63332
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• GMI
    Hagyd a készítőt!Majd kiadja azt a 405-öst ha ő akarja.
  • fghjk
    A ikarus 405 hogy áll? Már régen is majdnem kész volt, most, hogy semmi hír róla, leállt a készítés? Vagy már letölthető???
  • GMI
    Videó a pályáról:
  • Ikarusfan
    Kéne egy kis segítség pályaépítést illetően; ugye az elején a tile-nál belehet állítani háttérképet. Nekem van egy szép kis 8646*30000 pixeles képem, ami 2.3, ill. 8.2 kilométerre szeretnék ráhúzni. Beraktam a képet, beállítottam méterben a méretét, bepipáltam a backgroundot, de semmi. Fehér a tile. esetleg mind a 2*8 km-nyi tile-t lekéne fektetnem ahhoz, hogy megjelenítsen valamit?
  • GMI
    Egy újabb BETA busszal bővült az Omsi:Denis Dragon 11M
    >>>LETÖLTÉS<<<
    Van hozzá egy pálya is ,melynek neve:Hong Kong 284
    >>>LETÖLTÉS<<<
  • mojorisin
    Üdv! Nem tudom próbálta e valaki a Man Lion's 2-es verzióját de nálam sokkal jobban eszi a gépet mint az 1. verzió... vissza is raktam a régit, de egy dolog "zavar".

Tudja valaki mit kell átírni ahhoz hogy a szélvédő üvege ne sötétíett legyen? Kösz :)
  • GMI
    Az Oroszlányi Tesco-járat.

SEGÍTSÉG!!!Még mindig nem száll le az összes utas.Mitől van???

• LMG123
  • fjx235
    Van valakinek működő prágaváltós 260-a ahol a műszerfalon ott van a vátógombsor is?
  • Routeres
    Mercedes Camo és a Karosa Citybus, ismertebb nevén Renault Agora egyaránt nem lettek hivatalosan kiadva. Bétateszterek töltötték fel őket a készítő tudta, vagy beleegyezése nélkül.

Ami << itt >> nincs fent, az nem is létezik!
  • matec1996
    Mármint mélyk a camo vagy a karosa ? engem nem érdekel az
  • gylacus
    google a barátod! amúgy lopott a busz, ne töltsd le, én sem töltöttem le.
  • matec1996
    Valaki belinkelné nekem a renault karosa autobusz letöltési linkjét kérem ???
  • BkvFan
    Sziasztok, erről a buszról tudni lehet valamit? :)
  • Routeres
    Szerintem az 1.0-s verzióra gondolsz.
    Amikor DG megcsinálta a 1.1-es javítást, akkor kiszedte a 415.14-est és csak a 415.04 maradt benne.
  • matec1996
    Renault karosa buszt valaki belinkelné nekem fontos lenne kérem
  • Erlau Trans #21837
  • matec1996
    VAlaki nem tudja a 2 ajtós 415 mikor jelenik meg vagy ki készíti ?
  • Erlau Trans #21835
    OFF: A múltkor megismerkedtem egy 22 éves csajjal, meg a barátnőivel, egy hét leforgása alatt meg a teljes haveri körével +/- 1-2 év, tehát olyan 20 évek elejiek.... hát mindegyiknek kb. annyi esze van mint annak idején nekünk amikor olyan 15-16 évesek lehettünk.... és erre az elméletemre szinte minden nap megfejeli az itt megjelenő "kicsik".... :(((
  • tenkenorman
    régebben a 415-ös mellé be volt rakva ez a hasonló modell (lehet hogy hülyeséget beszélem még csak nem rég vagyok busz mániás :)) ha valakinek megvan még az a pack esetleg megoszthatja.
  • kissgabor1998
    elnezest kerek!
  • Routeres
    Kérlek mellőzd a mondatvégi írásjelek ily módon történő halmozott használatát. Köszi.

A videó címében ott van, hogy WIP, ami angolul annyit tesz, hogy Work In Progress, vagyis a munka még folyamatban van.

Tehát még nem letölthető.
  • olimano2222
    hogy lehetne letölteni már amikor oda van írva hogy? W.I.P nem is egyszer
  • olimano2222
    OFF:jaaaaaaaaaaaaaaj nemár :'(
  • kissgabor1998

letoltheto???????????
  • Zoliikp
    Amennyiben a kerék pozíciója megfelelő, minden egyes keréknek a közepe kell legyen a forgás(pivot)pontja.
    Az első kerekek mozgása, forgása elárulja, hogy Neked a busz közepe a kerék forgáspontja.

Miután javítottad, a bus-fájlban is javítsd a tengelyek pozícióját...
  • Norbi779

Tudtok segíteni? A kerékkel van a gond, nem tudom mi lehet a baj a kordináták is jók...
  • vikimaki1
    Két ajtós.
  • olimano2222
    OFF: Routeres Csinálj valamit légszíves sokunk dolgát meg könnyítenéd meg a sajátodat is :)
  • dgufoplast
    Készül :) de lehet látni hogy épül meg az hang teszt volt azért is van úgy fel rakva de oda is van írva:Ikarus 415.26 original engine sound by HVN-731 WIP!
  • matec1996
    http://www.youtube.com/watch?v=dyamXQoOLeI&feature=player_embedded#!
    Erről a buszrol valaki tud valamit ???
  • gylacus
    OFF: sorry a triplaposztért, de csak nekem nem tölti be a füvet a játék egyes pályákon? (eddig Mogesen és Omninsken jelentkezett ez a probléma.)

retoucher, nem készítenél modellezés közben képernyővideót? tök jó lenne nézni ahogy csinálod blenderben azokat a király dolgokat :D
  • gylacus
    pontosítás!! 23.00-tól!
  • gylacus
    Az aránnyal én tudod hogy csináltam?
    Google térkép print scr.-ben a bal alsó sarokban van egy szakasz, fölötte hogy milyen hosszú (az a szakasz).
    Na ezt Ctrl C+ Ctrl V az egész térkép x és y irányában, ezt összeszorzod és megkapod a szélességet méterben.
    Ha matekosabb vagy, akkor mindez működik úgy is, hogy csak egy irányt "mérsz le" és a képpontok arányával megaphatod a másik oldal hosszát.
    Én így screeneltem le egy 3000*11000 méteres területet.
  • halaszfi
    Szerelmes vagyok, de egy tárgyba.(a pályába)
    Tabu
    Vasárnap 22:00
  • tenkenorman
    ne legyünk már álszentek :)
  • cSuwwi
    és a domborzat? érzéssel?
  • Routeres
    Ahha.
    Print Screen-ekből összerakod a képet, majd ráhúzod az OMSI-ra. A méretaránnyal meg trükközgetsz.
  • Ikarusfan
    De az összevágós módszer végül is azt jelenti, hogy az egész térképet lefedő képet kell összevágni, és azt több kilométerre ráhúzni?
  • SlavaSlavin
    Hali!
    Lenne egy olyan problémám,hogy a Berlin Spandau 2012-t berámoltam az Omsiba,de se a járatokat nem lehet beállítani,sem utasforgalom,sem ai buszok. Már többször próbáltam telepíteni a pályát de semmi. Vajon mi lehet a probléma?