63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Dani020 #60013 Egy Rába Contact-ot valaki nem gyárt le? :D -
#60012 Nagyon szép lesz, kitartást! -
#60011 Igényes. Sok sikert.! -
Sprintex #60010 Egy kis helyzetjelentés, hogy hogy is áll most a pálya.
Úgy gondoltam, ha az építkezés folyamata egy új megállóhoz érkezik akkor egy-két képpel és a megálló nevének felfedésével posztolnék.
Utoljára szerkesztette: Sprintex, 2016.05.24. 20:21:56 -
#60009 Igen, 2 darab is :) -
Hyp3r #60008 Édesapám is dolgozott ilyennel, 1996-ban újonnan kapta :) Rába motoros, DUD-203 a rendszáma, most a KNYKK flottáját erősíti. Egyébként lesz Rába motoros verzió is? -
Harixis #60007 Értelek, remélem egyszer meglesz majd..... -
#60006 Hiába nem tűnik olyan nagy különbségnek az az 1 m, de a buszon nagyon sok mindent meg kell változtatni miatta, kb az 1. ablakig maradhat ugyanaz, de akkor a busz középpontja nem lesz az origóban. -
Harixis #60005 Kár, talán nem lenne nehéz átalakítani......én szívesen fogadnám.... -
Pupesz #60004 Nagyon szép munka! A hang egyszerűen csodás! :) Annyit viszont sajnálok hogy nem csak a 256.50-es projekt után kezdtétek el! :/
-
#60003 Chistogorsk a pálya és nem tervezünk 256.42-t :) -
Harixis #60002 Ez egy igényes busz! Sokszor utaztam e típussal illetve a 256.42-vel még többet és teljesen valósághű lett gratulálok! Hadd kérdezzem milyen pálya volt ez és lesz ik256.42 változat? -
drago14 #60001 Hali!
Nálam a Dél-Pest mapon nincs menetrend, hogy oldottad meg? -
reveszda #60000 Emberek! Mi lehet az oka, hogy ik103-asnál a belgrád pályán ai-ba meg sehogy se írja ki a viszonylatot, csak a járatszámot? Fontsok benntvannak, es a hof is :) -
#59999 Egy járat MAN NG272-vel.
-
#59998 Továbbá szerintem,ezeket a futáros témákat hanyagoljuk.!
Utoljára szerkesztette: olimano2222, 2016.05.21. 20:46:55 -
#59995 Rendkívül minőségi munka, igazán gratulálok. -
padarmartin #59993 Legalább a pénztárgépet kivetted volna belőle..:DD -
#59991 Megoldottam. -
#59990 Hajrá ;)
--
Egyébként csak modellezni, scriptelni, hangokat vágni és textelni kért meg egy tervezett buszára. Tekintve, hogy pár hónapja el sem indítottam a játékot, és nem is szerepel a terveim között a válasz sejthető. :D -
#59989 Heló!
Nem tudja valaki, hogy miért nincsen menetrendem Kispesten?
GMI: Nagyon jó! -
#59988 Ikarus 256.44 V2.0 W.I.P.
-
névtelen91 #59984 Kösz a választ!!Azért kiprobálom őket. -
#59982 Hát, van egy Tatra T6B5, meg egy ULF, de azért egyik sem az igazi. Nem tudom, hogy Ikarusfan kiadta-e az ezresét, azzal még egész jól lehet szórakozni.
Egyszerűen nem lehet OMSI-ban visszaadni a villamosvezetés élményét, így készíteni sincs sok értelme. -
névtelen91 #59978 Készült Omsi 2-höz működő villamos?? -
padarmartin #59922 Folyamatosan készül, mindig van benne valami csinálni való, amit kedvem/időm arányában csinálgatok rajta. :D -
#59921 A Futár a te/ti bulitok :) Bár a monitorra akkor is büszke vagyok, főleg, hogy milyen gyorsan készen lettem vele. Emiatt sajnálom, hogy azóta sem lett közkinccsé. Nem tudom IRL miért nem tudják legalább egy kijelzőrendszerre implementálni.. -
padarmartin #59919 A FUTÁR-os Solaris kéne neki, mi más :D -
#59915 Üdv ! Valaki tudja ez mitől lehet ?
Minden aktiválva van. Regedit is.
Utoljára szerkesztette: Sztivi05, 2016.05.17. 13:35:04 -
MHU-732 #59914 Ezt honnan lehet letölteni?:) -
#59913 Jó látni, hogy nem csak nálam ilyen amúgy :D
Ha jól sejtem, az történt, hogy a 415 mod-ban elmászott a szélvédő előre, azért van ott rés. Vissza kéne konvertálni és a helyére kéne tenni. Mondjuk egy kormány modell meg egy fordulatszámmérő text csere miatt miért kellett volna a szélvédőt piszkálni, azt nem tudom. -
generalGGabe #59912 én találtam olyan épületet, amin tükrözve ban a textúra.
meg pár helyen egymásba vannak rakva az épületek -
#59911 Heló!
Ezen lehet valamit segíteni? Nincs A-oszlop és szélvédő.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához! -
#59910 Nálam csak kisebb bugok vannak. PL: kevéske helyen nincs texturája a háznak, van olyan hely ahol balra kanyarodik az ai és jobbra indexel, a garázsban álló tex buszoknak a háta és az orra átlátszó, néhány helyen pedig eltűnik az ai amikor kanyarodna. -
névtelen91 #59909 Igen jó pálya.Nálam csak az a baj hogy elég sűrűn pattog a busz. -
#59908 Jó pálya lett ez a Belgrád csak nagyon gépigényes. -
#59907 Nem tervezünk bele, nálunk Autozakot használnak. :)
---
@MineHeadHun - Ezt a függöny dolgot még megfontolom :) -
Tomiii77 #59906 Rendben köszönöm :) akkor egyenlőre marad az összes ajtó! :D -
#59905 Úgy, hogy egy szakasz invis_street után kettő lesz, azaz egyből kettő indul ki, persze figyelve, hogy a spline határok pont egybe essenek. Én ezt úgy szoktam csinálni, hogy miután vége egy szakasznak, előhívok egy újat, azt hozzáillesztem, adok neki ívet meg mindent, amit akarok, majd rámegyek az előzőre, amihez ezt hozzáillesztettem, kijelölöm és nyomok egy N-t. Így bár az előzőleg lerakott ottmarad, mégis lesz folytatása annak, amihez illesztettem, így abból kettő indul ki.
Összeágazásnál ugyanez a helyzet. Igazából annyi szépséghibája van, hogy az ilyen spline-s elágazásoknál meg ilyeneknél egy fikarcnyit se tartják be a kresz szabályokat (elsőbbség, irányjelzés...stb).
#Tomiii77
Ami azt illeti ez nem is olyan egyszerű, nem néhány parancs. Minden busznak két idevonatkozó cfg fájlja a model mappában (passangercab meg ilyesmi néven futnak). Az egyikben pontok vannak meghatározva a buszban (illetve az álló és üléshelyek pozíciói). A másikban ezeket a pontokat összekötő útvonalak. Ezek az útvonalak határozzák meg (tudtommal), hogy merre mennek az utasok, hol szállnak le. Így ezeket kell módosítani, csak hát ahhoz át is kell látni, mi merre megy. -
lanerto #59904 Sziasztok! Ha vezetek egy invisible spline-t, és azt szeretném, hogy egy elágazás legyen, akkor azt hogy tudom megoldani?