224
Dragon Ball KAI Avagy DBZ High Definition!
  • Monoton
    Ahhoz hogy "szebb" minősége legyen újra kellene rajzolni.
  • 5c0rp330n
    leszedtem a "nagy" 393 megás "hd cuccot". eleje, vége valóban szép, a többi valami felskálázott szarnak is harmatgyenge.. kb olyan mintha sd-ről lett volna felskálázva.. ennél nem is lesz jobb minőségben? az intro/outro szép, de ezt én nem nevezném hd-nek, hogy finoman fogalmazzak..
  • hunhogzilla
    Nekem torrentről van meg, de erre a weblapra a napokban felkerül HD minőségben, csak magyar felirattal (nincs alatta angol)
    http://dbzhungary.atw.hu
  • kill3r21
    csak pár sort kéne visszaolvasnod :D
  • Monoton
    Dragon Ball KAI - 01 Raw (1280x720 DivX684 24f) avi
  • 5c0rp330n
    najólvan, a qrva anyátokat mostmár, ezt tuti direkt csinálja valaki.
  • ForzaInter
    Nekem is HD-ben van meg, kurvajó szvsz.
  • 5c0rp330n
    de azért vigyázz, ki ne nyögd véletlenül h honnan..
  • Lacc 88
    Heti 1 rész naon kevés, nekem több kell Nekem is megvan HD-ben és naon jó lett így.
  • 5c0rp330n
    honnan?
  • hunhogzilla
    köszi :) am én is most néztem meg az 1.-t, nagyon jó lett, főleg, hogy nekem megvan HD-ben :D
  • Bulykin
    hetente 1 rész...

am megnéztem ma az 1.részt, sztem nagyon jó, nem húzzák és ez nagyon bejön:D
  • hunhogzilla
    Milyen időközönként vetítik a DBKai-t?
  • noxon
    Köszi!
  • faláb
    Sok tudomány kell hozzá hogy megtaláld a google segítségével, úgyhogy inkább ne az én értelmi szintemet emlegesd ha lehet, jó? De amúgy ha nem látnád egy találati listát raktam be, amin rajta van két hely is ahol fellelhető a felirat...
  • tommyknockers
    Felirat

Videó
  • noxon
    Nem találtam ott, gondolod, ha megtaláltam volna, kérdezném? Nagyon értelmes lehetsz.
  • faláb
    Google?
  • noxon
    Hello! Magyar feliratot hol találok hozzá?
  • Bulykin
    van
  • zeus89
    felirat van már?!
  • Newfronter
    mininova?
  • Shep
    Le lehet már tölteni valahonnan, vagy bele lehet nézni valahol?
  • r4pt0r
    Meglesni meglesem, de nem az igazi. Nekem inkább olyan szaga van hogy fogták megvágták pár helyen azt mehet. :P
  • Newfronter
    Nem ugyanaz, sokkal pörgősebb, kivették a felesleges részeket. Illetve harcok alatt más a zene is. :) ...de az igazi a 720p lesz, 5.1-es hanggal.
    Nemtom hogy vagytok vele, de én meg akarom nézni így is.
  • r4pt0r
    Én egyébként nagyon boldog lennék ha újra rajzolnák, olyanra kb mint az intro, vagy a legutólsó film.

Persze erre semmi esély.

Azért valami új van benne, nincsen benne tökölés, halad a story benne.

De ez a képminőség nagyon zavar, az egy dolog hogy homályos, de a színes is maradtak a fakó kategóriában. :S
  • kill3r21
    majd a narutokun nevezetü oldalon lesz felirat....
    homály...majdha csinálnak egy normális rippet , akkor jolesz....igy meg függ a beálitásoktol is sztem....eleve a hangnak 5.1 nek kellet volna lenni ennek ellenére nekünk van egy mp3 ripünk :)
  • egypszichonauta
    tudom még korai,de vki nem tud vmi infot arról h feliratot hol lehet majd találni(csinálnak-e egyeltalán)?
  • Seth
    a homályról nem volt szó XD
  • Monoton
    Ezen nincs semmi meglepő, mondták hogy ez lesz.
  • Seth
    Na meglestem egy raw-ot,akarom mondani átpörgettem. Az égvilágon semmi új nincs benne, grafika ugyanolyan homály mint volt. Kapott egy új intrót,endinget aztán szevasz.
  • readswift
    na mi lesz , hol kell nézni
  • r4pt0r
    Igen én is rájöttem aztán, csak amikor írtad még elgondolkoztam rajta. :D
  • kill3r21
    ugy értettem hogy szombat este nem szabad lefeküdni :)
  • Monoton
    Igen vasárnap hajnalban.
  • r4pt0r
    De killer is rosszul írta, mert vagy 22óra az időeltolódás, vagy pedig vasárnap hajnal 2kor kell nézni.
  • Bulykin
    csak egyet kellett volna visszaolvasni-.-
  • Seth
    Mit akarsz, még el se kezdték !
  • bcrics
    na vki látta már?kis infót róla:)
  • kill3r21
    Tehát, helyesebb infok szerint, reggel 9 kor lesz, azaz ami ott nekik reggel 9 vasárnap az nálunk hajnali 2....tehát szombaton hajnali 2 kor kell nézni :)