Tartsünk szünetet!!!

← ElőzőOldal 2 / 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hú, látom jól elkanyarodott a téma a melóról.. na sebaj? ma már péntek van, holnap pihi és csak hétfõn vedlek vissza géppé...:S
Dynamic
japánban munka közben kötelezõ jelleggel szünetet tartanak meghatározott idõnként.

Magyarországon a szünetek közben kötelezõ jelleggel dolgozgatnak meghatározott idõnként..
n3whous3
púúúúúúúú

púúúúú

Tarcsunk.

tenkenorman
elég fáradt lehetsz. Na én tartük egy küs szünütüt.

http://www.tenke.hu

tugyiti
kopasz T sündisznóK EEEEEEEEeeeõõõõõõõõõvé
mi az a tartsün?
😄

fotográfik kolomp edisön :D

rooney8
De egyszer eljön a terminátorok ideje<#eplus2>

Vigyáznom kell magamra, mert bel?lem csak egy van, mások többen vannak, ?ket könnyebb pótolni.

akyyy
hát aki nem érti a viccet az rossz ember

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

Hát szünet mindenkinek kell,nem vunk gépek!!!
ne haragudj,de tényleg félreértettél minket.Szinte mindannyian jeleztük vhogy, hogy irodai munkát végzünk..természetesen egy olyan hivatás,mint a mentõsöké teljesen más..ezt õk is tudják,és nem állnak meg netkávézóba...
pontosan...😊 kávé, cigi, zene, ezek együtt járnak..
és közbe tolsz egy cigit mi? 😊
úristen, te hol élsz, ne haragudj. egy irodai melót össze sem lehet hasonlítani egy mentõs munkájával!!!! amúgyis, mikor nincs hívás, õk is pihennek. a szünetet sztem senki sem úgy értette ahogy te..:S
én sajna a dohányzós szenvedélyemnek élek..😞 egyszer majd csak leszokok róla. vagy elõkapom az MP3 lejátszómat és meghallgatok valamit..
akyyy
hmm, épp valami baleseted van, jönne a mentõ, de azt monjda, tartsunk szünetet megáll netkávézóba és elsgzik vagy egy órácskát😛

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

jó a videó, tetszett nekem is. elég elvont, de sebaj. a szünet mindig kell. utána könnyebben megy a meló, akárki akármit mond.
Tudjátok mit, a sok okoskodás helyett, küldjetek be ti mivel múlatjátok az idõtöket a szünetben...ezen kívül.
mármint nájkiki hozzászólására gondoltam...
hát ez mien igaz!!! a videó meg nagyon jóóó!!😊
😊

Sanyix
Nem, hanem a zorbán miatt a patásördög nem hagyja szegény ferkót érvényesülni 😄

Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)

Lényeg a lényeg, hogy szünet kell, de az egyensúlyt szerintem soha nem fogják megtalálni, szóval a munkáltató mindig azt akarja hogy a dolgozó minél többet dolgozzon, a munkás pedig ha tehetné egész nap pihenne!
Baszkurátor
Elõször is senki sem állította, hogy a 10 vagy akárhány perces szünetek miatt.Másrészrõl meg teljesen mindegy, hogy mi miatt.

Montanosz
én tavaly május óta tartom a szünetet, de már meguntam és jelentkeztem közmunkára)))

http://www.kompletta.hu/ http://yanet.hu/

tigeroo
diggieman idézet (Y)
tudjátok, ahogy mondják, have a break, have a kit kat!!! nem kell ezt olyan komolyan venni!!! vettem egy csokit a büfében, pont egy kit kat-et.. megzabálom és kész. már jobban is vagyok. mikor létrehoztam ezt a fórumot, nem gondoltam h ilyen szélsõséges megnyilvánulások lesznek.
szünet igenis kell!
szünet -> jóga...😊 már ha van hozzá hely az irodában
tartsünk :SAD:AS😄AS😄:SA😄ASdadasdsad

Agyhalál ez a mai nap! Munkaundoritisz járvány.
Droid mintapéldány:
http://www.youtube.com/watch?v=rSc_nrut7wM
Hát nem tudom, hogy a 10 perces szünetben érdemes-e elmenni futni!!! 😊 De majd megkérdezem a fõnökömet, hogy mit szól hozzá!
Carlos
De nem a 10 perces szünet miatt!

Þór vígi þessi rúnar

Baszkurátor
Japán nagyon nagy bajban van.

Japán gazdaságának kibocsátása éves szinten 12,1 százalékkal volt kisebb a múlt év utolsó negyedében az egy évvel korábbinál. Ilyen mértékû visszaesésre 1974 óta nem volt példa. A visszaesés fõ oka az exportkereslet és a háztartási kiadások összeomlása. A kivitel értéke a negyedik negyedévben a harmadikhoz képest 13,8 százalékkal esett, a csökkenés januárban is folytatódott.

Az ország gazdasági recessziója drámai mértékben mélyült, hiszen a tavalyi harmadik negyedévi éves szintû GDP-csökkenés 3,2 százalékot ért el. A japán ipar szinte leállt azóta - értékelték az újabb adatokat az elemzõk, akik szerint nem kizárt, hogy az idei elsõ negyedév teljesítménye közel lesz a tavalyi utolsóhoz, azaz kétszámjegyû gazdasági visszaesés várható. Erre az évre az IMF 2,6 százalékos GDP-csökkenést jósol Japánban, miközben például a JPMorgan elemzõje 7,7 százalékos visszaesést vár.

pajti
a héten én is szünetet tartok 😄 táppénz XD

Hát akkor nekem japán stílusú a munkahelyem, óránként van 10 percem és lecsesznek ha kések akár 1 percet is! 😊
Apus
egésznap szünetet tartük. muttolok éppen 😊

Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.

erre ott a chat... -.-

-tRs-Landor

japánban munka közben kötelezõ jelleggel szünetet tartanak meghatározott idõnként.. Lehet, hogy õk meg azért tartanak ott, ahol, nem?...😊
cenobite
Igen, erre van többekközt az sg többezer topicja! 😄

gamertag: kenobita

néha kell egy kis szünet, h az ember ne gajduljon bele a melóba...
tigeroo
ezért tart ott az ország ahol 😄D

létrehoztam ezt a fórumot, azoknak a szegény sorstársaknak, akik ugyanúgy elfáradtak a melóban ahogy én..😊 jöjjünk össze mindig és csevegjünk!!!😊
mindjárt elalszok, fáj a fejem és éhes is vagyok..😞
← ElőzőOldal 2 / 2