Killing Floor
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
gigabyte ep35-ds3 ³ intel e5200 ³ 2x2gb geil ³ gainward gts250 512mb ³ corsair vx450W ³ coolermaster cm690 pure /\\ ps3 /\\
i9 9900K, 48 GB DDR4 RAM, MSI RTX2080 TI 11GB GDDR6 GAMING X TRIO, LG 27GL850-B, Oculus Rift S, PS4 Pro, Nintendo Switch PSN: SandmanDreamLord
c115
KILLING FLOOR HUN 1 Pass: MAGYARVAGYOK
KILLING FLOOR HUN 2 Pass: MAGYARVAGYOK
c115
clot - kis alapzombi
gorefast - kardosköcsög
crawler - földönfutó kis bogár cucc
stalker - láthatatlan picsafüst
siren - az a sikolyto bizbaszom
flesh pound - az a sárga világítós köcsög
scrake - ugye fürészes
husk - tûzetlövõsköcsög
patriarch - a fõ zombigenyó
bloat - az a hányós szakács
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
A másik meg az hogy ölj meg 10 monstert miközben a csapattársad hullájából eszik !
Hot cross fun:
kill 25 Burning speciemens wit crossbow - nyírjak ki egyszerre 25 zombit nyílpuskával?
Dignity for the Dead:
kill 10 specimens feeding on dead teammates corrses?????
így nehéz megcsinálni a 65 activementet!
van olyan aminél azt írja hogy nyírjak ki 2 scakrest láncfûrésszel de melyik az nem a stihles zombi?
max akkor steamen 15$ 3000 ft! volt akció mikor meg lehetett venni 4$ ért én akkor vettem meg!
egyébként azt mondják hogy lesz majd több szint mint lvl 6 ez mikor lesz?
és magyar szervert nem találtam mint a killing floor magyar fansite oldalon lévõ két szerót!
van egyáltalán magyar szerver? gondolom azok tört szerverek!
honnan lehet megrendelni a játékot amihez nem kell bankkártya? :P
mer eddig csak olyat találtam amihez kell
"Anime is the proof that two nukes weren't enough."
Lehet ezzel a game-el LAN-ba játszani?(nem eredetivel)
Regisztrálj http://www.avast.com/get/aUbQfNh5 és használd az Avast 2015-öt ingyen! "A legjobb ingyenes antivírus"
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Samsung GT-I9000 - Galaxy S - Shit You Know I May Not Have Had Sex, But I Can Fuck You Up. Yeah...XDD
Innen rendeltem, ~3400ft volt, 6 munkanap alatt hozták meg.
de ha nem sikerül a jó útra terelni akkor erre fele érdeklõdj õk is warezosok tudtommal: link
80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX
a dlcvel együtt jön az új mod a Defence Alliance 2
szép kis pakk a valvenek is igy kéne kiadni a L4Dhez való uj tartalmakat mint ingyenes dlc, nem mint L4D2..
Next PC upgrade: 2022