63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Routeres #21811 Mert hiányzik egy modell. Az editor próbálja betölteni azt a modellt, amire az .sco hivatkozik, ha nincs meg a modell, akkor dob egy hibaüzit. -
brian96 #21810 Hello
Miért van az editorban az hogyha rámegyek arra hogy load all! az objektumoknál hogy vár egy picit azután meg kiírja "Could not read the o3d gile! Datei nicht gefunden" ? -
OFF: Nem akarlak megsérteni de te minden áldott k*** napon mást akarsz csinálni ? , -
a sketchup 3ds export és a domorzatos import csak a pro verzióban van, így megveszed/torrentezed előbb -
Google Sketchup-nak van olyan ficsörje hogy google eart térképből kijelölt részletet másol be a scene-be domborzattal együtt, azt kiexportálod 3ds-be átkonvertálod o3d be vagy mibe, és hozzáigazítod a tile-okat! + érdekesség hogy ha nem fér ki, ezt többször is megismételheted, és a sketchup automatikusan egymás mellé rakja őket úgy hogy tuti passzoljanak, így megkíméled magad pár óra vagdosástól! -
matec1996 #21806 Hello hogy tudok pályát építeni mert akkor megcsinálnám a Nyíregyháza-nagykálló-kállósemjén-kisléta járatott és pályát valaki segitsen vagy google earth-ből bemásolom ugy létre lehet hozni valamint mélyk az a program amivel eltudnám készíteni ?? -
Routeres #21805 Érdekes.
Nekem olyan sutának tűnik a progi. Azt hiszem maradok az összevagdosós módszernél. :) -
busfun #21804 Sziasztok!
Egymilliárd évig kerestem a megoldást a valós pályaszerkesztést megkönnyítő Google Maps kérdésre, amit bár többen is kérdeztek, valahogy nem nagyon érkezett rá működő válasz. A következő videó részletesen bemutatja a Google Maps képének pályaszerkesztőbe importálását:
A szükséges program pedig innen tölthető hozzá:
GMS
Remélem segítettem többeknek ezzel. :) -
bence099 #21803 nem tudom le tölteni :// -
bazsiihmv #21802 helyesbítenék. van klíma benne, csak eddig nem jöttem rá. az a lényeg, hogy aki túlmelegedik, az kapcsolja be a klímát is és a ventilátort is -
Routeres #21801 Külön csomag, teljesen független a SimpleStreetstől, nem ír felül semmit, nem cserél le semmit. -
Ez a pályaépítőknek van. Még ha felül is íratnád a simplestreets-cel, akkor sem működne, viszont az alap Berlin sem... -
bazsiihmv #21799 én idáig ezzel kapcsolatban egy dolgot tapasztaltam, ami elég hülyén van megoldva. ha bekapcsoljuk a ventilátort, akkor a hűtővizet le lehet hűteni azonnal, viszont az utasteret meg elég durván felmelegíti. szóval én most úgy megyek, hogy kinti hőmérséklet alacsony, és amikor a buszban is kezd hideg lenni, akkor bekapcsolom a ventit, és a hűtővíz se forr fel, bár ez így életszerűtlen. ha esetleg ehhez is ügyeskedik valaki egy működő légkondi módosítást, akkor lehet, hogy jobb lesz :) -
BPY254 #21798 Én bemásoltam mappástól a játékba, de nálam semmi változás nincs.
Ezt valamivel felül kell írni? -
Azta, ez egyre jobb! -
gylacus #21796 Király! mindjárt ki is próbálom ;) -
Routeres #21795 Én meg meghoztam a magyarosított SimpleStreets csomagot. Elemek nevei kb. 90%-ban le lettek fordítva, illetve az objektek textúrája a nálunk jellemzőbb, aszfaltozott járdás verzióra lettek cserélve.
Használjátok egészséggel: HUN_SimpleStreets
Remélem mindenkinél hiba nélkül fog működni. -
omsidriver #21794 Javítottam a lámpák világításán.
http://noob.hu/2012/06/24/lampa.jpg -
Moges pályán 2 helyen van alagút. Egyik városban a ház alatt, illetve ahogy közeledsz Repülőtérhez a 300-as vonalon van még egy alagút a városon kívül. -
Routeres #21792 A Moges pályán azt hiszem volt, de ez kint van a természetben, nem egy ház alatt megy. Ez egyedii. :) -
Robi546 #21791 OFF: Szerintem is,lol XD -
Hmm... Más pályákban voltak egyáltalán alagutak? -
OFF: Szerintem nyárra gondolt... XD -
Szép munka, gratulálok és szuper a visszafordulás is! Üdv. -
Routeres #21787 Kellemes vasárnap reggelt!
Íme az alagút Börzsönyben:
-
OFF:Milyen gyár? -
Uhh tényleg észre re se vettem.KöszI!
-
OFF: De, az. -
Robi546 #21783 OFF: Csinálok egy OMSI Websablont,weboldalakra majd ha kész lesz teszek be róla képet akinek kell az majd írjon privátba. Photoshop/PHP -ben készül. -
Robi546 #21782 Ja akkor bocs. :) -
gylacus #21781 nem kmz? -
2156 #21780 Ezért írtam, hogy a 2xx-eseket nem tudom :). A 300-asok viszont már a házasság után jöttek a Mercivel. Egyébként vicces a dolog, mert ha jól tudom korábban a Neoplan meg pont a Mercit részesítette előnyben, ezek keresztbe fonódtak össze :).OFF: -
A pálya mellé van valami Google Earth kiterjesztéses fájl (vmi k**..) mellékelve, amin a pálya be van jelölve. A pálya mentén tényleg nincsen se homok, se sivatag. -
halaszfi #21778 OFF:Ez óriási nagy baromság.A Nílus mentén ugyanúgy van fű, mint európában. -
Robi546 #21777 Amúgy meg úgy próbáld meg hogy: ne vedd figyelembe a 3. ajtót. :DDD (bocs 2x posztért) -
Robi546 #21776 És még hozzá "nagyon" egyiptomi hangulata van (persze idézőjelbe :) ) Sehol egy homok mint a sivatagban/egyiptomban. :D De hogyha tényleg 30Km hosszú akkor érdekes lehet,majd kipróbálom. :) -
A Szomszédomnak Man motoros Setrája van.(igaz régebbi 215UL ami készül OMSI-ba.) -
Milan1909 #21774 Nagyon jóóók, ha szabad erre igényt tartanék majd a Dél-Pest pályára:) -
rarma #21773 Üdv roleee15 és szaszy0830 !
Egy Tisza Volános van itt .
http://omsihu.wordpress.com/category/festesek/ -
roleee15 #21772 Igan, ahogy elnézem a Tisza Volán nem túl elterjedt az OMSI-ban, szivesen látnék én is párat :D