63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
bajusza #59447 nagyon szépen alakul, gratula. -
Sprintex #59446 Én a körülbelül maj'jóleszaz módszerrel betonoztam. A két város közti táv 25,3 km lett. A valóságban ez 26-27 között van, szóval nálam ez a módszer bejött. Az úthálózat nem 100%-ban valós, a két városban és a falvakban vagy elvettem egy részt vagy hozzátoldottam +1/2 kanyart. Fehérvár kialakítása teljesen fiktív ipar/mezőgazdász környék, nem vállalkoztam be a valóssal még kezdéskor. -
Harixis #59445 Te google adatokkal készíted el a talajt és úthálózatot vagy pedig sacc per kábéra? Mert anno belekezdtem egy székesfehérvári helyi hálózatba, de az első csempéig jutottam csak ugyanis nem jött össze az amit a videóban mutattak, hogy a domborzat lesz való illetve googleből kiszedett képek alapján fel tudok mindent építeni a környéken.
Szép pályaszakaszt választottál...... -
Sprintex #59444 Köszönöm! :)
Videóra később kerülhet sor, most még nagyon gyér a főút. Szerintem ha a főútat kialakítottam "vázlatosan", utána jöhet egy videó. Persze ha a gépem engedi. -
#59443 Én azt hiszem,az első képet felismertem.! :Ö
Nekem tetszik,hajrá.!
Egy videóra biztosan vevő leszek! ;) -
Sprintex #59442 Köszönöm a bíztató szavakat, így már valahogy jobban is érzem hogy van hova csinálnom. Ha ebből a mélypontból kikerülök nem hagyom veszni, uralkodok magamon. :D -
Routeres #59441 A LOTUS nagyon messze van még, addig 3x beleunsz a várakozásba is. :) -
Kenike #59440 Nagyon jól néz ki, kár lenne veszni hagyni ezt a remekművet, magyar helyközi pályákból ráadásul így is hiány van... :P Én a saját példámból kiindulva azt tanácsolnám, hogy ha lesz kedved folytasd, kicsit fordítsd másra a figyelmed, csinálj mást. Senki sem siettet, annyi idő alatt készíted el, amennyi alatt szeretnéd. Lehet, hogy most úgy érzed, hogy nincs kedved csinálni, de mégis valamiért elkezdted. Valószínűnek tartom, hogy mindenki aki nagyobb projektekkel foglalkozik egyszer-egyszer "alkotói válságba" kerül és inkább pihenteti a dolgot, aztán később, ha megjön hozzá a kedve folytatja. Ez lehet 1-2 hét, de akár hónapok is, de itt megint visszajutunk oda, hogy nincs rá határidő szabva, akkor fejezed be, amikor szeretnéd. Természetesen neked kell meghoznod a döntést, de én a folytatását tanácsolnám, még ha esetleg egy időre jegelődik is a projekt. Minden esetre sok szerencsét és kitartást kívánok hozzá, nagy kár lenne, egy ilyen, a képek alapján, hangulatos, valós pályáért! -
Sprintex #59439 Nos.. tanácsot kérnék tőletek. Igazából a hónapban beleuntam a pályaépítésbe, magamtól nem folytatnám tovább, jobban érdekel már a Lotus és annak hírei, inkább oda gyártanék majd. A 8097-es (Szfvár-Mór) vonalról lenne szó félig valós úthálózattal. Jelenleg a teljes ~25,3 km-es úthálózat kivan építve, megállók szűk környéke kialakítva. Az első 900 méter van kész a pálya elején. Mivel magamtól nem folytatnám kíváncsi lennék a ti véleményetekre.
-
generalGGabe #59438 Hát, ha van ráérő egy-két éved, meg egy kis felesleges pénzed rá... -
szepesimiklos #59437
és ki az a nagymester?
-
reveszda #59436 pár száz ezer forintért a nagy mesterek biztos megcsinálják ;) -
szepesimiklos #59435 Üdv!!!
Azt szeretném kérdezni ,hogy valaki nem tud csinálni buszokat?
Mert azt szeretném kérni hogy a MAN LIONS CITY A21 CNG és MAN LIONS CITY A40 CNG nem lehet e megcsinálni?
Az adatok az http://www.mvkzrt.hu/jarmuallomany található. -
#59434 Lezárt útszakaszon történt a fotózás :D -
generalGGabe #59431 Pénzért akarja adni? Ezt honnan tudod? Itt nem írja.
Amúgy ha ő meg tudta csinálni, akkor bárki. :D :D :D
Hajbelerik: ne csináljuk meg helyetted? az a szomorú, hogy nagy májernek tartod magad, hogy más munkáját buherálod,
miközben a PrintScreen gombot sem ismered a billentyűzeten.
Ha már legalább azt megtanultad használni, térj vissza ide, és tanulj meg kulturáltan beszélgetni.
Amúgy meg: most tűnik fel, hogy a címképen a busz a bal oldalon megy. Angol pálya? :D -
mate20010404 #59424 Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni abban mikor bejön az OMSI 2 és valamire ráklikkelek és egy fekete képernyő fogad majd utána újra bejön és az object-ek fehérek lesznek. Segítségeteket előre is köszönöm:) -
Sprintex #59423 Az elmaradhatatlan festés.
-
matec1996 #59422 De a vonatpótlás álltalában mikor szokott menni?? mert én még soha nem vettem észre -
Routeres #59421 A buszok menetrendjét nem érinti a dolog. -
matec1996 #59420 És a vonatpótlózást valahogy lehet használni vagy sem?? -
Routeres #59419 Le fogja fagyasztani az egész mapot, csak szólok. Nem véletlenül lettek azok kiszedve. -
feca3339 #59418 Sziasztok!
A Börzsöny 2.01b változatban ugye el lettek távolítva a vonatok menetrendjei. Érdeklődnék, hogy valakitől ezeket a menetrendeket elkérhetném e? (szeretném, ha nálam járnának a vonatok)
Köszönöm előre is. -
BravoFox #59417 Sziasztok!
A WingBest.Com-on mától kapható két új OMSI2 hivatalos kiegészítő: a Citybus O305G és a Citybus O405.
Üdv,
Péter
-
bajusza #59416 Ki kell torolni a cirill betus karaktereket vagy atirni angolra. -
lanerto #59415 Üdvözlet! Ezt az autót hogyan tudnám életre kelteni magyar oprendszer alatt? -
gotama73 #59414 Semmiképpen nem szeretnék az örök kérdezősködők közé tartozni, de sajnos van egy dolog amire napok óta nem tudok rájönni. Szeretnék a Volvo 9900 rugózásán változtatni (nekem nagyon fapados), de nem tudok rájönni, hogy mely értékeket és hol kellene megváltoztatnom. Tudna nekem valaki súgni egy kicsit? Köszönöm szépen! -
#59413 Szedd le a 2015-ös verziót(frissítés), ott jó helyen van, és új fontot is kapott. De csak OMSI 2-vel megy. -
kestrelHD #59412 Sziasztok az ikarus 260 BKK futáros buszba szeretnék segítséget kapni illetve tájékoztatást ,hogy mikor lesz javítva a hátsó mátrix kijelző elhelyezkedése aminek az ajtó mellett kellene lennie ,illetve az első ajtó mögötti első ülés sor ahol 2 ülés helyett csak 1 található, valamint a kapaszkodó színezésének a textúrája melyik file? mert a zöld illik a Mátrixos változathoz és átszeretném színezni. Előre is köszönöm a választ! -
Omsi2Csepel #59411 Nem. én nem ő vagyok. -
#59410 tiborszivak, te vagy az? -
Omsi2Csepel #59409 Sziasztok !
Pályaépítésben szeretnék segítséget kérni. Amióta megjelent az OMSI, azóta szeretném megépíteni Csepelt. Annyit tudok, hogy hogyan kell utat és objektumot lerakni,forgatni stb., de a többit sajnos nem tudom . Csepeli vagyok, ismerem az összes buszvonalat Csepelen. Aki szeretne segíteni, és lenne kedve hozzá, az kérem, jelezze. Remélem, tudtok segíteni. A segítséget előre is köszönöm !!! :) -
#59408 Az a gond viszont, hogy így az utasok nem szállnak fel, próbáltam a paths_hk.cfg-t feltúrni hogy hogy szálljanak fel, de semmi. Ilyenkor mi a teendő?(Aki nem tudja miről van szó, Ikarus.260.32-eshez saját ajtó módosítást próbálok csinálni hogy az első ajtó mindkét szárnya kinyíljon, ami sikerült is, de a gond itt van leírva feljebb) -
#59407 Oké,rendben van. Neked is szép napot! -
#59401 Èpp ez az, hogy nem jelentkeztek. -
#59400 SIkerült megcsinálni az ajtó nyílását(Notepad++-szal, amit már jórégóta, csak a zf modelljéből szedtem ki az ajtó animációjáról vonatkozó bejegyzést és abból a középső ajtót letöröltem illetve a .32-es modelljéből visszaraktam a hátsó ajtó animációját, hiszen a zf-es animációval a hátsó kettő ajtófél felcserélődött és eléggé hülyén nyílt ki :D -
Geri556 #59399 Sajnos ő kapta meg végül... -
Dani020 #59398 Ahj bakker, akkor adja tovább.. Úgy tudom régebben többen is jelentkeztek érte.. -
Geri556 #59397 Nemeza vette át a buszt...így nem lesz abból se semmi -
Dani020 #59396 A Rába Premier ne tűnjön már el a süllyesztőbe, most kinél áll jelenleg? SnyperD, nemeza vagy kinél van most??
Utoljára szerkesztette: Dani020, 2016.03.06. 20:08:24 -
gotama73 #59395 Sziasztok! Tudnátok segíteni abban, hogy kell installálni a Wałbrzych térkép 2.0 változatát? Konradow után több tíz méterrel lebegnek az objektumok a föld felett...