63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
halaszfi #34036 1500, de bankszámla szükséges. -
halaszfi #34035 Ha egy pályában rengeteg a munka, sok új objekt, egy ember dolgozott rajta, akkor megértem. Ennyi erővel az OMSI miért fizetős? Sűrűn összeomlik, van benne finomítanivaló, mégis az. És hányan megvettük... -
Dan122 #34034 Oké :)
És amúgy kb.mennyibe kerülne ez a pálya ? :D -
#34033 Miért ne lenne értelme?
Jó, persze, troli támogatás nélkül nincs annyi értelme, de ha nem ezt nézed, akkor szerintem attól még jó lenne.
@Halaszfi
Miért lenne macerás? Amit leírtam, az a modelleket meg a hangokat leszámítva egy hozzáértőnek egy óra sincs. -
#34032 Az Ikarus 266-ról van valami híír? -
#34031 "Amúgy azt nem értem hogy mire jó hogyha egy pálya fizetős ?"
Ez ugye most vicc ez a kérdés? :D -
Routeres #34030 Usti nad Labem esetében a készítőnek az egyetemre kellett a pénz.
"De azért jó lenne hogyha majd egyszer már nem lenne fizetős."
Ezt akár most azonnal el is felejtheted.
-
#34029 köce! :) -
Dan122 #34028 Tudtam én hogy fizetős az
Nem tudom ki mondta hogy nem fizetős :)
De azért jó lenne hogyha majd egyszer már nem lenne fizetős :)
Amúgy azt nem értem hogy mire jó hogyha egy pálya fizetős ? -
halaszfi #34027 Usti nad Labem: fizetős map, de fent van a másik fórumon a link...
Ikarus 260T: gondolkodtam benne, de macerás. CCV-520 280-asát fogom átalakítani, majd ha ad engedélyt, és segítséget a modell átalakításához -
Routeres #34026 Mivel fizetős pálya, így az ingyenes letöltések között nem fogod megtalálni. -
Zoliikp #34025 Csak gondold végig:
-egyszerűbb neki megadni (akár rossz) linkeket, ami szükséges a pálya helyes működéséhez;
-neki is engedélyt kellene kérni, hogy egyáltalán felhasználta az alap, illetve más készítő munkáját.
Minek vele vesződni....
Természetes hát, hogy reklamál, ha egybe rakva teszi fel valaki, mert ezáltal rávilágítanak az általa "elkövetett" hiányosságra...
Más:
Ha lenne értelme a 260T-nek, össz-vissz 2 órás "meló" lenne rátenni az áramszedőt.
-
Dan122 #34024 Jó a pálya :D
Én nekem nagyon tetszik :D -
#34023 Köszi a válaszpkat, Dan122-nek is. Már nem tudom hov másolni a dolgokat, már mindent próbáltam mindenhova, és sosem volt jó sehogy sem. -
nIsTv4n #34022 Itt biztos fenn van maga a pálya is? Mert leszedtem mindent, kivéve az egyik külső oldalon levő nagyobb fájlt (Balík v¹ech objektù (obsahuje ní¾e vypsané)), mert az lassan jön le. Ám ahhoz a Google azt mondja, hogy csak az alatta levő cuccok vannak egybeszedve. De akkor hol a pálya mappája? -
#34021 csak úgy vidi :) -
#34020 Két dolog a trolival kapcsolatban; a Ziu-682 kapásból a Ziu-9. A másik, hogy elég érdekes hanghatásokkal rendelkezik ez is, lásd a sebességváltás...
Egyébként ha már a busz alapjai adottak, nem volna kedve egy hozzáértő embernek csinálni CCV 260-asából egy 260T-t? Elvileg amit meg kell buherálni, az a hangok, a motor, a váltó, meg kéne egy-két plusz modell (áramszedő, elektronikai kapcsolók). -
Dan122 #34019 Hidd el inkább hagyom a francba akkor !! :D -
#34018 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Akkor használj szövegfordítót. Ne kelljen már mindent a szádba rágnunk. Chrome-ba pl van beépített.. Ha nem megy, google fordító, webforditas.hu -
Dan122 #34017 Nem tudok külföldi nyelven
Angolt tanulok de az sem megy 100%-osan :D -
#34016 Pedig elég érthetően ott vannak a dolgok. :) -
Dan122 #34015 De hát valamelyik link egy oldalt hoz be azt azt sem tudom mit kell ott csinálni :D
Valakinek nincsen egy ilyen összesített verzió amibe össze vannak rakva azok a dolgok amik kellenek ehhez a pályához? -
#34014 Mindet. -
Dan122 #34013 És itt melyikeket kell leszedjem ? -
#34012 Azt nem lehet megcsinálni valahogy a liazhoz, hogy elektromos hangja legyen meg, hogy ne füstöljön? -
#34011 Itt fent van minden hozzá. -
Dan122 #34010 Csak mert én ahol láttam ott úgy volt kiírva oldalon hogy a pályát vásárolja meg itt :) -
#34009 Nem az. -
Dan122 #34008 Csak ha jól tudom az Ustí nad Labem meg fizetős pálya
Vagy nem ? -
#34007 Működik, a Moges pályán a 4-es járaton mehetnének a trolik ott végig van felsővezeték is csak kár, hogy nem követi az áramszedő a vezetékeket. A másik pálya az Ústí nad Labem ahol van a trolinak vezeték csinálva. -
halaszfi #34006 Rhodenau-t majd behálózom, magyarosítom lehet. Gsmmedia omsi forumon nézz a pálya után, ott fenn van. -
Dan122 #34005 Van link de é vagy háromszor próbáltam meg letölteni de egy idő után azt írja ki hogy időtúllépés miatt a kapcsolat megbontva vagy valami ilyesmit és aztán meg le nem tölti -
#34004 Mai vezetés végállomása. :) -
Dan122 #34003 Köszi :D
Rá is keresek :D -
halaszfi #34002 Youtuben keress rá, hogy omsi trolleybus a 2. találaton látod a pályát, asszem van link is. -
#34001 Itt találtam a Trolit, csak a gond hogy lengyelül van és nem értek egy kukkot se, plusz a google fordító sem ért sokat hozzá... (ami elég szégyen...) De valamit át kell írni, csak nem tudom kivenni hogy, mit is.... -
Dan122 #34000 Majd megmondod mi a neve a trolis pályának ? :D -
halaszfi #33999 Ja, én még le se szedtem, ha működik, akkor csinálom meg ezeket. -
halaszfi #33998 Van trolis pálya, balintricsi készített. Dg-vel felveszem a kapcsolatot, leveszem a sebességet, adok neki egy 1 sebességes váltót, új nézetet. Az Omsi 2 meg nem fogja támogatni a trolikat. -
#33997 Igen, idáig nekem is sikerült láthatóvá tennem és a hibák ugyan ezek... Nem értem...