Killing Floor

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

cs1rk3
LoL :D

tototto
azt a játék dobja be ha mondjuk egymás után lõsz két fejest távolra vagy valami szép meg mozdulást csinál valamelyik társad

* használni/elõhívni

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

mivel tegnap vettem meg, így csak most néztem be ebbe a topikba. hogy lehet a belassulást használni?

gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\

én is ma vettem meg, sõt küldtem egyet ajándékba a tesomnak is

balee4
Na én meg most vettem meg, filóztam a 7 eurós ajánlaton is, de örülök, hogy vártam vele. :D

i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord

Viktor99
Ma reggel vettem meg 7 euróért :D
tototto
akcióban holnap 18:00ig a játék csak 3,74€ kihagyhatatlan akinek még nincs meg, Viktor te meg a legjobbkor vetted meg :P

tototto
próbáld meg hogy a system könyvtárból törlöd az iniket vagy az egész könyvtárat hogy ujra töltse le, lehet valami beállitás nem tetszik neki

Viktor99
Szevasztok, most vettem meg a játékot, fel installáltam és mikor el akartam indítani ez fogadott... Nem tudom mi a baja kaptam múltkor guestpass-t és akkor jó volt :/
cs1rk3
Van steamos magyar sero lehet csatlakozni :)
Ip.85.236.109.25:7957

Akinek jönne klánba , írjon: [email protected]

c115

cs1rk3
Heheheh kardosköcsög xD :P

tototto
most steamen karácsonyi akció keretében 7.5€ az ára a játéknak!

grebber
HAMACHI:

KILLING FLOOR HUN 1 Pass: MAGYARVAGYOK
KILLING FLOOR HUN 2 Pass: MAGYARVAGYOK

c115

Vadnokedli
talán nem az achivementekért kéne játszani ._. de amúgy egy körben kell meg ölnöd 2 scrake-t(fürészest) láncfürésszel

clot - kis alapzombi
gorefast - kardosköcsög
crawler - földönfutó kis bogár cucc
stalker - láthatatlan picsafüst
siren - az a sikolyto bizbaszom
flesh pound - az a sárga világítós köcsög
scrake - ugye fürészes
husk - tûzetlövõsköcsög
patriarch - a fõ zombigenyó
bloat - az a hányós szakács

"Anime is the proof that two nukes weren't enough."

wesker24
Az egyik az hogy ölj meg 25 lángoló monstert nyilpuskával !

A másik meg az hogy ölj meg 10 monstert miközben a csapattársad hullájából eszik !
és mi ez a két activements?

Hot cross fun:
kill 25 Burning speciemens wit crossbow - nyírjak ki egyszerre 25 zombit nyílpuskával?

Dignity for the Dead:
kill 10 specimens feeding on dead teammates corrses?????
nem tud valaki egy olyan oldalt ahol le vannak írva hogy melyik zombit hogy hívják mert van olyan zombi aminek még nem tudom a nevét
így nehéz megcsinálni a 65 activementet!

van olyan aminél azt írja hogy nyírjak ki 2 scakrest láncfûrésszel de melyik az nem a stihles zombi?
576 oldalán sem találtam sem a cd galaxis on
max akkor steamen 15$ 3000 ft! volt akció mikor meg lehetett venni 4$ ért én akkor vettem meg!

egyébként azt mondják hogy lesz majd több szint mint lvl 6 ez mikor lesz?

és magyar szervert nem találtam mint a killing floor magyar fansite oldalon lévõ két szerót!
van egyáltalán magyar szerver? gondolom azok tört szerverek!
Anybody
awww...
és tescoba vagy intersparba se lehet megvenni? XP

Vadnokedli
gyakorlatilag sehol ^^

Anybody
hello
honnan lehet megrendelni a játékot amihez nem kell bankkártya? :P
mer eddig csak olyat találtam amihez kell

Vadnokedli
csaklehet.. de elvileg kéne hozá egy sztímakkunt =D

Sziasztok!

Lehet ezzel a game-el LAN-ba játszani?(nem eredetivel)

Regisztrálj http://www.avast.com/get/aUbQfNh5 és használd az Avast 2015-öt ingyen! "A legjobb ingyenes antivírus"

CopyKing92
hûha... most újat mondtál XDD

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

www.steampowered.com 1 másodperc aladt bármit megkapsz, csak CC vagy PayPal kell.
CopyKing92
elvan hanyagolva a magyar killing floor community he! :D

Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD

tototto
remek üdv a klubban szomszéd :D

Serpa
tegnap megérkezett a dobozos verzió, bónuszként adtak a játékhoz két karaktert az elsõ DLC-bõl (DJ Scully, Dr. Gary Glover)

Innen rendeltem, ~3400ft volt, 6 munkanap alatt hozták meg.

CopyKing92
én is zsákba macskába vettem meg a játékot annó.. és eléggé meg fogott ;)

tototto
itt nem foglalkozunk tört dolgokkal, nem árulják drágán a játékot, ennyit igazán kilehet adni rá hogy megtiszteld a fejlesztõket
de ha nem sikerül a jó útra terelni akkor erre fele érdeklõdj õk is warezosok tudtommal: link

Sziasztok én tört szerveren játszok egy magyar szerveren. De az unokatesómnak nem tudom megcsinálni na mind1 ez nem lényeg. Abban kéne segitenetek hogy nem-e tudtok 1 tört szervert amit meglehet egyszerüen csinálni? Ha tudtok léci irjatok már elöre is köszi!
tototto
Serpa
örülj neki, h olcsóbb.

CopyKing92
jó ötletvolt ez a medikus fegyver^^ végre van értelme azt is játszani =D

CopyKing92
már meg vettem a karaktereket csak nem értem miért volt olcsóbb? mint az Outbreak mert hogy az Outbreak 1,79 volt ez meg 1,49 Euro :D és még a karakterek is jobbak nahmind1. :D

tototto
nagyon tetszenek az új mapok az a diszkós pálya a dnb zenével hát van egy hangulata halloween rulz :D

tototto
na kijött a pack, akinek nem indul el a frissités inditsa ujra a steamet

tototto
a karakter packról van most szó szerintem

Dj Tommy
Én a dobozos verzióra várok, hogy elérjen Magyarországra, de lehet hiába várok<#confused><#rinya>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

grebber
Megvenni ez ingyenes kieg lesz!

Next PC upgrade: 2022

tototto
CopyKing92
mikor lehet meg venni? =D 25 ödikén?

tototto
IGN-es cikk
a dlcvel együtt jön az új mod a Defence Alliance 2
szép kis pakk a valvenek is igy kéne kiadni a L4Dhez való uj tartalmakat mint ingyenes dlc, nem mint L4D2..

Serpa
nehogy lemaradj róla ...

CopyKing92
mii én ezt is megveszem!! =DD

Serpa
Nightfall character pack

grebber
Pff 2xxf-ot simán megért.Pedig alig játszok vele mégis megvettem mert nagyon jónak tûnt videók alapján és az is.

Next PC upgrade: 2022