nem néztem van e hivatalos demó. Ha bejön, akkor biztosan megveszem, csak most DMC, Sekiro és Operencia biztos vétel. Általában CDKeys-en szoktam vásárolni ha 60 euróba kerül valami, ott viszont most a Nioh nem kapható (ott van a játék csak kifogyott, jelenleg). De lehet a Nioh csak addig fog érdekelni, amíg megjön a Sekiro, aztán ha azzal végzek már nem fogom folytatni. Igazán ritkán szoktam warez-hez nyúlni, ebben az esetben viszont pont jól jött. Steam-en meg elég combos ára van. Két óra meg nem elég szerintem ebből, hogy az egész játékra rálátásom nyíljon. Pláne úgy ha mondod is, ahol most járok az a tutorial előtti rész. :D -
UPSZ, Rossz topikba raktam, Bocsánat.
Töröld imi pls.
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2019.03.13. 17:53:05 -
Nyugodtan legyél kemény, ez csak egy program :-) Én is látom mik a gondok vele, de szerencséjére legyen mondva, hogy a From is iszonyat böszmeségeket művelt a DaS-al.
Nekem Ci7, 1080TI, nvme SSD, 16 GB-al álomszépen fut 4k-ról le downsamplingelve... de tény, a GPU-n hangját ilyenkor már enyhén hallom, ha leveszem a játék hangerejét.
Az ingyen van a gépeden azt jelenti, hogy demo, vagy azt, hogy wrz? Nem baj, bármelyik is, csak kérdezem :-)
-
Ez a két videó szerintem egész jó összefoglaló: egyik és másik
és igen, ennek a legnagyobb része belpolitika -
Túl van dimenzionálva az ír határellenőrzés kérdése (egyébként feltételezem, ha nálunk lenne egy közvélemény-kutatás azt illetően, hogy mit tartanának leginkább fájó pontnak az EU tagság megszűnésében, a sok majom a nyugat-Európa felé irányuló határellenőrzés újbóli bevezetését jelölné meg :)) és sajnos túl sokan használják belpolitikai célokra a brexit szavazást. Persze nem vagyok már igazán képben, rég elvesztettem a fonalat, hogy jelenleg milyen feltételek adottak a brexithez és biztos vagyok benne, hogy sok felelős politikus éppen azért nem szavazza meg, mert kevesli a garanciákat.
Én egyébként sajnálom, szerintem Anglia nélkül nincs EU. -
Eddigi legszarabb csomag talán. A Civ 6-ot talán komplettben éri majd meg, mint ahogy eddig minden más Civ címet. Ha alapjáték + kieg felállásban gondolkodsz, a gatyád rámegy :/ -
Árnyvadász #305660 Köszi a segítségeket! Ezek hasznos tanácsok a későbbiekre!
Amúgy akartam írni, hogy a menük teljesen a PS2-es korszakra emlékeztetnek, csak óvatos akartam lenni, mondom ennyire nem gyalázom már szegény programot. Amúgy nem gond még ez se, mert a funkcióját tökéletesen betölti, no meg volt PS2-esem és legalább nosztalgiázok. :)
Amúgy ezt leszámítva, tényleg korrekt a látvány, effektek is megvannak, van ennél rondább játék is. DMC5 után nyilván azért más persze. Szépen folytatom, meg a DMC is befejezésre vár, elsőre. Hosszú hétvégét még megtoldottam egy nap szabival is, így 4 nap alatt biztosan komolyabban neki tudok feküdni, aztán jövőhéten már jön a Sekiro is.
Egyébként én 2560*1440-es felbontást választottam és időnként leesik a frame (nem vészes), de hamar visszaáll normális értékre, meg előfordulnak érdekes grafikai hibák is. Hirtelen megjelenik a semmiből oda nem illő "valami". (Mint amikor elkezd haldokolni a vga kártya és a képernyőn játék közben furcsaságokat látsz, csak nem annyira erőteljes.) Ezt gyors fordulásoknál vettem észre, de változó, ez sem vészes egyébként. Engem legalábbis nem zavart. Nyilván nem is kell, hiszen ingyen van a gépemen. Egy szavam nem lehet. Játszható és működik, ez a lényeg. -
A fejlesztést sajnos a megjelenés előtt 13 éve kezdték el PS2-PS3 konzolok voltak tervben, nem akarták ők ezt eddig húzni. Emiatt a textúrák minősége nem túl szép, de az összhatás korrekt, főleg nagyobb felbontáson. Kár, hogy a PS4 még ezt se nagyon bírja 60 frémmel.
Ahol most vagy, az a tutorial se :-) De komolyan, majd meglátod. Nekem is furcsa volt, hogy egész trükkös harcok voltak benne már az első perctől, de hát ez ilyen. Ha 3 ellenfél jön rád, akkor nem voltál óvatos... jellemzően 1-2 érkezik, amiből el is csalható az egyik, a másik hamar megunja és visszamegy, így egyszerűbb a harc.
"Az mondjuk szívás, ha mentettem, minden leölt katona újra a helyén volt, de hát valamit valamiért. :) "
Majdnem mindre ez igaz, később majd meglátod, hogy vannak mobok, melyek nem termelődnek újra. Amúgy a respawn, ha belegondolsz könnyítés ilyen helyzetben, hiszen lehet XP-t farmolni, meg loot-ot és majd felkészülve lehet a bossokkal szembenézni. -
Árnyvadász #305658 Pici Nioh vélemény:
Tetszik a Nioh. Technikai része mondjuk elég gané, mint port trehány munka és a grafika sem túl acélos, de a harcrendszere, hangulata az nagyon rendben van. Loot is jó, néha ugyanaz az ellenfél dobott jobb felszerelést is, így erősebb lettem. A lovagokkal azért meggyűlt a bajom, bár leginkább akkor ha ketten jönnek. El kell csalnom és egyesével lenne érdemes őket leszedni. Staminára, vagyis a szuflára nagyon kell figyelni, mind nálam és az ellenfélnél. Kulcsfontosságú tud lenni. Védekezés az szerencsére nem dinamikus, értem ezalatt, hogy bármikor el lehet kezdeni, amikor ellenfél támad az védve lesz, csak az erősebb kombók ütik át. Igazából az 1 vs 1 összecsapások nem vészesek, élvezetesek.
Sajnos azért amikor többen jönnek picit megborul a rend és könnyen meg lehet halni. Eddig 3 volt a legtöbb, meg volt olyan is, hogy két katona ellen kellett küzdeni, de fentről egy íjász is lőtt. Ahogy láttam, sérülnek az ellenfelek egymás támadásaitól is. A legjobb szitu eddig a lépcsőn vagy magasabb helyről megbicsakló, leeső, esetleg megtántorgó katonák voltak, mert azokat könnyű szerrel el lehet intézni, védtelenek voltak egy időre.
Igazából ez csak még jobban meghozta a kedvem a Sekiro-hoz. Az mondjuk tény eddig, hogy a 2 lovagon még nem tudtam keresztülverekedni magam, de nem sokkal előtte az egy is kihívás volt, aztán győzött a trial & error és rájöttem mi a célszerű taktika ellene. Az jó pont, hogy a felszerelést nem kell újra felszedni halál után, az megmarad.
Ja és szerintem az is mehet plusz pontnak, hogy térkép nincs így a tájékozódást emlékezetből kell megoldani. Mentési pontok pedig elég távol vannak, de alapjában véve az ellenfelek közt el lehet mászkálni és így lehet kutakodni utánuk. Oltárokat kell keresni mentéshez. Az mondjuk szívás, ha mentettem, minden leölt katona újra a helyén volt, de hát valamit valamiért. :) -
Megint leszavazták a brexitet
-
Sid Meier’s Civilization VI
-
Valaki felesbe az új strategy bundle?
Niche
Ashes of the Singularity: Escalation
Throne of Lies The Online Game of Deceit
Dungeons 3
Offworld Trading Company
Offworld Trading Company: Jupiter's Forge Expansion Pack
Stellaris
Plague Inc: Evolved
8 eurós részig mennék 4-4 euró fejenként
Stellaris
Dungeon 3
Niche
Nem érdekelnek. -
Humble Strategy Bundle 2019
1$:
Niche - a genetics survival game
Ashes of the Singularity: Escalation
BTA:
Dungeons 3
Offworld Trading Company
Offworld Trading Company: Jupiter's Forge Expansion Pack
9$:
Stellaris
Plague Inc: Evolved
15$:
Utoljára szerkesztette: genndy, 2019.03.12. 20:20:35 -
Árnyvadász #305653 Most éppen töltöm, mindenképpen teszek egy próbát vele. Videók alapján vegyesek az érzéseim, de ezt nekem kell megtapasztalnom. Igen ez a trial & error valóban egy tanulási görbe.
Őszinte leszek, ha nem kéne sokat utaznom, sokat lenni a munkába és egyéb dolgokat elintézni, akkor a több szabadidőt be tudnám áldozni erre, de vagy késő este (már eleve kisebb koncentrációval) ülök le gép elé vagy hétvégén valamikor, amikor összejön és van egy beosztott időm, ami tulajdonképpen véges, mert én vegyes fogyasztó és új játékokra éhes egyén vagyok, ami azt jelenti nincs megállás, csinálom végig amiket megveszek.
Ha viszont bejön a képbe egy nehezen elsajátítható, odafigyelést, több időt és energiát lekötő játék, akkor gond van. Akkor porszem került a gépezetbe, leáll a fogaskerék és nem tudom beszorítani az adott időintervallumba a játékot, emiatt kegyvesztetté válik és inkább visszatéríttetem az árát. Vagy volt, hogy mikor még dobozosan vásároltam elajándékoztam vagy eladtam. Ez általában akkor történik, ha belekóstolok valami olyanba, ami nem feltétlenül zsánerem. Legutóbb a Hitman 2 volt ilyen. Azért végigvittem, de rá kellett jöjjek ez sajnos nem az én játékom és bizony a Mutant Year Zero is elvérzett nálam a vége felé. Mérges is voltam rá, mert nagyon elkapott és szerettem. De sajátos hibái miatt abbahagytam. Ahogy olvastam Te sem voltál kibékülve vele. Érthető. Én legalábbis megértem. :)
Egyébként megfigyeltem magamon, egyjátékos játék maximum 1 hónapig, de mostanság inkább 2-3 hétig tud lekötni, utána elkezdem vészesen unni. Többjátékos az változó, eddigi rekorder az Overwatch a maga 3 évével. Sose volt ilyen hosszú ideig játék ami lekötött volna és ne untam volna rá. L4D/L4D2 volt még határeset, meg a Diablo III, de ezek is 1-2 év alatt leperegtek.
Az ilyen nagyobb volumenü játékok tartottak ki sokáig. Skyrim, The Witcher III, AC: Odyssey stb, mire végeztem ezekkel komolyan le is fáradtam. 100+ órás dögök. Ezekre rá kell készülni lélekben. :)
-
Igen, az majd menet közben fog kiderülni, hogy müköik ez a új rendszer, mármint nálam...
-
"megcsinálok egy pályarészt, elmegy X idő, mondjuk 20 perc és ha utána meghalok, akkor csinálhatom újra az egészet"
Valójában ez a tanulási rendszer része. Sok a trial & error az ilyen játékokban. A felfedezés veszélyes, sokszor van, hogy leversz mindenkit, de aztán egy szakadék szélén meg lecsúszol.
Amúgy van 2nd chance... visszamész a "lelkedért" és mintha mi sem történt volna megy tovább a menet.
A másik, hogy baromi jó érzés, amikor elsőre esélytelennek látsz egy részt, majd 1 órával később, mint izzó acélpenge a felolvasztott vajban, úgy siklasz át azon a részen. Ilyenkor érzed, hogy fejlődtél, tanultál. A Nioh ebben kiváló! Némely eleme jobb, mint a Dark Souls-nak, némely eleme viszont rosszabb. Nálam nem veri a Dark Souls 1-et, de ott kullog mögötte és rendkívül jól szórakozom... azt se tudom hány órám van már benne (30 körül talán), de nem is érdekel, csak sodródom és élvezem. Örömgaming van! -
A parry-vel az a nagy baj, hogy valójában egy QTE. Persze tök menő, amikor eltalálod a ritmust és az amúgy azonnali halálos csapást helyett jön a parry animáció és akkor keményedik a pöcök, de abban nem vagyok biztos, hogy ez annyira jó... -
Árnyvadász #305649 Én meg úgy az egész műfajhoz. :D
Előre félek, de akkor is kell. Egykezű farkas akarok lenni, ez van. -
Igen ezt én is olvastam de aztán fimitottak rajta annyival, hogy azért tünt nehezebbnek mert ezt a játékot nem lehet ugy játszani mint egy souls játékot ha valaki megszokja az új harcrendszert már nem olyan nehéz.
Bennem van egy kis para mert a parryhoz totál béna vagyok... -
Árnyvadász #305647 Ez sajnos így igaz. Sokat olvastam anno ilyet a fórumon. Engem ez nem érintett komolyabban, mert mindig elballagtam a CDGalaxis-ba vagy az 576Kbyte-ba és megvettem személyesen. Aztán mikor digitálisan is kezdett komolyabb formában elterjedni a vásárlás egy idő után áttértem teljes mértékben arra. Csak a CE változatoknál tettem kivételt időnként, de ma már az sem mozgat meg, ha mégis kell több tartalom, akkor meg választom a Gold, Deluxe szintén digitális portékát. -
Árnyvadász #305646 Egyébként ezt akartam is írni. Ezért is halogattam a Nioh kipróbálást. De veszíteni nem fogok vele. (Értsd: Csak próba, nem akarom megvenni.)
Sekiro pont emiatt is tetszik, mert újít. Amiket láttam: pontos időzített hárításos kivégzés, vertikális mozgás, megfelelő időben indított hárítás sikeres, sokszor fegyver/fegyver egymásnak feszül és abból indított ellentámadás lehet hatásos, no meg a csendes kivégzések, és ami a lényeges az egész játék alatt csak a kardunk lesz, a műkart lehet fejleszteni úgy tudom. De lesznek titkos helyek, ahogy láttam egy videóban érdemes kifigyelni a bakákat. Mert mondhatnak hasznos információkat keményebb ellenfelekről, sőt még párbeszédes jeleneteket is láttam, ahol még választási lehetőséged is volt.
Maga a játék tervezője is úgy nyilatkozott ez nem egy Dark Soul. Ez egy új irány, sajnos nehezebb is lesz állítólag. -
Nézd meg még egyszer azt a videót. A sekiroban nincs stamina, nincs szintlépés, nincs loot, stb, lesz viszont, lopakodás, ficsörök a mükarral és kengeki.
A nioh meg egy souls köntösbe csomagolt diabló, ami stamina menedzselésröl szól leginkább, egyszóval nagyon különbözik a két játék. -
MrAndree #305644 Én amíg vidéken éltem utáltam a pénteki megjelenéseket, mert elég sokszor előfordult, hogy azzal a futár hétfőn érkezett csak meg, rosszabb esetben kedden. -
Árnyvadász #305643 Köszi. Akkor ez pusztán a véletlen műve. Általában ha vásároltam megjelenés napján elkezdett játékot, nem volt ennyire egységes napi dátumú megjelenésekkel dolgom. Eddig. Aztán felmerült bennem a kérdés, de meg is válaszoltad. :) -
Tavaly is így volt -- pölö "Shadow of the Tomb Raider" (2018.09.14, péntek) - pre-orderesekkel én már kedden játszottam.
Miközben pölö:
- a "DRAGON QUEST XI: Echoes of an Elusive Age - Digital Edition of Light" -- 2018.09.04-én startolt, kedd,
- a "FINAL FANTASY XV WINDOWS EDITION" -- 2018.03.06, kedden startolt
- a "Pillars of Eternity II: Deadfire" -- 2018.05.08, kedden startolt
- a "Red Faction: Guerrilla Re-Mars-tered" -- 2018.07.03, kedden startolt
- a "Sniper: Ghost Warrior 3" -- 2018.04.24, kedden élesedett
- a "Yakuza Zero" -- 2018.08.01, szerdán aktiválódott, pre-order ellenére is.
//láthatóbbá téve
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2019.03.12. 14:34:28 -
Árnyvadász #305641 Biztos feltűnt nektek is, de egy ideje (idén tűnt fel ez a legjobban, nem akarok nagyon pontosítani, csak úgy körülbelül) a felkapottabb, reklámozottabb, nagyobb (szóval nem a két filléres indie szarokra gondolok elsősorban) játékok megjelenése péntekre esik. Ez nekem egy nagyon szimpatikus megoldás, hiszen így nyugodtan el lehet kezdeni őket, másnap nincs munka és hétvégén is kényelmesen be lehet osztani, mikor szánok rá időt. Vagyis egy kényelmesebb, kipihentebb állapotban kezdem el az egészet, ami egy új játék elején igen is jól tud jönni.
Régebben ezek a megjelenések teljesen változóak voltak. Emlékszem mikor már kedden elérhető volt egy nagy cím. Aminek örültem persze mert legalább nem kellett sokáig várni rá a héten. Azonban itt jön a DE! De ennek megvolt a dolgozó emberre nézve az átka is. Szóval mostanság bármelyik játékomat vettem meg (ha gold vagy hasonló verzió volt, akkor előfordult 1, 3 nappal korábbi indulás - de amúgy péntektől ment ott is a hivatalos rajt), kivétel nélkül péntek volt a hivatalos rajt. Csak pár cím a közelmúltból amire emlékszem és amik majd jönnek és érdekelnek is, szóval vásárlós lesz. Ide évről: RE2, FC: New Dawn, DMC5, The Division 2, Sekiro: SDT, Operencia: The Stolen Sun stb.
Tudja ezt valaki, hogy ez valami szabályozott dolog, vagy csak egyszerűen rájöttek a kiadók, hogy érdemes a hétvége előtti időre pozicionálni a nagyobb nevű játékokat? Vagy pusztán csak a véletlen műve és pont kikaptam, hogy azok a címek amik engem érdekelnek, érdekes módon mind péntekre lettek időzítve?
Más: Ma teszek egy próbát a Nioh-al. Nálam egyébként az veri ki a biztosítékot az ilyen nehéz játékoknál és a mellétársuló mentési rendszerrel, hogy megcsinálok egy pályarészt, elmegy X idő, mondjuk 20 perc és ha utána meghalok, akkor csinálhatom újra az egészet. 1-2-3-szor még azt mondom ok, bár kezdek nyugtalan lenni, de amikor 10-15 alkalommal megy ez én ezt kidobott időnek élem meg. Ott ültem a gép előtt 1-2 órát és nem jutottam egyről a kettőre. Sajnos annyira meg nem élem bele magam, hogy egy fél délutánt rááldozzak, aztán tovább tudok menni.
Példa: Emlékszem a Burnout harmadik részében volt egy utolsó verseny, ahol Forma-1-es autóval kellett 10 percig versenyezni, végén nyerni. Ez annyira nagy figyelmet, kitartást igényelt, hogy komolyan kimerített és volt amikor a cél előtt pár száz méterrel törtem magam össze.Egész délutánt rááldoztam, azt hiszem még az utána lévő napokban is megpróbáltam fél órát rászánni, de nem ment. Idegileg kikészített. Ott döntöttem el, nem ér annyit egyik játék se, hogy én ezzel napokig szarakodjak. Na ezért is hanyagolom a Soulborne szériát, de a Sekiro-ban valamit megláttam, ami nem ereszt és lehet rá fogok fázni, de most újra megpróbálom azt amit a Burnout esetében. Vért hugyozva is, de legalább megpróbálni. -
Drágán vásárlóknak Far Cry New Dawn -50% € 22,49 -20%-os kuponnal még olcsóbb.
Utoljára szerkesztette: grebber, 2019.03.12. 13:14:03 -
A spoilerek elkerülése miatt tényleg csak perceket néztem a Sekiro-ból. Egyelőre én is azon a véleményen vagyok, hogy a From Software elkészítette a saját Ninja Gaiden-jét.
Igen, szándékosan emelem ki a Ninja Gaiden-t, mert senki ne tegyen úgy, mintha a Nioh, vagy a Sekiro itt valami soha nem látott dolgot hozott volna el. A Nioh remekül keveri a NG, Onimusha, Dynasty Warriors, Diablo(!) elemeit, megfejelve némi Souls érzéssel és most ezen a Sekiro se sokat változtat, csak még nyomatékosabban akciójáték lesz.
Egyébként én még most is fenntartom, hogy aki képes kicsit visszazökkenni a múlt játékaiba, az Onimusha 1-2-3-4-el bátran tegyen próbát, annak idején én eléggé szerettem őket. Az első része ráadásul a Parasite Eve és a Resident Evil nyomdokain halad csak japó témában.
Utoljára szerkesztette: Tinman, 2019.03.12. 08:33:19 -
Ezt mondtam én is Sekkiro teljesen ugyanaz mint a Nioh csak a más a story és más a Karakter és ahogy elnéztem a Sekkiro stream demot a harc is ugyanolyan mint a Nioh egyetlen különbség az hogy már van Grappling Hook-od. -
1500-as évek Japánja? Ráadásul egy csomó valós, a mondavilágukból származó elemmel? Nioh :-D -
Thx, felhasználom majd! -
FB = https://www.facebook.com/cdkeyscom/ --- bal oldalon:
"Click here to get 3% off!"
A kód ~1 percig érvényes. A kosárnál, fizetés előtt aktiválható, érdemes előtte kigépelni textbe. -
Hmm, mi az a Cdkeys FB kód? -
Hát köszönöm szépen, ha valaha esetleg sikerül, az nagyon jó lenne, de igazából nem sürgős, metrózok, aztán jön a Sekiro, és marha nagy backlogom van, PS4-el is játszani kéne, szóval tényleg nem prioritás mostanság :)
Azért nagyon köszi, ettől függetlenül :) -

//Csak 22-ig nehogy bemérgesedjek, és még így is megvegyem (sokadszorra ellentmondva magamnak pre-order témában)...
//szerk.: Különben is, minden fejlesztőt meg kell becsülni, aki/ami még úgy fejleszt, hogy a Windows 7 ne legyen kirekesztve...
//szerk.2.: CDKeys-ről jelenleg a 3%-os FB-kóddal együtt ~14100 Ft-ból megúszható.
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2019.03.11. 20:21:22 -
Rony94 #305631 "de azé' eléggé nem pénztárca barát"
Hát ja, Activision. :)