94
Mindenkinek, aki elfáradt a melóban és éppen szünetet tart..:)
  • Accera
    Agyhalál ez a mai nap! Munkaundoritisz járvány.
    Droid mintapéldány:
    http://www.youtube.com/watch?v=rSc_nrut7wM
  • nájkiki
    Hát nem tudom, hogy a 10 perces szünetben érdemes-e elmenni futni!!! :) De majd megkérdezem a főnökömet, hogy mit szól hozzá!
  • Carlos
    De nem a 10 perces szünet miatt!
  • Baszkurátor
    Japán nagyon nagy bajban van.

Japán gazdaságának kibocsátása éves szinten 12,1 százalékkal volt kisebb a múlt év utolsó negyedében az egy évvel korábbinál. Ilyen mértékű visszaesésre 1974 óta nem volt példa. A visszaesés fő oka az exportkereslet és a háztartási kiadások összeomlása. A kivitel értéke a negyedik negyedévben a harmadikhoz képest 13,8 százalékkal esett, a csökkenés januárban is folytatódott.

Az ország gazdasági recessziója drámai mértékben mélyült, hiszen a tavalyi harmadik negyedévi éves szintű GDP-csökkenés 3,2 százalékot ért el. A japán ipar szinte leállt azóta - értékelték az újabb adatokat az elemzők, akik szerint nem kizárt, hogy az idei első negyedév teljesítménye közel lesz a tavalyi utolsóhoz, azaz kétszámjegyű gazdasági visszaesés várható. Erre az évre az IMF 2,6 százalékos GDP-csökkenést jósol Japánban, miközben például a JPMorgan elemzője 7,7 százalékos visszaesést vár.
  • pajti
    a héten én is szünetet tartok :D táppénz XD
  • nájkiki
    Hát akkor nekem japán stílusú a munkahelyem, óránként van 10 percem és lecsesznek ha kések akár 1 percet is! :)
  • Apus
    egésznap szünetet tartük. muttolok éppen :)
  • Landor
    erre ott a chat... -.-
  • jaszmin76
    japánban munka közben kötelező jelleggel szünetet tartanak meghatározott időnként.. Lehet, hogy ők meg azért tartanak ott, ahol, nem?...:)
  • cenobite
    Igen, erre van többekközt az sg többezer topicja! :D
  • berreg
    néha kell egy kis szünet, h az ember ne gajduljon bele a melóba...
  • tigeroo
    ezért tart ott az ország ahol :DD

• berreg
    létrehoztam ezt a fórumot, azoknak a szegény sorstársaknak, akik ugyanúgy elfáradtak a melóban ahogy én..:) jöjjünk össze mindig és csevegjünk!!!:)
    mindjárt elalszok, fáj a fejem és éhes is vagyok..:(