Melyik filmben mondták?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Nem igazán szép dolog a kisebbet pofával belenyomni egy tortába, fõleg nem az én tortámba."
ez angolul lesz, mert a film angolul volt a moziban, felirattal
"There's no school like oldschool, and I'm the fucking headmaster!"
könnyeb mint aminek látszik ;)
Racism is a weapon of mass destruction!
Tiéd a pálya...
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
kell még help?
Akkor, ennek itt mögöttünk két gázpedálja van, és tövig nyomja mindketõt!"
talán valamelyik mad max
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
"Akkor, ennek itt mögöttünk két gázpedálja van, és tövig nyomja!"
Többféle forditásban is láttam ez az egyik!
Xbox360,Gamecube,Sega Megadrive,Sega Master System,Dreamcast,Ps2,NES,DSi,Snes,Atari Lynx,2600,520St,800XL,C16,C64.
Garbage day?!
pedig könnyû darab:)
Garbage day?!
"Isten velünk van mert õ is utálja a jenkiket!
Isten nincs velünk, mert az idiótákat is utálja."
"Amikor elõször láttam ezt a mexikóit már akkor bajt szimatoltam. És hagymaszagot."
Þór vígi þessi rúnar
Garbage day?!
"Megmondom nektek, milyen lesz a tél. Hideg lesz, kurvanagy. Baromi szürke lesz. Soha el nem múló...életfogytig tartó.."
Garbage day?!
Garbage day?!
"Hirtelen kedvem támadt lelõni minden pandát amelyik nem kefél a fajfenntartásért... "
A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
\"First escape you own faults before you free yourself to critize others.\"
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az els? háromnak fáj az ára!
Þór vígi þessi rúnar