Fogyi mogyi
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rám az utóbbi 3-4 évben felugrott így minimum egy 20-as. Úgyhogy most 183 magas vagyok és 91 kg. Legalább 80-ig tervezem hogy lemegyek. Csak kurva akaratgyenge vagyok, meg kéne' rendelni egy pizzát ebédre. <#idiota>#idiota>
gamertag: kenobita
"Olvass utána az alábbi keresõszavakkal: elsavasodás, lúgosítás,stb"
Ismerem a témát. (nagy üzlet van benne azoknak akik keltik a savasodással a hisztériát)
Valamint az alkohol cukorrá alakul át a szervezetben és a cukor hízlal. Többek között azért, mert savasítja a szervezet, nem kicsit és a test a zsírsejtekkel veszi körbe a savmolekulákat, hogy ne marják halálba a testedet. Olvass utána az alábbi keresõszavakkal: elsavasodás, lúgosítás,stb.
\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"
1-2 halkonzerv/nap +1 zöldalma ...meg is lett az eredménye! :)
Legalább a kutyáim örültek a cubákoknak!
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Ha gyogyók után sóvárogsz, gyogyós vagy.
Ne rabold ki a hûtõszekrényt minden nap, és mozognyá'. Ha lusta vagy, ajánlom a szobabringát psp-vel, vagy notival fûszerezve. Nem rossz móka, egyik ööö ismerõsömnek is bejött<#vigyor5>#vigyor5>
My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!
#1: efedrin: kb. 30 mg/nap
#2: adipex retard, fincsi amfetamin származékkal a bogyókban
#3: eca stack (efedrin 20 mg, koffein 200 mg, aszpirin 200-300 mg)
..choose your poison! ;)
akkor csirkemellbõl meg sóskából kell XD
PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.
Amennyi vodkát egy normális ember megiszik, attól aztán kurvára nem hízik el.
Nem hiszem, hogy ilyeneken kellene agyalnod, a lényegi rész helyett.
akkor ez még tuti nem evett az apáméból :D
vagy gulyásleves-light? :D
Akkor Évike meg arcpakolást csinálhat az én ürülékembõl, hogy száradjon rá, ha ittpénzért átejti a jóhiszemû vagy épp kétseggbe esett embereket :(..
Harizom!
szerk: Nagyon egyforma a nevetek, összekevertem. De neked is ott a lényeg. Olvass.
Bocs, de talán rájössz elõbb-utóbb, hogy a lehetõ legrosszabb úton jársz.
Komolyan... Szerintem menj ki egy tóhoz és probálj meg aranyhalat fogni. Az teljesíti a kívánságaidat.
Ja és a Horváth Évis is kamu, csak hogy tudd.
Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Igen. De elõtte sûrített levegõvel felfújnak 4 méter átmérõre és a fény amivel megvilágítanak, az a vadászpuska alján van amivel becéloznak, majd szétlõnek mint egy lufit. Úgy robban a zsír, hogy öröm nézni.

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES
Mindjárt sírok a fájdalomtól..
Ennyire ne nézzetek már madárnak.
Egyébként Daniel köszönöm a higgadt hozzászólást..
Csakhogy reagáljak még a szájszagra: nincs büdös szám! fogat kell mosni, ennyi. Nem azért írtam a bacikat, hanem hogy összefüggésbe hozható a hízással, életem... <#email>#email>
Nem értitek? Életmódot váltottam már, csak nagyon lassúak az eredmények. És félek, hogy a szenvedés, amit átélek most, soha nem fog véget érni, mert ha abbahagyom, visszahízom..
És a zsírrobanásos módszert próbálta már valaki? Valamivel megvilágítanak, és kirobban belõled a zsír.. Ez igaz?
Bal oldalt van a menüben az update táblázat, mit lehet mikor zabálni.
Aki dagadt tartsa be, zabálja az 1-es kódú kajákat, mozogjon és lefogy. Ennyi. Nem egy nap alatt, nem 1 hét alatt, de pár héten belül már látványos javulást tapasztalhattok, több hónap elteltével pedig 100x jobban lesztek és néztek ki.
Kitartás és NINCS KIFOGÁS!!! Nincs 3-as kódú kaja! SEMENNYI.
az csak akkor segít hogy ha mellette megfelelõen eszel és mozogsz vagyis teljesen felesleges pénzkidobás és isten tudja milyen káros mellékhatásai lehetnek, magyarán a tabletta vagy bármi más készítmény nagyon jól néz ki a teleshop reklámba, de attól még senki sem fogyott le hogy szedegette...
Tablettás módszernek esetleg az L-karnitin-t tudom javasolni. A mozgás és a teljes étrendváltás mellett. Segít a lerakódott zsírt bontani, energizál és étvágyat csökkent.
A csokit még csakcsak megértem, azt a "fogyi??" pirulát is, de a nagyipari kézfertõtlenítõnek mi köze ehhez az egészhez? Olyan értelmetlen az egész, mint te vagy...
DanielThí, végigolvasod a hozzászólásaim? Már az elejétõl kezdve írom, hogy valami tablettás módszer érdekelne, mert már minden mást kipróbáltam.. Mozgok, de elkeseredésemben azért kipróbálnék 1-2 dolgot..
Sajnálom hogy nem értesz meg <#conf>#conf>.......................
Mi értelme ennek?
Kedves karribi! Javaslom a már általad szintén említett és szimpatikus csokidiétát kombinálni az amcsi csodaszerrel! Ez lesz a tuti!
Ja, a nyelvedre meg ultradermet ajánlok, az majd megöli a gonosz étvágybacikat! <#wilting>#wilting>