OMSI - Omnibussimulator 1 & 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Továbbá olyan kérdésem lenne hogy az ÜL nem ír ki semmit. Próbáltam az E95 Hof fájljait és a sima börzsöny 2 őt is.. De egyikkel sem jó.. =/
Szia. Kipróbáltam de továbbra sem jó. Amint szembe jön velem a busz megáll. Vagy ha "odaváltok" még mielőtt átvenném a buszt is megáll.
Hello,
Esetleg a beállításokban az első fülön találsz egy olyat, hogy karbantartás/maintenance. Itt állítsd normal-ra vagy good-ra.
L.
Esetleg a beállításokban az első fülön találsz egy olyat, hogy karbantartás/maintenance. Itt állítsd normal-ra vagy good-ra.
L.
igen megvan mind a 2. Ül ek is csak állnak. Vagy megállóban vagy az úton..ahol kilóméteres sorokat csinálnak =/
Ok, arról tudok, de OMSI 2-ben a Spandau 19xx fájlokat nem tudom vele szerkeszteni.
Utoljára szerkesztette: Edmond14, 2015.10.17. 22:57:08
Utoljára szerkesztette: Edmond14, 2015.10.17. 22:57:08
Hof Creator
Főleg akkor jó amikor 0-ról csinálsz egyet. Viszont nekem szerkesztéskor már többször is "összekutyulta" a .hof fájlt.
Főleg akkor jó amikor 0-ról csinálsz egyet. Viszont nekem szerkesztéskor már többször is "összekutyulta" a .hof fájlt.
Az OMSI 2-es HOF fájlokat milyen programmal csinálják? (A jegyzettömbön kívül)
Megvan a MAN ÜL csomag és az O305? Ha nincs, cseréld le az ailistet a másikra, ami alap buszokat használ a MAN ÜL helyett.
Sziasztok. Valaki megtudná nekem mondani hogy a börzsöny 2 pályán miért nem járnak a buszok ? Néha látni egy két vasat de csak állnak az úton mintha le lennének fagyva. Nem tudom miért van ez. Tudja valaki a probléma okát esetleg orvoslását ?
Ez pontosan így van, a visszakonvertálás egyáltalán nem okoz számottevő polygon növekedést, de mindenki gondoljon, amit akar.
Hát most kíváncsiságból visszafejtettem pár modellemet, és 0-5 közötti polyval lett több.
Amúgy meg egyszer nem számít a poly, (mert lehet kompenzálni (lol)), máskor meg igen... döntsétek már el. 😄
Na mindegy, legyen igazatok, én kiszálltam.
Amúgy meg egyszer nem számít a poly, (mert lehet kompenzálni (lol)), máskor meg igen... döntsétek már el. 😄
Na mindegy, legyen igazatok, én kiszálltam.
@GTT436, Tomi: Semmi köze nincs a LOTUS vagy az OMSI fejlesztőihez. Ezt a kiegészítőt a Berlin X10 készítői, azaz a Halycon adta ki.
A 2016-ban vagy 2017-ben megjelenő LOTUS-nak csináltam egy fórumot, a szabályokon még dolgozok, de már használható, regisztráltaknak chat is van (ha valaki nem akarja használni, kijelentkezhet belőle), könyvjelzőkbe elmenteni: lotushun.1talk.net
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
GTT436: A LOTUS fejlesztőit valamiből ki kell fizetni.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
A hivatalos 280-kkal (VL67, CCV) amúgy mi a helyzet?
GTT436: A LOTUS fejlesztőit valamiből ki kell fizetni.
A hivatalos 280-kkal (VL67, CCV) amúgy mi a helyzet?
Annyi van benne, hogy visszakonvertáláskor az esetek 99%-ában "szétesik" modell, és sokkal több poligon lesz, ami tényleg eszi a gépet.
omsigbm.ewk.hu
Ennyire kell nekik a pénz? : OMSI 2 – Ein neues KI-Fahrzeugzusatzpack wurde angekündigt!
Ennek marhára nem a file formátum az oka😄
Mert a kamion a mienk és el akarunk menni vele!
A 260.37 alapból nem túl gépbarát. Ha ezt megfejeled egy ugyanolyan részletes póttal, az sem javít a helyzeten.
Intel i5-4460, nVidia GTX 960 OC 4GB VRAM, 16GB RAM
őőő, továbbra sem értem az összefüggést. A 280-as nem azért lett gépzabáló, mert o3d-ből lett visszafejtve, hanem mert egy olyan buszból lett megépítve ami alapból túl részletes. Ennek a dolognak kb semmi köze az o3d-hez...
Elég ránézni a nem hivatalos 280-asra. Az egész a 260.37-ből lett visszafejtve és megépítve.
o3d-ből nem szerencsés visszakonvertálni. Utána megeszi a gépet.
Utoljára szerkesztette: Geri556, 2015.10.13. 20:29:04
Utoljára szerkesztette: Geri556, 2015.10.13. 20:29:04
1. Hivatalosan nem lehet .o3d-ből akármibe konvertálni, és nem is lehet majd.
2. A LOTUS biztos, hogy más nyelvre fog épülni.
De a modell az modell, a készítő, ha akarja, berakhatja LOTUS alá is.
2. A LOTUS biztos, hogy más nyelvre fog épülni.
De a modell az modell, a készítő, ha akarja, berakhatja LOTUS alá is.
http://www.youtube.com/user/OMSITNH | Intel Core i5-4460 | 8 GB RAM | Geforce GT640
Remélem az OMSI 2-höz kiadott addonokat meg buszokat, pályákat, járműket át lehet majd emelni a LOTUS-ba. Mert akkor nem kell megint éveket várni míg egy busz lemodelleződik +scriptelődik(talán a script nyelve más lesz, de reméljük lehet .o3d-ből visszakonvertálni .x3d-be).
Utoljára szerkesztette: MineHeadHun, 2015.10.13. 17:42:31
Utoljára szerkesztette: MineHeadHun, 2015.10.13. 17:42:31
Sziasztok!
Fel tudná tölteni valaki a Délpest 4.0 hof fájlját? Peti134 oldala úgy tűnik nem működik. Előre is köszönöm! 😊
Fel tudná tölteni valaki a Délpest 4.0 hof fájlját? Peti134 oldala úgy tűnik nem működik. Előre is köszönöm! 😊
A rendőrség egészen jól felismerhető lett.
Sziasztok. Elkezdtem építeni a 42-es villamospotlót ami a Határ út és Kispest Tulipán utca között közlekedik. a Pálya teljes úthálozata megvan és 30-40%ig objektumokkal. A pályát alap objektekből illetve más pályákból csinálom mert sajnos a modellezéshez nem értek. És majd ha végeztem az objekteklerakásával segitséget szeretnék kérni a forgalom a lámpák illetve a menetrend készítéshez is. Nemtudom mikor lesz kiadva de igyekszem ha midnennap ügyködök rajta valamit 1honapon belül tuti kész lesz. ha nem akkor eg 2hónap kb. Csináltam a pályárol pár képet is.

Utoljára szerkesztette: bpi 773, 2015.10.13. 11:14:19

Utoljára szerkesztette: bpi 773, 2015.10.13. 11:14:19
Sziasztok. Valaki megtudná nekem mondani hogy a börzsöny 2 pályán miért nem járnak a buszok ? Néha látni egy két vasat de csak állnak az úton mintha le lennének fagyva. Nem tudom miért van ez. Tudja valaki a probléma okát esetleg orvoslását ?
Sziasztok! Egy olyan problémám lenne hogy letőltöttem a Mercedes O530 Citaro + FUTÁR-t és az lenne a baj hogy a futáron nem látszanak a számok se betűk, írnám be a járat számot és nem látok semmi számot! Erre tud valaki megoldást? Előre is nagyon szépen köszönöm ! Sziasztok!
Ha megüti az Omsi fizikáját, akkor azt hiszem már most elmondható, hogy a létező legjobb tömegközlekedési szimulátor lesz. Remélem a modolhatóság is marad.
"Linien Omnibus, Tram, U-bahn und S-bahn Simulator" Bus Simulator? 😉
http://www.youtube.com/user/OMSITNH | Intel Core i5-4460 | 8 GB RAM | Geforce GT640
Sziasztok!
Sajnos nem tudom letölteni a DÉL-PEST 4.0 pályát ! 😞 Lenne valaki olyan kedves akinek megvan feltöltené valahova ? 😊 Előre is nagyon köszönöm ! További szép napot ! 😊
Sajnos nem tudom letölteni a DÉL-PEST 4.0 pályát ! 😞 Lenne valaki olyan kedves akinek megvan feltöltené valahova ? 😊 Előre is nagyon köszönöm ! További szép napot ! 😊
Hát még nem olvastam eddig.
Az Omsi2-t, hogy nem folytatják szerintem érthető és részben örülök.
Ha az Omsi helyett az LBS (Lotus Bus Simulator) jó alternatíva lesz akkor örülök a hírnek.
Bízom benne hogy átemelik az Omsiból a pozitív dolgokat és egy optimalizáltabb progit adnak ki.
Az Omsi2-t, hogy nem folytatják szerintem érthető és részben örülök.
Ha az Omsi helyett az LBS (Lotus Bus Simulator) jó alternatíva lesz akkor örülök a hírnek.
Bízom benne hogy átemelik az Omsiból a pozitív dolgokat és egy optimalizáltabb progit adnak ki.
i7-3770 / 16GB / GTX970 / 500Gb SSD / Win10 64bit / Logitech G27 / UE40HU6900
Ezt olvastátok már?
Megoldottam. Debug módba kellett tenni, és utána működik is rendesen. 😊 Segítő szándékotokat mégegyszer köszönöm! 😊
A printscreen gombot biztosan hiányolja. Amit keresel, azt ki is írja, google a barátod.
Utoljára szerkesztette: c2driver, 2015.10.10. 22:37:35
Utoljára szerkesztette: c2driver, 2015.10.10. 22:37:35
köszi
Hello!
Ehhez az buszhoz valaki tudna nekem egy kijelzőt adni ami működik is.

Ehhez az buszhoz valaki tudna nekem egy kijelzőt adni ami működik is.

Ha valaki még nem látta volna:
Marcel új projektje:
https://www.facebook.com/LOTUS-Simulator-477119142466561/timeline/
Marcel új projektje:
https://www.facebook.com/LOTUS-Simulator-477119142466561/timeline/
A log-fileban mit jelent a TIR kifejezés:
132 15:19:10 - - Information: Deativating TIR...
133 15:19:10 - - Information: TIR was not available
132 15:19:10 - - Information: Deativating TIR...
133 15:19:10 - - Information: TIR was not available
Részben igaz, pl Játékok helyett javasolt Games használata...
Mert a kamion a mienk és el akarunk menni vele!