63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
#34076 Na igen. Nem lenne rossz. De akármelyik busznak lehetne ilyen változata. Mert az az igazság jelenleg ott tartunk, hogy a gyári MAN-okon túl a két Solaris tud normális futást adni AI-ként, amitől nem esik le drasztikusan az FPS. -
halaszfi #34075 Másik forumon van, de maczkonak nem mükszik. Szerintem nincs sok különbség a 263 as közt, annak meg van alapból AI. -
#34074 Lesz. :) Mindent a maga idejében. :) Most a terepjárók voltak, ezután most jön néhány kisteherautó/furgon, aztán megint személyautó. :D Kicsit változatosabbá akarom tenni a dolgokat, ne mindig személyautó legyen. :)
Az Alfa és a VW jó példa volt arra, hogy szerencsére még nincs konkurenciám se német se orosz téren. :D -
#34073 Én egy AI 260-ast látnék szívesen. Tudjátok, valami low-poly verziót, amit bátran belehet állítani anélkül AI-nak, hogy lefagyna a játék. -
#34072 Jegyet váltó utasok száma?
Lehet-e adott pályánál módosítani azt a számot/változót ami azt befolyásolja, hogy adott menetrendben/napszakban stb. mennyi legyen a buszon menetjegyet váltó utasok száma?
Gondolok itt arra, hogy első ajtón szállnak fel az utasok (első ajtózás van a pályán úgymond), és a jegyeladások száma igazodjon a valóságoshoz. Én úgy vettem észre vidéken végállomástól végállomásig maximum 2-3 jegyeladás történik még egy hosszabb vonalon is. A BKV első ajtózós vonalain ez a szám közelít inkább a nullához. Ezeket a számokat szeretném elérni a pályámon. Mert helyközire első osztályú a jelenlegi állapot, hasonló a bérletesek/jegyesek aránya. De városi pályán kicsit "sok" még ennyi jegyeladással is foglalkozni. Jegyeladás nélkül tartom a menetrendet vagy sietek, ha beállítom akkor +3-4 perc vagy több, mert amíg a jegyet adom ki a többi utas sem száll fel... emelett engem bosszant, hogy a vá. előtti megállónál jön nekem jegyet venni (nem napot, simát).
Megoldható ez szerintetek pályánként, vagy csak globálisan az OMSI-ne belül?
Köszönöm előre is a válaszokat! -
halaszfi #34071 Szép lett. -
#34070 Én inkább szokványosabb autókat látnék még szívesen, olyanokat amelyeket ma is látunk az utakon. Nem elsősorban magyar vonatkozásban (,hogy nemzetközi szinten is fel lehessen használni -pl. nem Swift) általános európai utakon jelen lévő széria autókra. Persze erre megfelelő modellre is szükség van. Szívesen látnék pl. Fordokat (Focus, Fiesta, Mondeo), Opel (tudom van már, de pl H Astra), VW (Golf, Polo), francia gyártmányok amiből több van az utakon. :) -
#34069 Itt ez a stílus nem "játszik"! Köszönjük! -
#34068 Vedd lentebb a textúra méreteket. Én is azt tettem. Volt olyan képfájl ami pár kapcsolót ábrázolt, mégis több 3-4 megapixeles volt, teljesen feleslegesen. -
#34067 -
Zoliikp #34066 És egy házilag összedobott paint-textúrával...
-
#34065 Na azt nem tudom. :D -
Alias Pingvin #34064 És Citroën xsara Picasso is lesz valamikor? -
#34063 Jó lett. -
Alias Pingvin #34062 Kérhetnék szépen egy letöltő linket?Mert én találtam de annak nem jók a lámpái! :( -
Zoliikp #34061 Csak úgy, textúra nélkül:
Még méretre kell állítani. -
#34060 Megszeretném kérdezni hogy a Rhodenau V1.2-es pályán valaki eltud igazodni?? Mert én nem... mert pl. hiába lett E meg 52E járat, ha nem szálnak fel az utasok, pedig a kijelző beállítva és aktív a menetrend is... -
Dan122 #34059 Ezt nem itt akarom megvitatni -
#34058 Egyet találhatsz hogy mire jó a fizetős pálya... komolyan, neked ennyi eszed sincs, vagy csak tetetted hogy h*lye vagy?? -
halaszfi #34057 Gondom köszi. Most kezdtem blenderezni alaposabban. -
#34056 Hát ha így kéred, akkor nem is fogják megcsinálni neked... :D -
#34055 Lesz bizony. :) -
Zoliikp #34054 A kapcsolót kell modellezni, mert az "csak" textúra...
Meglesem, mit lehet tenni.
Ha gondolod... -
rubber785 #34053 üdv!
valaki esetleg nem méltóztatnák megcsinálni az alábbiakat? :D
- ik 250 kormány text
- c56
- ik 250 steyr ajtók
??? -
#34052 Opel F Astra, vagy GSi Astra lesz valamikor?:))) vagy esetleg egy 1-es BMW?:) -
#34051 Van valakinek az új Solarishoz valami DTF szerű scriptje? nekem befagy néha, a textúra miatt.. pedig jó busz.:) -
#34050 Solaris Urbino 12III -
Alias Pingvin #34049 EZ melyik busz?és a buszba van ez a beszélő tájékoztató program/szöveg? -
nIsTv4n #34048 Ah, akkor valamit félreértettem az előbb, miszerint már nem az. -
halaszfi #34047 Elküldenéd priviben? Ha jobb, azt jobban tudom tökéletesíteni. :D -
#34046 Köszönöm, csak az a baj, hogy az alapfestést tudom csak változtatni...
A hangokról beszélve: Én találtam egy vbus-os volvo troli hangot azt bemásoltam mindenhova, így tűrhető, de messze nem tökéletes. -
#34045 Nyílván az az értelme, hogy bevétele származik belőle.
Nézd meg a Flight Simulator kiegészítőket és azok árait. -
halaszfi #34044 De ott van a vezetőállás, ugye beletenni azt a kapcsolót, elvenni a jelenlegi főkapcsolót középről, stb. Ha kapok hangot, kis segítséget, belevághatok... -
halaszfi #34043 Jól néz ki. Kezdek a videó alapján elborzadni a videó alapján. Olajnyomás- és fordulatszámmérő, alapjárat. -
#34042 Mitsubishi L200 AI Hamarosan érkezik a 6 terepjárós AI-csomag!
-
Zoliikp #34041 Ennyi a macera:
Rá kell illeszteni, méretre szabni, konvertálni.... -
#34040 Unatkoztam:D
-
Routeres #34039 Mi meg csak válaszoltunk. :) -
halaszfi #34038 Mennyire eszi a gépet FPS-ben? -
Dan122 #34037 Én csak megkérdeztem..... :D
Vagy baj ? :D