Fogyi mogyi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
magyarul akinek büdös a szája és kövér, annak az elhízásában ezek is közrejátszhatnak
na ez aztán tudományosan hû de bizonyított 😄
Na én még ilyet nem hallottam. Ezt honnan szedted?
Köszönöm a googles oldalt és az Allisat, van egy rokonom kint, este Skypeolok vele, és kiderítem, hogy tud e nekem szerezni vmit Amerikából.. Bár az Amerikaiak nem valami megbízhatóak ilyen téren, ahogy a TV-ben is látni 😄...
minden csak kitartás kérdése, azt hogy kevesebbett eszik valaki csak elõször rossz egy pár napig, aztán a szervezete is átáll és máris jobb lesz, és nem fogja kívánni, persze enni kell, mondjuk én ebbe nem válogatok, de mérséklettel és akkor nincs probléma, megvonni magunktól a jót felesleges😊
csokit is lehet, de csak étcsokit és persze azt sem tonnaszámra, a tejcsokit el kell felejteni...
Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
ʇxǝʇ ʎɯ oʇ sıɥʇ pıp doɹp ssɐq ǝɥʇ
Alliprogram.hu
Amúgy szerintem nem hasmenés formájában fog távozni hanem normálisan a széklettel.
De akit érdekel ezen az oldalon biztos mindent megtalál.
Amúgy hízószer nincs? Mert én nagyon nehezen tudok hízni...
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Mi ez az Alli, tudsz írni róla? Hirtelen izgatott lettem, mert több ilyen bogyóról néztem információt, és ezekben látom az utolsó reménysugárt, ami még rám vetülhet.
Olyan cukik vagytok, hogy segítetek egymásnak, ezért kedveskedek nektek én is egy videóval.. Szörnyû látvány! Úgyhogy kitartás magamnak és nektek is.
Saor Alba
amúgymeg kakkala érettségi elõtt(feltéve, ha nem szakmókus leszel) fogsz te még annyit idegeskedni, hogy ihaj 😄
nekem negyedikben lazán lement 10 kiló felesleg
08:00nál kezdõdik a lényeg
V9ykn8_TZL0
másrészt lehet h vannak olyan kapszulák amik fogyasztanak, de ezek általában éhség csökkentéssel, esetleg koleszterin lebontással. Na ezektõl lefogysz, de nem lesz energiád, fáradékony leszel, és egy kiló kenyeret is két kézzel viszel majd!
viszont ha tudod mit eszel, akk nem kell kevesebbet enned, sõt akár többet is, és meglesz az energia beviteled és a fehérje beviteled!
100kg körüli embernek az már etiópia
V9ykn8_TZL0
Ja... és a legfontosabb: ne annak bizonyíts, aki azt mondja, hogy nem akarsz fogyni, hanem magadnak, minden nap.
A 0 cukor, 0 liszt, sok víz stimmel, de 2,3 kiló / hó az nagyon harmatos 😊 Sokat zabá'tá' 😊
0 liszt
napi 3+ liter víz
napi 2k kalória minõségi kajából(szénhidrát max 150g rizs)
napi 1 óra bringa
havi -2-3kg kb
sok sikert😛
V9ykn8_TZL0
ennek a lényege az h sokat kell enned, mert kevesebb energiát visz be a szervezet, de mégsem leszel éhes! fontos a sok fehérje, tejfélék, de csak is bio-tejek, kaukázis kefír, fött csirkemell stb... ezeketõl nem fogsz hízni viszont kapod az fehérjét plusz a szénhidrátot, amig energiává bontja le neked! étkezések között ehetsz kölesgolyókat, olyan mint a sima kukó, csillapitja az éhségedet és nem káros! szóval chips és édesség is kizárva!!! cukor helyett szölõcukrot használj. Alkohol mindenképpen kizárva, max. egy héten egyszer, akkor sem sokat!
És persze fontos a mozgás is, mert a mostani zsírt lekell égetned magadról! Futás, gyaloglás, akármi...
hidd el ez semmi fájdalommal nem fog járni, mert többet KELL enned, de mégis fogyni fogsz.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3