Tartsünk szünetet!!!
Oldal 1 / 2Következő →
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ez milyen már?😄 Jelzi, ha az egered megtesz bizonyos utat, h pihenj😄
Ezen az oldalon nekem az aknakeresõs játék jön be nagyon itt!
Ezen az oldalon nekem az aknakeresõs játék jön be nagyon itt!
is it okay if i think its lame to dance?
hihi ez tökjo ,találtam is egy "kongszót"
ajánlom mindenkinek 😄 http://www.gepszunet.hu/szunetjelzo
tetszik?😄
ajánlom mindenkinek 😄 http://www.gepszunet.hu/szunetjelzo
tetszik?😄
kellene vmi kongszó h szünet 😊
ez a szünetdolog nálunk is gond
kb már gépnek érzem magamat
mindig mindennap u.az 8tól 5ig...örülök ha be tudok kapni gyorsan vmi kaját nemhogy még pihenni ...hálisten ma szabi😊
kb már gépnek érzem magamat
mindig mindennap u.az 8tól 5ig...örülök ha be tudok kapni gyorsan vmi kaját nemhogy még pihenni ...hálisten ma szabi😊
Nálatok a sok szünetért + viccesvideó nézegetésért is fizetnek? <#wow3>#wow3>
ja, kitekat meg kit kat... ez mókás..😄
Kit-Kat-es a kedvenc sztorim 😊
Bemegyek a boltba..
Én: -Kérnék egy Kit-kat-et
Eladó: -Szárazat vagy konzerveset?
Szakadtam tõle... 😄 eladó meg csak nézett, hogy "mi van(?), nem ilyen macskakaják vannak(?)" de keveri a márkákat szegénykém 😊
Bemegyek a boltba..
Én: -Kérnék egy Kit-kat-et
Eladó: -Szárazat vagy konzerveset?
Szakadtam tõle... 😄 eladó meg csak nézett, hogy "mi van(?), nem ilyen macskakaják vannak(?)" de keveri a márkákat szegénykém 😊
áh, ez a titkárnõ feladata nem a kávéautómatáé!
hát igen... én is megnézném, hogy õrlöd a kkávészemeket, azt meg pláne, hogyan gõzölögsz XDXD
hát nem könnyû fába vágtad a fejszéd, kíváncsi leszed majd a megvalósításra!
kávé automata..😛😛 jöttek a haverok én meg töltöttem kávét..😊
a legegyszerûbb lenne motort utánozni, mert az csak berreg, meg forog, de egy karton kitkatért akár ûrrepülõt is utánoznék
milyen gépet utánoztál? <#lama>#lama>
én már megnéztem, töltöttem föl ötletet és ha nyerek, bizony nem adok senkinek..😄😛
hmmm, ez a nekem való nyereményjáték! gondolkoztam is hogy kéne valami ötletes videót készíteni, de még fogalmam sincs milyen gépet lennék képes utánozni .
na gyerekek, ha csokit akartok, akkor én tudom a tutit😊 A kitkatnek van most egy új nyereményjátéka, amivel egy karton csokit lehet nyerni (meg pénzt is, de én inkább a csokit preferálom😊). Nézzetek rá a www.gepszunet.hu oldalra, ott részletes info van errõl...
nem csak te lettél mániákus, szinte mindenki imádja a csokit <#hawaii>#hawaii>
én bármikor, bárhol képes vagyok szinte töménytelen mennyiségben magamba tömni. gyerekkoromban biztos túl sokat kaptam..nem tudom miért lettem ilyen maniac.
nem is kell kifogás, ha szeretjük a csokit, akkor essünk csak neki, ha megkívánjuk 😛
nálam ez nem idõ függvénye, bár az tény, hogy néha kellenek az apró kifogások, amik miatt csokit ehetünk😊
ja, az az energia ami mûködtet, mi? néha én is így érzem.. rossz idõ van ma, így ezért is csokizom..😄
én nem kaphatnék csokimérgezést, mivel a csoki lételemem. Nélküle üres lenne.... a pocim😊
na, mi újság ma emberek? mindenki csoki meg egyéb mérgezést kapott??😄
😄 maTomi, vajon mire gondolsz..😄 hát igen, két jó dolog , ill három lehet egy este: jó film, finom csoki és egyéb szépségek..😄
Hát a csoki te butus 😊 Meg más is, de azt inkább nem részletezném 😉
estére h még jobban hízzanak a nõk, férfiak???
Ha nem Magyarországon élnék,biztos bevállalnám...De most marad az epekedés meg a külföld....
Most akkor mi maradjon estére? 😊
A szünet cigire és kávéra való, nem csokira. Az maradjon estére
tudod, inkább sajnálom magam és zabálom a boldogsághormonakat tartalmazó csokimat.😄
mert a fõnököm egy terrorista..😞 és amúgyis. ez egy baszott nagy irodaház, mire kijutnék, vége a szünetemnek, de kösz a tanácsot, majd a gazd-i válság kellõs közepén fölmondok és keresek mást..😛
Szünetbe miért is kéne csokit zabálni? Menj ki levegõzni, igyál egy kávét oszt jól van.. Egyébként meg válassz olyan munkát amit szívesen csinálsz, hogy ne kelljen epekedni a szünetek után
én is küldtem be, sosem lehet tudni. ha van még ilyenetek, küldjétek el akár priviben, akár itt. jó lenne vmit vhol nyerni..😊
Én ötleteket küldtem be, de ahogy láttam, már volt egy-két frappánsabb :S De hátha nyerek egy kevés csokit
Néha van úgy, hogy sehogy!
na, megnézem már ezt az oldalt én is. pláne ha nyerhetek vmit!!😄😛
Cseszd meg, ez tényleg jó. Feltöltöm egy gyerekkori videómat, amin tûzoltóautót játszom. Az is gép?
Ezért mi a nyeremény?
Ezért mi a nyeremény?
http://www.gepszunet.hu
Itt lehet.
Itt lehet.
hát ha nyersz, adj nekem is, vagy oszd meg velem, hol lehet nyerni.. én is akarok!!!😊
Jó,de legyen benne cseresznye íz is:xD Megfogadtam,hogy édességeket csak nyerni fogok mostantól😄<#nyes>#nyes>
hát, én akkor már inkább a csokit választom..😉 míg elmajszolom, van egy kis idõm élvezni a tavaszt. kinyitom az ablakot és hagyom h a nap besüssön..😊
na, mi van veletek dolgozó méhecskék?😊 én éppen szünetelek és rátok gondoltam..😊
jóbebaszok<#idiota>#idiota>
sztem mi kirándulunk. csak azt nem tudom még h merre. vmi jó kis dimbes dombos táj kellene.. messze az irodától, a gépektõl. ahogy Rousseau mondaná, vissza a természethez!!
jaj,énis úgy várom a hétvégét😊már szinte visszafelé számolom a perceket😊nem ronthatja el semmi a kedvemet,még a robotolás sem😊<#vigyor2>#vigyor2>
Dynam!c 😊😊
@berreg, igenigen, csak pár órát kell már kibírni, tartsünk ki addig! 😊
ki mivel fogja tölteni a hétvégéjét? mi motorkiállításra megyünk a hungexpo-ra ha minden igaz.. gépek. már megint. még mindig. dehát ez van, a férfi az úr a háznál..
@berreg, igenigen, csak pár órát kell már kibírni, tartsünk ki addig! 😊
ki mivel fogja tölteni a hétvégéjét? mi motorkiállításra megyünk a hungexpo-ra ha minden igaz.. gépek. már megint. még mindig. dehát ez van, a férfi az úr a háznál..
Oldal 1 / 2Következő →