139
  • SRobert
    "Sose értem ezt, hogy mászkálhatnak a világba ilyen szenny emberek."

mint például az apa?
  • NEXUS6
    Azért valszeg nem egyetlen tényező vezet ilyen eseményekhez.
    Remélem, hogy akinek ez a feladata, hogy ezt vizsgálja, majd nem akar valami szent csodaszert találni az ilyenek megelőzésére.

Ha minden igaz, jelenleg az áldozatok már a mennyben vannak, a srác meg a pokolban, vagy valami ilyen helyen.
    Hirtelen nem is tudom, ki az akit jobban kéne szánnom.
  • Hoz_Hun
    Az osztálytársai szerint egy lúzer volt. Gondolom a lányoknál se lehetett túl sikeres, ezért is őket lőte le elsősorban. A 9 áldozat közül 8 lányvolt és a 3 tanár is nő volt akiket lelőt. Sose értem ezt, hogy mászkálhatnak a világba ilyen szenny emberek. Még gyávák is. Csak az vigasztal, hogy már nincs többé.
  • Skyline
    Ha ezen múlik hogy felrobbantsa valaki azt a sok rajtunkélő pöcst,akkor bosszantalak én a nap 24 órájában...:DDD
  • Sanyix
    Mi vihet rá? A folyamatos basztatás... Tudod egy idő után bekattan az ember.
    Én is azt várom hogy mikor kattanok be, és robbantom fel a parlamentet...
  • Chocho
    Azok a gonosz videjójátékok, azok!!!
  • Skyline
    Azért Hitlert (akiről lassan kilehet jelenteni messze előrelátó volt lásd zsidajok vs palesztinok és még igenhosszú lehetne az ilyen zsidaj vs XY lista,közben sorra kerülnek elő a holokausztot cáfoló tények)) összehasonlítani egy ilyen elmebeteg hülyegyerekkel aki minden ok nélkül leöl pár embert kicsit erős....
    Mellesleg most megint előjön majd hogy a játékok miatt blabla...
    Nem játék--> rossz nevelés,erősen csökkent értelmi képesség,ennyi.
  • Tsol
    egy
  • Tsol
    ehy őr nem sokat ér
  • Alvarez999
    Akkor már talán késő.
  • BirRob
    Csak azt tudnám, hogy az ilyenek hol a fenébe tanulnak meg célozni... Én se vagyok teljesen járatlan fegyvertémában, de nem hiszem, hogy akár egy rendőrt is meg tudnék sebesíteni tűzharcban (feltéve, hogy a kommandósok, mint a képen). Ez a srác meg kettőt is eltalált!? Rádásul félautomata fegyverrel, mert a szöveg szerint otthonról hozta... és gondolomk apunak nem ak-ja volt otthon
  • Alvarez999
    "Winnenden persze arra jó lesz, hogy ismét bűnbaknak lehessen beállítani a számítógépes játékokat, a valódi okokat (szociális, családi, jogi és társadalmi problémák stb.) pedig ezúttal is a szőnyeg alá lehessen söpörni."

Tökéletesen egyetértek! Csak azzal egészíteném ki, hogy az esetet természetesen az internetes megfigyelések igazolására is fel fogják használni, hiszen a fiú biztos használta a netet.
  • gemi
    Én inkább a fegyvertartással kapcsolatban hoznék új szabályt.Pl.: Olyan helyen kéne tárolni,ami valamilyen módon mindig jelezné a tulajdonosnak,ha kinyitották a tartót.
  • haxoror
    Kár hogy az ilyen szarok mindig csak a gyilkolászás után lesznek öngyilkosok.
  • Chriss745
    Szerintem lassan el lehet azon goldokodni, hogy az iskolákban is fel kell állítani biztonsági őrséget mint a bankokban vagy más intézményekben. Biztos nem lett volna akkora arca egyik ilyen kis köcsögnek sem, ha van egy fegyveres biztonsági őr az iskolában.

Egyszerűen nem tudom elképzelni mi vehet rá egy "ember"-t ilyenre, már ha az ilyen az ember kategóriába tartozik. Szerintem egyértelműen az ilyenért a szülők tehetőek felelőssé, nem hiszem el, hogy egy szülő nem jön rá, hogy elmebeteg a gyereke. Gazdag apuka, gazdag anyuka, mindent megvesznek a gyereknek, csak ne kelljen vele foglalkozni, és tessék, ez lesz belőle.

Lassan fél évente vannak ilyen tragédiák! Valamit tenni kell, mert ez rosszabb mint a terrorizmus, annak van legalább célja, de ez értelmetlen öldöklés.

Gondoljatok bele az áldozatok hozzátartozóinak a helyzetébe. Bele sem merek gondolni.
  • szily3
    Az. De hát ne csodálkozzunk, ha ilyen világban bedilizik. Amúgy meg vannak emberek, akiket én is feltudnék kötni, hidegvérrel, vagy kitépni a máját . Na jó, nyugi, nem vagyok őrült, a golyó pedig amúgy is túl gyors és egyszerű .

Amúgy tényleg van sok olyan ember, aki nem érdemli meg, hogy társadalmunk tagja legyen. 5-ből három embert én elkülönítenék az 'értelmes' emberektől, a végletesebbeket egyszerűen kikergetném a vadonba, éljenek, ha tudnak... Sok a selejt!
    Persze ez a tag is vagy selejt volt, vagy beleőrült valamibe, azért magától senki se szokott ilyet...

A számítógépes játékokat pedig nem szabad hibáztatni, az ilyen bűnbakállítás tényleg csak arra van, hogy "a valódi okokat (szociális, családi, jogi és társadalmi problémák stb.) pedig ezúttal is a szőnyeg alá lehessen söpörni."
  • torreadorz
    Nyilvánvaló hogy Hitler is azért lett olyan amilyen mert sokat quakeztek (Sztálinnal nyomtak deathmacheket) :)
  • Vexille
    az utolso mondattal 100%ban egyeteretek...
  • Quki
    főbe kellett volna lőni ott helyben...elmebeteg fasz..