Hogyan lehetek lázas?

Oldal 1 / 3Következő →

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
juj ez kemény vót!

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Mr Csé
kefélsz egy buzival és elkapod az aidst 😄

A félelem az elme gyilkosa Szembenézek félelmemel Hagyom hogy áthaladjonrajtam

maffioso
most már emléxem köszi😄

\"If in doubt, flat out!\"

BB7
<#shakehead><#nezze>
kovacsgellert
Gondoltam, de a jó modszert sokszor kell leírni. 😊

ÉS meg van az a rossz szokásom, hogy nem olvasok vissza egészen a topic eléjig...

89
elõtted kábé 128-szor leírták már

Autonómiát Székelyföldnek! \"A szeretet nem szűnik meg soha\" Pál apostol

kovacsgellert
Tudok egy jót: Nyeljél krétát. Garantált hatás, csak lehet, hogy az lesz az utolsó az életedben. 😛😛😛

LordAdam911
lehet azért nem ír a kedves témaindító mert kipróbálta
LordAdam911
nem olvastad, showder klubba volt 😄
nan76
tusolj le jó meleg vízzel mosd meg a hajad,aztán állj ki a hidegre pucéran 10-15 percre..tutti láz..meg tüdõgyuszi😊

Ha már egy embernek tetszik amit alkottam az maga a sikerélmény.Még ha Én vagyok az az egy valaki is

BB7
uhuhúú! 😄
Nekem is, odahányt a szõnyegre 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Hallottam egy emberrõl aki büszkén mesélte az orvosnál hogy õ döghúst evett
Rá pár napra meghalt

Narxis
Igaz! 😄

maffioso
általában a pudingok akik "Küszködnek" hogy ne legyeneket betegek már nem azért😄

maffioso
olvastam valahol, hogy csinálj soksok fekvõt mieloõtt méreted a lázat, meg hajszáritoval melegitsd a honod ajját, meg kenndbe izomlazitoval

zsolesz92
Más bazdmeg azzal küszköd, hogy ne legyen beteg, meg meggyógyuljon, te meg még beteg is akarsz lenni.

Kívánok neked egy tartósabbat, aztán csak észbekapsz -.-
Nekem amikor tüdõgyulladásom volt szarni nem volt erõm, 2 hétig CSAK feküdni tudtam, és akkor nem egy halálos betegségrõl beszéltem... (Bár akár az is lehet)

nyalogassá' döglöttmadarat azokban sok jódolog tenyészik<#eplus2><#bdead>

John Cena
ülj rá a tábor tûzre... és fentebb megy a hõfok😄

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

89
legalább élvezze az ízeket xD

Vagy hashajtó

89
banántól nem fosol...az megköti a székletet
inkább meleg tej spenóttal meg egy kis tökfõzelék és garantált a futás

Narxis
😄

Anaid
Megviseli a szervezetet. Csökkenteni kell. Tilos elõidézni.
Az élet nem játék.
Pussz.

Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...

BB7
Miért van még nyitva?
Az egész topik egy marhaság

sz4bolcs
Pl. úgy, hogy beteg vagy.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

DJ RX7
ja! pl.: szarrá kockulja magát

:3

Narxis
Mindenki azt kezd a saját életével amit akar.

Solten
Hadd tanuljon csak a saját kárán...

Saor Alba

Picizöldfül
am dühítõ tényleg emberek az hogy a fórumok segítség kérésre is jók,és ilyen esetben annyi baromságot lelehet írni, hogy egy ember egészsége is rámehet...szóval óvatosan ezzel,eleve adnék egy pofont a hülyegyereknek aki megnyitotta ezt a topikot,ha lógni akar akkor más módját válassza...(banán+pörkölt+tej kombó,tuti befosol,ha ez kell neked...)

Solten
ugy lehetsz faszan lazas

Saor Alba

DJ RX7
én elhiszem amit mondott. azért mertem kipróbálni, mert nekem a kávé és a különbözõ energiaitalok nem igen segítenek - nem emelik a pulzusom. szervezetem is szívós.

Csabesz6
: DDDDDDD

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

ForzaInter
De akinek magas vérnyomása van azt ki is lehet ezzel nyírni... Tényleg nem írt hülyeséget, én is megkérdeztem anyámat, oszt õ mondta. Mondjuk nem mintha ilyet kipróbáltam volna, meg amugy sicns ilyenre szükségem.

Yo, Bitch!

DJ RX7
és én pl. kávétól is alszok mint a bunda.

DJ RX7
kk. csak kár, hogy nem éreztem semmit. 😞

Picizöldfül
Nemnormális barmok, sóskávét ajánlani neki?Elment az eszetek? Biológia órán voltatok már egyszer is hülyegyerekek? Kávé=pulzus,vérnyomás emelkedés,NaCl=plusz nátrium bevitel->durva vérnyomásemelelkedés,kávé+só=szívroham/rosszullét hülyegyerekeknek! BARMOK

Pianista
ez a topic tetszikXD általánosban szoktam azt csinálni hogy megyek a suli fele, olyan lassan hogy már majdnem hátrafele megyek, elgondolom hogy milyen jó lenne otthon... hupsz 180° -ban megfordulni azt sicc a dokihoz😊 minimum 3 nap😊 ->hazamegyek, anyám üdvözöl: mit keresel itt már megint? XD

Leszek ideges, simogatlak meg fejszével! Az emberiség megérett a teljes resetre.

dragon11
Te az igazi mama2 vagy? hogy halnál éhen .:F

John Cena
mama2 stílus😄 szerintem a tesója..

Narxis
Ajaj, most ide fog jönni a mama2 különítmény.

<#wow3>

BB7
-.-<#wilting>
J0ceX
dugjatok fel a seggetekbe egy nagy faszt,oszt egybõl melegetek lesz szarházi csicska lelkûek ?:asd?:Asd😄?:?ASD

John Cena
én csak akkor meek orvoshoz ha "nagy" lázam van pl 38C kelek amúgy egész héten bajom volt Hétfõ-Kedd hõemelkedéssel tanultam orrom totál be dugulva most szerda és csüt most már csak orrom sazr 1 kicsit és a torkom fáj😄 holnap meg lessz az elsõ rutinom vezetés... Péntek 13😄
-ON: én sose játszottam még el hogy lázas vok de nem is nagyon akarom hogy az is legyek volt már hogy beszoptam egy fazsa kis vírust
39-40,5 Láz,fél óránként fosás,étvágy semmi,5-6 fajta gyógyszer és nagy ritkán hányás persze akkor amikor alulról is jött a barna maci..

DJ RX7
<#smile>

Narxis
huh, megnyugodtam.

Jaja sztem is orulj h nem vagy beteg. A mult heten az voltam es nagyon Sz@r.

LordAdam911
örülj neki hogy nem vagy beteg
én péntek délutántól mostanáig rosszul vagyok..
fáj a torkom (nyelni is alig bírok), 39-40 fokos láz, orrom tele van állandóan, fáj a fejem, ja és egy rakás keserû gyógyszert is kell szednem.
szombattól keddig olyan szarul voltam, hogy be se kapcsoltam a gépet pedig egy nap nem telik el anélkül h bekapcsolom.
inkább azt kívántam hogy iskolába mehessek.
Oldal 1 / 3Következő →