Fogyi mogyi

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cenobite
Hízószer? Pizza+sör! Sok! :)
Rám az utóbbi 3-4 évben felugrott így minimum egy 20-as. Úgyhogy most 183 magas vagyok és 91 kg. Legalább 80-ig tervezem hogy lemegyek. Csak kurva akaratgyenge vagyok, meg kéne' rendelni egy pizzát ebédre. <#idiota>

gamertag: kenobita

DanielT
Hát ez engem nagyon érdekel... meg gondolom az érettségi elõtt álló kiscsajt is akivel kapcsolatban felmerült a dolog. Reggel anyukával biztos bevágnak 3 felest :D

"Olvass utána az alábbi keresõszavakkal: elsavasodás, lúgosítás,stb"

Ismerem a témát. (nagy üzlet van benne azoknak akik keltik a savasodással a hisztériát)
LeonSilver
A vodkában igen hízlaló pl. a deciliterenként mért 800 kilokalóriás tápértéke... Három felesben annyi kalória van, mint egy bõséges ebédben! (Az egyes alkoholfajták tápértékét könnyen kikeresheted egy kalóriatáblázatból.) Ezenkívül fogyókúrázóknak azért sem ajánlatos alkoholt inni, mert az alkohol bomlástermékei mérgezik a szervezetet, és nem csak az agyra meg a májra gondolok: tönkreteszi a beleket és az anyagcserét is, jó bélmûködés nélkül pedig nincs fogyás. :)
Valamint az alkohol cukorrá alakul át a szervezetben és a cukor hízlal. Többek között azért, mert savasítja a szervezet, nem kicsit és a test a zsírsejtekkel veszi körbe a savmolekulákat, hogy ne marják halálba a testedet. Olvass utána az alábbi keresõszavakkal: elsavasodás, lúgosítás,stb.

\"Az állatvédők azért vannak a szőrmebundák és nem a bőrkabátok ellen, mert könnyebb idős hölgyeket molesztálni, mint a Pokol Angyalait... \"

Christian Bale diétája is hasonló volt, mikor készült a gépész c. film fõszerepére.
1-2 halkonzerv/nap +1 zöldalma ...meg is lett az eredménye! :)

zaki
Én most fogytam 19 kilót 2.5-3 hónap alatt. Kenyeret egyáltalán nem eszek, helyette ilyen puffasztott rizst, vagy búzát. Max 3-4 órával a lefekvés elõtt eszem utáljára. Persze a hízlaló kajákat is hagyagolom, semmi csoki, süti. Helyette müzliszelet pl. Ma pl ettem 2 kicsi konzerv halat, nem mondom, hogy jól laktam, de nyárra még le akarok adni 10 kilót legalább... :D

Sir Quno Jedi
Ajóéletbe. Ettû' a tápigtó úgy megéheztem, hogy egybõl benyomtam némi méregerõs marhahúslevest, jó kis friss marhaszeggyel, meg hozzá tejfeles tarjapörit szarvacskával és jó pofa tejet rá! Update 7!

Legalább a kutyáim örültek a cubákoknak!

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

edios
karribi: Végigolvasva a topikot az fogalmazódott meg bennem, hogy bárki bármit ír neked, figyelmen kívül hagyod, vagy megpróbálod mindenféle butábbnál butább kifogással megcáfolni.

Ha gyogyók után sóvárogsz, gyogyós vagy.

Ne rabold ki a hûtõszekrényt minden nap, és mozognyá'. Ha lusta vagy, ajánlom a szobabringát psp-vel, vagy notival fûszerezve. Nem rossz móka, egyik ööö ismerõsömnek is bejött<#vigyor5>

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Magnumrolcsi
Én vagyok Gógyi Mogyi! Te is légy Gógyi Mogyi! Mindenki Gógyi Mogyi! :)

bardocz
Jajj,ez a topik tiszta élvezet:D
REPS0L

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

kedves topiknyitó, tippek a sikeres fogyásodhoz:
#1: efedrin: kb. 30 mg/nap
#2: adipex retard, fincsi amfetamin származékkal a bogyókban
#3: eca stack (efedrin 20 mg, koffein 200 mg, aszpirin 200-300 mg)

..choose your poison! ;)

Atti12
Tablettától ha nem mozogsz mellé eleget csak jobban hízol..

haggyad már, issza a fosatós teát :D
bardocz
Szauna öv,salaktalanító tea.De ugye mozogsz is mellé?!Mert ha nem eszel,csak az izmaid tûnnek el,amit rögtön vissza is szedsz zsírként,és hátrébb vagy,mint kezdted...
DanielT
:DDDDDDDDDDDD
ja hogy jaaaaa
akkor csirkemellbõl meg sóskából kell XD
(nyugi értem, csak poén volt)
predator0
A lényeget az életben nem fogja megérteni. Láthatod, hogy a táblázatot is a kifogáskeresõ izmával nézte.

PS3 232GB, ID: Predator0 A világgazdaságnak LOÁLdozott.

DanielT
Az alkotóelemek csak 1-es kategóriából kerülhetnek ki, te kis huncut :)
DanielT
Igyál vodkát egész nap, meglátjuk mennyire hízol el :)

Amennyi vodkát egy normális ember megiszik, attól aztán kurvára nem hízik el.

Nem hiszem, hogy ilyeneken kellene agyalnod, a lényegi rész helyett.
deep
Jah, ha innentõl kezdve csak vodkát iszol, tuti lefogysz<#zavart2>
gulyásleves update-1

akkor ez még tuti nem evett az apáméból :D
vagy gulyásleves-light? :D
kakkala
megnéztem ezt a norbis oldalt.most ez komoly például hogy a vodka az norbi update-1-es??én azt hittem hogy az alkohol a leghizlalóbb dolog.

itt te vagy az értetlen, akivel nem lehet mit kezdeni...
karribi
Életke, te melyik fázisban vagy? Olyan kis szakértõnek tûnsz, te voltál a kísérleti egér? Amikor elvégezték rajtad a mûtétet egy rosszul kalibrált vöröseltolódásos fényrobbanásos lövet a fejed zsírjaival együtt a pórusokon keresztül egy-két millió neuron is kifröcskölt? Olyan kis értetlen vagy :).. De egyben édibédi is.. Nem tudok mit kezdeni veled :).
Akkor Évike meg arcpakolást csinálhat az én ürülékembõl, hogy száradjon rá, ha ittpénzért átejti a jóhiszemû vagy épp kétseggbe esett embereket :(..
Harizom!

Davidus
ok mostmár tuti hogy valami álreg vagy:D

V9ykn8_TZL0

DanielT
Olvasdd el amit az elõbb belinkeltem, (a lényegérõl részt az elején) és ha magadra ismertél, akkor olvass tovább. Ne tépd itt az idegeinket a zsírrobbantásos marhaságokkal.

szerk: Nagyon egyforma a nevetek, összekevertem. De neked is ott a lényeg. Olvass.
arról, csak a topik nyitója nem képes felfogni, hogy ilyen különbözõ szirszaroktól nem fog lefogyni...
kakkala
hát ez már inkább röhely ez a fórum,komolyan mondom,mi van itt?robbantás meg vadászpuska..Teljesen eltévedtnek érzem magam.Még a fogyókúráról beszélünk egyáltalán???

predator0
Szerintem már bánja. Inkább tablettákat kéne neked árulnia. Hülyére keresné magát vele.
Bocs, de talán rájössz elõbb-utóbb, hogy a lehetõ legrosszabb úton jársz.

DanielT
Mert ismerem és bevált. És tudom, hogy neked is beválna. De esélyt sem adsz magadnak.
bazz de még mindig értelmesebb norbi, mint tabit szedni meg csokitfalni, mert "azt hallottam, hogy jó"
karribi
Daniel te Norbálvány vagy? Mindig õt hozod fel..

predator0
Kirobban? Hol jön ki a füleden? Mi ez már?
Komolyan... Szerintem menj ki egy tóhoz és probálj meg aranyhalat fogni. Az teljesíti a kívánságaidat.
Ja és a Horváth Évis is kamu, csak hogy tudd.

Istencsászár
Semmit sem kell abbahagyni, rosszul látod az egészet... hogy ha leadsz 5 kilót és utána visszatérsz a régi életmódhoz ugyan ugy vissza fogod szedni, ennek semmi értelme, tartani kell a dolgokat, ez csak így megy.

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

DanielT
"És a zsírrobanásos módszert próbálta már valaki? Valamivel megvilágítanak, és kirobban belõled a zsír.. Ez igaz?"

Igen. De elõtte sûrített levegõvel felfújnak 4 méter átmérõre és a fény amivel megvilágítanak, az a vadászpuska alján van amivel becéloznak, majd szétlõnek mint egy lufit. Úgy robban a zsír, hogy öröm nézni.

deep
Igaz, persze. Rádvilágítanak, te meg szétrobbansz cafatokra.
jajjj hogyne, szanaszétrobbantották a seggemet azóta, feszes és kerek <#wilting>
Istencsászár
Szaunázz...

Gyûjteményem, eladó játékaim : www.jatekaim.hu / Totti / Microsoft Xbox 360 + MS Wireless Racing Wheel & Sony PSP 3004 & NES

de nem igaz, hogy még nem jöttél rá, hogy nem létezik olyan tabletta, amit csak beveszel és lefogysz tõle :\
karribi
Akkor a Horváth Évi vezette TV Shop mûsor is kamu? <#falbav>
Mindjárt sírok a fájdalomtól..
Ennyire ne nézzetek már madárnak.
Egyébként Daniel köszönöm a higgadt hozzászólást..
Csakhogy reagáljak még a szájszagra: nincs büdös szám! fogat kell mosni, ennyi. Nem azért írtam a bacikat, hanem hogy összefüggésbe hozható a hízással, életem... <#email>
Nem értitek? Életmódot váltottam már, csak nagyon lassúak az eredmények. És félek, hogy a szenvedés, amit átélek most, soha nem fog véget érni, mert ha abbahagyom, visszahízom..
És a zsírrobanásos módszert próbálta már valaki? Valamivel megvilágítanak, és kirobban belõled a zsír.. Ez igaz?

DanielT
TESSÉK KÖNYV NÉLKÜL NORBI MÓDSZER

Bal oldalt van a menüben az update táblázat, mit lehet mikor zabálni.

Aki dagadt tartsa be, zabálja az 1-es kódú kajákat, mozogjon és lefogy. Ennyi. Nem egy nap alatt, nem 1 hét alatt, de pár héten belül már látványos javulást tapasztalhattok, több hónap elteltével pedig 100x jobban lesztek és néztek ki.

Kitartás és NINCS KIFOGÁS!!! Nincs 3-as kódú kaja! SEMENNYI.

Istencsászár
"hogy valami tablettás módszer érdekelne"

az csak akkor segít hogy ha mellette megfelelõen eszel és mozogsz vagyis teljesen felesleges pénzkidobás és isten tudja milyen káros mellékhatásai lehetnek, magyarán a tabletta vagy bármi más készítmény nagyon jól néz ki a teleshop reklámba, de attól még senki sem fogyott le hogy szedegette...

DanielT
A fertõtlenítõt természetesen viccbõl írtam a dagasztó nyelvbacik ellen amit az elõbb említettél. Azt hittem világos. Pláne, hogy le is írtam.

Tablettás módszernek esetleg az L-karnitin-t tudom javasolni. A mozgás és a teljes étrendváltás mellett. Segít a lerakódott zsírt bontani, energizál és étvágyat csökkent.
deep
Neked azt kéne megérteni hogy TABLETTÁVAL NEM LEHET LEFOGYNI. Étrend és mozgás. ÉLETMÓDVÁLTÁS. Ezek.Nélkül.Nem.Fog.Menni.
karribi
Ne haragudj a kézfertõtlenítõnek mi köze Norbihoz? <#zavart1>
A csokit még csakcsak megértem, azt a "fogyi??" pirulát is, de a nagyipari kézfertõtlenítõnek mi köze ehhez az egészhez? Olyan értelmetlen az egész, mint te vagy...
DanielThí, végigolvasod a hozzászólásaim? Már az elejétõl kezdve írom, hogy valami tablettás módszer érdekelne, mert már minden mást kipróbáltam.. Mozgok, de elkeseredésemben azért kipróbálnék 1-2 dolgot..
Sajnálom hogy nem értesz meg <#conf>.......................

DanielT
Norbi bekaphatja! <#hawaii>

DanielT
:DDDDDDDDDD
haggyad, majd megtömi magát inkább csokival, mert az hátha mûködik... :\
predator0
Szerintem ilyenekre vár, hogy "Tuti gyors fogyás, garantált mínusz 10 kiló. Vágd le a fejed egy baltával." Azok ennyire hatékony módszerek.

DanielT
Nem vagyunk egyformák. De ez eszméletlen idegesítõ. Nyit egy topikot, hogy segítség, kérek tuti módszert. Jelenleg ott tart, hogy majd amerikából küldenek neki csodaszert. Ez is saját elmélet(kifogás).

Mi értelme ennek?

Kedves karribi! Javaslom a már általad szintén említett és szimpatikus csokidiétát kombinálni az amcsi csodaszerrel! Ez lesz a tuti!

Ja, a nyelvedre meg ultradermet ajánlok, az majd megöli a gonosz étvágybacikat! <#wilting>