Fogyi mogyi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez a salis jelzés ennyiben fog maradni. Még eszel 3 napig salit, aztán megunod és megy minden tovább ahogy eddig. Szépen hízol.
Nem kell nekem leírni, hogy mit egyél, amikor megtette már más. Ott van az említett könyvben. Legalább nézd meg mirõl beszélek, lapozd át és döntsd el kell -e az neked, hogy pontosan le van írva, hogy mikor mit kellene enned ahhoz, hogy végre normális alkatod legyen.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
V9ykn8_TZL0
púúúúú
Jó minõségût és erõset kell venni.
Ezt jól tetted.
Megint ki akarod magadnak találni mi a jó, amikor az ide juttatott. Így nem haladsz sehova. Sali... ok. És a többi? Mi lesz a reggelid? Mikor eszed meg? Mi lesz az ebéd? Hányszor eszel egy nap?
Sali. Kevés lesz az életmódváltáshoz, remélem te is érzed.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
ha ez nem fekszik, étkezések elõtt igyál meg pár pohár vizet, attól eltelítõdsz egy kicsit és nem fogsz olyan sokat enni. Ofkorsz, édesség, rágcsa stb. kilõve
Tehát igen, páran rátértetek, valóban nehéz 100 kiló felett "sportszerûen" mozogni, így csak ahol tehetem sétálgatok egy kicsikét. A csokit meg ilyeneket messzirõl kerülöm, kenyérbõl inkább barnát fogyasztok, de néha megeszek gyümit és zöldet is.. Csak a K-s dolgokat nem eszem - Karalábé, kapor, kökény, krumpli... Ez amolyan babona :D.
A fittlabdával mit kezdejek? Örülnék már, ha lenne az én méretemben, mert régebben én is használtam és ahogy Sir Quno Jedi mondja, a lábamnak és hátamnak mennyei érzés volt. De most, ha ráülnék vagy felrobbanna alattam, vagy csak a fél farpofimra lenne elég és kényelmetlen lenne, meg aztán hogy néznék én ki rajta? <#finom>#finom>
<#finom>#finom><#finom>#finom><#finom>#finom>
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?

Ahogy az építõiparban ez meg is honosodott szépen :DD
Áértem. Ez a balpöcs abból él, hogy a túlsúlyos, cukorbeteg embereknek megoldást nyújt. Dögöljön meg a mocskos tetû.
Én is követelem vissza a szar közérzetemet meg a +10 kilómat! Hánehogymá'!
<#wilting>#wilting>
Inni meg egész nap folyamatosan kell, ha tetszik, ha nem.
Ezt mondják a dietetikusok is.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
Akkor jó ha van pici éhség érzetet. Mindenkinél változik.
Ha ülõ munkát végzel hasznos a
Fitt labda
Rajta ülve egyensúlyozva mozgatja izmaid szinte észre se veszed.
+ az izmaidat folyamatosan feszítsed ill. lazítsad el ez a mozdulatlan edzés. Bárhol lehet csinálni.
Mindig kihúzva járj, nem hogy ez a természetes de szinte az összes izmod megmozgatja.
Ezek nem oly látványos 1 hét 5 kilós módszerek, hanem az egészséges folyamatos fogyáshoz segítenek elõ. Ha már érzed, hogy fittebb vagy picit belevághatsz keményebben de, addig fölösleges, mert a jojó effektus elkap.
Csak egy személyes jó tanács, folyadékot sokat pótolj kb 15 percenként egy két kortyot s ne akkor, amikor szomjas vagy. Nem csak telitettebb érzésed lesz, hanem a tested sejt szintû mûködése is javul.
vizes cikk
Ezek le voltak írva nagyon jól csak sajna nem találom, de talán ez is segít, amit emlékezetbõl írok.
Mondom, kevés szénhidrát - sok mozgás.Ennyi.
Én a sportot javaslom, egészségesebb. Éhezni meg szar.
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
Ha eddig odafigyelt volna, nem tartana itt. Pont az kell neki, hogy odafigyeljen.
"de ehhez nem kell könyv, ezt lehet anélkül is."
Ha tudná könyv nélkül, nem tartana itt. Az kell neki, hogy valaki segítsen és pontosan megmondja mit kell tennie, ennie.
Napi 5-6* étkezés és max 150-180g szénhidrát.HA mozogsz akkor max 200g.Ezt kell elosztani.
http://diabetes.freeweb.hu/kaja/ertekek.html
Lehet, hogy az EGYIK legjobb, de a 1000-bõl 1, ha tudja hosszú távon, vagy akár csak 2 héten túl csinálni. Komolyabb túlsúllyal meg tényleg szörnyû kényelmetlen és nagyon durva terhelésnek teszi ki az ízületeket, térdeket, stb.
Egy rendes diétát kéne elkezdeni, nem ilyen csoki meg baromságok, kenyéren meg vizen, lehetõ legrosszab választás.Kenyér az egyik legszarabb szénhidrát forrás a víz meg semmi, ettõl csak jobban fogsz hízni.
A lakbér késik, a wécépapir is elfogyott, de a polc televan tápkieggel! Szaros seggel mész edzeni... Ez az áldozat...ez az Animal...Vállalod?
Pedig egész nap csak feküdtem... igaz az intenzíven.Hasnyálmirigy-gyulladás (pancreatitis), garantált fogyás.
( bocsika ) ;)
én 15 vagyok 175-6 7x kiló van rajtam kicsi de már alakul:)
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
okés, 100 kiló fölött már nem biztos,hogy egybõl hosszútávon kezdj futni,célszerûbb ráállni a gyümölcsös étrendre,mert az tele van rosttal,vitaminnal ,de legfõképpen jóval kevesebb energiát tartalmaznak,mint egy pacalpörkölt:)
Sétálj sokat,igyál sok folyadékot(ne sört)...Röviden ennyi
Szeressük a zacskós tejet
Mindenkinek más a teste, más az anygacseréje, így számára más a hatékony módszer a súlyvesztésre.
A gyógyszeres kezelés a legrosszabb, mivel ahhoz hozászokván az anyagcseréknek végleg annyi lehet. A koplalás pedig a legbiztosabb, de sajnos az életveszélyes.
A mozgás vagy bejön, vagy sem, de mindenképpen hasznos megfelelõen! óvatosan alkalmazva.
Segítség nélkül nehéz, de van segítség. Nem viccbõl írtam azt a rohadás Norbi könyvet. Állj fel szépen a gép elõl MOST és menj el a boltba (gyalog) megvenni. Elkezdheted ma megváltoztatni az életed, vagy keresheted tovább a kifogásokat.
bghtomi, SimaSuna és davidka lennék a helyetekben, mit megadnék, hogy fordított legyyen a helyzet. Azért nektek nincs mozgási korlátaitok, meg azthiszem hízni könnyebb, ha megfelelõ mennyiségû, és MINÕSÉGÛ! táplálékot vesztek magatokhoz. A titok nyitja: sok szénhidrát és fehérje.. A zsírral mértékkel, mert gondolom érelmeszesedést sem szeretnétek :). Tehát NE MINDENNEL akarjatok hízni! <#wave>#wave>
én így vagyok a nõkkel...a kinézet nem minden...
a barátság nem azon múlik, hogy hogy nézel ki, hogy mid van, mennyi pénzed van...
szedd rendbe magad, csinálj új sérót, színesebb ruhákat...és menj szórakozni :)
Kizárólag a jószándék vezérel.