221
Tuti módszerek fogyásra? Segítsetek!
-
#181 Meg halált is okozhat. -
#180 Így legyen. Bár a jótanácsok 90%-ára tojtál nagyívben :D -
#179 Gyerekek, ráálltam a mérlegre 2 hét után, és megint fogytam 2-3 kilót .. Olyan boldog vagyok, remeg a combom! Tegnap még kétségbeesetten nyitottam a topikot, most izgatottan nézek a jövőbe..
Lehet a tablettás módszerrel várok, ha már minden kötél szakad csak akkor nyúlok az Alli-hoz. Elég csúnya mellékhatásai vannak..
Mától kezdve többet fogok mozogni, úgy érzem fittebb vagyok..
Köszönöm a jótanácsokat, én folyamatosan beszámolok itt a fejlődésemről, remélem ezzel buzdítva a többiek küzdeni vágyását.. -
#178 ja, vagy kaphatsz egy szép hasnyálmirigy-gyulladást és szépen lefogysz a betegségben -
#177 lol -
#176 Bezony! :) A #98-as ügyfél érdeklődött. -
karajjj #175 miért? ő csak válaszolt egy kérdésre -
#174 rossz tápik! :D -
#173 Ja és azt elfelejtettem a hízókúrához, hogy végezz ülőmunkát és járj kocsival dolgozni - meg úgy általában mindenhova járj kocsival. -
#172 Lényegtelen, hogy kivel kapcsolatban merült fel.
"Igyál vodkát egész nap, meglátjuk mennyire hízol el :)"
Az mértéktelen alkoholfogyasztás hizlalhat.Pont. -
#171 Hízószer? Pizza+sör! Sok! :)
Rám az utóbbi 3-4 évben felugrott így minimum egy 20-as. Úgyhogy most 183 magas vagyok és 91 kg. Legalább 80-ig tervezem hogy lemegyek. Csak kurva akaratgyenge vagyok, meg kéne' rendelni egy pizzát ebédre. -
#170 Hát ez engem nagyon érdekel... meg gondolom az érettségi előtt álló kiscsajt is akivel kapcsolatban felmerült a dolog. Reggel anyukával biztos bevágnak 3 felest :D
"Olvass utána az alábbi keresőszavakkal: elsavasodás, lúgosítás,stb"
Ismerem a témát. (nagy üzlet van benne azoknak akik keltik a savasodással a hisztériát) -
#169 A vodkában igen hízlaló pl. a deciliterenként mért 800 kilokalóriás tápértéke... Három felesben annyi kalória van, mint egy bőséges ebédben! (Az egyes alkoholfajták tápértékét könnyen kikeresheted egy kalóriatáblázatból.) Ezenkívül fogyókúrázóknak azért sem ajánlatos alkoholt inni, mert az alkohol bomlástermékei mérgezik a szervezetet, és nem csak az agyra meg a májra gondolok: tönkreteszi a beleket és az anyagcserét is, jó bélműködés nélkül pedig nincs fogyás. :)
Valamint az alkohol cukorrá alakul át a szervezetben és a cukor hízlal. Többek között azért, mert savasítja a szervezet, nem kicsit és a test a zsírsejtekkel veszi körbe a savmolekulákat, hogy ne marják halálba a testedet. Olvass utána az alábbi keresőszavakkal: elsavasodás, lúgosítás,stb. -
Phat Smoker #168 Christian Bale diétája is hasonló volt, mikor készült a gépész c. film főszerepére.
1-2 halkonzerv/nap +1 zöldalma ...meg is lett az eredménye! :) -
#167 Én most fogytam 19 kilót 2.5-3 hónap alatt. Kenyeret egyáltalán nem eszek, helyette ilyen puffasztott rizst, vagy búzát. Max 3-4 órával a lefekvés előtt eszem utáljára. Persze a hízlaló kajákat is hagyagolom, semmi csoki, süti. Helyette müzliszelet pl. Ma pl ettem 2 kicsi konzerv halat, nem mondom, hogy jól laktam, de nyárra még le akarok adni 10 kilót legalább... :D -
#166 Ajóéletbe. Ettű' a tápigtó úgy megéheztem, hogy egyből benyomtam némi méregerős marhahúslevest, jó kis friss marhaszeggyel, meg hozzá tejfeles tarjapörit szarvacskával és jó pofa tejet rá! Update 7!
Legalább a kutyáim örültek a cubákoknak! -
#165 karribi: Végigolvasva a topikot az fogalmazódott meg bennem, hogy bárki bármit ír neked, figyelmen kívül hagyod, vagy megpróbálod mindenféle butábbnál butább kifogással megcáfolni.
Ha gyogyók után sóvárogsz, gyogyós vagy.
Ne rabold ki a hűtőszekrényt minden nap, és mozognyá'. Ha lusta vagy, ajánlom a szobabringát psp-vel, vagy notival fűszerezve. Nem rossz móka, egyik ööö ismerősömnek is bejött -
#164 Én vagyok Gógyi Mogyi! Te is légy Gógyi Mogyi! Mindenki Gógyi Mogyi! :) -
#163 Jajj,ez a topik tiszta élvezet:D -
#162 -
Phat Smoker #161 kedves topiknyitó, tippek a sikeres fogyásodhoz:
#1: efedrin: kb. 30 mg/nap
#2: adipex retard, fincsi amfetamin származékkal a bogyókban
#3: eca stack (efedrin 20 mg, koffein 200 mg, aszpirin 200-300 mg)
..choose your poison! ;) -
#160 Tablettától ha nem mozogsz mellé eleget csak jobban hízol.. -
karajjj #159 haggyad már, issza a fosatós teát :D -
#158 Szauna öv,salaktalanító tea.De ugye mozogsz is mellé?!Mert ha nem eszel,csak az izmaid tűnnek el,amit rögtön vissza is szedsz zsírként,és hátrébb vagy,mint kezdted... -
#157 :DDDDDDDDDDDD -
karajjj #156 ja hogy jaaaaa
akkor csirkemellből meg sóskából kell XD
(nyugi értem, csak poén volt) -
#155 A lényeget az életben nem fogja megérteni. Láthatod, hogy a táblázatot is a kifogáskereső izmával nézte. -
#154 Az alkotóelemek csak 1-es kategóriából kerülhetnek ki, te kis huncut :) -
#153 Igyál vodkát egész nap, meglátjuk mennyire hízol el :)
Amennyi vodkát egy normális ember megiszik, attól aztán kurvára nem hízik el.
Nem hiszem, hogy ilyeneken kellene agyalnod, a lényegi rész helyett. -
#152 Jah, ha innentől kezdve csak vodkát iszol, tuti lefogysz -
karajjj #151 gulyásleves update-1
akkor ez még tuti nem evett az apáméból :D
vagy gulyásleves-light? :D -
#150 megnéztem ezt a norbis oldalt.most ez komoly például hogy a vodka az norbi update-1-es??én azt hittem hogy az alkohol a leghizlalóbb dolog. -
karajjj #149 itt te vagy az értetlen, akivel nem lehet mit kezdeni... -
#148 Életke, te melyik fázisban vagy? Olyan kis szakértőnek tűnsz, te voltál a kísérleti egér? Amikor elvégezték rajtad a műtétet egy rosszul kalibrált vöröseltolódásos fényrobbanásos lövet a fejed zsírjaival együtt a pórusokon keresztül egy-két millió neuron is kifröcskölt? Olyan kis értetlen vagy :).. De egyben édibédi is.. Nem tudok mit kezdeni veled :).
Akkor Évike meg arcpakolást csinálhat az én ürülékemből, hogy száradjon rá, ha ittpénzért átejti a jóhiszemű vagy épp kétseggbe esett embereket :(..
Harizom! -
#147 ok mostmár tuti hogy valami álreg vagy:D -
#146 Olvasdd el amit az előbb belinkeltem, (a lényegéről részt az elején) és ha magadra ismertél, akkor olvass tovább. Ne tépd itt az idegeinket a zsírrobbantásos marhaságokkal.
szerk: Nagyon egyforma a nevetek, összekevertem. De neked is ott a lényeg. Olvass. -
karajjj #145 arról, csak a topik nyitója nem képes felfogni, hogy ilyen különböző szirszaroktól nem fog lefogyni... -
#144 hát ez már inkább röhely ez a fórum,komolyan mondom,mi van itt?robbantás meg vadászpuska..Teljesen eltévedtnek érzem magam.Még a fogyókúráról beszélünk egyáltalán??? -
#143 Szerintem már bánja. Inkább tablettákat kéne neked árulnia. Hülyére keresné magát vele.
Bocs, de talán rájössz előbb-utóbb, hogy a lehető legrosszabb úton jársz. -
#142 Mert ismerem és bevált. És tudom, hogy neked is beválna. De esélyt sem adsz magadnak.