94
Mindenkinek, aki elfáradt a melóban és éppen szünetet tart..:)
-
Accera #14 Agyhalál ez a mai nap! Munkaundoritisz járvány.
Droid mintapéldány:
http://www.youtube.com/watch?v=rSc_nrut7wM -
nájkiki #13 Hát nem tudom, hogy a 10 perces szünetben érdemes-e elmenni futni!!! :) De majd megkérdezem a főnökömet, hogy mit szól hozzá! -
#11 De nem a 10 perces szünet miatt! -
#10 Japán nagyon nagy bajban van.
Japán gazdaságának kibocsátása éves szinten 12,1 százalékkal volt kisebb a múlt év utolsó negyedében az egy évvel korábbinál. Ilyen mértékű visszaesésre 1974 óta nem volt példa. A visszaesés fő oka az exportkereslet és a háztartási kiadások összeomlása. A kivitel értéke a negyedik negyedévben a harmadikhoz képest 13,8 százalékkal esett, a csökkenés januárban is folytatódott.
Az ország gazdasági recessziója drámai mértékben mélyült, hiszen a tavalyi harmadik negyedévi éves szintű GDP-csökkenés 3,2 százalékot ért el. A japán ipar szinte leállt azóta - értékelték az újabb adatokat az elemzők, akik szerint nem kizárt, hogy az idei első negyedév teljesítménye közel lesz a tavalyi utolsóhoz, azaz kétszámjegyű gazdasági visszaesés várható. Erre az évre az IMF 2,6 százalékos GDP-csökkenést jósol Japánban, miközben például a JPMorgan elemzője 7,7 százalékos visszaesést vár.
-
#9 a héten én is szünetet tartok :D táppénz XD -
nájkiki #8 Hát akkor nekem japán stílusú a munkahelyem, óránként van 10 percem és lecsesznek ha kések akár 1 percet is! :) -
#7 egésznap szünetet tartük. muttolok éppen :) -
Landor #6 erre ott a chat... -.- -
jaszmin76 #5 japánban munka közben kötelező jelleggel szünetet tartanak meghatározott időnként.. Lehet, hogy ők meg azért tartanak ott, ahol, nem?...:) -
#4 Igen, erre van többekközt az sg többezer topicja! :D -
berreg #3 néha kell egy kis szünet, h az ember ne gajduljon bele a melóba... -
#2 ezért tart ott az ország ahol :DD
-
berreg #1 létrehoztam ezt a fórumot, azoknak a szegény sorstársaknak, akik ugyanúgy elfáradtak a melóban ahogy én..:) jöjjünk össze mindig és csevegjünk!!!:)
mindjárt elalszok, fáj a fejem és éhes is vagyok..:(