63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
Dan122 #33996 Én most kipróbáltam
De én nekem nem nagy valami durranás :D
Az áramszedőt meg sem jeleníti mondjuk igaz hogy o3d fájlokat hiányolt
Lehet hogy valamit rosszul írtam át a .bus fájlban
De sztem nem nagy durranás
Viszont mikor elindulsz az a hang nagyon jó :D -
#33995 Fogalmam sincs... még én sem próbáltam ki... Akartam is kérdezni hogy, valakinek működik a Troli?? :D -
alexander1993 #33994 Mit csináljak, hogy ki tudjam választani egy pálya betöltése után? -
#33993 valaki? -
Dan122 #33992 Én is pont ugyanezt gondoltam hogy lehetne hozzá egy olyan pálya amin van áramszedő :D -
És még készül egy ZiU-9 .... :D -
#33990 Szerintem sokkal igénytelenebb, hogy a levegőben lóg az áramszedő, mert ugye pálya az nincs hozzá :D
Nem lenne rossz, ha az OMSI 2 támogatna trolit is :) -
#33989 Elég hülyén néz ki, hogy vált a busz... :D Dehát az oroszok igénytelensége határtalan... :D -
#33987 Troli busz az oroszoktól... :D A letöltési link a videó alatt!! :D
-
#33986 Nah az meg a másik... -
#33985 Én sem értem. Még ha sajátként, vagy a készítő megnevezése nélkül lenne feltöltve, akkor érteném. De így nem... -
#33984 Csak egyet nem értek... Miért zavarja ez őt?? Ne adj isten 1x csinálok egy pályát, k*v*ra nem fog érdekelni hogy ki hová tölti fel... ha sokan használják és sokaknak tetszik a pályám, akkor hadd vigyék... Valahogy a logikájukat nem tudom megérteni, hogy miért reklamálnak minden sz@rért az emberek, inkább örülnének hogy van, és hogy más országba is eljutott az ö keze munkája... szánalmasak a külföldiek, komolyan mondom... -
atty707 #33983 Úgy "könnyű", de itt a wordpress-es oldalról volt szó, meg a háttértárról. (skydrive, illetve adrive)
Persze töröltem az adott pályát azonnal, de fájt, hogy fél napot csesztem el, amíg összevadásztam a szükséges dolgokat hozzá (kb. 450MB volt), amit a készítő nem volt képes megtenni, erre pont ő anyázik... -
#33982 Nem tudom velem mit tudna kezdeni majd egy usa free szerver esetén, amit kitalált névvel hozok létre, 10 perces mail címmel, proxy server mögül, egyszeri (feltöltöm s jónapot) belépéssel, esetleg még nyilvános Wifiről egy budapesti plázából. :D -
atty707 #33981 Nehogy azt hidd! Hozzám is jó pár hivatalos felszólítás érkezett, hogy szedjem le az oldalról ezt, meg ezt, mert különben eljárást indítanak ellenem, és az az oldal teljes törlésével jár... -
#33980 Szar az, amikor hülyegyerekek naponta küldenek kioktató anyázó levelet! Tőlem is tegnap segítséget kért valaki, leírtam neki amit tudtam, erre köszönetként megkaptam, hogy sokat segítettem, ez fent van a neten is, anyukámat + kapjam be. Ilyen napi, heti attrocitások utän elmegy az embrer kedve bármit is csinálni. Ezeknek? Minek? -
atty707 #33979 Semmi gond. Kár azért a pár normális emberért, akiknek ez gondot okoz, bár pont ők azok, akik más forrásból be tudják szerezni azt, amit szeretnének. :) -
#33978 Én még amikor a pályámat elkezdtem csinálni már akkor tudtam, hogy minden objecttel, splinével együtt fogom felrakni a tárhelyemre. Annál nincs idegesítőbb, amikor egy pályához kismillió link van megadva, de legalább a fele le sem tölthető. Engem nem nagyon fog érdekelni a fritzek nyivákolása (mert ahogy észrevettem, csak nekik fáj ez...). Aztán jelentse fel Erlau Transt (mert egyből ezzel fenyegetnek), a rendőrség meg a bíróság jól körberöhögi. -
nIsTv4n #33977 Ezt észrevettem, hogy "furcsa" közösség alakult ki (nem a magyarra értem ezt kizárólag és elsősorban).
Egyrészt meg lehet érteni azt, aki nem akarja, hogy máshova feltöltsék - de csak akkor, ha például a készítő oldalán fizetős reklám, PayPal, vagy bármi van, ami kis pénzt hozhat neki a letöltések által.
Legfeljebb még akkor, ha statisztikát akar arról, hányan töltötték le, ezért csak ref linkkel tölthetik le. Ez utóbbi szerintem nem éri meg azt, hogy sok emberhez ne jusson el a játék. Mert én biztosan nem fogok egy lengyel/orosz/cseh/stb. oldalt fordítgatni GT-el. -
#33976 Ja értem... Kár érte, de megértem... Le maradtam a témáról, így nem tudtam mi volt a balhé tárgya, de akkor most már világossá vált. Nem tudtam, elnézést a kérdésért. -
#33975 Az automata retardernek van valami bill. parancsa? ha van akk azt is kérném,hogy hogyan kell hozzárendelni.:D -
Zoliikp #33974 El sem tudod képzelni, mennyi féle-fajta ilyenem van...
De lehet, igazad van:
egy 14 MB-os fájl miatt külön programot indítani, azzal foglalkozni, hogy frissítsen, hogy tényleg kikapcsolt, és nem csak leült a tálcára...
A lényeg ott volt a fájlban:
a hof-fájl, ami a kiadott elsőben rossz volt az útvonal, ezért mindig fals route hibát dobott... -
#33973 Esti. :) -
atty707 #33972 A közösség hozzáállása miatt örülj annak, hogy legalább ennyi van az oldalon... Még mindig nem döntöttem el, hogy mi legyen az oldal sorsa. A rengeteg "anyázó" hozzászólás/levél után ne nagyon várd, hogy kezemet-lábamat törjem azért, hogy bármi is kikerüljön.
Jelen pillanatban az OMSI sincs a gépemen, annyira elment a kedvem tőle...
De ez OFF téma, a házigazda kukoricára fog térdepeltetni, hogy szétoffolom a topicot... -
#33971 Nem értem mi a kínjuk evvel. A hivatalos omsi fórum tele van döglött linkekkel, ha most kezded a játékot, majdhogynem lehetetlen beszerezni a pályákat (és az objecteket). -
Routeres #33970 Többnyire az a bajuk, hogy saját tárhelyre van feltöltve.
Ami egyébként azért van, hogy minden meglegyen egy helyen, pl. ha valamelyik letöltésnél törlik a mediafire, data, stb. linket, akkor ne kelljen felkutatni a fél internetet.
És ez az, amit egy külföldi OMSI-snak a büdös életben meg nem fogsz tudni magyarázni.
-
Dan122 #33969 Én sztem ha csinálnék egy pályát szerintem ( legalább is nekem ) jól esne mindenkinek egy ingyen reklám :D
DEHÁT..... a készítők tudják :D
-
hungaryws #33968 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ajánlom a BitComet nevezetű letöltő programot, ha megszakadt a letöltés akkor ugyan ott folytatja. -
nIsTv4n #33967 Van olyan ember, akinek fáj egy kis ingyen reklám? Erre mondják, hogy "Nóóóómális?"... -
Routeres #33966 Sajnos több készítő is nehezményezte, hogy kikerült a pályája a honlapra.
-
Zoliikp #33965 Tudtam, hogy nem volt tökéletes...
Töbször "leszedtem" a japán oldalról, de nem jött le jól.
De ezek szerint már módosították, mert nekem nem volt benne telepítő txt... -
#33964 Én múltkor is kiraktam ide, pl. nem is 1 pályát, igaz azt én találtam... -
#33963 Ha nincs említésre méltó új pálya, akkor hogy rakjon ki pályát? -
#33962 Az omsi.hu-n lesz valaha pálya is?? Vagy most csak a Ikarus 250-eshez lesznek festések?? :( -
Dan122 #33961 Köszi ez már 1-2 megállót kivéve ( télleg csak max.2 :D ) mindegyiknek van bemondása :D
Köszi szépen mégegyszer!! :D :D -
#33960 Ja vágom már, de ez manuális váltó sajna. :S -
miskolcdj #33959 Nekem az lenne a proglémám mikor egyik nap elindítottam a játékot valamiért egy pályát sem akar normálisan betölteni pedig a főmappához az utóbbi időben nem nyúltam. A játékot újrarakni nem szeretném mert az nagyon sok munka lenne sok pálya volt benne és busz. Valaki tudna a bajomra megoldást? előre köszönöm a válaszokat ! :)
-
hungaryws #33958 igen -
Dan122 #33957 Igen köszi szépen :D
Ezt ki is írja hogy nagyobb a fájl :D
-
#33956 Köszi szépen.