DragonBall KAI
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jól állnak, mert a 6. részben ért el goku Kaitohoz a Kaiban, viszont a Z-ben ha jól emlékszem, akk a 16. vagy 18ik részben, szóval már most 3x elõrrébb vannak és mivel ezt 100 részre tervezik a Z meg 291 részes volt így elképzelhetõ, hogy belesûrítik.
"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx
Én azt nem értem, hogy hogyan lesz a maradék 92 részbe belezsúfolva a z többi része.
Már 8 rész eltelt és még ennyire az elején tart az egész...
A kígyós részt is nagyon megvágták amúgy. Pl. kivágták, hogy leesett a pokolba, meg bement még vhova asszem... De nembaj, így legalább tényleg pörgõsebb az egész 😊.
GA-EP35-DS4, E5200 @3300mhz, 2gb, gainward hd4850 512mb
Ne haragudjatok a kérdésért, de eddig mennyi rész ment le? Jól látom az eddigi kommentjeitõkbõl, hogy 4 rész?
Valamint honnan lehet leszedni õket a legjobb minõségben?
Köszi
Üdv
már csak azt nem értem hogy eredetileg a dragon ball z-nek miértt volt rosszabb a grafikája mint a sima dragon ball-nak
GA-EP35-DS4, E5200 @3300mhz, 2gb, gainward hd4850 512mb
amikor Kurilin turkál benne, akkor pedig mutatnak egy kis vért.. faszért kell ilyenekkel elbaszni..
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
PSN ID.: Beegabor

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."
Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Egy szó, mint száz: Az eddigi teljesítmény nem túl megnyugtató, de várom a folytatást.. 😊
Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub
Racism is a weapon of mass destruction!
torrent...
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐