63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Szerintem jó a mérete, most néztem meg. Amúgy nagyon jók a festéseid.
-
Zoliikp #32223 A játék "képes" arra, hogy bizonyos mértékig befolyásolja a Textúra felbontását.
Ezt az Opciók menü Grafika (haladó) beállítások fülön éred el.
Ez viszont csak akkor jut érvényre, ha van, illetve a készítő úgy alkotta meg, hogy lehetséges legyen ezt kihasználni.
Abban az esetben, ha nincs, akkor bajos a felbontás változtatása, mert a képméret változásával megváltozik a modell textúravételezési helye is, és nem azt kapod, amit szeretnél... -
4 ÚJ ÁTFESTÉS!
1 ÁTFESTÉS FRISSÍTVE!
http://gcs7e7.wordpress.com/
legközelebb még kisebben tegyem be? -
sirenato #32221 Hello! Milyen textúrákat kéne át állítanom ahhoz,hogy a busz ne akadozzon? -
Kapos volán #32220 Megtudja valaki csinálni az emke gépet a Man nl202-es buszba???
Köszi -
Dan122 #32219 Szép lesz !
Csak így tovább :D -
zorba3333 #32218 Zseniális, gratulálok :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ez a típus az Ikarus egyik korai gyöngyszeme volt...
Nagyon jó látni, hogy a hazai autóbuszgyártás történetében jelentős mérföldkőnek számító, az akkori nemzetközi UITP (Union Internationale Transports Publics) méretszabványoknak már megfelelő, első hazai típus épül a játékhoz munkádnak köszönhetően.
Az Ikarus által gyártott 556-os széria sajnos külföldön nem volt kimondottan sikeres, de ennek ellenére került belőle néhány darab, főleg a keleti országokba.
Itthon viszont a 60-as évek közepétől, egészen a hetvenes évek végéig meghatározó eleme volt a budapesti utcaképnek, és a fővárosi tömegközlekedésnek.
Ebben a típusban debütált a 200-as szériában később oly népszerűvé vált, és a gépkocsivezetők által is kedvelt MAN licenc alapján itthon gyártott RÁBA-MAN 2156 HM-6U típusjelű, hathengeres, soros hengerelrendezésű, padló alá épített, 191Le teljesítmény leadására képes dízelmotor.
A típus rengeteg apró, de annál bosszantóbb, főleg konstrukciós hibával rendelkezett, ami miatt a gépkocsivezetők sokszor szidták, de könnyű karbantarthatósága, és elfogatható összegekbe kerülő üzemeltetése mellett az akkori vezetőség támogatta a típus minél szélesebb körben való elterjedését.
Az idő aztán bebizonyította, hogy az akkori lehetőségekhez, és hazánk számára is elérhető típusválasztéknak tükrében nem volt rossz választás, sem a megbízhatóság, sem a tartósság terén. -
Deutsch84 #32217 A Temsa Safir-ban miért nem vesznek az utasok jegyet ?
Tegnap már az EMKE is bekerült, de nem változott semmi. -
Gyönyörű, csak így tovább
-
Zoliikp #32215 Hátul is működik:
-
Zoliikp #32214 Szép finoman, óvatosan "betáblázodtam":
-
seresa #32213 Sziasztok !
Gondoltam megosztok egy képet melyet a mai " szolgálatban " készítettem....
-
Kókusz92 #32212 Jó lesz :) Alig várom már ^^ -
Új hangok a 412-eshez -
Kedves Mindenki!
Az elmúlt időszakban sok új taggal bővült a fórum. Ez egyfelől örvendetes, másfelől viszont terhes is. Örvendetes, mert így folyamatosan gazdagszik a magyar OMSI közösség újabb tagokkal, de terhes is, mert sokan az alapvető SG és a helyi fórum szabályokat sem tartják be. Ezért felhívom Mindenki figyelmét nyomatékosan, hogy fussa át a szabályzatot.
Kiemelkedő probléma, amit többen is jeleztek felém privát üzenetben:
- a képek. A képeket kis méretben kell beszúrni a fórumba. Ha több képet szeretnél beszúrni, akkor egy kisebb kép, majd a többi képnek csak a linkje szerepelhet a hozzászólásban. Nagyon zavaró tud lenni, gátolja az eszmecsere folyamatosságát, áttekinthetőségét. Legyünk tekintettel a mobil hálózatról, forgalmi keretekkel rendelkezőkre. Ne keljen már nekik feleslegesen letölteni a fotókat. Nekem is pl., havi 100MB a keretem, ami nagyon gyorsan el tud fogyni.
- kódok, SPOILER. Nagyobb közlés esetén (pl. script kódok, ai lista, stb) esetén használjátok a Spoiler funkciót!
A fentiek tudomásul vételét kérem Mindenkitől!
Kellemes fórumozást, balesetmentes utat! -
Dan122 #32209 Nem tudom de ez se jó :/
Vagy vki megtudja mondani hogy melyik fájlt hova illesszem hogy jó legyen ?
Amúgy meg ezt a hibát írja ki :Zugriffsverletzung bei Adresse 004E56F6 in Modul ' Omsi.exe'.Achreiben von Adresse 00000020
( bocs de képet még nem tudok berakni ide :) ) -
Bipper #32207 Ez mikor és honnan lesz letölthető? -
Üdv! Várunk vissza szeretettel amikor megtanultál helyesen írni, vagy legalább ha eltalálod a billentyűket helyesen. Ha ezt abszolváltad, akkor jöhet a problémád részletes közlése. Na, szerBusz!
-
Kapos volán #32205 Tünek
-
Ezeknek:
Az is többnyire azért van, mert annyira részletes a modell, hogy a belsejét kiszedték és hülyén nézne ki úgy, de így nem átlátszó ablakkal is hülyén néz ki...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!vehicles\gaz1\iz.ovh
vehicles\maz2\iz.ovh
vehicles\maz1\iz.ovh
vehicles\iz\iz.ovh
vehicles\uaz\mini.ovh
vehicles\uaz1\mini.ovh
vehicles\Vaz_2107\Vaz_2107.ovh
vehicles\zil1\iz.ovh
vehicles\2101\mini.ovh
vehicles\kamaz1\iz.ovh
vehicles\kamaz2\iz.ovh
vehicles\kamaz3\iz.ovh
vehicles\kamaz4\iz.ovh
-
Kapos volán #32203 Sziazstok miért zünek el az objektumok???
-
Melyik AI-nak nem látszkik át az ablaka? Azokat én is kiszedném belőle. És az mitől van, hogy csak a Laz buszok járnak AI-ként, és csak a 473-as vonalon? Feltöltöttem az ailists.cfg-t -
Dan122 #32201 Nem tudom mert eltakarta a buszválasztóképernyő :D
Amúgy nem soká kipróbálom csak most elmegyek egy helyre :D -
alexrich #32200 Nálam pedig tökéletesen szuperál. Feltöltöm neked data.hu-ra.
http://data.hu/get/6185885/automat.zip
Milyen hibát ír ki?:O -
Dan122 #32199 Igen erre !
De valamiért nem jó mert olyan hibát ír ki amiről eddig még nem is hallottam :D -
Kapos volán #32198 Sziasztok egykis segítséget szeretnék kérni hogyan tudnám az emke gépet betenni a man nl202 és az ikarusz 260.32-őbe???? -
Alias Pingvin #32197 Ez melyik map?
-
alexrich #32196 Szia Dan122. Remélem erre gondolsz. Karosa c954E- hez.
http://www.ulozto.sk/xGjuMKW/automat-zip -
Deutsch84 #32195
http://tinypic.com/r/31697aa/6
http://tinypic.com/r/mrp7j6/6
http://tinypic.com/r/2d7a7tu/6 -
Dan122 #32194 Nagyon jó lett :D
Grat ! :D -
JakeSully95 #32193 Borsod Volán :)
-
Dan122 #32192 Sziasztok, abban szeretnék segítséget kérni hogy vki esetleg nem tudja hogy a Karosa C954-es buszhoz készült - e automata váltó ?
Előre is köszi a segítséget ! :D -
köszönöm -
-
nekem meg be se tölti és ki írja, hogy: Zugriffelge -
Adok füvet, ha adsz utat :D -
Nálam meg csak út volt és fű nem... -
Nálam a bétánál út nem volt csak fű, úgyhogy felejtős lett -
nem de a bétához tudtommal van hof fájl nem? -
Miért? Tán kiadták már a pályát és én még nem tudok róla? :)