221
Tuti módszerek fogyásra? Segítsetek!
  • karajjj
    bazz de még mindig értelmesebb norbi, mint tabit szedni meg csokitfalni, mert "azt hallottam, hogy jó"
  • karribi
    Daniel te Norbálvány vagy? Mindig őt hozod fel..
  • predator0
    Kirobban? Hol jön ki a füleden? Mi ez már?
    Komolyan... Szerintem menj ki egy tóhoz és probálj meg aranyhalat fogni. Az teljesíti a kívánságaidat.
    Ja és a Horváth Évis is kamu, csak hogy tudd.
  • Istencsászár
    Semmit sem kell abbahagyni, rosszul látod az egészet... hogy ha leadsz 5 kilót és utána visszatérsz a régi életmódhoz ugyan ugy vissza fogod szedni, ennek semmi értelme, tartani kell a dolgokat, ez csak így megy.
  • DanielT
    "És a zsírrobanásos módszert próbálta már valaki? Valamivel megvilágítanak, és kirobban belőled a zsír.. Ez igaz?"

Igen. De előtte sűrített levegővel felfújnak 4 méter átmérőre és a fény amivel megvilágítanak, az a vadászpuska alján van amivel becéloznak, majd szétlőnek mint egy lufit. Úgy robban a zsír, hogy öröm nézni.

• deep
    Igaz, persze. Rádvilágítanak, te meg szétrobbansz cafatokra.
  • karajjj
    jajjj hogyne, szanaszétrobbantották a seggemet azóta, feszes és kerek
  • Istencsászár
    Szaunázz...
  • karajjj
    de nem igaz, hogy még nem jöttél rá, hogy nem létezik olyan tabletta, amit csak beveszel és lefogysz tőle :\
  • karribi
    Akkor a Horváth Évi vezette TV Shop műsor is kamu?
    Mindjárt sírok a fájdalomtól..
    Ennyire ne nézzetek már madárnak.
    Egyébként Daniel köszönöm a higgadt hozzászólást..
    Csakhogy reagáljak még a szájszagra: nincs büdös szám! fogat kell mosni, ennyi. Nem azért írtam a bacikat, hanem hogy összefüggésbe hozható a hízással, életem...
    Nem értitek? Életmódot váltottam már, csak nagyon lassúak az eredmények. És félek, hogy a szenvedés, amit átélek most, soha nem fog véget érni, mert ha abbahagyom, visszahízom..
    És a zsírrobanásos módszert próbálta már valaki? Valamivel megvilágítanak, és kirobban belőled a zsír.. Ez igaz?
  • DanielT
    TESSÉK KÖNYV NÉLKÜL NORBI MÓDSZER

Bal oldalt van a menüben az update táblázat, mit lehet mikor zabálni.

Aki dagadt tartsa be, zabálja az 1-es kódú kajákat, mozogjon és lefogy. Ennyi. Nem egy nap alatt, nem 1 hét alatt, de pár héten belül már látványos javulást tapasztalhattok, több hónap elteltével pedig 100x jobban lesztek és néztek ki.

Kitartás és NINCS KIFOGÁS!!! Nincs 3-as kódú kaja! SEMENNYI.

• Istencsászár
    "hogy valami tablettás módszer érdekelne"

az csak akkor segít hogy ha mellette megfelelően eszel és mozogsz vagyis teljesen felesleges pénzkidobás és isten tudja milyen káros mellékhatásai lehetnek, magyarán a tabletta vagy bármi más készítmény nagyon jól néz ki a teleshop reklámba, de attól még senki sem fogyott le hogy szedegette...
  • DanielT
    A fertőtlenítőt természetesen viccből írtam a dagasztó nyelvbacik ellen amit az előbb említettél. Azt hittem világos. Pláne, hogy le is írtam.

Tablettás módszernek esetleg az L-karnitin-t tudom javasolni. A mozgás és a teljes étrendváltás mellett. Segít a lerakódott zsírt bontani, energizál és étvágyat csökkent.
  • deep
    Neked azt kéne megérteni hogy TABLETTÁVAL NEM LEHET LEFOGYNI. Étrend és mozgás. ÉLETMÓDVÁLTÁS. Ezek.Nélkül.Nem.Fog.Menni.
  • karribi
    Ne haragudj a kézfertőtlenítőnek mi köze Norbihoz?
    A csokit még csakcsak megértem, azt a "fogyi??" pirulát is, de a nagyipari kézfertőtlenítőnek mi köze ehhez az egészhez? Olyan értelmetlen az egész, mint te vagy...
    DanielThí, végigolvasod a hozzászólásaim? Már az elejétől kezdve írom, hogy valami tablettás módszer érdekelne, mert már minden mást kipróbáltam.. Mozgok, de elkeseredésemben azért kipróbálnék 1-2 dolgot..
    Sajnálom hogy nem értesz meg .......................
  • DanielT
    Norbi bekaphatja!

• DanielT
    :DDDDDDDDDD
  • karajjj
    haggyad, majd megtömi magát inkább csokival, mert az hátha működik... :\
  • predator0
    Szerintem ilyenekre vár, hogy "Tuti gyors fogyás, garantált mínusz 10 kiló. Vágd le a fejed egy baltával." Azok ennyire hatékony módszerek.
  • DanielT
    Nem vagyunk egyformák. De ez eszméletlen idegesítő. Nyit egy topikot, hogy segítség, kérek tuti módszert. Jelenleg ott tart, hogy majd amerikából küldenek neki csodaszert. Ez is saját elmélet(kifogás).

Mi értelme ennek?

Kedves karribi! Javaslom a már általad szintén említett és szimpatikus csokidiétát kombinálni az amcsi csodaszerrel! Ez lesz a tuti!

Ja, a nyelvedre meg ultradermet ajánlok, az majd megöli a gonosz étvágybacikat!
  • Istencsászár
    Komolyan nemértem, ez csak az emberen múlik, minden más csak kifogás... ez egy olyan dolog amit pénzért nem tud az ember megvenni, hanem tenni is kell érte egy kis áldozatot, mert ha nem teszi akkor csakis maga altt végja a fát és elméleteket gyárt és siránkozik és sosem lesz ebből semmi.
  • predator0
    Én tudom, de a végén úgyis ez jön ki belőle :D
  • karajjj
    ülj le, egyes...

magyarul akinek büdös a szája és kövér, annak az elhízásában ezek is közrejátszhatnak
  • predator0
    Magyarul az összes kövér embernek büdös a szája.
  • kakkala
    De van tavaszi szünet,de péntekig még suli és jövő héten van a pihi.Így még jobb is,mert 2hétvége is beleesik
  • karajjj
    utána olvastam, valami kutatók, tavaly közölték, hogy szerintük a szájban lévő baktériumok közrejátszanak az elhízásban is a szájszag mellett...

na ez aztán tudományosan hű de bizonyított :D
  • DanielT
    Én még ekkora eszement baromságot nem hallottam. Kifogás az mindig van. Ezért nem fogsz soha lefogyni. Persze, majd Amerikából jön a csodaszer. Várjad.
  • karajjj
    nálatok nincs tavasziszünet?
  • karribi
    Ezt határozottan tudom, több helyről, sokat olvastam utána. Nekem valószínűbb természetesen a lelki problémám, meg a genetikai hízékonyságom, de ezáltal én is termelem ezeket a baktériumokat..
  • kakkala
    sziasztok!na megjöttem a biciklizésből.tök jó volt,úgy elfáradtam holnap is megyek és holnap után is,mert 2ig van órám a suliba,utána hazajövök ebédelni(valami diétásat persze) és aztán irány a bicaj!Szerencsére ilyen dombos vidéken lakok,szóval remélem használni fog
  • karajjj
    lehet, hogy a blikkben olvasta :D
  • predator0
    "az elhízott emberek nyelvén egy baktériumtörzs termel egy hormont, ami a gyomorban kifejtve hatását folyamatos éhségérzetet okoz"
    Na én még ilyet nem hallottam. Ezt honnan szedted?
  • karribi
    Jólvan Mr_no_NaMe, csakhogy az elhízott emberek nyelvén egy baktériumtörzs termel egy hormont, ami a gyomorban kifejtve hatását folyamatos éhségérzetet okoz.. Ez az alap, amiből kiindulnak a túlsúlyos emberek, erre még rárakódnak a súlyossággal járó szövődmények.. Kivéve, ahogy Sir Quno Jedi írta, ha betegség miatt hízunk meg..
    Köszönöm a googles oldalt és az Allisat, van egy rokonom kint, este Skypeolok vele, és kiderítem, hogy tud e nekem szerezni vmit Amerikából.. Bár az Amerikaiak nem valami megbízhatóak ilyen téren, ahogy a TV-ben is látni :D...
  • Istencsászár
    Nem olyan bonyolult csak akarat kell hozzá és kitartás. Nekem egy tizes lement ugy hogy a kenyert szinte teljesen elhagytam, volt hogy 1 hónapig egy dekát nem ettem, aztán fontos hogy sokat igyon az ember, de nem üdítőt meg cuktros teát, hanem ásványvizet és persze nem egy fajtát hanem váltogatva, mindenki megtalálhatja azokat a fajtákat amelyeknek jó az íze. Este nem szabad már enni, csak gyömölcs. De ezek mellett fontos a mozgás, itt a jó idő tessék menni mozogni. Edzeni járok hetente 3-4 * 1-1.5 órát, ahol 10 peceket szoktam futni futópadon, vagy lépcsűzés, van erre alkalmas gép, na ez kemény az ember sírni tudna 10 perces program után, de megéri... a futás helyett én a biciklit ajánlom, szvsz jobb, főleg azoknak akiknek van mit leadni, itt a jó idő, lehet mindenhova azzal menni, én már ezt teszem...

minden csak kitartás kérdése, azt hogy kevesebbett eszik valaki csak először rossz egy pár napig, aztán a szervezete is átáll és máris jobb lesz, és nem fogja kívánni, persze enni kell, mondjuk én ebbe nem válogatok, de mérséklettel és akkor nincs probléma, megvonni magunktól a jót felesleges:)

csokit is lehet, de csak étcsokit és persze azt sem tonnaszámra, a tejcsokit el kell felejteni...
  • Mr_no_NaMe
    Mondjuk szerintem mozogni kéne, és nem a gép előtt poshadni. Marha egyszerű ez az egész, csak még egyszerűbb kérdezősködni, és játszani a hülyét. Napi 45-60 perc bicikli, esetleg még egy kis futás, csoki, cukor, zsíros kaják mellőzése. Ezt művelni kell 2 hónapig és le van adva aminek le kell adódnia. Ennyi
  • Tyler1
    igen! megnöveli az éhség érzeted ez által többet fogsz enni
  • Sir Quno Jedi
    Amúgy az anyagcserezavarokat gyakran pajzsmirigy problémák okozzák (ugyanis ez a hízás is gyakran csak tünet), aminek önmagukban igen súlyos szövődményei is lehetnek később is. Érdemes elnézni egy pajzsmirigy klinikára. Bazi nehéz bekerülni és sok-sok hónap, de ha 1x alaposan kivizsgálnak, pláne izotópos vizsgálattal, akkor lehet, hogy találnak valami ronda betegséget, amit először is kezelni kell!
  • Hegi90
    érdekel!
  • karajjj
    :ADF_:SAFSA:Fsadfs
  • bghtomi
    Igeen? Semmi mást nem csinál csak többet eszem tőle?