DragonBall KAI
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Õk a fordítók, be szokták linkelni a letöltési lehetõségeket, feliratot is készítenek, de mivel húsvét van, sztem csak kedd, szerda környékén lesz...
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
1440x1080 AAC hang, a legjobb minöség, 2,66GB
Tehát HD! 😊 A felbontása legalábbis, egyébként szó sem volt ujrarajzolásról! Csak belerajzoltak....pl raditz mellvértje , robbanásnál a por,,,,stbstb a részletek az apróságokban rejlik!
Ha újrarajzolták volna annak több értelme lett volna.
Annyi jó lesz benne ha valaki újra akarja a DBZ -t nézni nem kell egy csomó feleslegs töltelék részt végignézni.
http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"
REAL MADRID
http://dbzhungary.atw.hu
REAL MADRID
am megnéztem ma az 1.részt, sztem nagyon jó, nem húzzák és ez nagyon bejön😄
P5N-E SLI, Core 2 Duo E6300, 3GB DDR2 800 MHZ KINGMAX MARS, 8800 GTS 320 MB, 500+80 GB HDD, Thermaltake 550 W, Home Theater 150W RMS Genius SW-HF 5.1 5000, Samsung 2232BW 22\" Samsung paneles
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Nemtom hogy vagytok vele, de én meg akarom nézni így is.
Persze erre semmi esély.
Azért valami új van benne, nincsen benne tökölés, halad a story benne.
De ez a képminõség nagyon zavar, az egy dolog hogy homályos, de a színes is maradtak a fakó kategóriában. :S
homály...majdha csinálnak egy normális rippet , akkor jolesz....igy meg függ a beálitásoktol is sztem....eleve a hangnak 5.1 nek kellet volna lenni ennek ellenére nekünk van egy mp3 ripünk 😊
REAL MADRID
PSN ID.: Beegabor
REAL MADRID