Kalandra fal! (RTL Klub)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A mûsor bukta.
Itt meg már megint feltûnik az idegesítõ, retardált, 0-ra redukálodott szókészletû Gyõûûzike.<#falbav>#falbav>
Az rtl-nek csak az egyetlen normális nézhetõ mûsora a Heti Hetes.
<#eljen>#eljen>
metróba fotóztam 😄

¯_(ツ)_/¯ (ノಠ益ಠ)ノ彡┻━┻ ヾ(⌐■_■)ノ ༼ ■Å̯■ ̿ ༽ ?(???)?
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
"The trees move. Do you not see it?"
Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer
/me hevesen maszturbál az asztal alatt
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
(dejó, hogy nem nézek kereskedelmit már hónapok óta)
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Turn Me On Dead Man
Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/
Viszont Margit néni és Józsi bácsi kit érdekelne, ha lehet nézni ahogy a hírességek haja lesz vizes. Sztárokkal sokkal nagyobb siker lehet.
Már csak ezért is nézek mostanában szinte csak német csatornákat.
Ehhez hasonló stílusú mûsor most a Pro7-en futó Wipeout! nevû játék, azt hiszem a héten volt a 2. vagy 3. adás (minden kedden van), de nekem nagyon tetszik! A múlt heti adásban pl. egy németben élõ magyar csaj volt a döntõben 😄 Érdekes volt kisípolás nélkül hallani a magyar káromkodásokat a játék alatt 😄 Mindenesetre aki szereti az ilyesmit annak ajánlom (érdekes "celebek" nélkül is van jó mûsor).
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!
Szerintem nálunk is be fog bukni. Ha jól tudom akkor csak a japánoknál volt nézett a mûsor.
IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon™ HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx
ez most vagy baromi jó húzás volt, vagy baromira nem, és rtl sikerre viszi músort😊
Akkor ezek szerint a japán és amcsi verzió csak nekem tetszett. 😊
IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon™ HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Kacatkirály kacatja. A Kacatok dinasztiájából.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
csodálkozom, hogy nem mamzi nyitotta -.-