Kalandra fal! (RTL Klub)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Miért baj az, ha minden fórumba ugyanazt írom? Különben meg nem érdekel, csak az baffa a csõröm hogy nem tudnak ezek mûsort készíteni.
A mûsor bukta.
Ctrl + c ------ Ctrl+ v ??? A vido forumbol??? Latom sokan nem szolnak a kommentedhez, viszont te annal inkabb torodol a musorral.

Szerintem halálra van ítélve a mûsor. Balázst már minden rtl-es mûsorban megtaláljuk. Celebek már halálosan unalmasak. Én biztos nem fogok röhögni fekete pákon, meg az összes többi bénán, mert annyira szerencsétlenek hogy még a legkönnyebb falon se fognak tudni átmenni, nem hogy a nehezítetten. Japán verzióban azért fizikailag valamennyire felkészült (gondolok a 2 méteres behemótra:<#vigyor>) de azért vicces arcú emberek voltak.
Itt meg már megint feltûnik az idegesítõ, retardált, 0-ra redukálodott szókészletû Gyõûûzike.<#falbav>

Az rtl-nek csak az egyetlen normális nézhetõ mûsora a Heti Hetes.
<#eljen>
Benny04
😞

Jó lenne...de az MTV nem adja oda az Ablak 1996 Júniusi adását.

Benny04
KÉPET

Nem vagyok irigy, voltam én már TV-be...<#vigyor>

miközben itt vagy te, egy okos, értelmes ember...csak irigy vagy, valld be! <#idiota>

De komolyan, mit esznek ezen a fazonon, már a Z+-nál szószerint paraszt volt, most meg...be se lehet sorolni...

ez kell a népnek, a meleg vagyokat miattuk (is) nézték
Ha ezt is ez a két idióta fogja vezetni, nem sok jóra lehet számítani...

FZoleee
ToCsEk
tudom hogy mindeki látta de azért beteszem 😄
metróba fotóztam 😄

&#175;_(&#12484;)_/&#175; (&#12494;&#3232;&#30410;&#3232;)&#12494;&#24417;&#9531;&#9473;&#9531; &#12542;(&#8976;&#9632;_&#9632;)&#12494; &#3900; &#9632;Å&#815;&#9632; &#831; &#3901; ?(???)?

akyyy
😄D

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

n3whous3
😄DDDDDDDDD jajaja

púúúúú

Calver
vagy ha a falból durván 10 cm pengehosszúságú kések állnának ki. lehet hogy nem lenne hosszú életû mûsor, de hogy szórakoztató, na az biztos.

"The trees move. Do you not see it?"

Mi az a celeb ? Celebesi Vitorláshal rövidítve ?

ForzaInter
MAMA2 BIZTOS FOGJA NÉZNI

Yo, Bitch!

lehet, ha nem celebekkel, hanem japan lanyokkal nyomnak, meg lenne is sikere 😊))

Save yourself a penny for the ferryman Save yourself and let them suffer

MR ME
dejó lesz már ezt is nagyon várom, remélem sok celeb lesz benne, jajj de izgi, sebestyén balázsnak meg külön örülök, végre végre végreeeeee
/me hevesen maszturbál az asztal alatt

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Apus
fúdejólesz ebben is kell majd sms-t küldeni minden fontos és az élethez nélkülözhetetlen kérdéssel kapcsolatban?
(dejó, hogy nem nézek kereskedelmit már hónapok óta)

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

FZoleee
Direkt 😊
ha nem játszaná a magyar tvk egyike sem: jó volna?

HöfEE
Egyébként ezzel kapcsolatban még valami, ha tényleg lenne több showmûsor futna átlagemberekkel és ezek mind megbuktak volna nézettségi szempontból akkor elismerem, hogy nincs igény erre. De könyörgöm ilyen mûsor nincs is! Akkor mégis honnan tudják, hogy lenne e rá igény? Ja és régebben mikor még nem volt divat ez a nagy sztárolás , akkor is voltak showmûsorok legtöbbször hírességek nélkül és azokat is nézték az emberek, érdekes nem?

HöfEE
De érdekes módon külföldön józsi bácsival is nézik a mûsort. És azt ne akarja nekem senki megmagyarázni, hogy itthon azért nem mert nincs rá igény.

sambauer
amúgy az alapötlet szerintem egész jó, érdekes mûsort lehetne csinálni belõle csak manapság annyi szenny van hogy már mindenki túlteng a pesszimizmustól (mondjuk nem csoda)

Turn Me On Dead Man

sambauer
ennek most direkt baszták el a címét, vagy a topik nyító írta el ?

Turn Me On Dead Man

és ezt majd jó sokan fogják nézni csakazért mert ertéel
jackcsabi
kalandra fail

Szeressük sorsunkat, bármilyen is. Aki szeretni képes a rossz napokat, becsülni tudja majd a szép pillanatokat. Higgy az álmaidban! http://www.evanescence.com/

5c0rp330n
csodálatos. újabb idõbaszó, teljességgel értelmetlen mûsor, kizárólag munkanélküli proliknak.

nem olvasom a topicot

theone91
Sokadszorra viccesebb.

kalandra fail

Ld. A Wipeout viszont amerikai formátum, amit egy japánról licenc nélkül vettek el ás másoltak le. Bár drága, de talán az is lehet itthon.

Viszont Margit néni és Józsi bácsi kit érdekelne, ha lehet nézni ahogy a hírességek haja lesz vizes. Sztárokkal sokkal nagyobb siker lehet.
Amit nem másolunk és saját az bukta vagy a fórumozók hánynak rá. Biztosra kell menni. Ez nem másolás, hanem licenc. Miért fosszák meg a nézõket valami ász mûsortól csak azért, mert más nyelvet beszélõ találta ki?
Ez de tudatlan hülye.
HöfEE
Ha legalább nem "sztárok" hanem mondjuk hétköznapi emberek lennének benne még nézném is.
Már csak ezért is nézek mostanában szinte csak német csatornákat.
Ehhez hasonló stílusú mûsor most a Pro7-en futó Wipeout! nevû játék, azt hiszem a héten volt a 2. vagy 3. adás (minden kedden van), de nekem nagyon tetszik! A múlt heti adásban pl. egy németben élõ magyar csaj volt a döntõben 😄 Érdekes volt kisípolás nélkül hallani a magyar káromkodásokat a játék alatt 😄 Mindenesetre aki szereti az ilyesmit annak ajánlom (érdekes "celebek" nélkül is van jó mûsor).

John Cena
Mindent másolunk ez "normális" Celeb vagyok anyád picsáját,való világos retek,big bráner,stárok a fejükre estek?,szörvájvör,rettegés foka csupa csupa retek szar de Sebestyén Balázs és Vadon János csak emiatt érdemes maximum nézni!!

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Qwerty4
<#vomit>

Qwerty4

nonicks
elõször azt hittem mama2 nyitotta ezt a topikot is XD

Háború a béke megteremtése.Béke felkészülés a háborúra!

Calver
ez vhogy számomra nem túl meglepõ...

"The trees move. Do you not see it?"

raven87
Japán verzóAmcsi verzió
Szerintem nálunk is be fog bukni. Ha jól tudom akkor csak a japánoknál volt nézett a mûsor.

IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon&#8482; HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx

Davidus
remélem sósavas medence lesz

V9ykn8_TZL0

passatgt
hát ez rohadt nagy😄

ez most vagy baromi jó húzás volt, vagy baromira nem, és rtl sikerre viszi músort😊

raven87
😄
Akkor ezek szerint a japán és amcsi verzió csak nekem tetszett. 😊

IntelŸ Core i3-370M, 3 GB DDR3 (1066 MHz)RAM, 320GB HDD, ATI Mobility Radeon&#8482; HD 5470 512MB Xbox live: xx Raven87 xx

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Kacat. Kacat cím. Kacat játékvezetõk. Kacat játékosok.
Kacatkirály kacatja. A Kacatok dinasztiájából.

REPS0L
kalandra fail

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

ProGabe
10-bõl 9 adás licencelt. minden országban így van. ezen hogy lehet még mindig fennakadni?

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

baze 😄DDDDDDDD
csodálkozom, hogy nem mamzi nyitotta -.-