63332
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+ Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Egy 31-es út hof-ot tud valaki linkelni, mert nem találtam sehol
-
szívesen, örülök, hogy tetszik:) -
sirenato #32181 A busz akadozására milyen textúrát kéne át állítanom? Most játszom elöször az omsi val és még nem nagyon tudom kezelni. -
Szép lett köszi! :) -
Nos, akkor itt van: VolánBusz Ikarus 250.12 használjátok egészséggel!:) -
Deniske #32178 Sziasztok, hogy tudom beállítani 260-as BKV-s ikarusnál hogy a 3. ajtó gombnyomásra nyíljon? -
Mesteri,Jöhet! :) -
Renault Agora #32176 Nekem kellene. :) -
Sziasztok!
Valakinek kellene ilyen festés, mert akkor tovább finomítom:
-
Ugyan oda másoltam, de nem ment... Törlöm a fenébe, elég volt belőle.. -
Ha ugyanoda másolod, akkor nem kell átírni. De én már törlöm lefele a pályát, mert használhatatlan. Egyedül az orosz motorvonat értékelhető csak a csomagból. Vidéki pályának úgyis itt lesz a Börzsöny. :D -
Na várjunk, AIGroup-ot is átt kell írni, nem? Ahhoz viszont segítség kellene. -
Betettem tiédet, ugyan úgy nem jó.. -
Persze. -
rubber785 #32169 Unatkoztam...
-
Köszi az infót. Akkor pl te MÁV csomagodat is akár betehetném? -
Ikarus 260 volánbusz..
-
Na srácok! Chuguev probléma:
Megnézem a tesztpályámon csak a vonatokat. Három vonat csinálja a problémát:
Chuguev_PDS21.zug
Chuguev_tovar_big1.zug
Chuguev_tovar_big2.zug
Ezek helyére mondjuk a többi működőt át lehet másolni és elvileg akkor nem szabad zugriffent kapni. -
sirenato #32165 Például milyen textúrát kéne át állítanom? Most játszom elöször az omsi val és még nem nagyon tudom kezelni. -
Kenike #32164 Nem játszottam még vele, de ha ilyen "jó" nem is fogok... :D Hát igen, náluk valamihez engedélyt kérni nem igazán szokás.. :D -
Minden meg van, mégis kivág ugyan úgy.. Nem hiszem, hogy normálisan nem lehetett volna feltenni... -
Ez a Chuguev pálya össze vissza van tákolva...még az AI buszok is külön mappában szét vannak szedve, stb...Ráadásul bármilyen megkérdezés nélkül simán belerakják a csomagjukba más munkáját...akár az enyémet is...nevetségesek ezek az oroszok, és rettentően igénytelenek. Én a vehicles mappából csak a train-t raktam be, nekem nem kellenek olyan AI járművek, amiknek még az ablaka se látszik át... :D :D -
Kenike #32161 Erre a hibaüzenetre AI-list hibát találtam a hivatalos fórumon, lehet, hogy valamelyik jármű nincs meg. Ha a vonat kivétele segít még mindig akkor valószínű, hogy vonat hiányzik. -
sirenato #32160 Ok Köszi -
Bemásoltam, de akkor meg ezt írja:
-
Kenike #32158 Ez a része szemet szúrt: "306 13:14:41 - - Error: The object "humans\chuvak\chuvak2.hum" could not be loaded!"
Ez a fájl megvan hozzá? -
Esetleg itt nézz körül, itt van pár gépbarát busz. Amire te gondolsz, ott textúrák átméretezésével lehetne gép barátabbá tenni a buszokat. -
sirenato #32156 Hello mindenki! Van a buszokhoz olyasmi fájl amitől nem akadoznak? Előre is köszi -
Feltöltöttem logfile-t, hátha tud valaki segíteni.. -
Egyszerűen nem jövök rá.. Ugyan úgy érvénytelen állományt ír.. -
gabcsibkv #32153 Ja, hogy ez vonatalapú :D -
gabcsibkv #32152 Szerintem az ailistben alap Man-t ted be állandónak először és ugy nézd meg fut e a map. -
Én feladom.. Betettem Vehichles is, most meg el sem indul a pálya. Ungültiger dateiname hibát dobja fel. -
gabcsibkv #32150 Tegnapi esti M37 Spandau Modern 2.0
-
Nálam azon a fonetikus nevű mappában levő objekteken kívül nem hiányol semmit, menetrend is van, utasok felszállnak, és most legutóbb mikor mentem még a vonat is jött, ahogy a képen van. A sorompónál is megállított a 484-es járatnál. -
Vehichles részt nem tudtam csak letölteni, az holnapra marad.. -
Sikerült le tölteni az objekteket ? :) -
Meg van a hiba.. Ha vonatokat kiveszem, akkor meg elindult.. -
Úgy látom eddig tartott a jó világ.. Chuguev pálya be sem tölt..
-
Valaki Tud Segíteni?