Fogyi mogyi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Istencsászár
Komolyan nemértem, ez csak az emberen múlik, minden más csak kifogás... ez egy olyan dolog amit pénzért nem tud az ember megvenni, hanem tenni is kell érte egy kis áldozatot, mert ha nem teszi akkor csakis maga altt végja a fát és elméleteket gyárt és siránkozik és sosem lesz ebbõl semmi.

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

predator0
Én tudom, de a végén úgyis ez jön ki belõle 😄

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

ülj le, egyes...

magyarul akinek büdös a szája és kövér, annak az elhízásában ezek is közrejátszhatnak
predator0
Magyarul az összes kövér embernek büdös a szája.

kakkala
De van tavaszi szünet,de péntekig még suli és jövõ héten van a pihi.Így még jobb is,mert 2hétvége is beleesik<#nevetes1>

utána olvastam, valami kutatók, tavaly közölték, hogy szerintük a szájban lévõ baktériumok közrejátszanak az elhízásban is a szájszag mellett...

na ez aztán tudományosan hû de bizonyított 😄
DanielT
Én még ekkora eszement baromságot nem hallottam. Kifogás az mindig van. Ezért nem fogsz soha lefogyni. Persze, majd Amerikából jön a csodaszer. Várjad.
nálatok nincs tavasziszünet?
karribi
Ezt határozottan tudom, több helyrõl, sokat olvastam utána. Nekem valószínûbb természetesen a lelki problémám, meg a genetikai hízékonyságom, de ezáltal én is termelem ezeket a baktériumokat..

kakkala
sziasztok!na megjöttem a biciklizésbõl.tök jó volt,úgy elfáradtam<#wink> holnap is megyek és holnap után is,mert 2ig van órám a suliba,utána hazajövök ebédelni(valami diétásat persze) és aztán irány a bicaj!Szerencsére ilyen dombos vidéken lakok,szóval remélem használni fog<#wink>

lehet, hogy a blikkben olvasta 😄
predator0
"az elhízott emberek nyelvén egy baktériumtörzs termel egy hormont, ami a gyomorban kifejtve hatását folyamatos éhségérzetet okoz"
Na én még ilyet nem hallottam. Ezt honnan szedted?

karribi
Jólvan Mr_no_NaMe, csakhogy az elhízott emberek nyelvén egy baktériumtörzs termel egy hormont, ami a gyomorban kifejtve hatását folyamatos éhségérzetet okoz.. Ez az alap, amibõl kiindulnak a túlsúlyos emberek, erre még rárakódnak a súlyossággal járó szövõdmények.. Kivéve, ahogy Sir Quno Jedi írta, ha betegség miatt hízunk meg..
Köszönöm a googles oldalt és az Allisat, van egy rokonom kint, este Skypeolok vele, és kiderítem, hogy tud e nekem szerezni vmit Amerikából.. Bár az Amerikaiak nem valami megbízhatóak ilyen téren, ahogy a TV-ben is látni 😄...

Istencsászár
Nem olyan bonyolult csak akarat kell hozzá és kitartás. Nekem egy tizes lement ugy hogy a kenyert szinte teljesen elhagytam, volt hogy 1 hónapig egy dekát nem ettem, aztán fontos hogy sokat igyon az ember, de nem üdítõt meg cuktros teát, hanem ásványvizet és persze nem egy fajtát hanem váltogatva, mindenki megtalálhatja azokat a fajtákat amelyeknek jó az íze. Este nem szabad már enni, csak gyömölcs. De ezek mellett fontos a mozgás, itt a jó idõ tessék menni mozogni. Edzeni járok hetente 3-4 * 1-1.5 órát, ahol 10 peceket szoktam futni futópadon, vagy lépcsûzés, van erre alkalmas gép, na ez kemény az ember sírni tudna 10 perces program után, de megéri... a futás helyett én a biciklit ajánlom, szvsz jobb, fõleg azoknak akiknek van mit leadni, itt a jó idõ, lehet mindenhova azzal menni, én már ezt teszem...

minden csak kitartás kérdése, azt hogy kevesebbett eszik valaki csak elõször rossz egy pár napig, aztán a szervezete is átáll és máris jobb lesz, és nem fogja kívánni, persze enni kell, mondjuk én ebbe nem válogatok, de mérséklettel és akkor nincs probléma, megvonni magunktól a jót felesleges😊

csokit is lehet, de csak étcsokit és persze azt sem tonnaszámra, a tejcsokit el kell felejteni...

Gyűjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

Mr_no_NaMe
Mondjuk szerintem mozogni kéne, és nem a gép elõtt poshadni. Marha egyszerû ez az egész, csak még egyszerûbb kérdezõsködni, és játszani a hülyét. Napi 45-60 perc bicikli, esetleg még egy kis futás, csoki, cukor, zsíros kaják mellõzése. Ezt mûvelni kell 2 hónapig és le van adva aminek le kell adódnia. Ennyi
Tyler1
igen! megnöveli az éhség érzeted ez által többet fogsz enni

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Sir Quno Jedi
Amúgy az anyagcserezavarokat gyakran pajzsmirigy problémák okozzák (ugyanis ez a hízás is gyakran csak tünet), aminek önmagukban igen súlyos szövõdményei is lehetnek késõbb is. Érdemes elnézni egy pajzsmirigy klinikára. Bazi nehéz bekerülni és sok-sok hónap, de ha 1x alaposan kivizsgálnak, pláne izotópos vizsgálattal, akkor lehet, hogy találnak valami ronda betegséget, amit elõször is kezelni kell!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Hegi90
érdekel!

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

:ADF_:SAFSA:Fsadfs
Igeen? Semmi mást nem csinál csak többet eszem tõle?
SötétBarom
world of warcraft

&#647;x&#477;&#647;&#65279; &#654;&#623; o&#647;&#65279;&#65279; s&#305;&#613;&#647;&#65279;&#65279; p&#305;p&#65279; do&#633;p&#65279; ss&#592;q &#477;&#613;&#647;

Tyler1
étvágynövelõ van

predator0
Ezzel a fogyási problémáddal voltál már orvosi kivizsgáláson, ahol kizárják, hogy nem valami betegség áll az elhízásod hátterében? Ha nem, akkor menj el.

A hivatalos oldal az ez:
Alliprogram.hu

Amúgy szerintem nem hasmenés formájában fog távozni hanem normálisan a széklettel.

De akit érdekel ezen az oldalon biztos mindent megtalál.

Amúgy hízószer nincs? Mert én nagyon nehezen tudok hízni...
bens
párolt zöldség + rizs, inni víz. ne fuss mert teljesen szétmegy a térded, 80kg alatt eszedbe se jusson a futás. az úszás az jó. ha nem tudod betartani a fogyókúrát akkor tulajdonképp nem is akarsz lefogyni.

Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!

Sadist
Egy aktív bakának kell napi 4000-4200 kalória. Egy ülõmunkát végzõ férfinak kb. 2000.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

karribi
Sir Quno Jedi... Most néztem meg a képeket, igazán impozáns az irodád 😊, ari lehetsz 😊.
Mi ez az Alli, tudsz írni róla? Hirtelen izgatott lettem, mert több ilyen bogyóról néztem információt, és ezekben látom az utolsó reménysugárt, ami még rám vetülhet.
Olyan cukik vagytok, hogy segítetek egymásnak, ezért kedveskedek nektek én is egy videóval.. Szörnyû látvány! Úgyhogy kitartás magamnak és nektek is.

Solten
Gyorsettermek, mekis kaja. Ezeken elj. Persze ne sokaig mert tonkremegy a majad veglegesen <#zavart1>

Saor Alba

A:_D:FSDfasd
valaki írta itt, hogy issza a salaktalanító teát, nahát annak a fosatós löttynek nagyon sok értelme van...

amúgymeg kakkala érettségi elõtt(feltéve, ha nem szakmókus leszel) fogsz te még annyit idegeskedni, hogy ihaj 😄
nekem negyedikben lazán lement 10 kiló felesleg
Davidus
ezt tessék megnézni
08:00nál kezdõdik a lényeg

V9ykn8_TZL0

Tyler1
hát akinek nincs lelkiereje, az nem is fog lefogyni! mert a legfontosabb h csak akarattal fogsz fogyni!
másrészt lehet h vannak olyan kapszulák amik fogyasztanak, de ezek általában éhség csökkentéssel, esetleg koleszterin lebontással. Na ezektõl lefogysz, de nem lesz energiád, fáradékony leszel, és egy kiló kenyeret is két kézzel viszel majd!
viszont ha tudod mit eszel, akk nem kell kevesebbet enned, sõt akár többet is, és meglesz az energia beviteled és a fehérje beviteled!

Davidus
2k az kb egy 70 kilós ember kalóriaigénye aki nem mozog semmit!
100kg körüli embernek az már etiópia

V9ykn8_TZL0

Én egy szóval sem állítottam hogy ezek jót tesznek,de ha valakinek nincs annyi lelkiereje hogy teljesen egyedül,csak magától lefogyjon akkor nagyon hasznos lehet. Az orvosi avatkozásokat mondjuk soha nem pártolnám de a kapszulák lehet hogy eljutottak már oda hogy segítenek habár nem tudom nem vagyok gyógyszerész. Amúgy ez az Allis dolog állítólag tényleg segít a másik meg hogy én ismerem azt aki a Herbalife-ot cssinálja és az sem kamu...
predator0
Ne így bizonyítsd, hogy most ezt csinálod, most azt. Azzal bizonyítsd, hogy rendszeresen csinálod a fogyáshoz hasznos dolgokat (mozgás, megfelelõ táplálkozás). Esetleg egy orvosi vizsgálat sem árt, mert biztos vannak olyanok, akik valami betegség miatt nem tudnak fogyni.
Ja... és a legfontosabb: ne annak bizonyíts, aki azt mondja, hogy nem akarsz fogyni, hanem magadnak, minden nap.

Tyler1
kapszulák, és orvosi beavatkozások szart sem érnek! lehet hogy lefogysz, de saját magadat károsítod vele! plusz 10x annyiba kerülnek, mint h saját magadat fogyszd le úgy, h közben semmiben nem károsodsz.

DanielT
2 ezer kalória naponta? Mi vagy te? Bányász? Vagy dokkmunkás? 😄

A 0 cukor, 0 liszt, sok víz stimmel, de 2,3 kiló / hó az nagyon harmatos 😊 Sokat zabá'tá' 😊
kakkala
De le akarok fogyni!!!Be is bizonyítom!!!Most fogom magam és elmegyek biciklizni.Az idõ csodás,és tényleg változtatni akarok magamon,és megmutatni magamnak,hogy képes vagyok rá!Mindenkinek köszi,aki segített vmiben!!Sziasztok!

Meglepõen aktív lett ez a fórum. Amúgy mint már írtam létezik elég sok megoldás a fogyásra. Drasztikus módszer a gyomorgyûrû de vannak kapszulák amik inkább étrendkiegészítõk. Külföldön kapható egy elég jó hatásfokú kapszula. Hamarosan itthon is kapható lesz. Alli a neve. Hallottatok már róla? Én úgy tudom nincs semmi mellékhatása és ez az egyetlen melynek forgalmazását az EU is jóváhagyta. Van magyar oldal is...
Davidus
0 cukor
0 liszt
napi 3+ liter víz
napi 2k kalória minõségi kajából(szénhidrát max 150g rizs)
napi 1 óra bringa

havi -2-3kg kb

sok sikert😛

V9ykn8_TZL0

Tyler1
az étkezésen múlik minden!!! kevesebb zsír bevitele, sima kenyér helyett rozsból vagy korpából készült, felejtsd el az olajat, mindent vizben kell megpirítanod, folyadéknak pedig csak ásványvizet, és sok zöldség!
ennek a lényege az h sokat kell enned, mert kevesebb energiát visz be a szervezet, de mégsem leszel éhes! fontos a sok fehérje, tejfélék, de csak is bio-tejek, kaukázis kefír, fött csirkemell stb... ezeketõl nem fogsz hízni viszont kapod az fehérjét plusz a szénhidrátot, amig energiává bontja le neked! étkezések között ehetsz kölesgolyókat, olyan mint a sima kukó, csillapitja az éhségedet és nem káros! szóval chips és édesség is kizárva!!! cukor helyett szölõcukrot használj. Alkohol mindenképpen kizárva, max. egy héten egyszer, akkor sem sokat!
És persze fontos a mozgás is, mert a mostani zsírt lekell égetned magadról! Futás, gyaloglás, akármi...
hidd el ez semmi fájdalommal nem fog járni, mert többet KELL enned, de mégis fogyni fogsz.

DanielT
Akar õ, csak várja, hogy valaki ajánlja a csokidiétát 😄 Most Davidusban az utolsó remény 😄
predator0
Te nem akarsz fogyni. Te azt akarod, hogy valaki lefogyjon helyetted. Innentõl buktad az egészet.

kakkala
Jó,megígérem hogy megkeresem a könyvet.Davidus,lécci oszd meg velünk!

DanielT
A kenyér a legszarabb minõségû szénhidrát, finomított liszt, a dinnye meg cukros mint az állat. Tényleg mûködhet a dagadás.
Davidus
nutellás meg a lekváros rízs is jó😊

V9ykn8_TZL0

Sir Quno Jedi
Zsírleszívás 300k?!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

DanielT
😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Davidus
amúgy én 95rõl lettem 80 de nem mondom el hogy kell mert úgyis akaratgyengék vagytok hozzá<#mf2>

V9ykn8_TZL0