DragonBall KAI

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elég egyszerû: a legjobb minõségû DBZ, ráadásul filler epizódok nélkül. Az egész fel lett újítva a 20. évfordulóra és sztem jó is lett, nagyon, hiszen 13. résznél jár de már Vegitával harcolnak. De leginkább a minõsége az, ami üt, persze a release-tõl is függ, a legjobb a TCDB féle raw.

A KAI egy nagy szar!!! Ha már láttam a Z-t akkor meg miért nézzem meg újra. Csak mert más a szöveg meg ki van vágva néhány jelenet??

5c0rp330n
nyilván nem okoz gondot kitalálni, hogy mi a faszomat csináltak ott, amikor elõtte edzettek és utána is. ami zavaró volt, hogy az elõzõ részek tartalmában olyan dolgokat mutattak, amik nem voltak az elõzõ részekben, és nem volt kírva, h x hónappal késõbb így elõször simán azt hittem h kihagytam egy részt.

Miféle utalás kéne? Ha nem tudod magadtól kitalálni, hogy edzettek, akkor nem neked való a sorozat se... Filmekben is sokszor van, hogy csak kiírják, hogy "1 évvel késõbb" és nem részletezik, mi történt az egy év alatt. Nem lényeges és/vagy a nézõ könnyedén kitalálhatja.
5c0rp330n
naja, csak qrvarég láttam már, rádásul csak a feléig (thx to rtl-ortt), szóval voltak már eddig is részletek, amikre nem emlékeztem..

gibson9
Az is kicsit tényleg furcsa volt, hogy valamelyik rész végén Piccolo odaadja Gohannak a kardot, a következõ rész elején meg már levágja vele a dinó farkát 😄 Amikor ekkorát ugranak, akkor tényleg valami kis összefoglalóval átvezethetnék, közben meg egy narrátor mesélné az eseményeket. Legalább 1 percet rá lehetett volna szánni. De aki látta a Z-t, az úgyis érti a Kai-t is.

5c0rp330n
az oké. engem ami zavart, az viszont az, hogy egyik rész végén még 2 hónap volt az edzésbõl, másik kezdésénél 1 nap, közben semmit utalást nem tettek rá, hogy az elmúlt idõ alatt mi történt, csak az "elõzõ részek tartalmából"-ban mutogattak pár olyan jelenetet, ami nem is volt benne egyáltalán..

Amúgy a manga szerint haladnak elõre és az a sok töltelék rész, hogy goku leesett a kígyó útról... gondolom benne sincs eredetileg a mangában, ezért nincs benne ebben sem.
gibson9
"Én azt nem értem, hogy hogyan lesz a maradék 92 részbe belezsúfolva a z többi része"

Jól állnak, mert a 6. részben ért el goku Kaitohoz a Kaiban, viszont a Z-ben ha jól emlékszem, akk a 16. vagy 18ik részben, szóval már most 3x elõrrébb vannak és mivel ezt 100 részre tervezik a Z meg 291 részes volt így elképzelhetõ, hogy belesûrítik.

majd abból a 100 frieza-s részbõl csinálnak 2-t😄

"Ha kicsi a tét, a kedvem sötét." Steamen:xxxpaulxxx

Nekem is feltûnt.
Én azt nem értem, hogy hogyan lesz a maradék 92 részbe belezsúfolva a z többi része.

Már 8 rész eltelt és még ennyire az elején tart az egész...

A kígyós részt is nagyon megvágták amúgy. Pl. kivágták, hogy leesett a pokolba, meg bement még vhova asszem... De nembaj, így legalább tényleg pörgõsebb az egész 😊.

5c0rp330n
csak nekem tûnt úgy, hogy most átugrattak egy "kis" részt. múltkor amikor vége volt, volt még kb 2 hónap a Vegeta-ék érkezéséig, most meg olyanokat mutattak az elõzõ részek tartalmában, amik még nem is voltak, és úgy indult a rész, hogy 1 nap van hátra, és már össze van gyûjtve az összes dragon ball..

http://www.kvizkaszino.hu/termek/dragonball.html
5c0rp330n
azóta jah..

Krezga
7-es részhez már lehet szedni a feliratot.
gibson9
A Naruto-kun.hu oldalon belül hol lehet leszedni? Én valahogy nem találom sehol. Az epizód letöltéseknél mindig a legfrissebb naruto részt lehet csak leszedni. Hol keressem? Elõrre is köszönöm!

5c0rp330n
mért nincs már felirat? :S

Nah de legalább Vegita normálisan néz ki már az elején😄

köszi

a www.naruto-kun.hu -ról le lehet tölteni hd minõségben és felirat is van hozzá.

GA-EP35-DS4, E5200 @3300mhz, 2gb, gainward hd4850 512mb

5 rész ment le, torrentrõl lehúzhatod, írd be, hogy db kai 005 😊
Sziasztok
Ne haragudjatok a kérdésért, de eddig mennyi rész ment le? Jól látom az eddigi kommentjeitõkbõl, hogy 4 rész?
Valamint honnan lehet leszedni õket a legjobb minõségben?
Köszi
Üdv

5c0rp330n
hmm, következõ részben elvileg már kaio-hoz (magyarul kaito?) is elér goku, az eredetiben úgy emlékszem h ez tényleg lassabb folyamat volt 😊

több gond is van ezzel a kaival. pl túl fakó a kép. nem hozzátettek az eredeti képhez hogy szélesebb legyen hanem inkább kivágtak az aljról és a tetejérõl vagy 2 cm-t és úgy jött ki a mosta, és cenzurázva van.

már csak azt nem értem hogy eredetileg a dragon ball z-nek miértt volt rosszabb a grafikája mint a sima dragon ball-nak

GA-EP35-DS4, E5200 @3300mhz, 2gb, gainward hd4850 512mb

5c0rp330n
csesszék meg magukat, akkor sajnos jól sejtettem :S
amikor Kurilin turkál benne, akkor pedig mutatnak egy kis vért.. faszért kell ilyenekkel elbaszni..

biomage
csak azért van cenzúrázva mert tv-ben megy, mellesleg ha kijön a DVD azon már cenzúrázatlan lesz.

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Hát igen manapság ha van valamiben egy kis vér az már az emberiség ellen elkövetett bûntény. 😛

Seth
Cenzúrázva van? Eddíg sem érdekelt különösebben ez az új változat, de ezután már nem is fog XD

PSN ID.: Beegabor

tommyknockers
Bal oldali az eredeti, jobb oldali a KAI

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything."

5c0rp330n
már van. egyébként az eredetiben is "cenzurázva" volt goku miután kilyukasztották? én úgy emlékszek, h mutatták rendesen, itt viszont nem..

5c0rp330n
bitkapun nincs még..

biomage

Aktiv:ASUS PRIME H610M-E D4-CSM | INTEL I3 12100F | Kingstom 2x16GB 3200 MHZ Ram | Sapphire RX 6600 XT 8GB | Chieftec GPS600A8

Bulykin
3.rész már elég jó volt, nagyon pörög az anime, ez nagyon bejön😄

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

Ja megvan belenéztem egy vidibe és akkor következö lehetöségként oldalt kintvan.
hogy kell rákeresni?? Mert beirtam,h. dragonball kai és nem azt adta ki
Krezga
Engem az sem érdekel, hogy nem lett jobb a kép, elég az is, ha kiveszik belõle a fillereket. De mielõtt belenéznék, még befejezem a sima DB újranézését😊
Tiszta kép? Elvagy tévedve. 😄

5c0rp330n
jah. egészen a fõcímdal végéig.

Bulykin
azért HD mert kecinagy felbontású és szép tiszta képet ad

Ja ami még lemaradt: Úgy gondolom, hogy talán a zene volt az eredeti sorozatban, amit nagyon eltaláltak. Szerintem azoknak kellett volna egy új köntöst adni és visszaadni az eredeti hangulatot. A mostani az amerikai és a japán zenék közötti aranyközepet keresi, ami szerintem ront a minõségén és az élvezhetõségén. És sajnos nagyon kijöttek a gyakorlatból a szinkronszinészek is.. legalábbis szerepükbõl, mert ott sem éreztem a varázst. (Igaz, még csak 3 rész ment le..)
Egy szó, mint száz: Az eddigi teljesítmény nem túl megnyugtató, de várom a folytatást.. 😊
Szomorú, hogy ma már mindenre rá lehet aggatni a HD címkét.. csalódtam a grafikában, opening és ending elvarázsolt, de maga a film egy nagy csalódás volt. Az ötlet jó, de látszik, hogy kevés munkával próbálnak nagy pénzeket kaszálni.. ezzel ugye pedig a minõség nem lesz sokkal jobb.
cassoneitaly

Un cavaliere non lasciá mai la sua signora...Del Piero il grande capitano! Gamertag: AwesomeCassone http://facebook.com/cassonesub

Harmadik részben úgytûnik újrarajzolták a Vegita és Nappa bárbeszédének egy részét. Itt már Vegitának fekete a haja és az öltözete is egészen más. Jó lett így kellett volna az egészet, de ha ez van ezt kell szeretni nem rossz ez.

gfreak
kicsit fáztam ettõl a "herélt" DBZtõl, de nagyon fasza lett 😉

Racism is a weapon of mass destruction!

Csak szólok, hogy a Videoplayer-en fent van az elsõ két rész magyar felirattal. 😛 Kedden már meg is néztem.
Bulykin
hát majd kiderül😄 egyenlõre még a 2.részhez várjuk a feliratotXD

Hmmm érdekesen hangzik... és akkor ez hogy lesz majd? Dermesztõvel való oltárian unalmas harc meg lesz oldva 3 részben?😄

Bulykin
csak keresni kéne-.-
torrent...

Klemice
wáááááááááh ><

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

hol lehet nézni? angol felirat sincs még hozzá?