Killing Floor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

wesker24
Nálam semmi gond sincs az oldallal nálam nem jelez a virusirtó !

Legujabb Avast 5.0 Professional virusirtó van fennt !
MerlinW
Pedig valami még mindig van, mert még a vírusirtó is jelez, ha az oldalra lépek. (Reason: phishing attack)

[merlinw.org]

Kr0m3
de nincs criptbe ágyazva mert én feleleke a killingfloor.hu és a killingfloor.jatekoldal.net-ért és újra lett írva a script a régi törölve lett

MerlinW
Ha a KF oldalon van linkelve/scriptbe ágyazva, felhasználva kétes eredetû oldal, onnantól logikusan az is az lesz nem?

[merlinw.org]

Kr0m3
De én most Killingfloo-ra értettem mivel ez KF Fórum 😊

MerlinW
Olvasd tovább. A oldalon szereplõ 3 megnevezett domain viszont igen.

[merlinw.org]

Kr0m3
Mi a(z) killingfloor.hu webhely jelenlegi listázási állapota?

A webhely jelenleg nem szerepel a gyanús webhelyek listáján. ^^

Narxis
Malicious software includes 3 exploit(s), 1 scripting exploit(s). Successful infection resulted in an average of 3 new process(es) on the target machine.

re:
http://www.google.com/safebrowsing/diagnostic?site=killingfloor.hu/

------- WOT Services Ltd. - gives us safety through Web of Trust. WOT Community - gives us security through unity. Thank you all - G7W

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Kr0m3

Jaka923
Nekem nem úgy tûnik 😄

Kr0m3
újra él a killinfloor.hu 😊

Kr0m3
ZweiTiger e107 hez se kell sok ész 😊

SZilaJMaGGoT
Nem lehet csak úgy lelopni a témát, az pedig, hogy minimum olyat csinálj szerintem a minõségre értette...

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

"minimum ilyet csinálj" értem tehát lopjam le a témát és rakjam fel hát ehhez nagyon sok ész kell... , mert én ugyan nem témát akarok lelopni a hivatalos oldalról , az tény hogy 2 ezer ft én is meg is vettem , de aki nem veszi meg az is nyugodtan játszhasson vele... ennyi
MerlinW
Nem csodálom, hogy nem mered felvállalni, Te csináltad😊

Amíg vírusos a magyar oldal, itt a hivatalos - Ha weboldalt szeretnél csinálni minimum ilyet csinálj.:
www.killingfloorthegame.com

A tört szerveres, patch-elõs részt meg nem értem egy 2000Ft-os játék esetében (amit hetekig 1000Ft-ért árultak).

[merlinw.org]

Üdv!

Itt megtalálhatjátok a killing floor fansiteot , minden fel van rakva 😄 , bár azt írják , hogy folyamatos feltöltés alatt van minden. Mindenesetre rengeteg direkt letöltés van nem rapidshare meg ezek a szirszarok , de még nem sok minden , de alakulgat

ajánlom nektek:

Üdv!

A minap ezt találtam: mivel .hu-s megszûnt

ÚJ Killing Floor Website
grebber
Elkészült a magyarítás!

Next PC upgrade: 2022

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

tudtok adni 1 másikat mert ez tiszta virus és nem tudok leolvasni belölle semmit

thx 😊
wesker24
Gondolom nem eredeti verziód van meg mert wareznál szokta ezt a hibát kiirni menj a www.killingfloor.hu oldalra ott le van irva minden !
hello van 1 kis gondom ezzel a játékkal nem tok semmien szerverre csatlakozni mert eszt irja pleas segitsetek köszi an unknow steam erroris preveting you from connecting to this server.if the problem persists pleas contect vale for support
tototto
nekem anno ut2004nél memória hiba miatt csinálta mint késõbb kiderült, mivel ezis ugyanazzal a motorral megy lehet ez a gond, persze lehet teljesen más

Jaka923
Sziasztok!
Mitõl lehet, hogy újabban critical errorral kidob a játék?

Narxis
Jah, azon játszottam, jó kis játék ez.

Am. szerverkeresõben bejött még 1-2, talán 3 magyar szerver is.

Dj Tommy
Én 2-rõl tudok:
**BmeG KF szerver**HUN**
http://www.gametracker.com/server_info/80.249.173.114:7708/

Meg van egy suicidal, ahol csak flashpoundok jönnek, csak a címét sajna most nem tudom<#rolleyes>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

magyar szerverrõl nem tudok

steam group - Killing Floor Hungary

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

Narxis
Megvettem a gamet. Van magyar szerver vagy valami közösség?

Dj Tommy
Én is így vettem<#hehe>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

MerlinW
Én karácsonykor a 7€-s GTA4 akciót kaptam el😊

[merlinw.org]

tototto
én meg elõrendelésben, fogalmam sincs mennyiért 😊

én karácsonyi akcióban 1200Ft-ért vettem, nagyon megérte.

wesker24
Én meg amikor akció volt a steamen 3,75 Euroért ! 😄
MerlinW
Én is megvettem Steam-en 10€. Majd összehozunk egy csapatos bulit😊

[merlinw.org]

14 dollár a játék, ami olya 3.2K HUF. Ennyit bõven megér, h ne kelljen szarakodni.

nem eredeti a KillingFloor igy steam nem peccseli :S
steam-en keresztül nem megy a frissítés?

hello
nekem az lenne a problémám hogy nem tudom feltelepiteni az 1011 peccset, és ebböl következöena többit se... megadom neki hogy hol van telepitve a játék( d:\Program Files\KillingFloor\KillingFloor)elkezd tölteni de semmi uj nem történt meglátásom szerint :S
a fansite-on olvastam hogy a peccs után valami play.exe(nem tom pontosan) de uj inditot kap a játék, na nálam ez nincs...
lehet hogy az a baj hogy én az 1010-es verziót húztam át alapból haver gépérõl?
elõre is kössz a válaszokat!
DarkSector
jah csak van egy kostum mappunk, és mi akarunk host-olni, ezt elfelejtettem odairni.
amire gondolsz, hogy a fent lévõ szerokra felmenni az megy, csak ezek a kostumre nem. látjuk egymást, de kijön egy kis ablak, és azt irja, hogy axy ilyen kiszolgálón nem játszik, és nem enged csatizni.

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

FSpofon
menjetek be egy üres serverre, van egy millió

Arab money

DarkSector
most szeretnénk eredetivel 2-en egy máshoz kapcsolódni, de azt irja hogy nem játszik a haver egy kiszolgálón se, meg nem látjuk egymást.
mi a baj?

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

defence b2-t én is alig találok.

viszont gyakran elõfordul, disconnect-tel kilépek a szerverrõl, majd mikor utána megnézem a perk-eket, hibát dob fel. (nem ismeri fel a steam accountot) kilép-belép segít.

dalmar
Hello tudja valaki ,hogy hova tüntek a szerverek?Alig találok 20-at régebben rengeteg,volt.Egyes pályák is eltüntek pl:
2defence b2",egyesek átalakultak pl "doom final fix",domm final fix white fx.

\"Ha a cápa a kezedből eszik a lábadból is fog\"

egyben eladó a következõ pack
killing floor, team fortress 2, counter strike 1.6, counter strike CZ, counter strike Source, Defense Grid: The awakening, Foreign legion
Madballs, Warhammer 40.000 Dawn of war 2
Összesen:8000 FT
msn: [email protected]

tototto
Giga Map Pack
egyenlõre még nincs helyem leszedni és kicsomagolni, de elég jónak néz ki benne vannak a grindhouse mapok és még sok egyéb

cs1rk3
http://www.multiplay.co.uk/

honnan volt bérelve?

tototto
szerintem meg pont jó hogy installer mert igy ha megunta az ember a mapokat sokkal könyebb uninstallálni mint egyenként nézegetni melyik textura melyik maphoz tartozik, mert nem csak a maps könyvtárba kell pakolni a cuccokat
a wave 1 - 2 meg a tripwire által szervezett KF mapkészítõ verseny elsõ és második hulláma, mert két körös volt a verseny
ezeknek a gyõztes mapjai ekrültek be a játékba alapból, icebreaker, departed, waterworks, filthscross, crash

mi is az, h wave 1 vagy wave 2 mapok?