792
A Topwire Interactive díjnyertes Killing Floor UT2004 mod feljavított változata különálló játékként
-
#512 Amugy boltban esélytelen megvenni vagy ha mégis akkor elég drága !
Ugyis lesz steam akció és ha megint akciós lesz a KF akkor megveszem neked giftként ha tényleg kell ! -
#511 hát pont ettől féltem. -
#510 Egyedül csak steam-en lehet beszerezni a Killing Floor-t !
Dobozos verziót a Killing Floor-ból nagyon nehéz szerezni !
Én akkor vettem amikor 75 %-ps akció volt és megvettem hozzá az összes létező character dlc-t ! -
#509 nincs
Amúgy youtube ;) -
#508 nem, ez inkább egy zombis tower deffense :) Túl kell élni az adott köröket, egymást segítve.
"rendes" sp nincs, ami van az inkább traningnek jó.
Én is kérdeznék valamit. Meg lehet ezt valahol venni boltban, Magyarországon? Sajna nincs dombornyomott bankkártyám így ugrott a steames vásárlás.
Már 1 ideje játszok a werzióval, de a legális mégis másabb lenne. :)
-
illusion0 #507 -Ja, és van rendes játékmenet? (Mint pl a Call Of Duty-ban: küldetések egymás után és van mentési lehetőség.) -
illusion0 #506 Van pár kérdésem a Killing Floorral kapcsolatban.
-Miről szól a játék? (El kell jutni A-ból B-be mint a Left 4 Dead-ben? Vagy valami más?)
-Van benne single player? Ha igen, akkor van különbség a single- és a multiplayert tekintve a játékmenetben?
-
#505 Jóvamána:) -
#504 Ha ez kijön, akkor úgy látom neki kell állni, újra Killing Floorozni. -
#503 csak épp olyan zombik vannak a képeken alul, amiket a játékba még nem láthattunk :) -
#502 Áhhááá, de ez más mint amit linkelt, nem?:) Mindegy. Akkor buli:) -
#501 vagy mégis? -
#500 -
#499 Ezek csak sima Steam Community avatar-ok, azaz profilképek. A játékhoz semmi közük:) -
#498 úgy látszik lesz valami nyári skin váltás, új avatarok :D -
Balázs 17 #497 hi
szoktam látni, hogy saját szövegeket írnak ki egy gombnyomásra
ezt hogy lehet beállítani? jobb lenne ha nem kellene gépelni, hogy FP jön stb=) -
Viruz mark #496 Sajana nem használ FSpofon, és kifli,nem mi szoktunk szerót hostolni, hanem általában felcsatlakozunk egyre, és akkor mindenki utána...:S kérlek, aki tud tényleg segítsen! Ne hogymár hiába dobtam ki 4000 forintot... >:( -
#495 ha én indítom a szervert, akkor rám se tudnak csatlakozni, mert ip-nek, a helyi hálózati ip-m írja ki, ha listában keresik meg a szervert úgy jó, és arra tudnak joinolni aki már fentvan a szerveren (rajtam kívül természetesen :D) -
#494 router, tűzfal, vagy egyéb védelmi program blokkolja.
vagy ha ő indította a servert akkor lehet hogy nem netre, hanem lanra -
Viruz mark #493 SEGÍTSEN AKI TUD! NAGYON KELLENE A SEGÍTSÉG!
http://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__programok__1860991-miert-nem-tudok-steamen-a-killing-floor-ban-baratomra-csatlakozni
-
Balázs 17 #492 nálam az 'ö' betű volt, de már nem emlékszek, hogy ez az alap-e =) -
#491 valaki árulja már el, hogy hogyan lehet előhozni a chatlog-ot. sokszor az üzenetek nagy részét el se tudom olvasni, mert túl hamar eltűnnek :( -
krisz0702 #490 hát év elején még nem volt így de mivel mindenki 4-es, 5-ös a tanár engedékennyé vált, de a maradék 4 órába tanulunk rendesen -
#489 XD lol -
xxxpaulxxx #488 Annak van értelme:D -
krisz0702 #487 miért ne játszanánk a suliba 8 infó van egy héten abból 4 meg van engedve szabad foglalkozásként -
#486 ne játsszatok a suliban. -
#485 vegyétek meg most féláron -
krisz0702 #484 szevasztok! A suliba a gépeken fentvan a KF (tört de ez nyilvánvaló volt) nos az a gond, hogy LAN-on szoktunk játszani de csak 1 ember mehet fel a szeróra , ha viszont még egy ember akar becsatlakozni a másikat ledobja. Nos az a kérdésem, hogy lehet beállítani, hogy többen csatlakozhassunk egy szerverhez? köszi a válaszokat! -
#483 -
#482 hivatalos, a potato ARG része (a múlt héten egy 70 ezer dolláros krumpli került a fegyverkereskedőhöz, ezen pedig rejtett szobák vannak, meg egy csomó rejtett üzenetet írtak már mióta megy a játék). -
#481 nem -
vegytek #480 rajongói? -
#479 új portalos pálya került a játékba:
-
#478 húsvétkor lesz az olcsóbb is szerintem. -
Szikorarobi #477 Most 7.49-ért kapható a Steamen! -
#476 Játszunk sokan. Steam-en. 2000 Ft-os játékot nem lopunk. Főleg ha még jó is. Mellesleg számtalanszor volt 500-1000Ft-ra leértékelve. -
barnasopiane #475 játszik még valaki?tungglen szoktunk kapcsolodni ha valaki esetleg játszana még,irjon -
vegytek #474 köszi, így már sikerül csatlakoznom. -
#473 néha ez van első csatlakozásnál, escappel simán lépj vissza és próbáld újra vagy másik servert, 1000 éves unreal engine bug sose lesz javítva