311803
-
Jaja -
És az extra napokat még nem is említetted, amikor nagybevásárolni kell menni, orvoshoz, beteg a gyerek, oltást kap a gyerek, anya elmegy fodrászhoz, később játszótér stb. Ehhez jön nekem a kutyasétáltatás (mondjuk hülyének szoktak nézni hogy kertes házban miért sétáltatom minden nap a kutyát, de igazából ennyi séta nekem is kell), plusz nincs a közelben nagyszülő sem. -
Ha egy teljes wt-ről van szó, az bizony 80 órányi anyag lenne. Nagy meló. Alig vagdostam a videóim, próbáltam anélkül megoldani. Ez esetben nem venné el, szívesen tolom majd újra, mert élvezem, csak a mikor kérdése az a fogós kérdés. Spoilerben leírom:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!7 körül kelek, 8-ra bent vagyok a melóhelyen. Itt terheltségtől függően van, hogy itt is tudok lebzselni sokat, van, hogy enni sincs időm. Átlag 17:30-ra érek haza kb. Akkor ha mákom van, még elkapom a gyerkőc altatós fázisát és részt tudok venni az életükben egy picit, ez nem sok, hétvégén nyilván több. Na most rendbecsapom magam, és 18:00 körül tudok kajálni (vagy megyek futni!), de 18:30-kor már szól a párom (ha éppen nem futok), hogy kéne figyelni a gyerekre (azt nem kell részletezni gondolom senkinek, hogy miért kell figyelni egy kisbabára, ha alszik), mert ő is rendbe kapja magát, sőt lehet, hogy főzicskél másnapra. Lesz 19:30 mire végez (a futással se szoktam előbb végezni), akkor van bő 1 óránk, hogy megbeszéljük a napot/gyerkőcöt (vagy kajálok és rendbekapom magam), esetleg egy sorozatból 1 részt letudjunk. Lesz 20:45-21:00. Ekkor lehetne wt készíteni, de az a baj, hogy ilyenkor én már eléggé hulla vagyok, másnap meló.
Én mindig mondom, hogy rabszolgák vagyunk, de senki nem akarja feldolgozni... Mert persze lehetne azt is, hogy nem megyek dolgozni. Talán fél évet ki is lehetne így húzni, utána jönne a mélyszegínység, vagyis kötelező dolgozni, különben éhen halsz, megfagysz, etc. -
Ha egy héten szeretne az ember elfogyasztani 80 órát, arra ott van a tviccs. YT még mindig inkább az ilyen leülök és csinálom/nézem, apró részletekben, legalábbis nekem.
Vagy rosszul rémlik, hogy amúgy nem nagyon vagdostad a videóidat?
De értem én, a wt-kedés elveszi az örömöt a játékból, és inkább "házimunka" jellege lesz előbb-utóbb. Úgy tényleg nem jó, amíg el nem múlik a kezdeti szerelem. -
Rendi vagy :-)
Pont ma reggel gondolkodtam rajta, hogy ha ezt játékot én nagyon megszerettem, akkor miért is nem terjesztem az igét, mint valami vírust, hogy érdemes tolni és hátha a saját játékstílusomtól más is kedvet kap. Elsőre ugyanis elég íjesztő a játék, a millió menüvel, skillel, itemmel és John Travolta módra azt sem tudod milyen rendezvényen vagy. Szégyen vagy sem, legalább 10 óra kellett nekem is mire egész jól képbe kerültem autodidakta módon, de még mindig nem mondanám azt, hogy 100%-ban átlátom a cuccot... az majd talán a 100. óra körül elmondható lesz, mert, hogy annyi ideig kitart nálam az hótbiztos'.
Így az egyetlen gond ezzel a játékkal YT wt témában az a játékidő. Ha a Complete, 3 DLC-s verzát vesszük, akkor gyorsan és profin haladva 80 órányi felvételről beszélünk. Ez bőven több, mint bármelyik Soulsé... pedig rohadt szívesen elkészíteném, mert minden nap ÖRÖMMEL ülök le elé játszani, megint kölök' vagyok... de közben a gyerekem majd elcserélem egy Opel Astrára, a nejem meg 2 tevére és persze a maratoni felkészülést is kukázom. Rohadt idő :-(((( -
Már csak a TinmanHU accodra kellene felpakolgatnod a Nioh végigjátszást *nagy bociszemekkel kérlelően néz* -
Mennek a Rockstar-szerverek.
A GTA 5 is hiba nélkül belépett. -
Én csak a uplay pontokért tettem fel, de úgy érzem, le fog futni a teljes játék, még egyszer :)
//anno wrz mátyás koromban "letoltam". -
Volt ingyenes is, igen - én anno perkáltam érte.
Amúgy, a "hiba" üzenet ellenére frankón fut a cím a 390-esen, maxon (értelemszerűen).
Még mindig frankó érzés a fejlövéseket osztogatni benne...
-
A Resident Evil 5 a steamen a mai napig feltelepíti a GFWL-ot és természetesen ha nyomsz egy cancel-t vagy uninstallt, akkor a játék baxik elindulni :/ -
Ez az ami ingyenes volt?
Akárhányszor próbáltam, nekem mindig megpróbált pénzt felszámolni érte az akció alatt :/ -
Metontour #305779 Amúgy szerintem se volt baj a Nioh-val helyszínileg bár a barlangokat kicsit untam az elején! Amúgy a revenantoktól elszedett cuccokkal nagyon op lehet az ember az elején -
Pár napja raktam én is fel. Mondjuk nálam ez nem jelenti azt hogy rögtön játszom is vele, de jó lenne. -
Ja, és Unreal Engine 2...
//sz.: akarom mondani UE 2.5
Utoljára szerkesztette: IMYke2.0.0.0, 2019.03.18. 22:15:21 -
Alapvetően nekem sincs csak a GfWL kiidegelt egy időben és nem akarták belőle kiszedni pedig nem ártott volna.
A játékok rendben vannak (persze helyén kell kezelni pl. a IV rosszul optimalizált volt, de amúgy nincs gondom a játékaikkal). Nem sok preorderem volt eddigi rövid életem során, de a GTA V közöttük volt és torony magasan vezeti a nagyon megérte listát.
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2019.03.18. 22:10:55 -
Csak mellékesen - meglepődtem, hogy már ebben is volt csöcsfizika :)
-
Nekem alapvetően nincs gondom velük, a GTA sorozatot is imádom, de ez a GfWL mizéria kiakasztott. Ráadásul nálam nem tudom miért, de ha telepítve van a V és mellé felteszem a IV-et, meghal mindkettő. Szerintem a IV valami régebbi SC fájlokat rak fel és megzavar mindent. -
Oké, ez így azé' nem vicces :)
-
Állítólag egész délután álltak a szervereik...
...erre csak 1 órája méltóztattak abbahagyni a zsuga számolását és felemelni a seggüket... -
Mindig a RS okoz gondot :D Már megszoktuk. :(
Utoljára szerkesztette: kigyi, 2019.03.18. 20:20:02 -
No igen, pedig hányan könyörögtek érte és reménykedtek anno. Nem példa nélküli az eset, mert másoknak is sikerült. Most meg, ha játszani akarsz a IV-gyel, a rohadt GfWL-val kell még vacakolni, ha egyáltalán elindul.
Amúgy nekem is halott a RSC. -
"@RockstarSupport
59 perccel ezelőtt
We are aware of an issue affecting access to Social Club and our game servers. We are currently investigating." -
Ha nem szarnák telibe a sokmillió pcs vásárlót a 4-et ezer éve átrakhatták volna steamworksösre ahogy tették páran.. -
Mind GTA4 és GTA5 egy remek játék, de amit művelt rockstar vele... a gfwl... a rockstar social club. Ezek miatt sosem fogom elindítani egyiket sem többé. -
Mennek az Epichez.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!csak vicceltem
-
Problems-with-Error-Code-1000-50-When-Launching-GTAV-on-Steam
Created September 13, 2018
Updated September 14, 2018
Question: I keep getting error 1000.50 on the Social Club launcher when trying to play Grand Theft Auto V on Steam. What can I do to stop this?
Answer: This error is a result of a communication error with Steam and should be resolved by taking the following steps:
Restart your PC
Restart your internet router
Launch Steam
Right-Click on Grand Theft Auto V
Select Properties
Under the Local Files Tab, select "Verify Integrity of Game Files..."
Wait for the file verification to complete
Start Grand Theft Auto V -
Már kezdetem parázni. Akkor nem egyedi. -
Sőt, megpróbáltam itt belépni: https://signin.rockstargames.com/
Ott ez: "Sorry, an unexpected error has occurred! If you continue to see this error, please contact customer support for assistance." -
Nekem is ugyanaz. -
STEAM-mel nem tud kommunikálni.
Nekem legalábbis ezt írja a captcha után. -
Másnak se megy a Social Club? Próbálok belépni a GTAV-be, de érdekes módon eddig automatikus volt a fiókom, mivel a Max Payne 3-al hoztam létre a fiókot és a GTAV automatikusan ment. -
Árnyvadász #305759 A testem lassan formálódik és készül a pénteki Sekiro megjelenésre. Aznap már nyugodtan mondhatom: A lelkem és testem készen áll!
Visszaraktam a DS3-at és milyen jól tettem! Nioh is tetszett, ez még egy csipetnyit jobban. Kibékültem a harcrendszerrel is. Igazából arra jutottam közel 15 óra alatt: nehéz a játék. De jobban átgondolva mégsem annyira. A lényeg: legyen felfedezve minden apró helyszín, legyen meg a fejlesztése a karakternek és a tárgyaknak, legyen soul gyűjtéses időszak, vagy farmolás. Ha ez megvan és úgy érzem kész vagyok, jöhetnek a nehezebb részek, a boss harcok és a folytatás. Persze így is sokat láttam a meghaltam képernyőt, de meg lehet csinálni mindent.
Eddig mindenkit legyőztem, mindent megtaláltam, semmi nem maradt ki és a harmadik helyszínen vagyok. (Most épp ott, ahol a hatalmas rákok mászkálnak egy erdőben, és szálfával keresztüldöfni akaró élőhalottak tömege is leledzik.) Itt még félig-meddig elvagyok, de ismét kell farmolni és fejlődni, meg felfedezni. A pályák rendkívül hangulatosak, a titkos részek baromi jók, és mikor egy nehéznek vélt, később már könnyebb csata véget ér győzelemmel, az igazi büszkeséggel tölt el.
Lenne egy kérdésem is:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egy dolog mégis kimaradt, ezt kérdezném meg: Van a központi imahely, shrine ahova mindig vissza és vissza kell járni. Ennek az épületnek a tetején van egy madárfészek. Mikor odaérek, vagy a tető alatti kőpilléren megyek alá, egy kis hangocska mond pár mondatot, de igazából nem tudom itt mit lehet csinálni. Egyelőre nem találtam semmit, mondjuk tojást vagy valami, amit ide kellene berakni, de igazából semmi nem utal arra lehetne e. Gondolom Youtube-on fent van mit kell itt csinálni, ha nem érkezik válasz majd megnézem.
Szóval tökre örülök, hogy bár még egy héttel korábban teljesen Soulsborne szűz voltam, a Sekiro és Tinman miatt megismerkedtem és kipróbáltam a Nioh-ot és elmélyültem a DS harmadik részében. Most így látva mit nyújtanak és milyen mechanizmussal működnek ezek a játékok, rálátásom nyílt arra, mire számíthatok a Sekiro-ban. Azért fontos ez, mert videók alapján ez felkészületlenül ért volna. Most pontosan tudom, hogy kemény lesz, de ugyanúgy ahogy a DS-ban is, ha lejátszom ugyanazt a formulát, akkor eredményes leszek. Sok szempontból pedig egyszerűbb dolgom is lesz, hiszen a karakterfejlesztés, fegyverek sokasága kimarad, lopakodni kell rengetegszer és a stamina nélküli harc szerintem sokkal pörgősebbé teszi a DS megfontolt, néha komótos de átgondolt csatáit.
Az külön jó, hogy a csatákat is le lehet rövidíteni a halálos szúrással. A hárításra kell majd nagyon figyelni, de gyakorlással biztosan azzal sem lesz gond. A boss-oknál viszont lehet szarabb lesz, mert a fejlődés hiánya miatt nem lesz meg a handicap, csak félig. (Fél karon, műkaron lévő fejlesztésekkel lesz előny, de sajnos azok is töltve lesznek, aztán kifogynak.) Emiatt nekünk kell technikásabbaknak lenni és precíznek. Már várom ez milyen érzést ad, mikor ráérez az ember.
Utoljára szerkesztette: Árnyvadász, 2019.03.18. 16:37:34 -
De nem ez a lényeg mi kinek való, szimpla összehasonlítás... egy példa:
Ott van a Sims meg a Detroit.
Nem lényeg szereted-e a játékokat, vagy mivel játszol, vagy melyiket miről mintázták.
KIJELENTHETŐŐ, hogy a sims összetettebb, mint e ps4-es Detroit film....
Ez nem függ semmitől.
Magyarázat van rá, hogy technikailag, bla-bla-bla, de ez nem lényeg amikor téged az érdekel melyikben van pl több item vagy tartalom.
Ettől még elvoltam a Ni-oH-val, az én játékom, csak a Ni-oH-nak ez egy gyenge pontja a többivel szemben. :)
Utoljára szerkesztette: darkSectorxxx, 2019.03.18. 14:55:01 -
Isti, Japánnak elképesztő hiedelemvilága van, rengeteg istene - a környezethűség nemhogy elvenne, hanem hozzáad ehhez.
Ha mesében akarsz csapkodni, akkor nem neked való a Nioh sem, és a Sekiro sem.
Neked amúgy is csak egy Boss Simulator kellene... -
:D -
Igaz! Nem kell japán téma, orosz téma kell 
-
Pontosan, pontosan, erről van szó, sőtt a Sekiro még szerintem rosszabb lesz ettől.
Marha egyszerű nem kell japán téma, vagy ha kell akkor ne földhöz ragadt, mondom ezt úgy hogy szörnyek vannak a játékban. -
De ez ilyen, direkt ilyen. Ha neked nem tetszik az egy más ügy. Nekem se tetszik a Football Manager, de elismerem, hogy annak aki csípi az ilyesmit, annak frankó választás, és véletlenül se szaroznám lefelé...
Komolyan ötletem sincs, hogy japó témában még mit lehetett volna beletenni helyszínként. Elnézve a Sekiro-t a From-nak se nagyon volt több ötlete :-D -
Mert full nem érdekel miért, ami érdekel, hogy MI VAN, ez egy játék, játszani akarok vele.
Annak akit ez érdekel hogy MIÉRT, annak nem von le az értékéből, nekem meg az a lényeg hogy a pályatervezés milyen, itt számomra nem lényeg miért gyengébb, csak gyengébb, ez egy szimpla kijelentés, mindentől független.
Nem izgat semmi mentség, értem hogy a valóság meg minden, de ez engem nem izgat, akkor sem mondhatom rá hogy olyan mint...
Abban igazad van hogy ÖNNMAGÁHOZ képest jó, kihozták amit enged a dolog, de ez engem nem érdekel milyen korlátokat szabtak a játéknak, ettől még nekem nem lesz benne jobb játszani.
Itt indul az a sztori hogy nem mindig jó a valósághűség vagy arról mintázása valaminek egy játékban. -
Egy full fiction, direkt a valóságtól a lehető leginkább elrugaszkodó játékstílust (Soulsborne) vetsz össze, egy szándékosan valódi történelmi témákra és helyszínekre építkező játékkal, amiben még a mobok is a japán mitológiából vannak kölcsönözve. Lehet ezt, csak minek? :-D
Dehogy szar. Ha szar lenne nem állna a Metán se 84%-os critic score-on. A user score a steam-en és a metán is azért vicc, mert a nyomorult kis férgek minden áron a bill+egér támogatással voltak elfoglalva, meg azzal, hogy szarul fut a 10 éves konfigjukon. Milyen a játék, kit érdekel? Nincs egér+bill Day1 = 0 pont... tele van 0 ponttal az értékelése. Steam sem különb. Aki tolta legalább 10-15 órát az gyak. mindenki ajánlja.