Killing Floor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Legujabb Avast 5.0 Professional virusirtó van fennt !
[merlinw.org]
[merlinw.org]
A webhely jelenleg nem szerepel a gyanús webhelyek listáján. ^^
re:
http://www.google.com/safebrowsing/diagnostic?site=killingfloor.hu/
------- WOT Services Ltd. - gives us safety through Web of Trust. WOT Community - gives us security through unity. Thank you all - G7W
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Amíg vírusos a magyar oldal, itt a hivatalos - Ha weboldalt szeretnél csinálni minimum ilyet csinálj.:
www.killingfloorthegame.com
A tört szerveres, patch-elõs részt meg nem értem egy 2000Ft-os játék esetében (amit hetekig 1000Ft-ért árultak).
[merlinw.org]
Itt megtalálhatjátok a killing floor fansiteot , minden fel van rakva 😄 , bár azt írják , hogy folyamatos feltöltés alatt van minden. Mindenesetre rengeteg direkt letöltés van nem rapidshare meg ezek a szirszarok , de még nem sok minden , de alakulgat
ajánlom nektek:
Üdv!
A minap ezt találtam: mivel .hu-s megszûnt
ÚJ Killing Floor Website
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
Am. szerverkeresõben bejött még 1-2, talán 3 magyar szerver is.
**BmeG KF szerver**HUN**
http://www.gametracker.com/server_info/80.249.173.114:7708/
Meg van egy suicidal, ahol csak flashpoundok jönnek, csak a címét sajna most nem tudom<#rolleyes>#rolleyes>
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
nekem az lenne a problémám hogy nem tudom feltelepiteni az 1011 peccset, és ebböl következöena többit se... megadom neki hogy hol van telepitve a játék( d:\Program Files\KillingFloor\KillingFloor)elkezd tölteni de semmi uj nem történt meglátásom szerint :S
a fansite-on olvastam hogy a peccs után valami play.exe(nem tom pontosan) de uj inditot kap a játék, na nálam ez nincs...
lehet hogy az a baj hogy én az 1010-es verziót húztam át alapból haver gépérõl?
elõre is kössz a válaszokat!
amire gondolsz, hogy a fent lévõ szerokra felmenni az megy, csak ezek a kostumre nem. látjuk egymást, de kijön egy kis ablak, és azt irja, hogy axy ilyen kiszolgálón nem játszik, és nem enged csatizni.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
mi a baj?
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
viszont gyakran elõfordul, disconnect-tel kilépek a szerverrõl, majd mikor utána megnézem a perk-eket, hibát dob fel. (nem ismeri fel a steam accountot) kilép-belép segít.
2defence b2",egyesek átalakultak pl "doom final fix",domm final fix white fx.
\"Ha a cápa a kezedből eszik a lábadból is fog\"
killing floor, team fortress 2, counter strike 1.6, counter strike CZ, counter strike Source, Defense Grid: The awakening, Foreign legion
Madballs, Warhammer 40.000 Dawn of war 2
Összesen:8000 FT
msn: [email protected]
egyenlõre még nincs helyem leszedni és kicsomagolni, de elég jónak néz ki benne vannak a grindhouse mapok és még sok egyéb
a wave 1 - 2 meg a tripwire által szervezett KF mapkészítõ verseny elsõ és második hulláma, mert két körös volt a verseny
ezeknek a gyõztes mapjai ekrültek be a játékba alapból, icebreaker, departed, waterworks, filthscross, crash