224
Dragon Ball KAI Avagy DBZ High Definition!
  • Lirion
    5 rész ment le, torrentről lehúzhatod, írd be, hogy db kai 005 :)
  • High end PC #103
    Sziasztok
    Ne haragudjatok a kérdésért, de eddig mennyi rész ment le? Jól látom az eddigi kommentjeitőkből, hogy 4 rész?
    Valamint honnan lehet leszedni őket a legjobb minőségben?
    Köszi
    Üdv
  • 5c0rp330n
    hmm, következő részben elvileg már kaio-hoz (magyarul kaito?) is elér goku, az eredetiben úgy emlékszem h ez tényleg lassabb folyamat volt :)
  • sakal6
    több gond is van ezzel a kaival. pl túl fakó a kép. nem hozzátettek az eredeti képhez hogy szélesebb legyen hanem inkább kivágtak az aljról és a tetejéről vagy 2 cm-t és úgy jött ki a mosta, és cenzurázva van.

már csak azt nem értem hogy eredetileg a dragon ball z-nek miértt volt rosszabb a grafikája mint a sima dragon ball-nak
  • 5c0rp330n
    csesszék meg magukat, akkor sajnos jól sejtettem :S
    amikor Kurilin turkál benne, akkor pedig mutatnak egy kis vért.. faszért kell ilyenekkel elbaszni..
  • biomage
    csak azért van cenzúrázva mert tv-ben megy, mellesleg ha kijön a DVD azon már cenzúrázatlan lesz.
  • r4pt0r
    Hát igen manapság ha van valamiben egy kis vér az már az emberiség ellen elkövetett bűntény. :P
  • Seth
    Cenzúrázva van? Eddíg sem érdekelt különösebben ez az új változat, de ezután már nem is fog XD
  • tommyknockers
    Bal oldali az eredeti, jobb oldali a KAI
  • 5c0rp330n
    már van. egyébként az eredetiben is "cenzurázva" volt goku miután kilyukasztották? én úgy emlékszek, h mutatták rendesen, itt viszont nem..
  • 5c0rp330n
    bitkapun nincs még..
  • biomage
    4 rész angol subbal
  • Bulykin
    3.rész már elég jó volt, nagyon pörög az anime, ez nagyon bejön:D
  • megalodon
    Ja megvan belenéztem egy vidibe és akkor következö lehetöségként oldalt kintvan.
  • megalodon
    hogy kell rákeresni?? Mert beirtam,h. dragonball kai és nem azt adta ki
  • Krezga
    Engem az sem érdekel, hogy nem lett jobb a kép, elég az is, ha kiveszik belőle a fillereket. De mielőtt belenéznék, még befejezem a sima DB újranézését:)
  • r4pt0r
    Tiszta kép? Elvagy tévedve. :D
  • 5c0rp330n
    jah. egészen a főcímdal végéig.
  • Bulykin
    azért HD mert kecinagy felbontású és szép tiszta képet ad
  • Haglee
    Ja ami még lemaradt: Úgy gondolom, hogy talán a zene volt az eredeti sorozatban, amit nagyon eltaláltak. Szerintem azoknak kellett volna egy új köntöst adni és visszaadni az eredeti hangulatot. A mostani az amerikai és a japán zenék közötti aranyközepet keresi, ami szerintem ront a minőségén és az élvezhetőségén. És sajnos nagyon kijöttek a gyakorlatból a szinkronszinészek is.. legalábbis szerepükből, mert ott sem éreztem a varázst. (Igaz, még csak 3 rész ment le..)
    Egy szó, mint száz: Az eddigi teljesítmény nem túl megnyugtató, de várom a folytatást.. :)
  • Haglee
    Szomorú, hogy ma már mindenre rá lehet aggatni a HD címkét.. csalódtam a grafikában, opening és ending elvarázsolt, de maga a film egy nagy csalódás volt. Az ötlet jó, de látszik, hogy kevés munkával próbálnak nagy pénzeket kaszálni.. ezzel ugye pedig a minőség nem lesz sokkal jobb.
  • cassoneitaly
    DB-KAI részek (lehet online nézni angol subbal)

• Lacc 88
    Harmadik részben úgytűnik újrarajzolták a Vegita és Nappa bárbeszédének egy részét. Itt már Vegitának fekete a haja és az öltözete is egészen más. Jó lett így kellett volna az egészet, de ha ez van ezt kell szeretni nem rossz ez.
  • gfreak
    kicsit fáztam ettől a "herélt" DBZtől, de nagyon fasza lett ;)
  • CsepeLee fiú #80
    Csak szólok, hogy a Videoplayer-en fent van az első két rész magyar felirattal. :P Kedden már meg is néztem.
  • Bulykin
    hát majd kiderül:D egyenlőre még a 2.részhez várjuk a feliratotXD
  • xxxpaulxxx
    Hmmm érdekesen hangzik... és akkor ez hogy lesz majd? Dermesztővel való oltárian unalmas harc meg lesz oldva 3 részben?:D
  • Bulykin
    csak keresni kéne-.-
    torrent...
  • Klemice
    wáááááááááh ><
  • Lirion
    hol lehet nézni? angol felirat sincs még hozzá?
  • Bulykin
    KATT IDE
    Ők a fordítók, be szokták linkelni a letöltési lehetőségeket, feliratot is készítenek, de mivel húsvét van, sztem csak kedd, szerda környékén lesz...
  • kill3r21
    ma volt a 2. rész, torrenten már fentvan,,,,neten is lehet nézni a keyhole nevezetü progival, de ha te éjjel kettökor ezért fentmaradsz akkor egészségedre :)
  • hunhogzilla
    Nem tudjátok, mikor adják a 2. részt? És neten lehet valahogy fogni a FujiTV-t? Vagy ahol adják?
  • Retsu
    Megnéztem. Így 1 rész alapján tetszik, valamiért. Biztos mert nagy fan vagyok, a minőséggel kapcsolatban szerintem is lehetne jobb. Igaz nem HDt néztem, de azért többet is kihozhattak volna belőle a mai technikával!
  • kill3r21
    Dragon Ball Kai .TS 2,66 GB
  • 5c0rp330n
    *változatot
  • 5c0rp330n
    nemtom hogy milyen jobb változatok vannak, és milyen van neked, de az enyém nem 1440*1080, "csak" sima 720p (persze ez önmagában nem lenne baj, bőven elég lenne ez is, ha nem sd-ről skálázták volna fel, de ez így ennek a minőségnek sincs meg a tizede sem), és a hang is "csak" mp3. vagy ha még mindig szar változatto szedtem le, és van jobb, én kérek elnézést, de akkor linket kérnék :)
  • kill3r21
    miért is sántit?
    1440x1080 AAC hang, a legjobb minöség, 2,66GB
    Tehát HD! :) A felbontása legalábbis, egyébként szó sem volt ujrarajzolásról! Csak belerajzoltak....pl raditz mellvértje , robbanásnál a por,,,,stbstb a részletek az apróságokban rejlik!
  • InfectedMann
    Hát ennek így semmi értelme.
    Ha újrarajzolták volna annak több értelme lett volna.
    Annyi jó lesz benne ha valaki újra akarja a DBZ -t nézni nem kell egy csomó feleslegs töltelék részt végignézni.
  • 5c0rp330n
    az oké, de így a bannerban lévő szöveg ("DBZ High Definition! ") is enyhén sántít..