224
Dragon Ball KAI Avagy DBZ High Definition!
-
#144 hol tartunk most eseményileg? -
Retsu #143 milyen dolgokat? KAI részek fent vannak tubeon(is), amugy googlézzél -
#142 sziasztok
most találtam ezt a topicot, visszaolvastam, de nem tudom hogy merre keressem a dolgokat, a naruto oldalon nem találom se a letöltést se a feliratot. valaki segítsen. kösz -
Dingoday #141 Most jött ki 27. rész, kurva jó -
Kennyssj #140 na mivan srácok?hogy elhalkultatok már:) -
xxxpaulxxx #139 fölösleges mellékszereplőkXDXDXD
Azért valamikor ők is "főszereplők" voltak:) -
Dingoday #138 Z-ben sok idegesítő dolog volt, pölö legnagyobb harcok közepén mutatják mi van a kame házban és azt mutatják 1-2 percig, hogy mit hülyéskednek a fölösleges mellékszereplők ami senkit sem érdekel.
Dean hasonlíts össze a régi jeleneteket a kaival és meglátod hogy sokkal jobb -
xxxpaulxxx #137 Sztem anak való a Kai, akinek nincs ideje végignézni a 291x20 perc Z-t:D
De... azért majd én is megnézem, mert hiányzik a Z... újranézni meg nem akarom még:) -
Dean Winchester #136 hát ez alapján nem ér semmitsem :S
végülis ez akkor a dbz ujitott változata amiben nincs anyni vér ugye?
akkor ez = 0 -
Dingoday #135 Nagyon jó ez a Kai
De újra vannak rajzolva részletesebbek és nem olyan homályosak mint Z-ben. Új hang effektek és szinkronok is vannak -
Bullitt #134 Innen, de el vannak maradva jópár résszel, mivel nincs timerük, aki belövi a feliratokat. -
Akranor #133 TCBD verziót honnan tölthetek? -
r4pt0r #132 Nem lenne egyhamar kész, de így meg csak néhány kivágott jelenet, meg nincs vér és ennyi. "Valódi HD" javaslom néz meg egy rendes HD animet, kicsit máshogy néz ki. :D Amíg nincs újra rajzolva csak a régi foltozása lesz.
Persze így is nézem, de lehetne jobb is. -
Bullitt #131 Mint mondtam, nem mindegy, milyen releaset nézel. A TCDB féle rawok például sokkal kontrasztosabbak és élesebbek, valódi HD minőségűek. Azt meg nem értem miért kellene elvárni, hogy egy 20 éves rajzfilm ennél szebb legyen. Ha pedig az egészet újrarajzolnák, nem lenne egyhamar kész. -
xxxpaulxxx #130 olyankor kell kisablakban nézni és közben játszani valamivel vagy msnezni:D -
r4pt0r #129 de az is filler amikor harc közben 10 részen keresztül csak nézik egymást és nem történik semmi. :D -
xxxpaulxxx #128 és mi a baj a fillerekkel? számomra azok pont azért kellenek, hogy egy kis "kikapcsolódás" legyen a storyban, kis nyugis időszak, hogy aztán újra jön egy főgeci:D -
#127 linket köszi
nem találom seholsem :( -
r4pt0r #126 Minőség? Ez? Nah neh. Nézd meg a legújabb Evangelion felújítást ott nem szartak belenyúlni, ott úgy ahogy van fel van újítva az egész, plusz jelenetek, újrarajzolás minden.
Ez a Kai kb annyival különbözik hogy nincs benne filler, amúgy csak egy nagy kalap szamóca. -
#125 de nincs vér -
Bullitt #124 Elég egyszerű: a legjobb minőségű DBZ, ráadásul filler epizódok nélkül. Az egész fel lett újítva a 20. évfordulóra és sztem jó is lett, nagyon, hiszen 13. résznél jár de már Vegitával harcolnak. De leginkább a minősége az, ami üt, persze a release-től is függ, a legjobb a TCDB féle raw. -
david130 #123 A KAI egy nagy szar!!! Ha már láttam a Z-t akkor meg miért nézzem meg újra. Csak mert más a szöveg meg ki van vágva néhány jelenet?? -
#122 nyilván nem okoz gondot kitalálni, hogy mi a faszomat csináltak ott, amikor előtte edzettek és utána is. ami zavaró volt, hogy az előző részek tartalmában olyan dolgokat mutattak, amik nem voltak az előző részekben, és nem volt kírva, h x hónappal később így először simán azt hittem h kihagytam egy részt. -
Lirion #121 Miféle utalás kéne? Ha nem tudod magadtól kitalálni, hogy edzettek, akkor nem neked való a sorozat se... Filmekben is sokszor van, hogy csak kiírják, hogy "1 évvel később" és nem részletezik, mi történt az egy év alatt. Nem lényeges és/vagy a néző könnyedén kitalálhatja. -
#120 naja, csak qrvarég láttam már, rádásul csak a feléig (thx to rtl-ortt), szóval voltak már eddig is részletek, amikre nem emlékeztem.. -
#119 Az is kicsit tényleg furcsa volt, hogy valamelyik rész végén Piccolo odaadja Gohannak a kardot, a következő rész elején meg már levágja vele a dinó farkát :D Amikor ekkorát ugranak, akkor tényleg valami kis összefoglalóval átvezethetnék, közben meg egy narrátor mesélné az eseményeket. Legalább 1 percet rá lehetett volna szánni. De aki látta a Z-t, az úgyis érti a Kai-t is. -
#118 az oké. engem ami zavart, az viszont az, hogy egyik rész végén még 2 hónap volt az edzésből, másik kezdésénél 1 nap, közben semmit utalást nem tettek rá, hogy az elmúlt idő alatt mi történt, csak az "előző részek tartalmából"-ban mutogattak pár olyan jelenetet, ami nem is volt benne egyáltalán.. -
zoli4 #117 Amúgy a manga szerint haladnak előre és az a sok töltelék rész, hogy goku leesett a kígyó útról... gondolom benne sincs eredetileg a mangában, ezért nincs benne ebben sem. -
#116 "Én azt nem értem, hogy hogyan lesz a maradék 92 részbe belezsúfolva a z többi része"
Jól állnak, mert a 6. részben ért el goku Kaitohoz a Kaiban, viszont a Z-ben ha jól emlékszem, akk a 16. vagy 18ik részben, szóval már most 3x előrrébb vannak és mivel ezt 100 részre tervezik a Z meg 291 részes volt így elképzelhető, hogy belesűrítik. -
xxxpaulxxx #115 majd abból a 100 frieza-s részből csinálnak 2-t:D -
MagyaR #114 Nekem is feltűnt.
Én azt nem értem, hogy hogyan lesz a maradék 92 részbe belezsúfolva a z többi része.
Már 8 rész eltelt és még ennyire az elején tart az egész...
A kígyós részt is nagyon megvágták amúgy. Pl. kivágták, hogy leesett a pokolba, meg bement még vhova asszem... De nembaj, így legalább tényleg pörgősebb az egész :). -
#113 csak nekem tűnt úgy, hogy most átugrattak egy "kis" részt. múltkor amikor vége volt, volt még kb 2 hónap a Vegeta-ék érkezéséig, most meg olyanokat mutattak az előző részek tartalmában, amik még nem is voltak, és úgy indult a rész, hogy 1 nap van hátra, és már össze van gyűjtve az összes dragon ball.. -
Thamus #112 http://www.kvizkaszino.hu/termek/dragonball.html -
#111 azóta jah.. -
#110 7-es részhez már lehet szedni a feliratot. -
#109 A Naruto-kun.hu oldalon belül hol lehet leszedni? Én valahogy nem találom sehol. Az epizód letöltéseknél mindig a legfrissebb naruto részt lehet csak leszedni. Hol keressem? Előrre is köszönöm! -
#108 mért nincs már felirat? :S -
xxxpaulxxx #107 Nah de legalább Vegita normálisan néz ki már az elején:D -
High end PC #106 köszi -
sakal6 #105 a www.naruto-kun.hu -ról le lehet tölteni hd minőségben és felirat is van hozzá.