65
-
AzUs #25 Tudtam, hogy valaki elsüti -
who am I 7 #24 -
#23 Az ilyen progikhoz külön kell egy gép, ami semmi más feladatot nem lát el. Ezt agyba-főbe kell turbózni; a világ minden memóriája, merevlemeze és processzora nem elég; bármennyit raksz bele, olyan nincs, hogy ne lehetne kifingatni. Ehhez egy office-komfort pc kevés. -
#22 Na és másik oldalról nem supportál ez? Ha a töréshez ad hátteret, akkor az erősebb kódoláshoz is adhat. Vagy nem? -
#21 Mért, most nem annyi a min.?:D -
#20 Én máris ki tudnám használni. After Effectsben vannak cuccok, amiket 0,1 FPS-sel tudok kezelni egy 4 magos, 4*2 GHz-es procival. Ha ezt real-time tudnám nyomni, annak igenis tudnék örülni :) -
wednes #19 Azt azért nem hinném, hogy soha nem cserélik le. Nem hiszem, hogy 100 év múlva is hasonló lesz a számítástechnika.
Nagyon is sok mindenre lehetne használni ezt a számítás teljesítményt. Sőt szerintem egyes helyekre még ez se lenne elég, űrkutatás, haditechnika stb. -
#18 kódfeltörésben világvéget. hamar hazavágnának sok rendszert a hackerek. -
galocza #17 áh, a mit!
gordon freeman is ott végzett, oszt lám mi lett belőle... -
RealPhoenixx #16 Molnibalage: kodfeltoresben semmit nem jelentene, mivel a kodolasi eljarasok (legalabbis a kulcsrendszeruek) nagyobb bitszamu kulcsokat tolnanak.
Csak a sima piti kis pgp es hasonszoru csalo cegek szamara jelenthet gondot a dolog, mert nekik sokmindent kellene atirni a forraskodjukban, de amugy az en RSA applikaciom siman nyomulhatna 100.000 bites kulccsal is /merthogy most is tudja ezt, csak kicsit lassan/ :) -
readswift #15 ja végre lenne rendes hang játékokban sőt hangalapú játék -
#14 Nagy tévedés. Sok mérnöki számításhoz jó lenne. Ma egy egyszerű szelep áramlás szimulációja egy PC-n hetekig eltarthat. A repcsiké és egyéb durva áramlástani dolgoké mégtovább. Minden mérnöki ágban van numerikus szim. Nagyon is igényelnék ezt a fajta kapacitást.
Kódfeltörésben mit jelentene ilyen teljeseítmény? -
#13 Windows 12 pedig 250 GHz-es CPU minimummal indítana... :))))))
-
RealPhoenixx #12 Dehogynem lesz parhuzamositas!
Ugyanugy lehet ez a rendszer is tobbmagos, etc!
Orajel? Nem csak matematikusoknak, hanem:
1. jatekipar: lehet ujra eroforrasokkal pazarloan banni, gyors ganyolos fejlesztesekkel eloallni!
2. Kriptografia hatalmas loketet fog kapni, a csalassal rendelkezo hibrid eljarasok konnyen eltunhetnek, feleslegesse, illetve szuksegtelenne vallhatnak *elegseges szamitasi kapacitas miatt - realtime stream jellegu kulcsrendszeres titkositasok* (ilyenek: pgp, ssl, ssh, es egyeb ismert eljarasok)
3. valoszinuleg a microsoft egy uj oprendszert vagna rea, uj utasitaselemkeszlet mellett, s mint ahogy anno a kulonfele megszakitasokat hasznaltak a programozok (geninterrupt-ok), ugyanugy eltunhetnek a winapik, s lesznek helyettuk valami mas, hasonlo cuccok /nehogy belekoss a mondandomba, ezert ezt is ideirom: nem azt mondtam, hogy a geninterrupt-ok ekvivalensek a winapi-kkal/ :)
4. a grafikai chipek valoban belekerulhetnek a processzorokba
..... es igy tovabb egy rakat valtozas -
Fary86 #11 Szerintem csak úgy egyszerűen soha nem fogják lecserélni az x86os felépítést. Gondolom ahogy a grafikus mag is bekerül a prociba, úgy előbb utóbb bekerülhet más felépítésű általános célú mag is a meglévő x86os mellé. -
#10 Csak nehogy ....!!! -
#9 Látod, ez utóbbi egy jó kérdés! -
wednes #8 Na akkor mégse a párhuzamosítás lesz a jövő? :)
Vagy akkor az lesz, hogy 256magos processzor 1THz-es órajelen? Jól hangzik. :)
És vajon mikor cserélik le az x86-os felépítést? -
#6 Mikor Commodore64-ese volt mindenkinek akkor ha előálltak volna hirtelen a Core2 Duoval mindenki aszondta volna, hogy minek ilyen hihetetlen órajel meg 2 mag? Baromság mikor nem használja ki senki max a matematikusok... -
szily3 #5 Ezz dúrva. Reszkess Crysis! Bár azt kétlem, hogy belátható időn belül ez és a támogató technológiák eljutnának a tömegek asztalaira...
Amúgy a hatalmas kapacitást teljesen max a matematikusok és szuperszámítógépek tudnák kihasználni, azt nem tudom, milyen hatékony programozással...
Talán majd tíz év múlva nekünk is lesz ^^ -
#4 örvendetes, de amíg nem kerül kereskedelmi forgalomba nem érdemes komolyan venni. -
#3 Ez bullshit! -
readswift #1 ej-ha