Hogyan lehetek lázas?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam
ÉS meg van az a rossz szokásom, hogy nem olvasok vissza egészen a topic eléjig...
Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol
Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Rá pár napra meghalt
\"If in doubt, flat out!\"
\"If in doubt, flat out!\"
Kívánok neked egy tartósabbat, aztán csak észbekapsz -.-
Nekem amikor tüdõgyulladásom volt szarni nem volt erõm, 2 hétig CSAK feküdni tudtam, és akkor nem egy halálos betegségrõl beszéltem... (Bár akár az is lehet)
inkább meleg tej spenóttal meg egy kis tökfõzelék és garantált a futás
Az élet nem játék.
Pussz.
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
:3
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Yo, Bitch!
Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
-ON: én sose játszottam még el hogy lázas vok de nem is nagyon akarom hogy az is legyek volt már hogy beszoptam egy fazsa kis vírust
39-40,5 Láz,fél óránként fosás,étvágy semmi,5-6 fajta gyógyszer és nagy ritkán hányás persze akkor amikor alulról is jött a barna maci..
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
én péntek délutántól mostanáig rosszul vagyok..
fáj a torkom (nyelni is alig bírok), 39-40 fokos láz, orrom tele van állandóan, fáj a fejem, ja és egy rakás keserû gyógyszert is kell szednem.
szombattól keddig olyan szarul voltam, hogy be se kapcsoltam a gépet pedig egy nap nem telik el anélkül h bekapcsolom.
inkább azt kívántam hogy iskolába mehessek.