Kalandra fal! (RTL Klub)

← ElőzőOldal 4 / 4

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

FZoleee
rohadj meg, de megoldottam 😄
LeWyTy
Lol
a jápánoktól lopták.
Azok má évek óta tolják...

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

REPS0L
😄DDDDDDDDDDDDDDDDdddddddddddddddddddddd

i5-2500K; GTX560Ti; 8GB DDR3 http://bofox.hu

Viktor99
Ezt én akartam mondani 😛
Naxos
Kalandra fail.

a lopós unkreatív sneciek.
amikor a japánok csinálták akkor még eredeti volt
Kicsit durvábban fogalmazódott meg bennem, de a kultúra kedvéért moderálom magam:

Mi a <sügér pikkelyéért> kell ugyanazt a <kidobott> mûsort leutánozni a másik <anyaszeretõ> csatornától <süsd>meg? Menjenek már a <büfébe> ezzel a <hártányos> ötlettelenséggel, nem telik egy <oszladozó> producerre?

Matt07
ez a mûsor...

Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"

FZoleee
a tv2-s verziónak, ami mégse kerül adásba 😊
passatgt
vanmátopikja

DeerHunter01
gagyi

\"Erről van szó!\"

FZoleee

Balázs és Jani ezúttal játékszernek nézik a hírességeket, és ha ügyetlenek, hamar a vízben találhatják magukat. Május 4-tõl vadonatúj, napi szórakoztató mûsorral jelentkezik az RTL Klub, aminek a két dzsungelben összeszokott jómadár lesz a házigazdája.

A mûsorban két sztárokból álló háromfõs csapat kap helyet, akiknek a sötétbõl elõbukkanó, kerekeken mozgó, falba vájt, különbözõ alakzatú lyukakat kell testtartásukkal megformázni. Ha ez nem sikerül nekik, akkor a közeledõ fal betolja õket egy medencébe, és a vízbe esnek.

– A mûsor egyetlen lényege a szórakoztatás! Ebben nem kell az értelmet keresni, talán nem is az a fontos, hogy ki nyer, vagy ki veszít, hanem az önfeledt nevetés. Janitól és tõlem ugyanazt várhatják majd, mint a dzsungelben, osztjuk majd a sztárokat és nevetünk is rajtuk! – mondta mosolyogva Balázs.

– Nagyon örülök a feladatnak, jó lesz megint Balázzsal együtt dolgozni a tévében! Remélem, hogy ez is testhezálló szerep lesz számomra. Bár jellegében a mûsor más, mint a Celeb vagyok..! a mi stílusunk ismerõs lesz! Vidám, pörgõs, helyzetkomikumra épülõ játék lesz, amiben nem fognak csalódni a könnyed mûfaj kedvelõi! – tette hozzá Vadon Jani.

A Kalandra fal! a japán Human Tetris (Emberi Tetris) néven ismert játék legújabb változata, ami mára 15 országban aratott sikert, az interneten rendkívüli népszerûségre tett szert, a YouTube-ról kilenc hónap alatt hétmilliószor töltötték le a mûsor videóit. A show-t többek között Argentínában, Dániában, Ausztráliában, Angliában és Amerikában vitték sikerre Hole in the wall néven.
← ElőzőOldal 4 / 4