DragonBall KAI

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bulykin
KATT IDE
Õk a fordítók, be szokták linkelni a letöltési lehetõségeket, feliratot is készítenek, de mivel húsvét van, sztem csak kedd, szerda környékén lesz...

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

kill3r21
ma volt a 2. rész, torrenten már fentvan,,,,neten is lehet nézni a keyhole nevezetü progival, de ha te éjjel kettökor ezért fentmaradsz akkor egészségedre 😊
Nem tudjátok, mikor adják a 2. részt? És neten lehet valahogy fogni a FujiTV-t? Vagy ahol adják?
Megnéztem. Így 1 rész alapján tetszik, valamiért. Biztos mert nagy fan vagyok, a minõséggel kapcsolatban szerintem is lehetne jobb. Igaz nem HDt néztem, de azért többet is kihozhattak volna belõle a mai technikával!

\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik

kill3r21
5c0rp330n
*változatot

5c0rp330n
nemtom hogy milyen jobb változatok vannak, és milyen van neked, de az enyém nem 1440*1080, "csak" sima 720p (persze ez önmagában nem lenne baj, bõven elég lenne ez is, ha nem sd-rõl skálázták volna fel, de ez így ennek a minõségnek sincs meg a tizede sem), és a hang is "csak" mp3. vagy ha még mindig szar változatto szedtem le, és van jobb, én kérek elnézést, de akkor linket kérnék 😊

kill3r21
miért is sántit?
1440x1080 AAC hang, a legjobb minöség, 2,66GB
Tehát HD! 😊 A felbontása legalábbis, egyébként szó sem volt ujrarajzolásról! Csak belerajzoltak....pl raditz mellvértje , robbanásnál a por,,,,stbstb a részletek az apróságokban rejlik!
InfectedMann
Hát ennek így semmi értelme.
Ha újrarajzolták volna annak több értelme lett volna.
Annyi jó lesz benne ha valaki újra akarja a DBZ -t nézni nem kell egy csomó feleslegs töltelék részt végignézni.

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

5c0rp330n
az oké, de így a bannerban lévõ szöveg ("DBZ High Definition! ") is enyhén sántít..

Ahhoz hogy "szebb" minõsége legyen újra kellene rajzolni.

REAL MADRID

5c0rp330n
leszedtem a "nagy" 393 megás "hd cuccot". eleje, vége valóban szép, a többi valami felskálázott szarnak is harmatgyenge.. kb olyan mintha sd-rõl lett volna felskálázva.. ennél nem is lesz jobb minõségben? az intro/outro szép, de ezt én nem nevezném hd-nek, hogy finoman fogalmazzak..

Nekem torrentrõl van meg, de erre a weblapra a napokban felkerül HD minõségben, csak magyar felirattal (nincs alatta angol)
http://dbzhungary.atw.hu
kill3r21
csak pár sort kéne visszaolvasnod 😄
Dragon Ball KAI - 01 Raw (1280x720 DivX684 24f) avi

REAL MADRID

5c0rp330n
najólvan, a qrva anyátokat mostmár, ezt tuti direkt csinálja valaki.

ForzaInter
Nekem is HD-ben van meg, kurvajó szvsz.

Yo, Bitch!

5c0rp330n
de azért vigyázz, ki ne nyögd véletlenül h honnan..

Heti 1 rész naon kevés, nekem több kell <#vigyor><#wilting> Nekem is megvan HD-ben és naon jó lett így.

5c0rp330n
honnan?

köszi 😊 am én is most néztem meg az 1.-t, nagyon jó lett, fõleg, hogy nekem megvan HD-ben 😄
Bulykin
hetente 1 rész...

am megnéztem ma az 1.részt, sztem nagyon jó, nem húzzák és ez nagyon bejön😄

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Milyen idõközönként vetítik a DBKai-t?
Köszi!
Sok tudomány kell hozzá hogy megtaláld a google segítségével, úgyhogy inkább ne az én értelmi szintemet emlegesd ha lehet, jó? De amúgy ha nem látnád egy találati listát raktam be, amin rajta van két hely is ahol fellelhetõ a felirat...

tommyknockers

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."

Nem találtam ott, gondolod, ha megtaláltam volna, kérdezném? Nagyon értelmes lehetsz.
Hello! Magyar feliratot hol találok hozzá?
Bulykin
van

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

zeus89
felirat van már?!

P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles

mininova?
Shep
Le lehet már tölteni valahonnan, vagy bele lehet nézni valahol?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Meglesni meglesem, de nem az igazi. Nekem inkább olyan szaga van hogy fogták megvágták pár helyen azt mehet. 😛

Nem ugyanaz, sokkal pörgõsebb, kivették a felesleges részeket. Illetve harcok alatt más a zene is. 😊 ...de az igazi a 720p lesz, 5.1-es hanggal.
Nemtom hogy vagytok vele, de én meg akarom nézni így is.
Én egyébként nagyon boldog lennék ha újra rajzolnák, olyanra kb mint az intro, vagy a legutólsó film.

Persze erre semmi esély.

Azért valami új van benne, nincsen benne tökölés, halad a story benne.

De ez a képminõség nagyon zavar, az egy dolog hogy homályos, de a színes is maradtak a fakó kategóriában. :S

kill3r21
majd a narutokun nevezetü oldalon lesz felirat....
homály...majdha csinálnak egy normális rippet , akkor jolesz....igy meg függ a beálitásoktol is sztem....eleve a hangnak 5.1 nek kellet volna lenni ennek ellenére nekünk van egy mp3 ripünk 😊
egypszichonauta
tudom még korai,de vki nem tud vmi infot arról h feliratot hol lehet majd találni(csinálnak-e egyeltalán)?

Seth
a homályról nem volt szó XD

PSN ID.: Beegabor

Ezen nincs semmi meglepõ, mondták hogy ez lesz.

REAL MADRID

Seth
Na meglestem egy raw-ot,akarom mondani átpörgettem. Az égvilágon semmi új nincs benne, grafika ugyanolyan homály mint volt. Kapott egy új intrót,endinget aztán szevasz.

na mi lesz , hol kell nézni

Igen én is rájöttem aztán, csak amikor írtad még elgondolkoztam rajta. 😄

kill3r21
ugy értettem hogy szombat este nem szabad lefeküdni 😊
Igen vasárnap hajnalban.

REAL MADRID

De killer is rosszul írta, mert vagy 22óra az idõeltolódás, vagy pedig vasárnap hajnal 2kor kell nézni.

Bulykin
csak egyet kellett volna visszaolvasni-.-

Seth
Mit akarsz, még el se kezdték !

na vki látta már?kis infót róla😊

kill3r21
Tehát, helyesebb infok szerint, reggel 9 kor lesz, azaz ami ott nekik reggel 9 vasárnap az nálunk hajnali 2....tehát szombaton hajnali 2 kor kell nézni 😊