Pont ma reggel gondolkodtam rajta, hogy ha ezt játékot én nagyon megszerettem, akkor miért is nem terjesztem az igét, mint valami vírust, hogy érdemes tolni és hátha a saját játékstílusomtól más is kedvet kap. Elsőre ugyanis elég íjesztő a játék, a millió menüvel, skillel, itemmel és John Travolta módra azt sem tudod milyen rendezvényen vagy. Szégyen vagy sem, legalább 10 óra kellett nekem is mire egész jól képbe kerültem autodidakta módon, de még mindig nem mondanám azt, hogy 100%-ban átlátom a cuccot... az majd talán a 100. óra körül elmondható lesz, mert, hogy annyi ideig kitart nálam az hótbiztos'.
Így az egyetlen gond ezzel a játékkal YT wt témában az a játékidő. Ha a Complete, 3 DLC-s verzát vesszük, akkor gyorsan és profin haladva 80 órányi felvételről beszélünk. Ez bőven több, mint bármelyik Soulsé... pedig rohadt szívesen elkészíteném, mert minden nap ÖRÖMMEL ülök le elé játszani, megint kölök' vagyok... de közben a gyerekem majd elcserélem egy Opel Astrára, a nejem meg 2 tevére és persze a maratoni felkészülést is kukázom. Rohadt idő :-((((