60
  • TitaniumRR
    #60
    Lőőőőjed, vazze' :-)
  • civic4ever
    #59
    bocs de lehet egy kérdésem van egy xboxom és a tápkábel ilyen 3 dugós szar és nemtom beledugni ugyebár a konektorba!lecserélgetem ilyen sima tápkábelra ami pl a pcnél van?
  • Sir IvanHoe
    #58
    Hello!
    Az orosz csajszit aki kotelen logva lovodozget hogyan kell megolni?
  • sambauer
    #57
    ezzel érdemes foglalkozni úgy hogy a filmet nem láttam képregényt meg nem ismerem ? Bouurne pl jó volt ilyen stílusban és azt se láttam.
  • Attis38
    #56
    Üdv!Demó alapján bejövős a stuff,de... Egyes fórumokon azt olvasni,a játékot röhelyesen rövid idő alatt végig lehet tolni(3-4 óra játékidőről olvastam),ami miatt erősen gondolkodom rajta,majd akkor szerzem be,ha jóárasítva lesz:D
  • Briarius
    #55
    blindfire és flanking. Ahogy a tutorialban megtanultad... vakon kilősz a fedezék mögül és utána gyorsan megkerülöd amíg a pajzs mögé húzódik és hátba vagy oldalbakapod.....
  • PoisonChihuahua
    #54
    A megoldás a banner fölött, a témacímtől balra található...
  • PGry
    #53
    Hello pls vki tudna segíteni már vagy 1 napja arra megy az idöm h keressek valami javitást mert az a gond h elinditom tiszta fekete a képernyö de megy a hang elnyomom a vidiket és nem látok semmit
  • jozz
    #52
    Sziasztok!
    "A Swat Leader-t nem tudtam megölni, így itt el is akadtam"
    Mi a megoldás mert már szétkap az ideg?
    köszi
  • Csoby21
    #51
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Csak én vagyok ezzel így, hogy kb. 3 óra hossza alatt végig lehet vinni a játékot? Ez a mai világban elég kevés. :)
  • PoisonChihuahua
    #50
    Komolyan ennyire nehéz EGY hozzászólást visszaolvasni? Esetleg a topikcímet megtekintenétek? Fórumkereső ma már luxus?
    A francokat érdekel a PC-sek bugos nyomora.
  • Rayden02
    #49
    Van valami normális crack?????Mert már egy hete fent rohad a gépen s nem tudok nyomulni!!!
  • PoisonChihuahua
    #48
    Konzolosok Fóruma!
  • gereee93
    #47
    Császtok. A játékot, hogy kell crack-elni? Valami DTE fájl-t kell be mountolni de nemtalálok semmit. Előreis kösz a segítséget.
  • PoisonChihuahua
    #46
    Megkérdezhetem a Gamertag-edet? Jöhet privátban is. ^_^
  • TitaniumRR
    #45
    Igazad van, Poison. Kössz.

    Nos, akkor a következők már oda:

    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ahogy Gabe18 írta, 1 délután alatt végigvihető. Továbbra is tartom, hogy szép a grafika, AHOL látható. Ugyanis a 9 pályából 2-3 játszódik világos helyszínen az összes többi sötét. Kvázi ha nem atombunkerben laksz, ahol nincs ugye ablak, akkor csak este vedd elő, vagy engedj le nappal redőnyt, reluxát, mindent - különben élvezhetetlen a pályák nagy része.
    Mielőtt megveszed tizenegynéhány ezer forintért a következőket ajánlom figyelmedbe. Nézd meg az original filmet. Ha az tetszik, akkor vedd meg a játékot is nyugodtan. Ha nem, akkor 3-szor gondold meg a játékot is.
    Pozitívumok: Nagyon vagány a Curved Bullet. :-) Különösen, amikor belassítja az előre scriptelt jelenetet és az ellenség látványos mennybe költözését. Jól néz ki a Bullet Time is, de itt azért elfért volna egy sarok mögül nem csak kihajolok, hanem kivetődve bullet time-ban tüzelek is. Az előre megírt belassított jelenetek egész jók, de pont az interaktivitás hiányzik belőlük. Picit RPG jelleggel hatott nekem. Ide sorolnám a lób@szó nagy - szerintem Desert Eagle - pisztoly hangját. Élethű és vagány. Kicsit fejcsóválós, mert leeresztve a DE-hez hasonlít, viszont célra tartva már sokkal kisebb hatást kelt. Mégegyszer leszögezem: a hangja nagyon jó. :-) Ide sorolandó még gázpalackokba, benzines hordókba való belelövés és egy látvány szempontjából igényesen kidolgozott élethű hangzású robbanás. Alapbeállításként meghagyták a sokaknak jól bevált CoD 4-5 kontroller gomb kiosztást. Ügyesen csinálták, hogy a fedezékek mögül dinamikusan és látványosan tudunk előre-oldalra mozogni. TPS-eknél gond szokott lenni a nem kellően optimalizált külső kamera. Ezt itt jól működik, azaz, hogy 1-2 apró részlettől eltekintve észre sem véteti magát.

    Röstellem és sajnálom a dolgot, de a pozitívumok listája részemről itt befejeződik.

    Negatívumok:

    Nagyon rövid a játék - 9 pálya - totál lineráris, eltévedni nem tudsz. Ha be vagy tépve és úgy játszol, akkor max. elindulsz visszafelé, mely tényre előbb utóbb ráébredsz az általd hátrahagyott hullákból és, hogy nincs ellen... :-)

    A mozgás fantázia alapon kezelése O.K., hiszen ez a lényeg a játékban, de az már nem kóser, amikor az ellenség térde csuklója kilóg a fedezéke mögül és "gond nélkül golyóálló". Az utolsó pálya fináléjában például egy oszlopokkal övezett katlanban rohangálsz és bújsz el úgy, hogy a fél fejed kilóg, közben izomból soroznak géppuskával és persze nem sérülsz...
    Említést tettem a túlnyomórészt sötét pályákról... van olyan játék, ahol a sötét pálya nappal is látható és így játszható. Itt ezt - lsd. fent - nem ajánlanám.
    Az égvilágon semmilyen feladatod nincs azon kívül, hogy eltévedés (mozgás szabadság) nélkül végigmész, -futsz a pályákon, kiírtod az ellent, 1-2 sarokban összeszedsz néhány Concept Art bónuszt és kész. Kombinálnod nem kell és nem is tudsz. Ezt megfűszerezik néha Sniper, vagy géppuska fészek akcióval + egy üvöltő handzsáros őrült rád rohanásával, melynek likvidálására 2 (!) scriptet voltak képesek beletenni a készítők - és ennyi.
    A cselekmény persze több szálon fut és a végén összekapcsolódik. Morgan Freeman digitális alakja is feltűnik a játékban. Angelina Jolie-t meghagyták Brad Pitt-nek otthon. :-)

    A tereptárgyak nagy része statikus és bullet-proof. Egy két üvegpalack és ablaküveg + a fenti gázpalackok és hordók törnek, sérülnek és robbannak és kifújt. Minden más statikus díszlet.
    Valamelyik pályán a karakterünk egy zuhanó repülőből kihajtó autóval menekül el. Itt feltűnően csúnya lett a leginkább Dodge Viper-re emlékeztető verda kidolgozása összehasonlítva játék többi látványrészletével.

    Összegzésem: 7.5 pont a pozitívumokban említett effektek miatt + ahol jól láthatóak történések, ott azért szép a grafika. Meglátásom, hogy sokkal eseménydúsabb, színesebb játékot lehetett volna belőle csinálni, de így sem rossz. Többször újrajátszását mindenki döntse el maga.

    Én összességében nem bántam meg, hogy megvettem, de tény, hogy 16.000,- Ft-ot erősen kérdőjelesen ér.
  • PoisonChihuahua
    #44
    Wanted: Weapons of Fate - Review HD

    Vigyázat SPOILER-es, aki érzékeny erre ne nézze meg! (Én sem néztem meg, a kommentek között olvastam.)

    Én még 3.-áig várok (UK előrendelés). :)
  • PoisonChihuahua
    #43
    Nem olvastam el, de szerintem SPOILER-be kellett volna. :(
  • TitaniumRR
    #42
    Na, ma megvettem.

    Első benyomások:

    Befrissítette az X360 dashboardját. Alkotott a Microsoft. :-) Avatart kellett készíteni és 125 MB-ot le is vett a frissítés a memória kártyából.

    Grafika: ahol látható - mert hogy az első pálya elég sötét, ahol likvidálni kell a swat leadert - egészen jó. Részemről: 8.5 pont

    Játékmenet: A karakter mozgása picit furcsa - az irányítás azonban jónak mondható. Az ellenség élethűen pusztul. Fejlövésnél filmszerűen összeesik. Testre 2-3 lövés elég nekik (pussy level) és vége. A pálya nagyon lineáris egyelőre. Noha sok dolog mögé el lehet rejtőzni, be lehet vetődni, át lehet ugrani, de a környezet eléggé statikus és a karakter egyelőre nem képes felfelé ugrani. Mondjuk ez utóbbira nem is nagyon van szükség. Sok olyan tárgy van, aminek szimplán nekimész, belelősz és nem történik velük semmi. Az ellenséget gyors mozgással ki lehet játszani, és mögé lehet kerülni, majd megpumpálni őket ólommal, kivéve a SWAT Leader-t (főellenség 1. pálya)
    Na, itt erős szemöldök összehúzás és szúrós tekintet a készítőknek: A Swat Leader-t nem tudtam megölni, így itt el is akadtam. Ez még nem minősítené a fejlesztő céget, s a Swat Leader golyóálló pajzsa sem, de hogy az SL pajzs mögül kilógó keze és lába is golyóálló, na ez gáz. Ha karakterünk szövegének megfelelően megpróbálom közelről leszorítani, hogy jobb tüzelési szöget kapjak, csak minimálisan és véletlenszerűen tudom megsebezni. Ha közelről körberohanom, folyamatosan követ a pajzsával - ez gáz. A fent lebegő helikoptert rendben, hogy nem tudom megsebezni, de a reflektorát sem tudom kilőni - Életszerűség mínusz pont. Még nem adnék erre pontot. Majd ha sikerült rájönnöm a megoldásra, s továbbvinnem, akkor állást foglalok.

    A bullet-time egészen jó. Curved bullet még eddig nem volt. Majd a későbbi pályákon. :-)

    Ha valaki ismeri a SWAT leader Mennyekbe küldésének módját, ne tartsa magába.
  • PoisonChihuahua
    #41
    Én, köszönöm!
  • TitaniumRR
    #40
    Köszönjük! :-D

    A Moderátor Úrnak pedig a gyors közbenjárást.
  • Gabe18
    #39
    A játék hosszáról:

    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Annyit hozzátennék így figyelmeztetésként hogy a játék 9 fejezetből áll,ebből az első 7 normál fokozaton 15,maximum 20 perc játékidőt tartalmaz.Az utolsó kettő ami némileg hosszabb.Ebből kikövetkeztethető,hogy aki valami hosszabb tartalomra vágyik annak csalódnia kell.Ez egy gyakorlottabb játékosnak ha nekiül,egy délután kész.Multi ugye nincs,cooperativ rész nincs,maximum a legnehezebb fokozat marad újrajátszási tényezőnek.Ettől még a játék jó szerintem,de hogy full áras vételként jó-e,azt mindenki döntse el maga...
  • PoisonChihuahua
    #38
    Wanted Banner Ver.2.0:

  • REPS0L
    #37
    Hali! :)
    Mostanság nemigen BFBC-zek, valahogy kedvem sincs, erőm sincs, meg időm sincs :(
  • TitaniumRR
    #36
    Jó lenne egyéni jelleget adni ennek a gammának, főleg ha már melózol vele.

    Ezt a játékot - a publikus videoanyag alapján - éppen a kanyarlövés teszi különösen megkülönböztethetővé a sok más TPS-től. Erre jön még rá a Mátrixból már ismert "lassított lövedék repülés", az interaktív környezet stb. A mindenek felett álló "disztingvisin fícsőr" azonban továbbra is a kanyarlövés.



    Nem baj, ha a kialakított banner hasonlít a játék borítójára, főleg annak fényében, hogy sajnos értékelhető screenshot nem nagyon van fent a neten. viszont ha ezen az oldalon található fejléccel tudsz valamit kezdeni, az JÓ! :-)
  • PoisonChihuahua
    #35
    OK, csinálok egy másikat, de mi legyen rajta? Nagyon nem akarom a "kanyarlövésre" fektetni a hangsúlyt, mert az olyan lenne, mint a borító.

    A kép egyébként eredetileg is ilyen "killzone"-os, mert a hivatalos weboldalról szedtem le az alapanyagot:
    Link

    De mondom, ha kell, csinálok másikat, de mondjátok meg milyen legyen, mi / ki legyen rajta, mert szívesen megcsinálom. :)
  • PoisonChihuahua
    #34
    Rendben, tőlem csináljátok, szénnéflash-elhetitek a boxot, meg lehúzhattok 100 + 1 játékot, csak erről a fórumról húzzatok már el könyörgöm. Találjatok már magatoknak valami cseszett warezfórumot, van úgyis annyi mint égen a csillag, aztán ott kibeszélhetitek, hogy kinek mire nincs pénze, de itt valódi játékosok (próbálnának meg) fórumozni valódi / eredeti játékokról. THX!
  • PoisonChihuahua
    #33
    Szevasz REPS0L, rég láttalak.
  • REPS0L
    #32
    hát ez vmi kurvajó lesz :D
  • TitaniumRR
    #31
    Nem rossz és köszi, hogy dolgoztál vele, de talán egy picit Kill Zone-osra sikerült.

    A hangsúlyt javaslom a Curved bullet és bullet time (húzta csíkokra) :-) helyezni. Lásd: lemez borító.

    Holnapután már várható a boltokban.

    A készítő cég egyáltalán nem invesztál a hírverésbe. Nem nagyon látni a prominensebb játékleközlő honlapokon, hogy harangoznák.
  • mama2tebalfasz
    #30
    de azt is megkell értened aki nem dolgozik..az márpedig lefogja szedni netröl ahogy én is meg akárki más akinek nincsenek felesleges 10ezresei
  • PoisonChihuahua
    #29
    Launch Trailer HD
  • PoisonChihuahua
    #28
    Várja még valaki ezt a játékot? :D
    Előrendeltre valaki esetleg rajtam kívül?
  • PoisonChihuahua
    #27
    Nem, én veszem meg magamnak.
    Ha majd felnősz és dolgozol (talán) neked is lehet saját kereseted... lool -.-
    Egyébként, ha nem tudsz a témához értelmesen hozzászólni akkor tipli!
  • Carloska
    #26
    apuci anyuci megveszi neked? lool
  • PoisonChihuahua
    #25
    Banner?

  • PoisonChihuahua
    #24
    OK, de én magasról teszek a warezszarságra! Nagyon örülök neki, hogy a sok balf@sz már most tolja vele. Én Április 3.-án kapom meg (ha minden igaz) az előrendelésem eredetiben!
    Azt előre bocsátom, hogy aki a jelenlétemben spoilerzni mer annak BELELÉPEK a szájába! Ez vonatkozik a kicsi warezmatyikra is, szal aki megjelenés előtt idetolja a pofáját gameplay-t illetően a demót kivéve, az megy a modikhoz!

    Nagyon tetszik ez a játék, nagyon várom már 3.-át, és szívből gyűlölöm azokat akik JOGTALANUL már mások előtt játszanak vele.
  • grebber
    #23
    Már kintvan "tölthető" a full!
  • PoisonChihuahua
    #22
    Én a demót vagy 20x végigvittem, ha nem többször...

    Nagyon jó játék, aki szereti a lövöldözős, "Bullet-Time"-os játékokat annak kötelező szerintem.
    Plusz pont a fejlesztőknek, hogy nem a film cselekményét követi (a játék a film után játszódik), hanem sokkal jobban koncetrál arra, hogy a képregény stílusát hozza. Megemlítendő pl. a legendás fekete ruha, a bossok, új szereplők, megnyithatő karakterek / képregények extraként, ill. a helyszínek sem 1 az 1-ben a filmből vannak átemelve, hanem lövöldözhetünk pl. egy repülőn is. :) Szal ez a játék remélhetőleg egyike lesz a minőségi "filmátiratoknak".
    Amit ígérnek: (és a demóból ítélve be is tartják)
    - Bullet Curving ("kanyarlövés")
    - Quick Cover System ("gyors" fedezékrendszer)
    - Assasin-Time (a.k.a Bullet-Time)
    - Quick Time Event (God of War szerű "gombnyomkodós" részek, csak itt nem a képernyőn megjelenő megfelelő gombokat kell lenyomnunk, hanem megadott időkereten belül kell majd céloznunk és lőnünk)
    Véleményem szerint ez utóbbi nagyon látványosra és izgalmasra sikerült, bár valójában még nem próbáltam, a demóban sajna nem kipróbálható.
    Az összes interjút / podcast-ot olvastam / láttam és azt kell mondjam elég klassznak ígérkezik!
  • grebber
    #21
    Na próbálta már valaki?