Obama feloldotta az embriói őssejt kutatás korlátait
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha pld. füvet szívsz nincs kedved annyira dolgozni "
Ezt meg nem tudom honnan szedted ezt a baromságot, vagy soha nem szívtál még, vagy ha a magad nevében beszélsz, lécci E/1-ben írd. Ha alapból egy életunt munkakerülõ típus vagy, nem csoda hogy beszívva se lesz több kedved dolgozni...
Gigabyte P55A-UD7, i7 860@4,4 ghz Saphire 5870
MI van akkor ha esetleg nincs is Isten bár én hiszek benne. De tegyük fel ha nincs legalábbis olyan formában mint ahogy az egyház képzeli akkor az egyház tulajdonképpen a degenerációval a szenvedéssel betegségekkel egyszóval a rosszal szembeni harcunkat hátráltatja. Tegyük fel hogy a vallást azért találták ki már réges régen hogy az átlag buta emberektõl pénzt szedjenek be és irányítani tudják õket. Az életet védik a szenvedést pártolják. Kicsit olyannak tûnik ez nekem mintha maga az ördög bújt volna bele abba a csuhába. A rózsa neve c film könyv is ezt pedzegeti és sajnos nekem úgy tûnik hogy ez nagyon sok esetben igaz.
Ha pld. füvet szívsz nincs kedved annyira dolgozni meg egy kicsit át is gondolod a helyedet a világban stb. néhányan ezért érzik magukat rosszul tõle. Kicsit kihoz a matrixból, és ez a mostani zsákmányoló embereket egész életükön keresztül dolgoztató hatalomnak egyáltalán nem érdeke. Sõt kifejezetten veszélyes. Na ezért nem legális a drog fõleg. Az egészségetekre nagyívben szarnak. Sõt.
A szomorú helyzet hogy már túl sokan vagyunk. Akkor lenne jó világ ha még azelõtt mielõtt pld. kiirtottuk az európai erdõk 80 százalékát minden embert kiherélnek aki egynél több gyereket csinál.
Ha - arra járván - mondasz te is egy-két bókot a két házi oltár felé, az megerõsítésül szolgál, és hálás pillantásokban lesz részed. Néha egyéb jutalmakat is kapsz. Ha e két oltár közül bármelyiket valamilyen módon és mértékben megsérted, az - a sértés mértékétõl függõen - elég nagy indulatokat vagy dühöt fog kiváltani. Különben az érintett személy (mármint az oltárok szolgálója) kijavítja a károkat, néha elég gyökeres renoválást is elvégez, és beállítottságától függõen reagál a "merénylõk" újabb "támadásaira", ill. fogadja a bókolók bókjait. A szerepek cserélõdnek.
Amúgy, persze, igazad van, mindez érvényes rám is.
Kara kánként folytatom tanításom.
1. Nem tudhatod, hogy a bíráló mekkora tudással rendelkezik errõl, vagy arról, hacsak nem vagy gondolatolvasó.
2. Igen, az ember már csak olyan, hogy állandóan ellenséget keres. Bizonyíték rá, bármelyik nép történelme. Az emberek háborúkat szoktak kirobbantani, mielõtt jódolgukban megvesznének. Mondhatni önvédelmi szokás.
3. Az csak természetes, hogy mindenki kimazsolázza a számára elõnyös dolgokat. Van errõl közmondás is, miszerint: Minden szentnek maga felé hajlik a keze. Naná, hogy az ember igyekszik kidomborítani a pozitívumait, és a negatívumait leplezni. Ahogy az elsõ randevún sem fingunk, böfögünk, káromkodunk, és nem valljuk be, hogy ugyanolyan büdös a lábunk, mint másoknak. Nem hazudunk, csak nem bontjuk ki az igazság minden részletét! <#eplus2>#eplus2>
A szenvedés az az, amitől az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.
Bajtársak kitartás! - Jogos Önvédelem, youtube
Mindössze az zavar, hogy:
1. úgy bíráltok valamit, most épp a pápát, hogy fogalmatok sincs róla, hogy mit állít, vagy miért állít,
2. állandóan ellenséget kerestek, nem tudtok élni ellenség nélkül
3. manipuláljátok az információkat
4. jogok terén kimazsolázzátok azt, ami nektek elõnyös, és szartok arra, ami nem elõnyös, meg úgy egyáltalán semmibe vesztek mindent (értéket, kultúrát stb.)
5. nem tudtok viselkedni.
mellesleg még mindig problémát okoz ezzel a gondolatmenettel, hogy ez a bizonyos lombik embrió nem "valaki"...
Minden jog fenntartva!
Mindazonáltal én nem fenyegettelek semmivel, hogy ne írj arról ide amirõl csak akarsz. Nem kell az én írásomra sem válaszolnod, de még csak elolvasnod sem azt. Nem fog senki ezért lecsukni, kiátkozni, megkövezni, de még csak a társadalom megvetése sem sújt le rád. (Legalábbis remélem, hogy ezek egyike sem következik be.)
Még az alább írt bejegyzésed ellen sem tiltakozom, annak ellenére, hogy te annak tartalma szerint számomra nem tennéd lehetõvé azt, ami szerinted, számodra jár. Mégpedig azt, hogy leírjam a véleményem, és azt, amit számomra jelentett ez a cikk.
Azt pedig, hogy ki mit érdemel, remélem nem te döntöd el sem most, sem bármikor.
Minden jog fenntartva!
Hányszor kell neked elmagyarázni, hogy a pápa sajtóban közölt kijelentései a te lelkivilágodat nem befolyásolják, nincsenek rá hatással, mer továbbra is öntöd ide a buta szöveged, amint a mellékelt ábra mutatja. Gondolod, hogy nekünk muszáj tûrnünk a végtelenségig ezt a végtelen butaságot, amelyet erre a fórumra rákényszerítesz? Mert azt gondolom te is látod, hogy az itt közölt cikkbõl kiragadtál egy mondatot, és azon lovagolsz napok óta, és az õssejtkutatás érdemi kérdéseirõl itt már egyetlen szó sem esik, mert te elvitted a vitát, erõszakosan, egy idióta irányba.
Mert engem érdekelt volna, hogy mégis mi a lényege ennek az egész õssejtterápiának, milyen hasznom lehet belõle nekem, vagy milyen haszna lehet a rokonaimnak, a honfitársaimnak vagy az emberiségnek?
Nem mintha nem tudnék magam is elég sok mindent errõl a témáról, de ha idõnként beesik ide egy-két szakavatott fórumozó, mint pld. DCsabaS is, akkor lehetne megtudni többletinfókat.
Vagy: nem feltétlenül tudományos alapkutatás, de kurvára érdekelne engem, hogy volt-e valamelyik fórumozó vagy esetleg rokona ilyen õssejtterápiás kezelés alatt. Mert a tévében lehetett hallani olyan híradásokat, sõt riportokat, hogy emberek elmennek Kínába, fizetnek pár milliót, és meggyógyulnak ilyen-olyan nyavalyákból.
Érted?
Kiforgatod a szavaim, és olyat tulajdonítasz nekem, amit sosem állítottam!
Én azt állítom, hogy a kényszerítés, valaminek a ráerõltetése másra, az _nem_ szólásszabadság!
Pont ellenkezõjét állítom annak, mint amit nekem tulajdonítasz!
Éppenséggel te állítod azt, hogy a szólásszabadság azt jelenti, rákényszerítheted másokra a saját meggyõzõdésedbõl adódó normáidat!
Én éppen azt kérdezem: milyen jogon akarja ráerõltetni bármely vallás/egyház másokra a saját normáit?
(Az már csak hab a tortán, ha a szólásszabadság mögé akar bújni, miközben maga semmibe veszi az alapvetõ emberi jogokat.)
Szóval te állítod azt, hogy az, amikor valakit rákényszerítenek bizonyos, egyház által hirdetett normák betartására (akár a munkája elveszésével, akár törvényi úton, akár kiátkozással, akár megkövezéssel, akár megégetéssel, csonkítással, ez már csak fokozat kérdése), az nem más, mint a szólásszabadság, a vélemény elmondása.
Minden jog fenntartva!
Vagy mégse. Én akkor se mondanék halálos ítéletet senkkire, ha ezzel ismerõsömet vagy akár magamat menthetnék meg.
Just avoid to falling into the hands of terrorists.
és ezt BIZONYÍTANI is tudod?vagy csak te is HISZED, hogy a szabad akaratod nem Istentõl kaptad.
"Én pl ja, hiszek az ufokban. Nevetséges vagyok?"
Nem feltétlenül. Én például hiszek Istenben is meg az ufokban is.
Inkább hiszek el egy ilyen storyt mint egy Istennel kapcsolatosat.
Én leszarom, hogy ki mit gondol, de hogy a szabad akaratom nem Istennek köszönhetem, az kurvabiztos. Sztem nagyonloál ez a szöveg.
Az viszont, hogy nagyon le tud rakódni az igaz és hajlamos eggyes anyagokat meggátolni abban, hogy a helyére kerüljenek(nem csak az tûdõben), viszont a szervezet általában minden idegen anyagra így reagál nem kizárólag erre, de nem sõrûn hallani olyat, hogy valaki túl sok fû fogyasztás miatt halt meg, mert képtelenség annyi füvet elszívni. Ellenben szintetikus drogoktól, sokkal többet hallani. Hozzáteszem a fûrõl könnyebb leszokni, mint az alkoholizmusról, az meg legális.
Errõl nekem kevés tudományom van, de szívesebben szívok el eggy nagyon minimális cigit, mert az alkoholtol iszonyatosan rosszul vagyok és csak 4 üveg sört ittam meg.
De szilveszter óta nem is alkoholizáltam, mert véletlenül nem és alapból mindakettõ rossz, de az elõbbirõl akkor is jobb véleménnyel vagyok.
Ráadásul még ezerszer jobb annál amit az utcán látni, hogy a figurák a zacskóból szívják a nitróhigitót. Az elszomorító, hogy elég sûrûn lehet ilyenekkel találkozni, de mér a villamosmegállóban kell a nitrohigitót szagolnom. Csinálja otthon és senkit nem érdekel.
Ülök othon, a szemétdombom, tetején, énekelek én.
rosszul tudod, a füvet azért illegalizálták, mert amerikában "ott" tudták megfogni a század elején és közepén a mexikói bevándorlókat. azoknak volt kedvelt szokása a marihuána fogyasztás, így bár kétségtelenül vannak roncsoló hatásai (pl a tüdõre nézve, bizonyos fogyasztási módszerek mellett), valójában eredetileg tisztán rasszista indíttatásból nyilvánították veszélyes kábítószernek...és sokakban még ma is ez a kép él róla.
ON
Nagyjából ez a véleményem softcore verziója, a hardcore-t meg gondolom nem nehéz kitalálni...
mit jelent az a mondat hogy "ehhez ugyanis rendszerint egy néhány napos emberi embrió elpusztítása társul"?
az egyház pedig nem a kutatásokat ellenzi, hiszen a betegségeket gyógyítanunk kell. csupán amellett tart ki hogy minden emberi lény egyszeri megismételhetetlen és Isten ajándéka... ezért pl nem az eész klónozást ellenzi, hanem az emberit. hiszen akkor nem lehetnének szõllõültetvényeink, mert minden egyes tõ egy jónak a klónja. de ez embereknél nem mûködik. még állatoknál se nagyon, láttuk mi lett szegény tehénbõl.
turbodezintegrátor :: a zűrzavar sohasem szemerkél: dézsából ömlik.
Ezek alapján tényleg csak azt tudom mondani, hogy nagy ívben kerüld el a többi ember társaságát, nehogy a véleményüket hallva azt gondold, hogy kényszerítenek arra, hogy te is egyetérts velük.
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Mégis, szerinted hol vannak a határai? Milyen módon szabad kényszeríteni valakit egy vallás elõírásainak vagy tanainak betartására, vagy akár azok hirdetésére?
Mik azok a módszerek, amelyeket te a szólásszabadsággal takarózva megengedhetõnek tartasz? Akár egy vallás/egyház érdekében, akár más hitet vallók részérõl?"
A szólásszabadság határait a demokratikus értékek mondják meg. Minden társadalmi csoportnak (egyesület, párt, egyház) a demokrácia szabályai szerint kell viselkedni, ha nem úgy tesznek, az állam végrehajtó szerve ténylegesen rákényszeríti õket ezekre a szabályokra - remélhetõleg.
Én például a politikai nyomás gyakorlását és a lobbizást (a szó pozitív értelmét használva) bármely társadalmi csoporttól elfogadom egy demokráciában. Fõleg egy ilyen kérdésben, amiben mindkét nézet egyszerûen hit - tudományos válasz nincs arra a kérdésre, mikortól ember az ember.
Annelise Michel
igen azt csinálja amit ígér...
Nehéz dió ez, kell róla beszélni, mert napjaink egyik problémája, de hogy mindkét tábornak is van igaza az is biztos: itt tényleg csak: AZ IGAZSÁG ODAÁT VAN!
Tudtommal õssejtet már klónozás vagy mia fene is sikerült mesterségesen a kutatóknak elõállitani
No igen a vita hangsúlya azon van, HOGYHA MÁR MINDENKÉPPEN ABORTÁL az nõ, akkor ne vesszen kárba, hát akkor sajnos így igen, akkor már használják fel, de nagyon nem helyeslem az abortuszt...
OFF téma lehet:
Mit hallunk ma a szakemberektõl? Vészesen fogy a lakosság, most jó példa itt a romák, õk nem abortálnak nyakra-fõre, de sajnos a mi fajtánkból, a fehérekbõl annál többen, oszt más fórumokon olvasva sokan sírnak, hogy MO-on lassan a romák lesznek többségben, nem a magyarok...ezért mondom etikai, erkölcsi és vallási szempontból is megkell vizsgálni....itt az emberi faj létérõl, no inkább nemzetek létérõl is szó van én szerintem, nézzétek el, ha most egy kolosszális hülye példával érveltem....
A bibliának semmi köze a kisdinnyékhez.
Egyébként azon gondolkoztam, hogy mekkora hülyeség már hogy pont a keresztények vannak ennyire a dolog ellen. Mert az korrekt ha egy ateista azt hiszi hogy hogy ha megölünk egy zigótát akkor az a "személy" már nem fog semmilyen más testben megszületni, na de egy keresztény csak nem gondolhatja azt hogy egy pár sejtbõl álló képzõdményben LÉLEK van?
Szóval én nem kívánok senkinek soha semmi rosszat, így most sem fogok, mert én erkölcsös ember vagyok, még ha az egyház nem is gondolja így (De kik õk hogy ezt megmondják? Pont az egyház, akiknek tetteitõl bûzlenek a történelemkönyvek. És tudom ma ez már egy másik egyház, igen, egy olyan egyház ahol pedofil papok vannak és még sorolhatnám, de ebbe most ne menjünk bele... És mielõtt bárki felhördülne, semmi bajom a hívõkkel, ez teljesen két különbözõ dolog, a hithez nincs szükség semmiféle egyházra, az mindenkinek a saját maga dolga.) Tehát azért csak ezek az emberek akik olyan rohadtul ellenzik ezt gondoljanak bele hogy mi lesz ha véletlenül (tényleg nem kívánom ezt senkinek, de sajnos bárkivel megtörténhet) õk vagy az õ szeretteik kerülnek olyan helyzetbe hogy segíthetett volna rajtuk ez a dolog? Tényleg csak abba gondoljunk bele hogy hány ember hal meg évente akin segíteni lehetne... Minden egyes év amivel késleltetik a dolgot emberek életébe kerül... Nem hólyagcsírák, EMBEREK életébe. És akkor most kinek nincs erkölcse, az egyháznak vagy nekem, õszintén?
Kösz! <#eljen>#eljen> A mai napig még nem sikerült rájönnöm, hogy kell az sg-re képet linkelni...
</off>
A szenvedés az az, amitől az ember jobbá válik. Csak túl kell élni.
Tegye fel a kezét, aki még soha nem tapasztalt olyat, hogy józan ésszel nem talál rá magyarázatot: paranormális jelenség
Gondolom az ufókban hiszel<#alien>#alien><#alien2>#alien2>
Tegye fel a kezét, aki még soha nem tapasztalt olyat, hogy józan ésszel nem talál rá magyarázatot: paranormális jelenség
Gondolom az ufókban is hiszel<#alien>#alien><#alien2>#alien2>
Mirõl vitatkozunk? Miféle gyógyszerrõl, eggyáltalán mire is jó?
A Bibliások nem tudom ,hogyan értelemznék ezt, de nem is érdekel, mert én is a gonosz vagyok és azt akarom, hogy kinõjön a kezem.
Vagy csak hogy a spermakészletem helyre áljon.
<#vigyor4>#vigyor4>