Melyik filmben mondták?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Megl?tte szomszédját, mert telepatikusan er?szakolta feleségét " "Hívekkel verekedett össze a plébános Ausztriában"
Garbage day?!
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Gigabyte EX58-UD5; Intel Core i7 920; ASUS NV8800GTX 768M; Corsair XMS3 6GB DDR3 1600; CM550GX;
- Ezt mégis hogy érted?
- Úgy hogy lõttél mindenkire! A boltban, emlékszel?
- Emlékszem, baszd meg, de bekapcsolták a riasztót. Megérdemelték.
Yo, Bitch!
Gigabyte EX58-UD5; Intel Core i7 920; ASUS NV8800GTX 768M; Corsair XMS3 6GB DDR3 1600; CM550GX;
Garbage day?!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
- Nem, milyet?
- Arra vágyom, hogy egyszer vadállatok tépjenek szét!
- Emberek, vessetek a mókusok közé!"
Ale Alonso! poppe fan club™
Garbage day?!
Vera néni :D
ja, és múlt héten tv-ben is volt
Garbage day?!
Garbage day?!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Garbage day?!
esetleg egyet: this is the beginning...stb. stb <#idiota>#idiota>
Garbage day?!
szal golyóbis 699999.
és még mindig nem tudom. pedig filmes adatbázis agyam van:)
MJ rulz Pink Team The Only One
golyó én is passzolok ;)
Racism is a weapon of mass destruction!
nah akkor még egyszer le´rom hogy tiszta legyen :
"Én mindig is jó szándékú gyerek voltam, csak mire a szándékom végére értem, rossz lett."
GGMU
Vain ei kuulu terroristien käsiin! CS. N. T. K. K.! SG az a hely ahol sunyi módon csöndben törölgetik a hozzászólásokat, indok nélkül. ;)
"Én mindig is jó szándékú gyerek voltam, csak mire a szándékom végére értem, rossz lett."
GGMU