63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
#60098 Ha kormányt veszel, akkor csak 900°-osat vegyél, kisebbet ne. Ez még az a határ, ami bár még nem egészet busz feeling (azért az csak forog 2-3x ennyit), viszont már elég a kulturált vezetéshez, a finom manőverekhez.
Ha 1-2 évvel ezelőtt lennénk, mondanám, hogy vegyél használtan G25-t, vagy újan DFGT-t (előbbi 15-20, utóbbi 30-35 ezer volt), de most valahogy nagyon felment mindnek az ára. Használt Logitech kormányt nem is látok nagyon, a DFGT is 45-50 ezer újan, pedig eléggé nem új.
Viszont ha van rá kereted, akkor tényleg megéri Logitech-et venni, mert messze az egyik ha nem a legjobb cuccokat csinálják, még a relatíve olcsóbbak (DFGT pl.) is nagyon jók, nem bóvli minőség, nem sorjás műanyag. Amúgy az összes rendes kormány olyan, hogy nem ugrik vissza középre. Azt csak az olcsó gagyi kormányok csinálják, amiben sima rugók vannak, nem villanymotorok (az erőhatásokhoz).
Szerk: Nekem is DFGT-m van, és 5 éve használom kb, minden probléma vagy panasz nélkül.
Utoljára szerkesztette: Ikarusfan, 2016.05.29. 21:11:36 -
#60097 -Nekem egy Logitech Driving Force GT-van.
-900 fokot tud.
-Szerintem nagyon kényelmes vele vezetgetni.
-Meg kell tanulni.
-Újonnan 40.000 FT körül van.
-Be lehet rajta állítani, hogy ne ugorjon vissza.
Mellesleg már olyan másfél éve használom és egyáltalán nincs rá semmi panaszom
Utoljára szerkesztette: Banderasbkv, 2016.05.29. 21:09:36 -
SRoland01 #60096 Sziasztok! Aki kormánnyal vezet pár kérdésem lenne:
-Milyen típusút javasoltok? Milyen van nektek?
-Meddig lehet kiforgatni? (X Fordulat)
-Könnyű-e rajta vezetni?
-Komplikált átállni rá?
-Kb. mennyibe került?
-Van olyan kormány ami nem ugrik vissza ami nem ugrik 0° -ra ?
---------------------------------------------------------------------------------------
Válaszokat előre is köszönöm! Privátba is! ;) :)
Utoljára szerkesztette: SRoland01, 2016.05.29. 21:02:06 -
#60093 Úgy látom múltkor nem volt elég figyelmeztetni a topiklakókat.Ha továbbra is ebben a stílusban folytatjátok a fórumozást,akkor pár ember pihenőre megy egy időre! -
#60086 Futárral összehoztam ^^
-
#60085 Úgy értem, hogy az fgyk_[...] dolgok, meg valami szkriptet is hiányol. -
#60084 Igen, itt van.. -
#60083 Közben megcsináltam, csak az oldalsó kijelzővel voltak bajok így feladtam :D
Ja és.. Köszi ^^
Viszont ehhez kellenek a 260 Fok-Gyem dolgok is, amiket nem tartalmaz a csomag.
Utoljára szerkesztette: Peti134, 2016.05.29. 01:41:59 -
#60082 Egész jó.
Az én januári verzióm innen elérhető. Nem teljes, kell az előzmény is. -
Már majdnem, a textúrák méretezése scale-elt modellnél elmaradt, legalábbis nagyon remélem hogy már csak ez a gond. -
#60077 1. modellt kell készíteni a táblának megfelelő texttel. - ezeket bevezetni a model.cfg-be (textekre is figyelni kell)
2. scripteket kicserélni a kívánt krügeresre. - bevezetni a model.cfg-be, bus fájlba
3. padarmartin megtalálta mi egy alap feltétel:
A regs.org fájlban csak számok lehetnek, betűk, szóköz, stb nem.
Azokat úgy lehet megtartani, ha egy rsz.org fájlba kerülnek. Lásd alább:
[number]
Regs_S319UL.org
[registration_list]
Rsz_S319UL.org
RSZ:
IJL-043
regs:
043
Tömören ennyi -
#60076 Nincs kedve valakinek -aki tapasztalt- alkotni egy "hogyan rakjunk nem krügeres buszba krügert" leírást? (nem megcsinálni kell helyettem)
Semmi leírás nincs a neten, így elég nehéz :/ -
#60075 Nagyon szép lesz! Szerintem is jó ötlet lenne futár nélküli verziót kiadni. Esetleg AVM-lesz benne? -
padarmartin #60074 Valami olyasmi.;) Akarok csinálni belőle FUTÁR mentes változatot is.
-
#60073 Ok, nem figyeltem a Facebookot. :D Különben ez mikor lesz kiadva kb.?
Utoljára szerkesztette: MineHeadHun, 2016.05.28. 18:53:33 -
#60072 Van neki Classic homlokfala! Nézd meg az OMSI Workshop facebook-ján.
Utoljára szerkesztette: Banderasbkv, 2016.05.28. 18:50:38 -
#60071 Látom BPO-609-et elkezdted csinálgatni? :D(Festésileg, de lehet, hogy sound mod is lesz belőle? :D) Persze akkor Classic homlokfala legyen! :D Mert hát most így mutatja magát az utcán.
Utoljára szerkesztette: MineHeadHun, 2016.05.28. 18:48:49 -
#60070 Csupán,annyi a problémám hogy, korlátolt a házigazda tevékenységi köre,több mint, két év alatt sok minden volt már itt. Túléltük. :) -
#60068 Attól még régebbi képet posztolni érhet :)
Egyébként a 34-es vonalról mikori a legutóbbi frissítés? -
#60066 Én ezért egy ontopik képpel reagáltam :) Szerintem a map zseniális!
Egyébként a 435-öst éppen át lehetne konvertálni OMSI-ba a vBusból, de igényesen megcsinálni elég nagy vállalkozás. Főleg, hogy hangfelvételek egyáltalán nem állnak rendelkezésre. Ráadásul a típus is elég gyors ütemben tűnik el az utakról. Pozsonyban nincs már, és Budapesten sincs már sok.
Utoljára szerkesztette: nemeza, 2016.05.28. 17:31:00 -
#60062 :)
http://pasteboard.co/1g90AlZn.png
Utoljára szerkesztette: nemeza, 2016.05.28. 14:32:43 -
#60057 Nem kérdeztük hogy normális vagy-e. -
#60051 Valami infot esetleg tudsz adni hogy mit rontottam el? Termeszetesen ez is az en kezeim kozott marad. -
padarmartin #60049 A Krüger matrix jó móka, én is szenvedtem vele eleget. :D
-
#60048 Jól kamuzol :)
Most épp az Ikarus 260-ba alkotnám a krüger-mátrixot, meg is vagyok (elvileg) mindennel, de ha tölteném be a buszt, a preview még jó, de utána "Integerüberlauf: AMUAV.CNAVO.MV.S" errort kapok.
Nemeza Ikarus 412-es vollmatrix futár szkriptjével próbálkozom.
Valaki konyít itt a krüger mátrixhoz?
Utoljára szerkesztette: Peti134, 2016.05.28. 13:32:11 -
#60039 Most a Solarisba konvertálgattam be. Van ez a letölthető utastéri monitor a buszhoz, majd egy kicsit módosítom a futár szkriptet hogy menjen vele és meglesz minden. Mert mire az OmsiWorkShop-os kijön addigra megőszülök. Természetesen továbbra sem adom ki meg ilyesmi, megígértem hogy jókisfiú leszek -
#60030 Köszi a választ! Most már látom. -
#60029 A weboldalon látod a százalékokat. -
#60028 Mivel már nem tom szerkeszteni ezt sajna, így ebbe kell írnom azt ami kimaradt. Gondolom, ha már idáig eljutottatok, csak napokat vagy heteket(~2-4) kell várnunk és kiadjátok. A V1.0-nál is így volt hogy egy hét telt el és már az olimano csinálta is a tesztet a buszról mikor a weblapra kiposztoltátok. A busz is kb. akkor jelent meg. (2014. augusztus- szeptember környéke)
Utoljára szerkesztette: MineHeadHun, 2016.05.25. 20:42:52 -
#60027 Nagyon jó lett, respect! Már nagyon várom! :) Amúgy a 256.50V-ből még mennyi van hátra, kb, hol álltok (százalékban)? -
#60025 Hát, így van! -
#60024 Ezzel már csak egy gond van. Maga a busz -
Ez se a legprofibb, de legalább jó helyen van
(Ikarus 405) -
Sprintex #60021 Köszönöm!
A főút teljes képében fiktív lesz, települések neve + egy két jellegzetesség a falvakban pl. a megállókat tekintve lesz az ami a valóságra hajaz. A távolság Szfv. és Mór között egyezik a valós távval. -
Harixis #60019 Sok sikert kívánok hozzá! Nem könnyű útvonalat választottál! Mennyire lesz valós? -
norb82 #60018 Rába Contact=
Vanhool A 300 + kis játék a repainttel:D
-
norb82 #60017 Az angolok is német autókat hajtanak...... Mivel nincsenek már igazi angol autók (amíg voltak, azok meg igazi betegágyak voltak mind :D ) -
bajusza #60016 Szerintem nem lesz rossz a pálya a képek alapján, az autókat szerintem nyugodtan lecserélhetjük majd benne nekünk megfelelőre (Opel, Ford, Mercedes stb). -
bbalazs78 #60015 Sziasztok a simuwelt.de oldalán találtam,hogy júliusra készítenek egy Londoni pályát.Képek alapján kicsit vicces hogy ugyan azok a német autók mennek rajta.Mi a véleményetek? -
#60014 Mindjárt.