94
Mindenkinek, aki elfáradt a melóban és éppen szünetet tart..:)
-
#54 Jó,de legyen benne cseresznye íz is:xD Megfogadtam,hogy édességeket csak nyerni fogok mostantól:D -
berreg #53 hát, én akkor már inkább a csokit választom..;) míg elmajszolom, van egy kis időm élvezni a tavaszt. kinyitom az ablakot és hagyom h a nap besüssön..:) -
#52 Ha csak ez a két opció van, akkor már inkább csak csokiznék... -
#51 Tekerjünk egy cigit, és repüljünk! Vagy csak simán együnk meg egy csokit -
berreg #50 na, mi van veletek dolgozó méhecskék?:) én éppen szünetelek és rátok gondoltam..:) -
#49 TARTSÜNK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!44444444444444444444négynégy -
neoG #48 jóbebaszok -
berreg #47 sztem mi kirándulunk. csak azt nem tudom még h merre. vmi jó kis dimbes dombos táj kellene.. messze az irodától, a gépektől. ahogy Rousseau mondaná, vissza a természethez!! -
jojo10 #46 jaj,énis úgy várom a hétvégét:)már szinte visszafelé számolom a perceket:)nem ronthatja el semmi a kedvemet,még a robotolás sem:) -
jaszmin76 #45 Dynam!c :):)
@berreg, igenigen, csak pár órát kell már kibírni, tartsünk ki addig! :)
ki mivel fogja tölteni a hétvégéjét? mi motorkiállításra megyünk a hungexpo-ra ha minden igaz.. gépek. már megint. még mindig. dehát ez van, a férfi az úr a háznál.. -
berreg #44 hú, látom jól elkanyarodott a téma a melóról.. na sebaj? ma már péntek van, holnap pihi és csak hétfőn vedlek vissza géppé...:S -
#43 japánban munka közben kötelező jelleggel szünetet tartanak meghatározott időnként.
Magyarországon a szünetek közben kötelező jelleggel dolgozgatnak meghatározott időnként.. -
n3whous3 #42 púúúúúúúú -
BenderRodríguez #41 Tarcsunk. -
#40 elég fáradt lehetsz. Na én tartük egy küs szünütüt. -
#39 kopasz T sündisznóK EEEEEEEEeeeőőőőőőőőővé -
rumkola #38 mi az a tartsün?
:D -
#37 De egyszer eljön a terminátorok ideje -
#36 hát aki nem érti a viccet az rossz ember -
jojo10 #35 Hát szünet mindenkinek kell,nem vunk gépek!!! -
milu00 #34 ne haragudj,de tényleg félreértettél minket.Szinte mindannyian jeleztük vhogy, hogy irodai munkát végzünk..természetesen egy olyan hivatás,mint a mentősöké teljesen más..ezt ők is tudják,és nem állnak meg netkávézóba... -
jaszmin76 #33 pontosan...:) kávé, cigi, zene, ezek együtt járnak.. -
nájkiki #32 és közbe tolsz egy cigit mi? :) -
berreg #31 úristen, te hol élsz, ne haragudj. egy irodai melót össze sem lehet hasonlítani egy mentős munkájával!!!! amúgyis, mikor nincs hívás, ők is pihennek. a szünetet sztem senki sem úgy értette ahogy te..:S -
jaszmin76 #30 én sajna a dohányzós szenvedélyemnek élek..:( egyszer majd csak leszokok róla. vagy előkapom az MP3 lejátszómat és meghallgatok valamit.. -
#29 hmm, épp valami baleseted van, jönne a mentő, de azt monjda, tartsunk szünetet megáll netkávézóba és elsgzik vagy egy órácskát:P -
berreg #28 jó a videó, tetszett nekem is. elég elvont, de sebaj. a szünet mindig kell. utána könnyebben megy a meló, akárki akármit mond. -
Accera #27 Tudjátok mit, a sok okoskodás helyett, küldjetek be ti mivel múlatjátok az időtöket a szünetben...ezen kívül. -
milu00 #26 mármint nájkiki hozzászólására gondoltam... -
milu00 #25 hát ez mien igaz!!! a videó meg nagyon jóóó!!:) -
Csesza #24 :) -
#23 Nem, hanem a zorbán miatt a patásördög nem hagyja szegény ferkót érvényesülni :D -
nájkiki #22 Lényeg a lényeg, hogy szünet kell, de az egyensúlyt szerintem soha nem fogják megtalálni, szóval a munkáltató mindig azt akarja hogy a dolgozó minél többet dolgozzon, a munkás pedig ha tehetné egész nap pihenne! -
#21 Először is senki sem állította, hogy a 10 vagy akárhány perces szünetek miatt.Másrészről meg teljesen mindegy, hogy mi miatt. -
#20 én tavaly május óta tartom a szünetet, de már meguntam és jelentkeztem közmunkára))) -
#19 diggieman idézet (Y) -
berreg #18 tudjátok, ahogy mondják, have a break, have a kit kat!!! nem kell ezt olyan komolyan venni!!! vettem egy csokit a büfében, pont egy kit kat-et.. megzabálom és kész. már jobban is vagyok. mikor létrehoztam ezt a fórumot, nem gondoltam h ilyen szélsőséges megnyilvánulások lesznek.
szünet igenis kell! -
jaszmin76 #17 szünet -> jóga...:) már ha van hozzá hely az irodában -
nájkiki #16 javítva :) -
Csesza #15 tartsünk :SAD:AS:DAS:D:SA:DASdadasdsad