94
Mindenkinek, aki elfáradt a melóban és éppen szünetet tart..:)
  • giffon
    Jó,de legyen benne cseresznye íz is:xD Megfogadtam,hogy édességeket csak nyerni fogok mostantól:D
  • berreg
    hát, én akkor már inkább a csokit választom..;) míg elmajszolom, van egy kis időm élvezni a tavaszt. kinyitom az ablakot és hagyom h a nap besüssön..:)
  • röfinaator
    Ha csak ez a két opció van, akkor már inkább csak csokiznék...
  • ppmarci
    Tekerjünk egy cigit, és repüljünk! Vagy csak simán együnk meg egy csokit
  • berreg
    na, mi van veletek dolgozó méhecskék?:) én éppen szünetelek és rátok gondoltam..:)
  • LordAdam911
    TARTSÜNK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!44444444444444444444négynégy
  • neoG
    jóbebaszok
  • berreg
    sztem mi kirándulunk. csak azt nem tudom még h merre. vmi jó kis dimbes dombos táj kellene.. messze az irodától, a gépektől. ahogy Rousseau mondaná, vissza a természethez!!
  • jojo10
    jaj,énis úgy várom a hétvégét:)már szinte visszafelé számolom a perceket:)nem ronthatja el semmi a kedvemet,még a robotolás sem:)
  • jaszmin76
    Dynam!c :):)
    @berreg, igenigen, csak pár órát kell már kibírni, tartsünk ki addig! :)
    ki mivel fogja tölteni a hétvégéjét? mi motorkiállításra megyünk a hungexpo-ra ha minden igaz.. gépek. már megint. még mindig. dehát ez van, a férfi az úr a háznál..
  • berreg
    hú, látom jól elkanyarodott a téma a melóról.. na sebaj? ma már péntek van, holnap pihi és csak hétfőn vedlek vissza géppé...:S
  • Dynamic
    japánban munka közben kötelező jelleggel szünetet tartanak meghatározott időnként.

Magyarországon a szünetek közben kötelező jelleggel dolgozgatnak meghatározott időnként..
  • n3whous3
    púúúúúúúú
  • BenderRodríguez
    Tarcsunk.
  • tenkenorman
    elég fáradt lehetsz. Na én tartük egy küs szünütüt.
  • tugyiti
    kopasz T sündisznóK EEEEEEEEeeeőőőőőőőőővé
  • rumkola
    mi az a tartsün?
    :D
  • rooney8
    De egyszer eljön a terminátorok ideje
  • akyyy
    hát aki nem érti a viccet az rossz ember
  • jojo10
    Hát szünet mindenkinek kell,nem vunk gépek!!!
  • milu00
    ne haragudj,de tényleg félreértettél minket.Szinte mindannyian jeleztük vhogy, hogy irodai munkát végzünk..természetesen egy olyan hivatás,mint a mentősöké teljesen más..ezt ők is tudják,és nem állnak meg netkávézóba...
  • jaszmin76
    pontosan...:) kávé, cigi, zene, ezek együtt járnak..
  • nájkiki
    és közbe tolsz egy cigit mi? :)
  • berreg
    úristen, te hol élsz, ne haragudj. egy irodai melót össze sem lehet hasonlítani egy mentős munkájával!!!! amúgyis, mikor nincs hívás, ők is pihennek. a szünetet sztem senki sem úgy értette ahogy te..:S
  • jaszmin76
    én sajna a dohányzós szenvedélyemnek élek..:( egyszer majd csak leszokok róla. vagy előkapom az MP3 lejátszómat és meghallgatok valamit..
  • akyyy
    hmm, épp valami baleseted van, jönne a mentő, de azt monjda, tartsunk szünetet megáll netkávézóba és elsgzik vagy egy órácskát:P
  • berreg
    jó a videó, tetszett nekem is. elég elvont, de sebaj. a szünet mindig kell. utána könnyebben megy a meló, akárki akármit mond.
  • Accera
    Tudjátok mit, a sok okoskodás helyett, küldjetek be ti mivel múlatjátok az időtöket a szünetben...ezen kívül.
  • milu00
    mármint nájkiki hozzászólására gondoltam...
  • milu00
    hát ez mien igaz!!! a videó meg nagyon jóóó!!:)
  • Csesza
    :)
  • Sanyix
    Nem, hanem a zorbán miatt a patásördög nem hagyja szegény ferkót érvényesülni :D
  • nájkiki
    Lényeg a lényeg, hogy szünet kell, de az egyensúlyt szerintem soha nem fogják megtalálni, szóval a munkáltató mindig azt akarja hogy a dolgozó minél többet dolgozzon, a munkás pedig ha tehetné egész nap pihenne!
  • Baszkurátor
    Először is senki sem állította, hogy a 10 vagy akárhány perces szünetek miatt.Másrészről meg teljesen mindegy, hogy mi miatt.
  • Montanosz
    én tavaly május óta tartom a szünetet, de már meguntam és jelentkeztem közmunkára)))
  • tigeroo
    diggieman idézet (Y)
  • berreg
    tudjátok, ahogy mondják, have a break, have a kit kat!!! nem kell ezt olyan komolyan venni!!! vettem egy csokit a büfében, pont egy kit kat-et.. megzabálom és kész. már jobban is vagyok. mikor létrehoztam ezt a fórumot, nem gondoltam h ilyen szélsőséges megnyilvánulások lesznek.
    szünet igenis kell!
  • jaszmin76
    szünet -> jóga...:) már ha van hozzá hely az irodában
  • nájkiki
    javítva :)
  • Csesza
    tartsünk :SAD:AS:DAS:D:SA:DASdadasdsad