163
Sebestyén Balázs és Vadon János újra együtt vezetnek műsort az RTL Klubon
-
pdpd #83 Azért megnézném mit alkotna egy Falusi Marian,Fekete Laci,Szulák Andrea trió :D:D -
#82 ez a műsor szörnyű azt hittem jobb lesz de ez egy baromság -
#81 szegény szumós :( -
#80 szumós mekkora xD -
Monoton #79 Linda – gerince mellett – csak azt fájlalja egy picit, hogy röntgenfelvételét nem kapta meg az orvosoktól. Ilyen kép még nem készült róla, ezt szívesen betette volna a fotóalbumába.
-
Monoton #78 Japánban úgy tudom nem. -
Kiado #77 Hajas hogy hepciáskodik :D -
#76 jah
Antónia is mit dumál vissza?
dirr egy pofon... -
#75 hát ez eddig ... izé ... -
Dean Winchester #74 nekem nem jött be...megint a sztárokkal csinálnak jót :D
játszanak és ezért pénzt is kapnak vicc a köbön!
ha még civil emberkékkel csinálnák akkor azt mondom oké de igy nem jön be.
inkább áll az alku mint ez :)
egyébként a többi ország kalandra fal müsoraiban is mindig celebek zserepeltek? -
#73 Feró egy szánalom szar
az meghogy pontot kap aki bele esik a vízbe béna
ezek akkora bénák mint az állat
ügyes fiatalok kellettek volna nem ilyen béna ismert nyomik... -
#72 kezdés
új asszisztens looooool -
#71 1 óra -
#70 már csak 2 óra, jeee :D -
#69 nah kíváncsi leszek milyen lett... -
#68 Dráma van gyerekek, dráma -_- -
#67 tegnap volt a fókuszban is :)
hát igen, esni is meg kell tanulni ;) -
#66 Egy rossz mozdulat miatt kis híján súlyos balesetet a csinos modell és műsorvezető szenvedett a Kalandra fal! Forgatásán.
-
ldavid #65 szerintem is az a kettő a legjobb -
#64 A heti hetes is elég nézhetetlen fos, talán a házon kívül és a 21. század a legjobb műsoruk.Néha meg van valami jó horror, annak örülök.S ennyi.
Ez a sok celeb marhaság meg egy fillért nem ér. -
johny777 #63 Miért baj az, ha minden fórumba ugyanazt írom? Különben meg nem érdekel, csak az baffa a csőröm hogy nem tudnak ezek műsort készíteni.
A műsor bukta.
-
cargame #62 Ctrl + c ------ Ctrl+ v ??? A vido forumbol??? Latom sokan nem szolnak a kommentedhez, viszont te annal inkabb torodol a musorral. -
johny777 #61 Szerintem halálra van ítélve a műsor. Balázst már minden rtl-es műsorban megtaláljuk. Celebek már halálosan unalmasak. Én biztos nem fogok röhögni fekete pákon, meg az összes többi bénán, mert annyira szerencsétlenek hogy még a legkönnyebb falon se fognak tudni átmenni, nem hogy a nehezítetten. Japán verzióban azért fizikailag valamennyire felkészült (gondolok a 2 méteres behemótra:) de azért vicces arcú emberek voltak.
Itt meg már megint feltűnik az idegesítő, retardált, 0-ra redukálodott szókészletű Győűűzike.
Az rtl-nek csak az egyetlen normális nézhető műsora a Heti Hetes.
-
#60 :( -
Daza500 #59 Jó lenne...de az MTV nem adja oda az Ablak 1996 Júniusi adását. -
#58 KÉPET -
Daza500 #57 Nem vagyok irigy, voltam én már TV-be... -
Phat Smoker #56 miközben itt vagy te, egy okos, értelmes ember...csak irigy vagy, valld be! -
Daza500 #55 De komolyan, mit esznek ezen a fazonon, már a Z+-nál szószerint paraszt volt, most meg...be se lehet sorolni... -
ldavid #54 ez kell a népnek, a meleg vagyokat miattuk (is) nézték -
Daza500 #53 Ha ezt is ez a két idióta fogja vezetni, nem sok jóra lehet számítani... -
#52 és itt a reklámvideó :D -
#51 tudom hogy mindeki látta de azért beteszem :D
metróba fotóztam :D
-
#50 :DD -
n3whous3 #49 :DDDDDDDDDD jajaja -
#48 vagy ha a falból durván 10 cm pengehosszúságú kések állnának ki. lehet hogy nem lenne hosszú életű műsor, de hogy szórakoztató, na az biztos. -
Daza500 #47 Mi az a celeb ? Celebesi Vitorláshal rövidítve ? -
#46 MAMA2 BIZTOS FOGJA NÉZNI -
MuldR #45 lehet, ha nem celebekkel, hanem japan lanyokkal nyomnak, meg lenne is sikere :))) -
#44 dejó lesz már ezt is nagyon várom, remélem sok celeb lesz benne, jajj de izgi, sebestyén balázsnak meg külön örülök, végre végre végreeeeee
/me hevesen maszturbál az asztal alatt